Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +14 fokban a nap sugarai akadálytalanul szárítják fel a reggeli párát.

g.bella, suba_klara, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Az idő itt is gyönyöűü, így kellemes lesz ma a manőkém.

Szép napot Mindenkinek !

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak gyorsan beköszönök, fodrászidő van. Szép napot Nektek!
    Erre készülök[​IMG] . :D:D
    Egy csibét épp most röppentettem. Elegem volt arra várni, játszik-e.

HéricsBáró, g.bella, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek.
    Szeretnék némi változtatást eszközölni tegnapi könnyelmű kijelentésemen: ÁLLÍTÓLAG nem lesz felreppenő, nem kell rá külön készülni.:)

mimi, zsuzsa-mama, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az event kiíráskor minden kiderül. Még akkor sem késő készülni, ha mégis lesz felreppenő.

mimi, zsuzsa-mama, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Várom én is direkt nem csukok most le elsősorban a kapálda érdekében. Tudod, célegyensbe fordultam a legendáért harcban (nincs már 100 * híja a heppynek) és jól jönne egy csillagos event. És minden csentre csontra is jól jönne. Lukimi csak akkor eventezik ha nem hasonló lesz mint a legutóbbi gazdaköri: színtelen, szagtalan, súlytalan. Nyomós oka kell legyen annak, hogy ismét leszedjem azt a farmot.:)

Erzsike, amiről beszélgettünk: mára be is sokalltam a kézi 1x1 aratásból. Biztos, hogy jön akciós arató a kövi evenre addig még valahogy kibírom azt az 1-2 napot de ez nem nekem való így nem csinálnám tovább. Most már elhiszem, hogy többen ínhüvely gyulladásra panaszkodtak az elmúlt években, nekem mint írtam a szemem se komálja. Az aratás a legrosszabb, a vetés vizezés a jól látható kockákra már elmegy.o_O Aki elejétől fogva így arat, vet, rengeteg kütyüt leszed és a felhőket, annak én a big helyében kitüntetést adnék vagy 5 évre előre teljes gépesített kollekciót. Komolyan.:)
    Én a lukimin kb 1.5 évig csak aratót vettem abban az időben vastagon belül voltam a 100-on felhőileg, 80valahány mamutot szórtam naponta kétszer zoknival és kk szuperrel de kutya füle volt ehhez képest amikoris a különféle bozontosabbnál bozontasabb 1x1-es növényeket kell aratni mondjuk éppen össze jön a főfarm háromja és a 2 baha, a hátam mögött minimum 1 szomszéd bozsékol, na akkor a végére kivagyok idegileg és az ujjam már össze vissza akar kattogni, majdnem önállósítja magát.xD:p:p:p Ja és a kerge egyre jobban sűrűsödik kitehetőkkel ott is kézzel....hááááát, neeem!:)
    Ha Janzi csak 3-5-öt komolyan visz a sokból - már pedig viszi mert mind magas szinten van - akkor neki külön óriási elismerésem és remélem valaki segít, vagy több szomszédot felbérel 1-1 aratásra mert el se tudom képzelni, hogy bírja. De azért ötletem van: amikor innen eltűnik napokra akkor az ujjait pihenteti.:)

7. kpe59

Holnap tíztől eljön az te időd. [​IMG]
    Egyébként 100-on felül van a felhősoraim száma is...

zsuzsa-mama, mimi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Helyesbítek: a mamutokat napi egyszer kellett/kell szórni.:)

Szerintem olcsó az a csak arató eszköz és neked is nagy könnyebbség lenne. Mondhatni, felüldülés!:)

Munkások akciós áron >>>>>

Taps szmájli!xD:inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 26.5.16
    SZERENCSELOVAG, zsuzsa-mama, mimi és 3 más kedveli ezt.
  9. kpe59

