Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Aki kézzel arat, azokat biztos mindenkit :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +19 fokban sehol egy felhő. (Vagy mindenhol felhő van, csak vakegér vagyok) .

A ma időspórolós a kagylótermék. Felezzük meg akcióban vehetünk részt kétszer is tenyésztésileg. ;)

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Jöttem szólni Zsémbikének kijöhet a sarokból! :D
    Sziszi má megint nem elfelejtettél valamit??:p Mi lesz ma velem ha nem tudom dokumentálni az eseményeket??? Rossz munka erő!!xDxDxDxD Inkább csapni való de ha pizzázásról van szó az élen jár :p;)

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Főnök!
    Dehogy felejtettem el,csak távgyógyítás van a gépemen már napok óta,azért nem vagyok sokat.De nem ér már megint kirugni.:cry:

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma reggel learattam a farm kb negyedét és mérgemben [​IMG] be is indítottam egy kupont...
    Egy program magától nem talál ki ilyet, ezt valaki újította.

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Derűs napot kívánok.
    Elszórakoztam a farmmal, átrendeztem, csak most értem ide. :) Én nem vettem észre, feljebb ment? Vagy a körben változott?
    Békákkal majd este meg holnap törődök.

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, ahogy olvaslak Benneteket, én is bele illek a sorba. Tegnap oltárian rossz napom volt. nem volt kedvem semmihez, de ahogy el nézem, a mai sem lesz valami rendkívüli. Behavaztam én is, rendesen. Emellett várom a trópusi hőség fuvallatát, mert nyoma nincs a 35 foknak, tudom, sokan nem szeretika meleget, de ha mát nyár, akkor miért nincs meleg? A szél fúj rendesen, meleg az nincs.
    Be indítottam én is az új tárolót, de fúrógépet véletlenül sem ad, hiába minden.
    Bepakoltam este a békákat, hat után le szedem, aztán meg látom. Siettemben pakoltam a kis farmon is a tenyészházba, mikor is rá jöttem, hogy nincs is békám. Így aztán ott nem lesz tenyésztés, de mindegy, így jártam.

Olyan semmilyen a hangulatom ma is, pedig dolog az aztán van bőven.
    Na, megyek is melegebb éghajlatra. Szép napot Mindenkinek!

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az 1x1-es területek kézi aratásánál vennéd észre. Eddig csak a legalsó és a második sornál kellett az aratógomb után ugrálni, most a negyedik és az ötödik sornál is, csak itt nem felfelé, hanem lefelé. Rendesen lelassítja az aratást és a trágyázást is.
    Azzal használtatnám fél napig saláta termeléssel, aki úgy gondolta, hogy ez jó lesz így...

9. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Kukucska! :)
    Én ugyan géppel aratok, de velem is kibabrált ez az új rendszer. A főfarm bal alsó sarkából kiindulva, a jobb felső sarokig sorban vannak mamutok. Ezeket csak zoknival szoktam megszórni (a Katával spórolok). A bal alsóra egyszer rákattintok, egyszer azt megszórom a zoknival, utána szép sorban a dupla kattintós egérrel csak végigfutok a többin. Most is így kezdtem, aztán vagy a 10. fánál vettem észre, hogy a másodiktól fogva nem zoknit, hanem Katát szórtam. Az első farmnál még azt hittem tán én rontottam el valamit, de a másodiknál teljesen egyértelmű volt, hogy ez ugyanaz a hiba/újítás, amire te is panaszkodsz.
    Eddig is nagyon rossz volt alul aratni (tulajdonképpen két oldalt is), de legalább azt visszaállíthatnák, mert ez hosszú távon végképp nem tolerálható.

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az előbb csak az alsót néztem, és az nem változott. Azóta észrevettem azt a két sort is, amit mondasz. Hát elég szörnyű, így nagyon nem jó.
    Megyek megnézem, mit szórt a gép.
    Megnyugodtam, nálam az rendben van.

11. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Sziasztok.
    Én meg azt vettem észre, hogy ha gyorsan szedem le a trágyát vagy vetek stb, akkor egyre több kocka marad el. Nem értettem, mert előző napon még nem volt ilyen gondom. Utána jártam és kiderült, hogy beborult: valahogy állíthattak az ikonok magasságán mert ahogy gyorsan kattolok, főleg alól többször is pontyosan a 2 ikon középpontján lévő vonalra kattintok ezért maradoztal el a kockák művelésügyileg. Ettől kezdve figyelni kell, hogy ahol ilyen van lejjebb kell húzni a kurzort. Még több idő, még rosszabb kezelés.

12. .Emama.

Szia Sütike! :) Ha nálatok nincs meleg, akkor a ti adagotokat is idefújta a szél ;) Ez két helyre is elég lenne, szívesen visszaküldeném neked ;)xD

Szia Mimi! :) A gép az jól szór, a kézi szórással kell alul vigyázni. A tölgyesen géppel szórom a mamutokat, de azok Katát is kapnak, azzal nem volt probléma. :)

Vakond-Gazda, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kevés mamutom van, így azokat kézzel katázom, nehogy a többi fára tegye. Oda is kell figyelnem.

Vakond-Gazda, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Nekem a tölgyes tele van, ott a szélekről azért szedtem le az egyéb fákat, hogy tudjam géppel szórni a mamutokat :) Lustaság fél egészség ;)xD

Vakond-Gazda, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nálunk nagy vihar van,ezért gyors áramtalanítok,ha elvonult jövök vissza!:)

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  17. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Gratulálok, hamar letudtad.:)

A főfarmon én is, a kapáldán kell még 1 kör de ahhoz először még terem 20 békaól 20 békát és az elég is lesz. A nagyon végig tudom vinni, a kicsin nem hiszem de ehhez kellett az is, hogy nem vettem komolyra ezt a béka tenyésztést és nem készültem rá komolyból. Persze egy pár jó ugrás kéne és meg lehetne.....eddig a legjobb csak 2 zebra.:sleepy:

Vakond-Gazda, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  18. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.
    Eddig a tenyésztés egy nagy nulla. Jól letekerték, a kicsi kínaiak az alap állat visszaadást.
    Köszönjük Emese..>:(>:(>:(>:(>:(

Vakond-Gazda és sutimami57 kedveli ezt.
  19. .Emama.

Gratulálok! :)

Nekem a Picin lett 3 zebrám, a nagy farmon egy elegáns és egy üveg. Igaz 112 és 130 tenyésztést pakoltam be, de ezzel meg is tudtam csinálni mindkét farmon a felhősort :)

Jó pihenést neked! :)

Szia Apa! Sajnálom, hogy így jártál.

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Mimi,gratulálok! :)

Fenn vagyok a paszulyon én is,maradt még békám bőven,,de kedvem az már nem a tenyésztéshez. :)

Jó pihenést kívánok! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.