Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csakhogy a baha nem ad barkácscuccot!:p Nem lehet a szigeteket kifúrni, mert elsüllyednek.:cry:

sutimami57, .Emama., .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, megjöttem, de annyira fáradt vagyok, hogy nem tudom most az esti mesét megtartani, majd holnap ebéd után. Csak annyit, hogy a melegen kívül minden nagyon klassz volt.
    Reggel az event kész lett, bezzeg most ömlik a filter. :) De hiszen még lenne idő, de inkább [​IMG]

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most jövök a Fociláz szavazó topicból.
    Ma este történt egy szavazat leadás Belgiumra.:p Valaki tud valamit! Rehabilitálják a belgákat. Épp, hogy hazaértek, mehetnek vissza.:pVagy... Wales lépett vissza? De lehet, hogy a gömb mutatta neki.;)

Most érkezett egy szavazat Spanyolországra. Megírom már Héder Barnának is, mire kell fogadni.xD

Utoljára szerkesztett: 2.7.16
    HéricsBáró, sutimami57, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, szép estét!:)

Szia Mari, Szeretem a kosaradat:inlove: megint nagyon érdekes dolgokat hoztál, Én Keszthelyen jártam ahol megnéztem a csigaparlamentet az is csodálatos volt és hihetetlen, hogy milyen aprólékos és élethű volt:) 14 éven át volt türelme csinálni:)

Szia Imi, Köszi, hogy hoztad, még nem döntöttem el mennyi fát szeretnék, de a számolás sose volt az erősségem:oops:, így legalább tudom, hogy ide és oda is dobok egy kicsit és meg van:p:):D:D:D:D

De jó...... remélem azért nem kérnek sok AB-t most 196 van elég lesz:) már nem egyszerű a szintlépés:oops:

Szia Mimi, pedig szeretem az esti mesét...... na... jó azért..... kibírom holnapig,:p de hogy fogok így aludni:music::oops::D:D;)

sutimami57, .Emama., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nagyon jó, már mindkét csapat otthon síránkozik, a belgák meg veszekednek is.xD
    -----------------------------------------
    Majd' mindenki azt írta, nem váltja ki a füvészkertet. Én is. De az előbb mégis kiváltottam, hirtelen kellett.xD
    Fát sosem rakok ki viszont észrevettem, hogy a zselém szépen lassan de fogyogat. Olyan 16e körülire emlékszem, most 10e valamennyi csak. Ezért aztán tettem be 6 cukorfát turbózva. Zokni van özön.:) Így már mindenből van.

sutimami57, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  6. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Én mindent kiváltottam, még így maradt tengernyi csillagom.... Milyen zselé?

.Emama., mimi, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Zselécukor húsvétibe.
    Nekem 7 csillagom maradt.xD Persze kb 1 évig nem eventeztem ezért jó sok csillag elmaradt.

sutimami57, .Emama., mimi és 3 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!Kifáradtam,nagyon:oops:
    Nagyon szépek azok a kagylók,én is hoztam párat tengerpartokról:)Megvolt a fűnyírás,kemény 4 óra alatt nyomtam le,de alig bírok írni:DPersze gyönyörű ilyenkor,ha bírnám hetente nyírnám,de nem vállalom be:music: Nagyon várom az esőt,de Nektek rossz lehetett,de szerencse,hogy már hazaértetek nem a bulin áztatok el.Ne legyél nyügi.:):inlove:
    Imi!Köszi a számolást,én is 4 -et tervezek kiszedni és az összes cuccost,csak a matrica nem kell nekem sem,és kár,hogy nem lehet többször kiváltani
    Szia Leho!Ez elég nagy probléma:music:Csak van valami megoldás?:music:
    Jó pihit Mimikém:)
    Na ez jó volt,azt hittem lemaradtam valamiről,már mentem megnézni a híreket,mikor leesett,hogy hol is írták:D:D:D
    Gratulálok a kerthez,én még nem váltottam ki,sem azt a mi is a neve ,nem is tudom.Na mindegy.:music:
    Szia Betti:)Neked is gratulálok.:)
    Imi!Még jó,hogy volt annyi és még maradt is:DJó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

