Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nézegettem, hogy ki maradt modi? Csocsó, Nildia, Tamás, és Jónás nevét találtam, már _tHUNder_ sincs a modik sorában. Lehet, hogy van még más is, mivel én másfelé nem nagyon járok, így nem tudom másutt ki szokott moderálni? Mindenesetre aktív nevet a tagok között és a Ki kicsodában nem találtam többet. Valahogy nem jó ez szerintem.

Szia Biciklis Lány! :) Az nagyon aranyos, hogy a vármakettet azt alaposan körbejártad :) Még mindig itt göcögök rajta :D
    A rózsák tényleg gyönyörűek, nagyon szeretem őket én is :)

mya100, suba_klara, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Ema,

Ha láttad, akkor észrevetted remélem, hogy az is egy kicsit lejt....

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ema! Csodát hoztál megint. Egyet el is tettem "emlékbe". :)
    Marika! Gyönyörűek a rózsák. A várba én se mentem volna fel. ;)
    Elültettem az első eventgazt, de nem szedek le mindent. Amennyi lesz, annyi lesz. Inkább az apróságok kellenek.
    Be akartam jönni fél 2-kor, elfelejtettem, hogy várjak vele. :)

4. -elzemari-

Mimi,
    de aranyos vagy, hogy megvigasztaltál.Úgye hogy magas az a felmenet, s a lejövet, még rosszabb.Sajnos ez van.Korábban én sem gondoltam, hogy ilyen gondjaim lesznek.

Az eventel, engem is inkább a kiváncsiság vonzott, egyáltalán, amennyire én a focit szeretem, na attól aztán sok reményem nincsen.

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én már azt is meggondolom, melyik járművel közlekedjek, hogy kikerüljek lépcsőket. (Bár most két-három hete egész jól működök. :))
    Nem is a foci miatt kezdtem el, hanem amit majd kinyerhetek belőle. Még a felhő se nagyon izgat.

6. -elzemari-

Igen igen, a metrónál is az a baj, hogy lefelé nincsen mozgó lépcső, csak felfelé.A fújtató az még csak működik.
    Sebaj, azért megoldjuk valahogy mindig!!

mya100, suba_klara, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  7. .Emama.

Természetesen ;) remélem azért az nem okozott gondot a térdednek ;):)

Örülök, hogy tetszik, már attól tartok kicsit sok lesz a felhőzésből. Lehet, lassan valami más témát kellene találni? :)

8. -elzemari-

Az szerencsére nem, s ezért is járok én inkább bicajjal.

Micsoda idő van.Egy pár perc alatt úgy leszakadt az ég, és most már újra verőfényesen süt a Nap .

mya100, suba_klara és .Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Nálunk csak folyamatosan beborul, aztán pár csepp kivételével nem esik. Szerencsére, mert most nem jönne túl jókor :)

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ugye te is élvezed, hogy nincs kánikula? Nekem nagyon jóó! :)

[​IMG]Békés estét, utána aludjatok jól!

mya100, suba_klara és .Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szuper, nagyon bírom az idei nyarat eddig. Tavaly ilyenkorra már legalább két hőségriadón voltunk túl, és főttünk meg, hiába volt légkondi :) Most is csap be a hátamra a sarkig nyitott ablakból a hűvös huzat, rettentően élvezem minden percét :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

mya100, mimi, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Csudajók a fotok Ema! :)

Nekem is,nekem is! :)

Köszi Imi az infót a lehető legjobbkor jön! :)A szupitrágya készletem szinte egyenlő a semmivel! :)

Nagyon szépen köszönjük a beszámolót. Nyáron mi is megyünk a balcsira,remélem hasonlóan szép élményekben lesz részünk,mint Nektek! :)
    Szerintem nem ununk bele a felhőkbe,mert ilyen természeti jelenségekbe nem unhatunk bele! Ezt jól megfogalmaztam! :)

mya100, mimi, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét! :)

mya100, mimi és suba_klara kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elköszönök mára!
    Legyen szép estétek és jó éjszakátok!

mya100, mimi és .Emama. kedveli ezt.
  15. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

mya100 és mimi kedveli ezt.
  16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +15fok van. Körös-körül csupa felhő és madárfütty. A napnak híre-hamva sincs.

