Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Szia Marika jól hitted, 6 órakor kezdődik a meccs......német- szlovák.xD

sutimami57, .sylvia72., .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Imiiii,
    de aranyos vagy, igen már én is kommunikáltam a Papával és mondta, hogy korábban is lesz meccs, csak pontositani nem tudta, hogy ki kivel, vagy csak nekem nem akarta tudomásomra juttatni, de" majd belenézünk" volt a válasz.Most hogy mondtam neki az új infót, mire Igeeen??Szóval még én mondtam meg neki a tutit.[​IMG]
    Köszi Imi.

3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Alig láttam valamit a Francia-Ír meccsből,mert nagy vihar jött. Persze a Digin nem volt jel! :oops:
    Eső-vihar ide-oda,fél 9-kor indulás a nagy kivetítőhöz! :)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is Digi van, de semmi változás nem volt. Ittam kávét, hogy én is megnézzem a meccset. :)
    De ha bele is alszom, remélem az összefoglalóra felébredek. :D Koca-meccsnéző vagyok, de ezt meg kell nézni.

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nálunk szerencsére nem lesz meccs nézés, majd az eredményt megtudom utólag. :music:
    Drukkolok én a magyar csapatnak, de jobb ha nem izgulom végig a meccset, amit mellesleg szerintem nem fogunk megnyerni. Kívánom, hogy ne legyen igazam! :)

sutimami57, mimi és .sylvia72. kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Erzsike!Jó kis kirándulást tettetek:)
    Marika!:DÉn mindig szétválasztom és úgy eszem meg,de ha meglátom azt aminek nem kellene ott lenni,akkor már be is van fejezve a cseresznyézés azon a nyáron.Bizony ezért jó,hogy ilyen sok gyümi van,olyan finom sárgadinnyét vettem egyszerre be is faltam:DÉrdekes íze lehet a szilva-meggy lekvárnak,megkóstolnám szívesen.:)
    Szia Ema!Van bennem is egy ilyen érzés:music:Jó szurkolást mindenkinek,olyan szépet fotóztam,de egyszerűen nem tudom feltölteni a gépemre:oops:talán most

Utoljára szerkesztett: 26.6.16
    MamaMeseKertje, Vadóc, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  7. PiciEma

PiciEma Aktív író

Ez tényleg nagyon szép, egy magas szintű pehelyfelhő :) Köszi, hogy hoztad :)

sutimami57, mimi és .sylvia72. kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nagyon szép volt:)Jó éjt,szép álmokat mindenkinek:)

sutimami57, mimi és .Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

.sylvia72. és mimi kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt kívánok!

Bár elvesztettük a meccset,de csodás 2 hétet adtak nekünk a srácok! Ez nem az út vége...még csak most kezdődött el...

Kb. 3 órát aludtam..de lassan elindulok a dolgozóba!
    Hosszú nap lesz!
    Ja az éjjel megint csak volt dörgés-villámlás+nagy eső!
    Szilvi nagyon szép felhőt hoztál!
    Jaj megyek...
    Legyen nagyon szép napotok!

Vadóc, sutimami57, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +17 fok van és csupa felhő az égbolt.

A tengerparton ma 2 sütit találtam. Az van ráírva: Gyártja: PP, Forgalmazza: Kagyló. Egyébként a bónuszidőt növeli 30%-al. ;)

Vadóc, sutimami57, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Miksza, köszi a hírt. :)
    Igazad lett. Nem is akárhogy vesztettünk. Nem tudtam megnézni, pont az izgalom miatt. Néha belenéztem, és látom, hogy a kapott gólok száma egyel mindig több. Sajnálom. Talán azért nem adják fel, és tovább javulnak egy következő megmérettetésre.

Szilvi! Cuki a felhőd. (Ezt az unokám szokta használni, hogy ne mindig "szép"-et mondjon.) :)

Most neki indulok gyorsan a takarításnak, amíg a felhők takarják a napot. Nagyon nehezen hűl le a lakásom.