Mire learattad és rászórtál mindent, az mamutonként 6 kattintás.
    Az 1x1-et ha aratod és meg is szórod még trágyával is, az is hat. Szoroztad már a földek számával? [​IMG]
    (964 x 6 = 5.784, ha leveszed a trágyázást akkor 3.856)

g.bella, mimi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Gyors vetővel és gyors vízzel is 1-1-et kell kattanni minden kockára. Ha lesz arató. A trágyázás külön macera. Nekem tegnap több minden összejött, mire arattam volna nem volt net kb 2 órahosszat, utána lett, gyorsan odaültem rendbetenni a farmokat de a sors keze ugye nem nyugszik sose, éppen akkor jött a számítógépes barátom aki előtt még sose farmoztam de most nem ültem el mondtam neki mi törpént és nekem aratnom kell, ő elnézően somolygott. Szerencsére hamar megvette a felesége a kertészektől a palántokat és eltűztek de közben "természetesen" társalogtunk mire én több hibát is vétettem: kölest akartam órákig vetni eladásra mert csappant a csp készletem de riktig hagymát vetettem az egyik területre ami hajnalra ért be így 2 területen köleseztem amiért holnap vagy ma este ismét csinálhatom.
    Szóval a dolgok ijetén ellenem való összejátszása miatt trágyáztam a hosszú növényt mert az egy órát jelentett mínuszban és mert a trágya eventen kívül 2-3 csp. Nos, megállapítottam, hogy trágyázni megint csak kivételes esetekben fogok ezután is úgy havonta egyszer de ezt nem lesz nehéz betartani mert én sem 15, 20, 30 cspért nem veszek trágyát nemhogy 100-on felül sose. Inkább érjen amikor akar. Egyszóval a trágyázás is macerás.
    És amit eddig felsoroltam ezekért nem fogok én már vetni aratni a lukimin, ahogy már írtam lejárt rólam. De látom a játékosok zöme se akar, ezért a növények stb ára szép lassan az egekbe lőn.:)

g.bella, zsuzsa-mama, mimi és 4 más kedveli ezt.
  11. kpe59

Ismered a hozzáállásomat... [​IMG]

... és akkor jön el az én időm. [​IMG]
    Trágyázni akkor szoktam, ha olcsó és nem ráz...
    Vagy akkor, ha trágyával érik be lefekvésig, amit vetettem.

zsuzsa-mama, mimi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  12. lukimi

A tökéletes borsó >>>>>

Haragszok. Nincs 1 csillag se.:cry:o_O

Utoljára szerkesztett: 26.5.16
    g.bella, zsuzsa-mama, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Köszi a hírt Imi,az csillag az nincs,de meló az lesz vele.:music:

SZERENCSELOVAG, zsuzsa-mama, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Hozok neked. :) ;)

15. lukimi

Köszi, kivagdalom.xD

Mindenkinek küldjek felröpit?!xDxD:p

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én most nem kérek belőle. :pxD;)

17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Imi!Felröpi nem kell,de a kivágott csillagokból egyet kettőt küldhetsz.:D:DVagy Ninett el lát mindenkit egy halommal.:D:D

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

A laborból hazaértem,Csabim jön haza 1 órakor és megyünk az eredményekért. Sajnos,ha netán rosszak az eredmények nem mehet úszni,pedig nagyon készül rá.
    De bizakodom,hogy nem lesz gond..

Ez a borsótenyésztés nem hiszem,hogy gondot jelentene,igaz a 6 órás növényt nem szeretem,de úgy gondolom hétvégén letudható lesz a mennyiség.
    Imi,van 1 kisebb szintű farmon ahol most én is kézzel szedem le a termést,meg minden mást.. nem leányálom..aratóra fogok ott költeni,de a többire nem, jó lenne tényleg,ha csak rá kattintanánk és learatódna,de nem...

A csillagokat én is hiányolom a feladatokért..

A mai ebédünk nagyon finom,bár egyszerű étel: krumplipaprikás,kolbásszal,virslivel,galuskával és főtt tojással.

Megyek is,mert a kicsim nemsoká jön haza.

Legyen szép napotok! :)
    http://lysa.qwqw.hu/tarhely/lysa/kepek/0002_szep_napot1.gif

19. kpe59

Nekem feltétlenül, kettőt is naponta... [​IMG]

zsuzsa-mama, mimi és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ez eddig reggel óta itt pihizett, mert nem igazán tudtam mit írni utána.
    Most már tudok, bár a szavam falra hányt borsó lesz :pxD
    Ide egy borsóimádó Gombóc Artúr kellene.... Kicsi borsó, nagy borsó, kerek borsó, szögletes borsó, töltött borsó.....xD

g.bella, breki072, SZERENCSELOVAG és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.