Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Képzeld én meg ma ott álltam a Dunaparton, mert azt hittem ma lesz a kirándulás, de nem jött senki, egy hajó sem állt meg,
    így hazajöttem. Pedig integettem ezerrel.
    Zsémbikém, a vonatra meg nincs jegyem.:)

georga06, sutimami57, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

xDMegadom magam, ha te feladod magad!:D Úgy időzíts, hogy 9-nél előbb ne érjen oda a "csomag Kukac", mert a leggyorsabb banyajárgánnyal sem tudom lejárni az utat előbb!:D
    Imi ugye jössz, ugye jössz, ugye jöööööössssz?!:)

breki072, georga06, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Azért van akinek azzal is sikerül eltévednie. ;)xD

lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Szia Gizus!
    A söprűmre van jegyed, csak szólj, hogy mikor és hol vegyelek fel!:)
    Miksza
    Te a mociddal jössz a tölgyesig, vagy érted kell menni?:)

georga06 és kukac42 kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Rendben, majd nem kérek sürgösségi kiszállítást:)
    Az a baj jönni tudok, csak menni nem:)

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! :) Nagyon fogunk igyekezni ;) A lényeg, hogy a kiránduláson velünk legyél már:)

Szia! :) A jegyre ne legyen gondod, intézünk mi mindent ;)

Te nem fogsz, ugye? ;)

Mindenre találunk majd megoldást ;)

7. mikszafarm

Nem mond esőt holnapra. Reggel nyitok aztán mocival odamegyek és akkor a 'kukac csomagot' is át tudom venni, ha korábban érkezne.
    Bár a söprű hátsó ülésén sem utaztam még. ;)Igaz az elsőn sem.xD

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Engem egyszer egy nagy fának akart neki vezetni, még szerencse, hogy tudtam, útközben nem kell fára másznom... Egy "T" alakú kereszteződésben azt mondta, menjek még előre tíz métert...[​IMG]

.Emama., Zsémbes-banya és kukac42 kedveli ezt.
  9. mikszafarm

Ezért jó a papír alapú GPS.:)
    Most látom, hogy össze-vissza cserélgetődik az avatarom. o_O:p

sutimami57, kukac42 és .Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Jesszusom :( Azt hiszem nem is baj, hogy sose volt még közöm ilyen kütyühöz ;)

Ezt szóban is lájkolom ;):D Én remekül elvagyok GPS nélkül, kiválóan tudok térképet olvasni :pxDxD

11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Azzal csak egy baj van. Az ember beindítja a kézi légkondit a papír GPS meg beteríti az egész fejét azonnal:)

sutimami57, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Kis szófogadatlan! Mindig mást csinálsz mint amit mondanak? Ejnye-bejnye!:D
    Nem baj! Fess vagy Te így is, úgy is! Reggeli gyors mocizásod jó megoldás, akkor mi lányok inkább a reggelivel foglalkozunk majd!:)
    Kritikán aluli, némely légkondi mit meg nem enged magának!!!!! Brrrr!!!!! Ilyen fejet beteríteni?!!!!!:D

13. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Bocs a zavarásért, én a Nyugdijas klubból kerültek ide.

Én leszek holnap a Jutus Rádió riportere aki hírt ad a nagyvilágnak a Tiroli Buliról.

A Rámás csizmámról és szűr mellényemről rám fogtok ismerni, na meg a hatalmas lila mikrofonról.

Akkor a holnapi viszont látásra. Jutus

breki072, georga06, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

Szia Jutus! :) Dehogyis zavarsz, vártunk téged is :)
    Örülök neki, hogy immár a nagyvilág is tájékoztatást kap a mi kis holnapi kirándulásunkról ;):)

15. Zsémbes-banya

Szia Jutus!
    Szó nem eshet veled kapcsolatban zavarásról, pláne, hogy személyedben egy valóságos Jutus Rádiós riportert tisztelhetünk.
    Szeretettel várunk, remélem addigra sikerül kivernem a fejemből a "Rámás csizmát visel a babám!" kezdetű nótát!:D

breki072, georga06 és kukac42 kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A GPS mellett volt velem két ember, aki tudta az utat. Jól szórakoztunk, mert direkt nem arra mentünk amerre a nagy tudású iránymutató mondta...
    A térképet jobban szeretem, ott legalább azt is látom, hova megyek.

17. .Emama.

Én még nem voltam testközelben ilyen kütyüvel, csak hallottam róla. Régen rengeteget mentünk autóval mindenfelé és tényleg simán el lehet jutni, ha valakinél egy jó térkép van és még ki is ismeri magát rajta ;) Ez utóbbi azért nem árt hozzá :pxDxD

georga06 kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Igen. A térkép valóban nagyon hasznos dolog annak, aki tudja olvasni. Nekem az is fejtörést okozott amikor Hévíz térképét felrakták az előző munkahelyemen a folyosó falára, hogy miért függőlegesen akasztották ki, amikor legalább 15 méter a rendelkezésükre állt, és sokkal arányosabban nézett volna ki vízszintesen. Aztán amikor ezt többféleképpen próbáltam volna kifinakolni, akkor az egyik kollégám fellátta a helyzetemet, és nagyon aranyosan felvilágosított, hogy azért, mert felül van észak. Na bumm, és mi lett volna akkor ha azt mondjuk, hogy jobbról van észak? Akkor mindenki úgy kezelte volna a dolgokat és kész!
    Az is mi, hogy előttem van észak, hátam mögött dél........, mindig amerre fordulok előttem van észak? Ahhoz, hogy ezt elmondhassam észak felé kell fordulnom. Na de ha egyszer csak a saját falumban tudom, hogy merre van, akkor mit csináljak egy idegen helyen?
    Na nem lamentálok ezen tovább, mert kitiltotok a topikból.:oops:xD

Utoljára szerkesztett: 4.10.14
    georga06 kedveli ezt.
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Zsémbi, Emama!
    Köszi a meghívást.. Ott a helyem...... A stáb már össze is állt, indulunk hajnalban.....Jutus

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Nagyon várom már a holnapi futit :D
    Tegnap este a terület kétharmadán elfelejtettem turbózni a mamutkáimat:mad:
    Most mán mind1, talán tanultam az esetbőlo_O

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.