Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Megsütöttem az idei első adag sütőtököt. Saját termés, egészen biztos lehettek benne, hogy bio... Siettem,[​IMG] hogy még melegen megkapjátok...

Látom, ti csak elcsábultatok a titokfákkal és nem is lettek olyan rosszak...

.Emama. kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Judit!:)
    Délelőtt még napsütésben dolgoztunk, aztán egyre szürkébb lett minden. Eső ugyan nem lesz, legalább is úgy látom, de lehangoló az biztos.
    Az előbb összegereblyéztük a diófa alját - nagyjából fele levél hullott le eddig -, mert úgy nézem még kell fűnyírózni idén. Megpróbáltam begyújtani, esélytelen az egész. Tűz nem lehet belőle, mert egy szikra sincs, otthagytam mérgemben.
    Majd lesz vele valami előbb - utóbb.:)
    Főztünk káposztás tésztát, mára kajánk van, nem csinálok már semmit.
    Muszáj a farmoknak nekiesnem, mert tegnap nem is tudtam mindenhol learatni, most aztán vacoghatok, hogy begazosodtak-e.:oops:
    Néhány helyen piacoznom is kellene - azokon szegényebb vagyok a templom egerénél - , de nem sok kedvem van hozzá.8)

Szia Erzsim!:)
    Nagyon gusztusos, csak ne lenne sütőtök íze:D Na jó, ez csak poénkodás. Köszi szépen!:)

.Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  3. kpe59

A fiamnak is az a problémája vele, hogy nem málna ízű...[​IMG] Vagy esetleg rántott husi...

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Zsémbi! :) Úgy érzem tényleg minőségi javulás észlelhető a titokcsemeték ügyében. A főterületen főként, de ott most rengeteg igen gyenge XXL fa jön (körte, szilva, szeder stb.). Mindenesetre akkor sem XL, mint korábban és ezt értékelendőnek gondolom. A Bahán én sok XL-est kaptam, és összesen egy szentjánoskenyérfám lett, a legújabból pedig egy sem. A főfarmos japán valamiből (ami most új) szintén csak 1 lett a két farmon. Aminek nagyon örültem, a Bahán lett egy XXL moringám xD

Szia Juditka! :) A drukkot köszi, a válasz pedig: nem.

Szia Erzsike! Köszönjük a tököt :) Én egy kis darabból engedelmeddel sütőtökös rozskenyeret sütnék ;)

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia, nagyon jól néz ki, de rég ettem, látom már mindenki megkóstolta, de még az alján hagytak egy egy pár morzsát:):p

Szia Zsémbi grat jó fákhoz:)
    Szia így nagyon jól néz ki, de úgy vagyok vele maradok az illatánál....:) :D

Gratula a fákhoz, most ahogy olvasom tényleg jobban osztja.... csak maradjon is így:) mert csak éjszakára veszek kettő, kettőt, hogy ne esek kísértésbe...., hogy érés előtt megnézzem,;) így majd reggel örülök nekik:):D

a kenyeret köszönöm, biztos finom lehet még sose ettem:)

Zsémbes-banya, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam..behavaztam.......dilis egy nap ez a mai.

Azért itt vagyok. Gratulálok a jó fákhoz, nagyon szépen alakultak a csemetéitek. Este már nem jöttem vissza, mert nagyon álmos voltam. Nem lettek olyan rosszak a fáim, de kimelkedő siker sem volt. Nem lett új fa, egyikből sem. Lett díszcseresznye, ujjasjuhar, XXL Juhar,XL bodza, XXL tojás, citrom, kecsketej, naspolya. Ezek voltak a jók..a többi megy a vonatba. A szigeten csak silányak, oda nem is szoktam venni......
    Egész nap sütöttem, főztem, meg futkostam, aztán átjáróház, jöttek-mentek. Az idő pocsék, semmi érdekes nem történt. Megyek a farmokra, még jövök. Szép estét!

