Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)

.sylvia72. és mimi kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt, szép napot!
    A tegnap berakott spenót mindjárt az első körben megadta az érés csökkentését. Ma meg megint a karfiol ment a nemesítőbe. :)

Csak köszönni jöttem, unokám el akarja költeni a gyűjtött pénzét, [​IMG] a mai program.

Vadóc, suba_klara, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kellemes szép napot ! Töltsétek vidáman a napot !:)

Vadóc, suba_klara, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép napot!Felénk már most nagyon meleg van,nem is megyek ma boltba,elég lesz délután dolgozni menni.Sajnos a takarítást nem úszom meg.Vettem partyt végre meglett a pagoda és a vityilló is,ennek igazán örülök.:)

Vadóc, zsuzsa-mama, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ez a hőség nem embernek való és én nagyon utálom, de azért Klári 8 fokos munkahelyét sem irigylem. Ebből a melegből beesni oda dolgozni, és lehúzni ott egy műszakot, nem lehet egy nagy öröm.

Vadóc, zsuzsa-mama, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ezt a bazi nagy Terminált bejártuk, a vágyott táska még nincs meg. :( Ha már ott voltunk, hogy túlessünk a kaja vásárlásán (persze gyümölcs és nasi volt a lényeg :)), végigjártuk a t-ócsó bótot, de már annyira elfáradtunk, hogy nem akar a Sára bemenni a Corvin Plázába. Ott van a másik olyan bolt, ahol az összegyűjtött pénzét táskára válthatja. Még megpróbálom rávenni, hogy 5 után legyünk túl rajta. Holnap neki barátnőzés lesz.

Kaja töltött paprika maradék, az lesz ma, pénteken lecsót akar a kölök enni. :) Közben én valami húsra vágyom. :)

Vadóc, zsuzsa-mama, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Akkor csinálj lecsós szeletet és mindenki boldog lesz...

Vadóc, zsuzsa-mama, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  8. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Sziasztok.
    Erzsike, ez hatalmas! Gratula!:)
    Itt a kicsin nőszirmot nemesítek a fakalapács megszerzéséért, ha majd szükség lesz rá (1000-szeres esély!! ) vagy ha jó nagy értékű barkács cuccokat kérnek valahova. Ezenkívül már meg van a 4 fontos, a kalapács nem tudom meddig fog tartani de tart amíg tart.xD

Amúgy meg köztes állapotban vagyok mert nem tudom vigyem-e tovább ezt a farmot mivel egyre jobban unom a kézzel dikicselést 1x1-en, lehet, átállok 2x2-re de a bahán nem, azt csípem a legjobban. Az a baj mindent szeretek max kihasználni ezért a 2x2 nem vonzz mert csatnihoz a kis kocka dukál. Most, hogy régóta nem kell sehova trágya eljött az én időm és szórom minden vetésemet a főn, mert hosszúakat vetek mióta occsó a trágya. Csakhogy mint tudjuk a trágyázás kínszenvedés.....lehet, hogy hóvégén nem az aratókat veszem meg ezután hanem a vetőket, mert abban benne foglaltatik a vetés, vizezés és ha nem drága (olyankor nem veszek) a trágyázás is. Ha minden igaz, és az is 7 Fa. Akkor csak egyszer kéne dikicselni, aratni. Azt talán még kibírom, majd jóóó sok cukkínit eszek az erőt ad.:p De ha vetőket veszek nem jóó a sok fa, a kergét is kézzel kell aratni, stb. Mindenhogy fájó kérdés ez, jó lenne ingyér kapni. Ha abba hagyom ezt a kicsit akkor nem elhagyom, hanem azonnal töröltetem, hogy ne tudjak 1 év múlva vagy akármikor visszajönni.:p Egyelőre folytatom és nincs más bajom csak a kézzel kinlódás. Annak a sok embernek akik évek óta kézzel vetnek aratnak stb, nagy nagy elismerésem én 1x1-en biztos, hogy a lukimit sem csináltam volna sokáig és akkor most nem lenne közel 150-es farmom. Valahogy ez nekem nem szórakázás.:)

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Most képzeld hozzá, ha remeg a kezed és csak minden kockát másodszorra találsz el. :D:D

10. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Ez már mindennek a teteje!xD

11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem a nőszirom tartott a legtovább, lehet, hogy olvastad is nálunk... Szeretem én is a sokszázszoros felreppenő esélyeket is.
    A karfiol is 1000-szeres esélyt ad és rövidebb az ideje, csak nálad még nem biztos, hogy van. (85. szint)
    Én is csak akkor trágyázok, ha utánam dobják, most nagyon tetszik az ára... [​IMG] Hosszú gaznál másfél-két órát is rövidít.
    Reggel gondoltam rád a piacon, aztán meg elfelejtettem cukkinit venni... [​IMG]

12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Jövök, megyek, de nem jut eszembe semmi, amivel tudnálak megörvendeztetni titeket.Pedig úgy szeretnék egy kicsinykét beszélgetni.
    Ma hajnalban keltem, volt vagy negyed öt és olyan szép volt minden.A napocska még szunyókált de ez a csend, hááát ez valami fantasztikus.Később egy árva gerle szállt a villanydrótra, és burukkolt .Talán a párját hivta aki elcsatangolt valahová.
    A múlt héten kaptam négy cserép virágot, egyik szebb mint a másik, és kitettem a kiskertembe őket.Csak úgy virulnak a hajnali jó levegőben.S a rózsabokor, miután végre megtanultam, hogy miként kell az elvirágzott virágot levágni, öt levélre.Gyönyörű bimbós állapotban vannak.

Főztem egy kis sárgabarack lekvárt, igaz két részletben, mert azt gondoltam én balga, hogy majd lesz olcsóbb is.Igen lett, tizkilós kiszerelésben.Na nem annyi azért nem kell nekünk.Még szeretnék majd a szilvával is jó kapcsolatot teremteni, mert a szilvalakevárt is nagyon szeretjük.S pesze befőttnek is.

Nemesités, nah az nekem nem megy úgy mint Erzsikének.A karfiól is kibabrál velem, pedig csak egy bónuszra várok már, ám mindenféle kifogásokkal tépével, meg csépével akarják elvonni a figyelmemet róla, ahelyett, hogy odaadnák a fakalapács bónuszát.

Mimi,
    gondolom, már sikerült az áhitott táskát megvásárolni.Töltöttpaprika, én is tervezem a hétvégén, hogy teritékre kerül majd.Finom egy étel.
    Imi,
    Nagy kérdés most olvasom, hogy a kicsihez az arató vendégmunkásokat foglakoztasd, vagy a vetésnél vedd igénybe a munkájukat.Én már nehezen tudnám elképzelni, hogy valaha is kézzel végezzem ezt az egyáltalán nem egyszerű munkát.Azt a sok hajlongást, mig összeszedi az ember a beérett termést, majd aztán a vetés,a kapát egyre másra munkára fogni.Nem egyszerű a gazda élete ugye Imikém.
    Ema,
    jót mosolyogtam, ahogy irod, hogy ez a meleg nem embernek való.Ma amikor jöttem haza a vonattal, sajnos nem légkondis vonattal jöttem, és ráadásnak még sietnem is kellett, hogy elérjem.Indulás előtt két percel száltam fel és nem volt hely csak a napos oldalon.Ema, eltudod képzelni, hogy mindenhol folyt rólam a viz?Nem baj, gondoltam, legalább a sok méreganyag eltávozik tőlem.Igen ám, de vizem is elfogyott, és ha megálltam volna egy másik üveget venni, nem érem el a vonatot.S mind ez volt még az uv sugárzás kritikus pontja előtt, tizóra tizenegy perckor.Leültem és vártam, hogy már csak egy perc és indulunk, fél óra és már szállhatok is le, és a szemem előtt lebegett a kerti zuhany.
    Hó hó nem úgy van az a Magyar Államvasutaknál, hogy pontosság, meg idő betartás.Á, álltunk még negyedórát, az én fejemet meg sütötte a napocska, a lehúzott ablakon keresztül.Gyöngyöztem én rendesen, de hősiessen vártam, mert tudtam, hogy ennek egyszer vége szakad és én megérkezem haza.S be is következett a várva várt megérkezés és ott az én kedvesem várt a bicajommal, mert két bicajjal jött elém, a sajátjával és az enyémmel.Na tudjátok, még igy nem örültem az én kedves kis bicajomnak mint most és ezt a meglepetést!!!
    Itthon aztán a zuhany várt és én boldogan vetettem alá magamat.

