Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Gyors még feljöttem mielőtt jönnek a vendégeink!
    Szólni akartam Nektek,hogy van mozi! :)

mya100, MamaMeseKertje, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  2. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Kellemes vasárnap ebéd utáni sziesztát Mindenkinek! :)

Találtam egy gyöngyszemet (sok érdekes és megfontolásra méltó gondolattal telit), amit szeretnék közkinccsé tenni ezúton:

Morgan Freeman üzenete az egész világot bejárta: a legfontosabb, hogy megtaláld a célod, megkeresd, hogy hol a helyed, és mi a küldetésed:

"A még több" sosem volt elegendő számomra. 86 éves vagyok, és haldoklom. Dollárok milliói gazdagítják a számlám, de egészséget mégsem tudok vásárolni magamnak. Családom van, és többmillió rajongóm a világban, de most mégis egyedül vagyok. Az utolsó pillanatokban senki sem ül mellettem. Nem szeretném, ha veled is ez történne.

Ha hallod/
    olvasod ezt az üzenetet, ígérd meg, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy változtass az életeden. Szerettem volna, ha valaki ezt nekem is elmondja, akkor, amikor a te korodban voltam.
    A pénz önmagában nem egy rossz dolog. A pénz egy papír, melyet értékkel ruháztak fel, hogy megvásárolhassunk más értékeket általa. Ha a pénz nem a rossz megtestesítője, akkor mi jelenti a rossz dolgokat? – kérdezheted most. A rossz az a megszállottság, mellyel egyfolytában még többre vágyunk. A rossz a vég nélküli keresés, az elégedetlenség, egy olyan színaranyból készült szivárvány hajszolása, amely nem is létezik. A rossz az, hogy feladjuk a szívünk, lelkünk és önmagunk anyagi sikereink érdekében. Majd aztán drága pénzekért próbálunk hamis boldogságot vásárolni.

Képzeld el, hogy mindened, amid van elveszíted. Képzeld el, hogy az összes pénzed semmivé foszlik. Az egyetlen megoldás, hogy meg ne bolondulj, a boldogság keresése. Azonban most nincs pénzed, hogy egyre többet, és többet akarj. Ki vagy te most?
    Akiket egykor barátaidnak hittél, most nincsenek melletted. Elveszítetted az összes barátod, és a családod, mert önző voltál.

Miért?

Mert a végtelen keresés, és pénzhajszolás közben letértél az igazi útról, szem elől veszítetted a célt.
    Nem azt mondom, hogy a pénz nem hozhat sikert. Csak úgy gondolom legyen egy sokkal nagyobb célod az életben, mint a pénzügyi siker.

A lelked azért kiált, hogy találj rá a te saját, változást hozó utadra. Még ma megváltozhatsz, ha megpróbálod megfogalmazni, mi a legfontosabb feladatod az életben. Sérült kapcsolataid helyébe, új, és teljes kapcsolatokat építhetsz, ha meg tudsz bocsátani magadnak, és másoknak is.

Az életben a legfontosabb dolog az egyensúly. Meg tudod gyógyítani a megromlott házasságod, ha hiszel abban, hogy a szeretet mindenre képes. Bármikor lehetsz a legjobb szülő, akár 86 éves korodban is, de ne várj addig. Bármikor képes vagy arra, hogy több pénzt teremts, de időt azt soha nem fogsz tudni többet varázsolni.
    Egy napon, mindenki, mint ahogy én is, meghalunk. Mit szeretnél mire emlékezzenek az emberek? Mit tettél annak érdekében, hogy ez a világ jobb legyen? Mi volt a célod ezen a földön?

Mindenki meghal, mégis kevesen vannak, akik valóban éltek is.

Olyan belső erővel rendelkezel, mely által jobbá teheted a világot. Belépsz azon a kapun egyszer, ahol megérted, mi az igazi szeretet, és rájössz, hogy mindannyian az igazi szeretet érzésére vágytunk egész életünkben.

Tanuld meg és érezd, amíg még nem késő, mit jelent a szeretet, a megbocsátás, a hit, és az együttérzés, és akkor legyőzheted a legrosszabbat is."

HéricsBáró, breki072, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!

Hazaértünk. Sikeresen zárult a rendezvényünk. Minden motoros résztvevő baleset nélkül teljesítette a napot. Volt napsütés és felhőszakadás is , de a végére mégis sikerült mosolygós arcokat látnunk a célban és örömöt szereznünk 130 embernek.