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Aki szereti a tömör, vékonyan szelhető, német jellegű rozskenyeret, annak finom ;) Lehet fehérkenyeret, zsömlét is sütni sütőtökkel :)

Szia Sütike! :) Gratulálok a jobb fáidhoz! :) Az újakat nem igazán jól adja a rendszer és a Baha is sajnos még a régi arcát mutatja. Hátha azon is igazítanak még, akkor egész jó lenne ez a változtatás ;)

sutimami57 kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Na végre ideértem!:)
    Az időjárás előrejelzés szerint holnap eleinte köd lesz, ezért arra gondoltam, hogy ne induljunk túl korán.
    Ha mindenkinek megfelel gyülekező a Nagy Tölgy alatt reggel 9 órakor, ahol komótosan megreggelizünk, picit ismerkedünk személyesen is egymással, aztán 10 óra körül indulhatunk is. Aki nem ér ide addig, az se szeppenjen meg, mert folyamatosan indulnak a járművek.:)
    A Nagy tölgy melletti patakon szárnyashajóval lecsorgunk a Dunáig, onnan tovább irány Ausztria!:)
    Öltözzünk rétegesen, kényelmes cipő legyen a lábunkon - na itt nem pont olyanra gondolok mint Talpapié -, de lehessen benne gond nélkül gyalogolni!
    Ebéd Bécsben.
    Miután megnéztük Hofburgot és Schönbrunnt, indulhatunk is tovább Tirolba, ahonnan kisvasúttal megyünk kirándulásunk tulajdonképpeni céljáig.:)
    A program tartogat meglepetéseket, amiket előre nem illik elárulni.:)

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Zsémbi, köszi a jó programot, majd a köd feloszlik!!

10. Zsémbes-banya

Muszáj lesz neki, nem szeretném ha nem látnálak rendesen benneteket!;)

sutimami57, terika01 és breki072 kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem tudok veletek menni :cry:Azért ott leszek és figyelek ám ;)

sutimami57, terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Upssssz!!!!
    Míg el nem felejtem. Semmi nem kötelező, minden program mellett lesz alternatíva.:)
    Brekikém!:cry:
    Olvastam, hogy meló:( Megértem persze, ha muszáj akkor muszáj, és örülök, hogy ha nem is jössz, ott leszel.:)

13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szia Zsémbi holnap jövök.

Zsémbes-banya és breki072 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Jajj! Rozika! Ez a cipő egyenesen tökéletes, és milyen szépen, ütemesen, szinte dallamra lépsz benne!:p;)xD Már előre örülünk Neked is!:)

terika01 és breki072 kedveli ezt.
  15. .Emama.

Szia Breki! Sajnálom, de azért ha lélekben velünk leszel, annak is fogunk örülni :)

Rozika! Szenzációs cipi-cipőt találtál ;)xD

16. kpe59

Már el is kezdtem csomagolni,[​IMG] nehogy itthon maradjon valami... Ha véletlen nem érnék oda indulásra, saját járművel[​IMG] megyek utánatok...

sutimami57, Zsémbes-banya és breki072 kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Ha gondolod szívesen odaadom az ünneplőseprűmet, azzal gyorsabban utolérsz bennünket, ráadásul - mivel rám van hangolva - mindig pontosan tudnád mikor merre járunk, és éppen mi történik. Elsődlegesen persze az lenne jó ha tudnál időben jönni.:):D

terika01 és lukimi kedveli ezt.
  18. .Emama.

Egész nap indulnak majd szárnyashajó járatok, hozzák a később érkezőket, hogy senki ne maradjon le, aki jönni szeretne ;):)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Sajna én sem tudok menni veletek, de feladom magam postán egy csomagban, csak vegyetek majd át:) Reggel a cél állomáson várom a csomag átvevőt!
    Igyekezzetek, nehogy a dobozba fulladjak:)

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A mai modern seprűkben már eleve bele van építve a GPS (dzsípíesz) így lehetetlen eltévedni.xD

A hohóknak olyan szellős tetejű kukacos doboza van, hogy abba lehetetlen megfulladni. Sőt, az útra kapnak finom fűrészport amiben lubickolhatnak és egy kis kaját is, hogy vírgoncak maradjanak az akcióra. Úgyhogy szerezz be egy ilyen dobozt ha kényelmesen akarsz utazni
    xD

Utoljára szerkesztett: 4.10.14
    breki072, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.