Szilvi,
    örülök én is veled, hogy sikerült kipörgetni a várva várt vityillót, s a pagodát is.Szerencsére nekem is a napokban lett meg a kőmadár vityilló.Igy most már én is örömködhetek, hogy teljes a létszám a Kincses szigetemen.
    Vadócgabi, Zsuzsa mama,
    remélem nektek is jól, s vidáman tellik a napotok.

Itt voltam, billenytyűztem, jó játékot kivánva távozom.

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elzi, mindig öröm olvasni téged. :) A semmiből is történetet kerekítesz. :) És még a napos oldali "érzéseidet" is megéltem. :D:D

14. -elzemari-

Tudod az úgy van Mimi, hogy ilyenkor a billentyűk megélednek és kopognak és kopognak s kerekedik ami kerekedik.
    Már akartam mondani korábban , hogy nagyon aranyos a bannered.Nem véletlenül volta az a sok felhő, az egyik szépen bekúszott hozzád.Hja kérem, akinek ilyen készitője van.

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Valóban nagyon örülök neki, Ema megint szépet varrt. :)
    Te meg csak hagyd sokszor kopogni a billentyűket. :)

16. -elzemari-

Látod, teszem én, majd csak kijön belőle valami.Kitaláltad már, hogy milyen húsos ételt fogsz csinálni?

Utoljára szerkesztett: 12.7.16
  17. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Aranyosan írtad le a napodat, de nagyon sajnállak, hogy a napos oldalon kellett ennyit várakoznod. Én nem is vállalkozom rá, hogy ilyen hőségben kidugjam az orromat a lakásból. Itt is épp elég meleg van, pedig mennek a légkondik.

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

És tarhonyával. :) Mégpedig úttörőgombóccal. ;) Én csak azt szeretem.
    Jó ötlet, köszi.
    Végre több telefonálás, több km gyaloglás után megvan az unokámnak a táskája. [​IMG]
    Nem úgy van ám, hogy bemész és megveszed. De végre látom ujjongani őt, nem nagyon szokta az érzelmeit kimutatni.
    Erzsi jó ötletet adott, feljebb láthatod. :) Holnap egy ritkán látott barátnőhöz viszem, így kipihenem a mai séta fáradtságát és vásárolok és főzök. Érte mennem már nem kell, mert vagy hazahozzák őt, vagy egyedül jön. Egy busszal kell jöjjön végállomástól végállomásig. Szereti, hogy önálló, szeret "buszozni". :) Aztán csütörtökön valószínűleg mozi lesz nem Állatkert, mert ott sokszor voltak.

El is köszönök, vacsora, lefekvés, lábfelrakás. :)

Vadóc, zsuzsa-mama, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Beestem én is így éjszakára,Ema!A mai napra én is azt mondtam,hogy nem embernek való,takarítás,majd munka,csorgott a fejemről a víz iszonyú volt ilyen még nem volt azt hittem bogár mászik a fülemnél,hát nem a víz csordogált,aztán este a nap fénypontja lecsó főzés,itt már úgy éreztem meg fő a fejem.Majd végre zuhany,aratás és végre ülök,és holnap megyek anyuhoz.Pénteken érkezem majd csak haza.Imi,drukkolok ne kelljen sokat szenvedned a nemesítéssel.Marika,nagyon jó olvasni az írásodat,nagyon szeretem,én is gratulálok Neked a kőkastélyhoz.Mimikém nem leszek skype közelben jó mozizást az unokával.Klári írjál pár sort a farmra reggel,ha lesz időd,hogy mi újság feléd.Erzsikének és mindenki másnak is puszi,reggel már nem jövök,még bolt járat lesz aztán délben indulok.Vigyázzatok magatokra pénteken érkezem:inlove::)

mimi, Vadóc, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

mimi és zsuzsa-mama kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.