Jelentés a kagylók földjéről: Ma a bruhaha magánhangzóit felhasználva megkapjuk annak a lekvárnak a nevét, amiből kettőt rejtett a mai tengerparti Shell embléma. (gyorsítja a termelést a barkácsolt ólaknál) ;)

mya100, Vadóc, MamaMeseKertje és 4 más kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Megint hozom nagyobban, hátha valaki még szeretné menteni ;) Csodás mammatusok, ilyen intenzíveket még tán nem is láttam képen sem :)
    Ezt ennél nagyobban nem találtam meg, de kicsit ez is nagyobb, mint Klárié. A formája alapján lencsefelhő lenne, de annak a kialakulása vihar után, magasabb pontok felett szokott lenni, tehát nem tudom eldönteni, hogy most ezek azok, vagy valami egyéb, amit nem ismerek még. :)
    Mindenesetre mindkét kép fantasztikus, köszönöm őket. A harmadik is szép, csak az kevésbé különleges :)

16:30
    Hozok én is egy különlegeset, sajnos ez sincs meg nagyobban. Coloradoban fotózták.

Utoljára szerkesztett: 5.6.16
    mya100, Vadóc, MamaMeseKertje és 6 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Miksza,örülök,hogy jól sikerült a programotok! :)
    Ema,ezek a felhők csodásak,nem is tudom,hogy alakulnak ki ilyenek! Egyszerűen természeti csodák! :)

A kertben bóklásztam és csináltam pár fotót!
    Ez a levendula,már nem olyan szép. Ez a virág egy rózsafajta! Ennek nem tudom a nevét,de szép nagyon! :)

A barátnőmék nem jöttek ebédre,mert a elfelejtettek tankolni,és nem indult az autó! :music:
    Most itt vagyok 3db. 3személyes sültes tállal! Tutira még kedden se kell főznöm!

HéricsBáró, mya100, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Erre kanyarodtam....:) Meg néztem a felhős képeket, nagyon szépek, erre is vannak, dörög, morog, meg mindent csinálnak odafennt, de nem esik még. Nem, mintha várnám, de ez a semmi idő sem tetszik. Most pihizek egy kicsit, nézelődök a neten, és az elmaradásaimat pótolom. Kellemes, szép estét kívánok!

Klári, szívesen besegítenék a tálaknál..:) :)

suba_klara, mya100, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tényleg különlegesek, kettőt lenyúltam. ;)
    Barna, Klári! Én is csak a citromokból nyerem a felröppenőket, csak egy vagy két éjszakára tettem liliomot. ;)
    Még csak nem is 0 perceztem.
    És én csak arra reagáltam, hogy ahogy elkezdődik egy event, már a második napon jön a panaszkodás. Bármiért. Ha bántóan írtam, bocsánatot kérek. :inlove:
    Köszi, nekem is a gépemre került. :) A Coloradó-i egy nublon leszállása. :D
    Te szegény! A sültet le tudod fagyasztani, ha a körítés meg is marad.
    Örülök, hogy jól érezted magad, jól sikerült a rendezvény. :)

suba_klara, mya100, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  8. .Emama.

Az utolsó nagyon hasonlít, vagy ugyanaz, mint amit én legényvirágnak hoztam, de a neten nem szerepel ezen a néven. Az igazi nevét nem tudom.:)
    Ennyi kajával magadra hagyni benzinhiány miatt, az nem igazán elegáns húzás. Sajnálom :oops:
    Sütike ötlete alapján én is besegítenék az elkoptatásába ;)

Szia Sütike! :) Pihengessél egy kicsit, biztos most is rád fér ;):)

Szia Mimi! Gondoltam rád ;):)

9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,megjöttem,igaz a vihar már elvonult,de én is elaludtam,akkora vihar volt 20 percig esett jéggel együtt.A két rész egybe olvadt, ilyen amikor nem esik a falu felé,ilyen mikor esik.Ez pedig a Pilis felől. Meg egy kis érdekesség.Bandi,nagyon szép ez az írás,de a színész még csak 79 éves.Klári nyitom az ablakot,küldheted a kaját.:)

suba_klara, mya100, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

:) Rám fér egy kis lazítás tényleg..:) :) Nagyon húzós napok voltak. meg lesznek is. De az már felüdülés, hogy itt lehetk, és nem idegeskedek azon, mennyi dolgom van még. :)
    Na, látjátok, hamar meg oldjuk Klári gondját.....Szépen neki ülünk a vendég ebédnek, aztán nem is marad. :)
    Én sem nulláztam, mivel nekem nincs is, mégis meg lett az event, a kicsin még porolók hiányoznak. Ott meg pláne nem is tudok szupizni, mert kevés. Nem is kell kétségbe esni..:) :)
    Kellemes, szép estét!