Utoljára szerkesztett: 2.7.16
    sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +20 fok van. A mára ígért felhők megérkeztek, uralják az égboltot és még morognak is.
    Gratulálok az elért sikerekhez.
    Én még nem döntöttem el, hogy kellenek-e az új fák, vagy piacozni fogok a fatermésekkel.

sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    És még szél úrfi is mutogatja az erejét!;)
    Én is 4 - 4 új fát tervezek, aztán majd meglátom mire lesz elég a pajta.:)
    Az eventtel kész vagyok, fásítottam mindenhol.

sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Bettikém,
    De jó neked, hogy még tengernyi a csillagod, nekem már lassan csak akkor van,ha a Papa mondja, hogy csillagom mi lesz az ebéd?Igaz, nyitott gazdaköri temérdek van még, de oda meg olyanok kellenek, na szóval van dolog bőven.
    Szia Gabika,
    juj felénk is nem is egy szél úrfi érkezett, hol az északi, hol a déli váltogatja egymást.Vajon Emmáék mennyit éreznek meg belőle?Remélem tudnak azért fürödni még ma is.
    Imi,
    most akkor jól ki is tudod használni a szép kis Fűvészkertedet.Na, mikor irod ezeket a mennyiségeket, mindig elkap a kisebbségi érzés, hogy te jó ég, hol vagyok én ezekhez a magasságokhoz.Azért igyekszem leküzdeni és élem a kis gazda életét.

Legyen szép és vidám a vasárnapotok.

sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Sajnos itt nem érződik a frissülés a lakásban, a frissítő szelet felfogja a ház, így pont olyan meleg van ezen az oldalon, mint eddig. Az ablakok meg mind egy oldalon vannak, így huzatot se tudok csinálni.

Péntek este felültem a jó kis piros vonatra és fejfájás ide, fejfájás oda, elmentem Fehérvárra. Egy kis vödörbe készítettem falatokra vágott görögdinnyét, hogy víz helyett azt fogom eszegetni. Becsomagoltam alufóliába, hogy hűvös maradjon, aztán a klímás vonaton nem hiányzott. A fiam és a menyem jött elém az állomásra, láttam, hogy elegük van a melegben, gyorsan a kezükbe adtam a dinnyét a hozzá vitt apró villácskával. Még sose örültek ennyire meglepetésnek. :inlove:
    A két unoka nagy örömmel fogadott, még a nyeglekamaszodós nagyobbiktól is sok puszit, ölelést kaptam.
    Reggel felköszöntöttük a két ünnepeltet, a nagy az áhított könyvet kapta tőlem, tudtam, sokat nem látjuk addig, amíg el nem olvasta. :D
    Aztán én vállaltam a sok zöldség pucolását/szeletre vágását, menyem intézte a tortát, a fiam a szarvashússal, szalonnával törődött. Ő aztán nekiállt tüzet rakni, és a 40°-ban a kondér mellé állt. És szívesen. :) Jöttek más rokonok is, majd ebéd. (A nagyobbik ünnepeltről csak lopva csinálhattam képet, utálja a fényképezést.) Annyira jól lakott mindenki a jól sikerült raguból, hogy a tortát nem is tudtuk rögtön megenni. :) Közben a kisebbik folyton az ajándék-pólóját simogatta. Olyan fura flitterrel van kivarrva, hogy mást mutat ha felfelé simítja, mást ha lefelé. :D:D
    Jó kis beszélgetés, aztán az 5 gyerekkel meg a fiammal próbáltunk lehűlni a kerti medencében. Fél óra múlva nekem indulnom kellett, hogy elérjem a vonatot. (Azért a dobostortából egy szeletet én is ettem. ;))
    Jó volt hazaérni. :) Kétszer örül az ember: egyszer érkezéskor, egyszer hazaéréskor. ;)

Lehet, hogy én is berakom az "olcsó" fákat is az eventig. Hely van rá.