A tenger a kagylóknál zoknimosást tart, amik elég trágyaszagúak és a 10-es skálán a maximumot érik el. ;)

Vadóc, .Emama., mya100 és 3 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt Nektek!

étvágyat kívánok!

Miksza ezt tuti jó,ahogy megfogalmaztad. Reggel amikor kibontottam a kagylót,azon gondolkodtam,hogy fogod megírni a ,hogy zoknit kaptunk. :)
    Nagyon korán bontottam ki,mert nem tudtam aludni.

Ezekkel a 4-6 órás gazokkal résen kell lenni,nehogy az egyikből túl sok legyen a másikat meg lenullázzuk. Tapasztaltam milyen érzés..a másik Farmomon a 6 órásból maradt még 2 ezer körül (meg ami a földben volt) a 4-es meg maradt 200 egynéhány...

Ma találkozom ismét anyukámmal,nem rég hívott,hogy jön be a városba. :)

Legyen szép napsütéses napotok!

[​IMG]Itt is itt a felhő,csak kicsit másképpen! :) És ugye milyen színes! :)

SZERENCSELOVAG, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ema! Az ígéret szép szó és én betartom... Ezt neked választottam, nekem is van ilyen, majd ha virágzik lefotózom és megmutatom.

A rózsákat gyűjtögetem, a labdacsok meg csak úgy röpködnek...

.Emama. és mya100 kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Én is hoztam nektek napocskát! Jó reggelt!
    Szia Miksza, akkor megyek zoknit mosni. :D Meg konyha-event lesz, ha már az idő is segít a sütögetéshez. Ebéd kész, töltött paprika van.
    Csak vetek, aratok, a fákat békén hagytam, sőt néhány békató is kint van. Focinövény meg lesz, amennyi lesz.

Kaptam a barátnőmtől egy kacsasütő jénait (az magasabb, mint az én csirkesütőm), meleg sincs, így minden megvan az új kenyérhez. ;)

Vadóc, -elzemari-, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Köszönöm, nem vagy az;) mert tényleg új.
    Köszön a dicséretet.
    Érdekes, hogy inkább lefele, mint felfele.Az igaz felfele inkább szufla kell, lefele pedig a lábak fékezésre. Nekem a magassággal vannak komoly problémáim, de feszegetem a határaimat. Ami az utamba kerül, és bírom tüdővel, azt bizony megmászom. Néha tele van..de kis idő után hozzászokok. Sokat változott a barlang, honlapjukon is fent van, hogy miben.Mikor még én voltam csak egy üreg volt. Van tanösvény ahonnan nagyon szép a kilátás, bent kiállítás is van, barlangszínház. Biztos élvezetes lehet egy koncertet ott meghallgatni. Ahogy írod, sok még a látnivaló.Pár éve még nem ez volt a fontos, főleg nyáron. Vízközelben lenni, áztatni magunkat egész nap a vízben, ezzel tökéletesen elégedettek voltunk. Most már ha olyan helyen vagyok, körülnézek mik a látnivalók.
    Olvasom a meggyfádat, az enyém is elfagyott.A körtefám viszont tele van. A fügefámra is kíváncsi leszek mit produkál. A hosszú meleg nyarakon, nagyon sok termése van, mert védett helyre került. Nagyon fincsi.

Csodás képeket hoztatok ismét. :DLevendula illatnál nincs is jobb. Tavalyról még van egy szárított csokrom, még illatozik, de ha lesz lehetőségem az idén kicserélem.
    Lyukas felhő nagyon érdekes.

Párat rúgtam már a játékban próbának, azzal nem lesz gond szerintem. A növény és a röpi halmozás, már más kérdés. Ha már nekikezdtem, remélem nem lesz csalódás. Bízok benne:D

Szép napot kívánok Nektek!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.