11. .Emama.

Jók a képek, szépen mutatják a felhők vonulását :)

sutimami57, mya100, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Valamit elfelejtettem? Jaj, segíts!

sutimami57, mya100, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Nem, dehogyis :) A képeket részben miattad hoztam nagyban :)

sutimami57, MamaMeseKertje és mimi kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép vasárnapot, már ami még hátra van belőle!:)
    Próbáltam mindent elolvasni és megnézni, de hála az égnek annyi minden gyönyörűséget hoztatok, hogy még folyamatban vagyok, ööö....izé...van..., szóval még nem olvastam és néztem meg mindent.
    Csodás képek, szívmelengető mesék az unokákról, versek (amik nekem olyan nagyon kedvesek), élménybeszámolók, szóval annyi lélek-táplálékkal vártatok, hogy csak köszönni tudom.:inlove:
    Megvagyok, a kertem egyre szebb, már csak olyan munkák vannak amiket szépen, fokozatosan, minden idegeskedés nélkül meg lehet csinálni. Minden hepi, én is hepi.:)
    Az eventet nem csinálom, mert nem volt hozzá kedvem, és ezzel a rendszertelenséggel amivel mostanában a farmot látogatom, nem boldogulnék. Na de majd remélem lesz ez még másképp is!
    Ugye mindenki földje kapott elég esőt, és senkié sem túl sokat!:)
    Láttam a híradóban, hogy Z.egerszeg állomáskörnyék hogyan néz ki.:( Janziék talán megúszták!:)
    Eccóval pusziám Mindenkinek!:):inlove::music:

sutimami57, suba_klara, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megnyugodtam. Köszi, tényleg a nagyobbat mentettem. :)
    Bejött Pusziám is [​IMG] .
    Elvonulok, ezért nyugodalmas éjszakát nektek!

sutimami57, suba_klara, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

:D Tök aranyosat hoztál!:) Akkor mégecceeee' pusziám, és álmodj szépeket!:)

sutimami57, mya100, mimi és 3 más kedveli ezt.
  17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az én kertem is szép, eső előtt megkapáltam az egészet. Egy szál gaz sincs benne. A borsóm szépen hüvelyesedik és virágzik is még.
    "Minden hepi, én is hepi.:)" ... és én is hepi... [​IMG]
    Nekem egyelőre elég lenne az eső...

18. Zsémbes-banya

:) Szijjja Erzsike!:)
    Nálunk ez nagyon, de nagyon kellett. A borsónk nagyjából úgy állhat mint a tiéd, de nekem még ültetnem kell paprikát, aminek még pár napot nőnie kell, aztán kiegészíteni a paradicsom ágylást, (ezt holnap megejthetem), és végre holnap feláshatom a tavalyról bent maradt fokhagyma helyét, aztán gyorsan bele a tarkabab, ami pár nap múlva kikel és akkor boldog leszek.:)

sutimami57, suba_klara, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ez már tényleg nem sok munka. Ilyenkor már nincs [​IMG] az a sietség sem, hogy azonnal kész kellene lenni mindennel.

20. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Esőmentesebb szép vasárnapot kedves Sylvia! :)

Mi pécsiek a nagy vihart és az özönvízszerű esőt megúsztuk! Egyenlőre. Remélem ez így is marad, illetve hazánk többi részén lecsillapodik végre az időjárás. Hiába. Még mindig egyértelmű, hogy ki is függ kitől, a természet nagy körforgásában.
    Bár ez nekem eddig sem volt kétséges egy pillanatra sem.

Utána néztem én is Freeman úrnak. Teljesen igazad van. (Mint mindíg!) :)
    Valóban még csak 79 éves ez a zseniális színész géniusz.
    Viszont a mondanivalón szerintem sem változtat semmit, az ő kora. Meg kell próbálnunk megfogadni belőle pár dolgot oly módon, hogy meg is tesszük a leírtakban olvashatóak legalább egy részét....

Eventben a számomra kitűzött cél nagy valószínűséggel holnap délre lesz meg. Vagyis a harmadik feladatsor mindhárom része.

sutimami57, mya100, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.