13. -elzemari-

Mimi,
    de aranyos vagy, hogy az élményeidet megosztottad velünk is.Nagyon helyesek az unokáid.A nyeglekamaszosdi nagyon ismerős, ez nálunk a huszonéveseknél már nem divat de a kisebbik, aki még csak húsz lesz majd decemberben, ha kapunk egy mosolyt, az már heppivé tud tenni.
    Mi is szülinapon voltunk a Papa násza lett nyolcvan éves.Az egész család összejött, és ő nem tudott róla, hogy mindenki várja majd.Csak egy sima ebéd meghivás volt a lánya részéről, és a végén kiderült a turpisság a számára is. Volt is nagy öröm.Az ajándék csomagok bontogatásánál bizony néhány szem sem maradt szárazon, pláne az ünnepelté.Minden ajándékcsomagot ki kellett bontani, volt ott vers, unokák képei versekkel fűszerezve, modellek alapanyagai, mert nagyon szivesen épit kis motorokat, maketteket.Finom nedűk, névre szóló cimkékkel.Szóval sok ajándék került az ünnepelt asztalára.
    A nagy meleget nagyon jól enyhitette a hatalmas nagy gesztenyefa, ami alatt ültünk.

Utoljára szerkesztett: 3.7.16
    sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Nagyon jó programotok volt, a család körében. :)Mosolyogva olvastam mindkettőtök élménybeszámolóját.:) Köszönöm!
    Én ma megint konyharobot lettem, nagyon bejött a családnak az általam készített fagyi, így ismételni kell.;)

15. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Levendulában gazdag szép estét Mindenkinek! :)

Egy cseppnyi Pécs...
    (A másik szépen megújúlt terünk, a Kossuth tér a Zsinagógával és persze a sok-sok levendulával)

Lassan vége az éppen aktuális eventnek, aztán kezdődik a következő. Szépen besürítette a BP, de végül is így a jó, mert van választási lehetőség. Csináljuk vagy sem! :)
    Részemről ez a Gyümölcsös szimpatikus és amire szükségem lesz belőle, azt úgy számoltam, hogy raktárkészletről simán össze fogom tudni hozni. Kb. 10 szint a 8 csillagosból meg is fogja tenni. Minumum 4 új fa + az egyszer megszerezhető dolgok, a matrica nélkül. :)

Nálatok mi a helyzet ezen a téren?

16. lukimi

Szia, tervünk egy és ugyanaz.:)

sutimami57, .Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Gabika,
    egy jól elkészitett étek örömet okozhat mindenkinek.Ahogy olvasom te is remekeltél, igy aztán jöhetett az ismétlés.Ebben a melegben meg a fagyi aztán kiváló lehetett.
    Helló..
    Felénk csak két fa van tervezve, de majd később kiderül, hogy lesz e még több is, bááár nagyon kétlem.

MamaMeseKertje, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  18. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szevasz Imi! :)

Szuper! Akkor gyümölcsszüretre fel! :)

Szakmai keresztkérdés alá vetnélek.
    Szerinted érdemes létrát készíteni? Eladható könnyen a piacon vajon?

sutimami57, Vakond-Gazda és mimi kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na az a gesztenyefa nálunk is jó lett volna.

Nekem a gyümölcsözés addig lesz, amíg mindenből 1, aztán még egy, aztán.... Ha rosszul gondolom, szólj Imi. Valahogy a leírt számok nem mutatják meg az utat, majd gyakorlatban jobban fog sikerülni. Vagy nem. :D

Elköszönök, mindenkinek nyugodt jó éjszakát. Ma már végre én is jól alszom, most már kicsit visszahűlt a lakás. Nehezen ment, mert két napig beszorult a 40°.

MamaMeseKertje, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Én is gondolkodtam rajta mert jó ára lesz és nem is rövid ideig, hanem évekig. Meg kell nézni a piacon azokat a terményeseket amelyek 1 termény előállítására 3 állatot eszik mind drága és én is ezért hátráltam meg inkább mással foglalkozom.

Most is drága: bioragasztó, sajt, tűzcsap, stb stb. Van vagy 5-6 olyan gazdaköri amelyekbe bele sem kezdtem a kisebb farmomon mert vásárolva nem éri meg, ha elő akarom állítani akkor meg hetekig fel kell készülni etetni való állattal, vagy azt is venni. Csakhogy a tölteléknek való is drága. Én így látom.:)

Megnéztem, 25e csp 1 létra a piacomon na ez sokáig nem nagyon fog változni.

Utoljára szerkesztett: 4.7.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.