Vadóc, sutimami57, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  13. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Sziasztok.
    Igen kikaptunk de csak azért ilyen sok góllal mert a német szaki ezen a meccsen is vállalta, hogy a csapatát nem sündisznó állásba sorakoztassa fel, hogy jááájj csak gól ne kapjunk hanem támadó futballra késztette a csapatot. Sajnos 2 meghatározó emberünk sérült volt, különösen a támadásokban nagyon hasznosan játszó Kleinheisler volt fájó mert ő tán 2 meccset is végig bírna.
    A Belgák más dimenzióban játsszák ezt a játékot nagyon remélem, hogy arra tartunk mi is. Játékosaik többek között olyan csapatokban játszanak mint a Barcelona és még számtalan világhírű klubok. Szélvész gyorsak voltak! Mindent tudnak a labdával amit kell. Nekik ez a csapat még most is elég fiatal évekig uralni fogják a mezőnyt most például a nemzetközi rangsorban ők a másodikok.
    Egyszóval kikaptunk de amit eddig tettek a fiúk az csodálatos volt remélem, ősztől a VB selejtezőkben innen folytatjuk, mármint a belga meccs előttől. Ezen a meccsen én már láttam, hogy elfáradtak ami nem csoda hiszen 3 naponta kellett gigászi küzdelmet folytatni a tőlünk előbbre jegyzett csapatokkal szemben a hazai bajnokságunkkal ahol bizony elég lanyha az iram. Nagyon remélem, hogy a legjobbaink akik még nem külföldön fociznak most viszik őket nevesebb klubok és ott lehet igazán tanulni, edződni nagy mérkőzésekre. Az itthoni bajnokság.......genge, innen nehéz feltörni.:)

Gondűző tea -event >>>>>

Utoljára szerkesztett: 27.6.16
    MamaMeseKertje, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Itt egyáltalán nem hűlt le a lakás se, a levegő se. Biztos, ha utcára mennék, jobb volna, de a takarítást nem lehet elnapolni.

15. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Itt sem hült le és az 50-es vályogfal árasztja a hőséget magából a ventinek így is menni kell hiába volt az előbb egy jó nagy zuhi, kint voltam végig amíg esett jobb levegő volt de itt egy kazán. Október közepére hűl majd vissza a fal. Persze éjjel ugyanez.......:eek: Aki ilyen szervezettel rendelkezik mint én az jól meg szívta a nyarakat.:wuerg:

Szezonmunkások akciós áron >>>>>

Figyelem! Módosult a holnapi event, az Esőerdő és a Bahama nem ad felröppenőt!

.sylvia72., Vadóc, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Imi!

Ez nagyon nem jó,mert ahogy olvastam elég sok felröppenő kell..1110...vagy ez is megváltozott??

Nálunk még most is elviselhetetlen a hőség a lakásban. Lehet kinn alszok a csillagos ég alatt! :)

Túrós és grízes tésztát főztem délután,leves volt még tegnapról,de szinte semmit nem ettünk,csak isszuk a vizet!

MamaMeseKertje, .sylvia72., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  17. kapálda51

kapálda51 Aktív író

A felröpi mennyisége maradt. Ha most is olyan gyalázatosan adja mint legutóbb nem tudom végig vinni igaz, csak a kis farmon csinálom az eventet. A nagyot ilyen eventért nem szedem le, a kitehetők értéke olyan mint mostanában az az gyenge ezért a középső farmon sem csinálom mert nincs szükség ilyen hótt genge kitehetőkre. Én úgy vélem azért gyengítették le a kütyük tépéjét, hogy mindenki rakja a felhőkre nem a farm területeire.

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Bár az eventeket meg szoktam csinálni,de most olyan kevés időm van,hogy lehet ezt most kihagyom.

Hiába a langyos vizes tusolás,úgy érzem meggyullad a bőröm!

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nekem még mindig vannak ezeknél gyengébb kütyük is kint. Azt sem bánnám, ha duplán adnák, mert így ha nem a felhőre tenném, akkor csak az egyik fajta tp-t adná...

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igazad lehet, mert az ültetni való meg sok lett.
    Én meg mákosat. :)
    A gyerekem - persze, míg itthon lakott -, aludt folyton az erkélyen. :) Régi függönyből csináltunk szunyoghálót neki. :)
    Még a rémparkban van dolgom, de a fórumtól elköszönök. A friss időben aludjatok jól.

Az eventet elkezdem, aztán ha értelmetlennek látom, abbahagyom. Program van holnap, így este fogom csak kezdeni. Én örülök a zokninak is, ilyesmiért kezdek bele. :)
    A rémnövényekkel foglalkozom igazán. Még mindig van két gazdaköri, meg az utolsó pár darab érik a harmadikhoz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.