Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +21 fokban vonulnak a csúnya felhők az égbolton.

zsuzsa-mama, mimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Gratulálok a pörgetéshez! Nekem a kisebben még nem sikerült a vityilló.
    Vidámság adott a két gyerek mellett, na meg a munka is.;)
    Úgy irigylem Elze klaviatúráját, gyönyörű dolgokat tud lepötyögni a gazdájának ujjai segítségével, ez a képesség nekem nagyon hiányzik, a gondolatok sincsenek meg, de nagyon nyomaszt ez elkövetkező időszak, mivel neki kell állni magamat fényezni, s nekem ez nem megy. :oops:Én dolgozni szeretek, s nem adminisztrációkat írni. :(Pedig november 30 -ig fel kell töltenem nekem is a portfóliót.:oops: Egyenlőre tájékozódom, próbálom felfogni, hogy mit is kéne csinálnio_O, s már ez is rengeteg idő.

Én sem szeretnék már kézzel 1x1-ezni, ezért hanyagoltam el a gyerekek farmjait, s csak az ajándékküldésre hagytam meg.
    Lecsós szelet! Szeretem!:) Bár én ma bolognai spagettit tervezek.
    Szilvi!
    Érezd jól magad anyukádnál!
    Ema!
    Talán már ma enyhül a meleg, legalábbis itt igencsak felhős minden, s hűvös szél lengeti a függönyöket.

-elzemari-, .Emama. és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

ez a meleg nem nekem való. Nem tudok aludni és nappal meg olyan vagyok, mint az őszi légy. A lustálkodást pedig nem engedhetem meg magamnak, mikor ebédre jön 3 kamasz és most kívánság müsor van. Tegnap töltött paprika volt. Ma gyümi leves és rizses hús ubival .Desszert fagyi.
    Olvaslak benneteket, de mindig le vagyok maradva.
    Most a napnak legalább 28 órából kellene, hogy álljon. Napközben rengeteg az elintézni való.

Kellemes szép napot ! Töltsétek hüvösben a napot ! Az asztali gépem beadta az unalmast és most az írással a laptopomon szenvedek, bocsi ha mellé ütök.

-elzemari-, mimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Az én szememben minden felhő szép, ami eltakarja a Napot ;)xD

Szia Vadóc! :)
    A "hűvös" szellőt, azért túlzásnak gondolom, az nálam a légkondiból jön ;) :) Azért a reggel valóban számomra barátságosabban indult, mert egy darabig enyhén borús volt az ég, de ez már sajnos csak a múlt. Éjjel volt egy kicsike eső, be kellett löknöm egy időre az ablakot, mert a fejemre csepegett xD

Szia Zsuzsa! Kitartást neked is! Ma estére elméletileg már enyhülnie kell ennek a hőségnek :)

Vadóc, -elzemari-, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Én nem is mondok már semmit. Most értem haza, gyerek "leadva", Főtáv elintézve, piac az igazi elintézve. Megint nem vittem - hogy is mondta Márti? - szalonna merci? - szóval a banyatankot, naná hogy mindkét vállamon lógott szatyor. Most megettem egy szezámmagos szeletet, iszom sok vizet és ááágy, hogy a lábam kicsit visszataláljon a bőrömbe. :)
    Mégsem lecsós hús lesz, hanem zöldbab főzelék, mert nagyon szépet találtam a piacon. Feltétnek meg natur szelet. :)

Vadóc, .Emama., zsuzsa-mama és még 1 ember kedveli ezt.
  6. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.

Lehet nem mindenkit érdekel, de láttátok a top 10-et? Én majd leestem a székről...o_O

.Emama. és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Mimike, én is olyan vagyok mint az unokád.xD De ez internetes vásárlás, mivel nagyon sok mindent innen rendeltem már. Például a lapos tévémet 2 éven!! át tanulmányoztam, hogy milyen, melyik legyen!!!:p:p:p És mi döntött?! A számítógépszerelő barátom vett egy olyant amilyen a vágyam volt, elvitt kocsival hozzájuk megcsodáltam és amikor haza szállítmányozott máris megrendeltem. :wuerg:xDxD
    De így voltam több dologgal is, most az okos teló van függőben szilveszter óta akkor hetekig tanulmányoztam a fél internetes fórumokon a véleményeket egyik másik készülékről pró és kontra, majd abbahagytam és most újból nézegetem.xD:p Szerintem 1 hónas múlva meg lesz az, túl nagy szükségem nem lenne rá de egy dolog miatt viszont kellene.xD
    Szóval alaposan körbejárom a dógokat?!:)
    Szilvike ahogy én csinálom bizony szenvedés lesz a vége, amúgy meg nem sürgős mivel elkezdtem egy másfajta játékot is így az új farmom hátrébb sorolódott és kezdek kiszeretni belőle. o_O:cry:xDSzóval ma reggel megjött az ötödik sikeres nemesítés a nőszirmon belül de pipa nem lett belőle csakis én lettem pipa de nagyon mert nem fogadtam el! Hogy hol járt az eszem?! Mondok összeszámolom már jól látok? Ilyen sokat összegyűjtöttem 2-3 hét alatt? Hát a trágyánál nincs pipa az csakis úgy lehet, hogy nem fogadtam el. Ugye nem sürgős de engem az ilyen együgyűség úgy letud lombozni, hogy....ihajj. xD:p

zsuzsa-mama, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    VadócGabi,
    Ahogy olvasom a nyomasztó gondjaidat a portfolió készitésről,tényleg nem irigyellek.Szerintem annak a legjobb, aki nagyon jól tudja magát fényezni, mert ez sokunkból bizony hiányzik, amikor magunkról kell beszélni.Amikor először hallottam erről a munka folyamatról, nagyon elcsodálkoztam, hogy saját magáról irjon az ember. Ahogy előttem körvonalazódott, hogy mi is ez, akkor úgy gondolom, hogy amit a munkád során végeztél, azt kell dokumentálni.
    Gabi, ha végig gondolod, hogy mit szoktál csinálni, és hogyan adod át a tudásodat,milyen eszközöket használtál, miképpen fogadták, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt átgondolva, a leirása is menni fog.Hiszen a szakértelmedet, rátermettségedet, tudásodat, hozzáállásodat fogod bizonyitani.
    Fog ez menni, csak össze kell szedni a gondolataidat, s még sok idő van a határidőig

Zsuzsa-mama,
    hej de nem vagy egyedül, hogy nem tudsz aludni a melegtől.Én is ma is negyed ötkor kiültem a teraszra és elméláztam, hogy mennyivel jobb volt a korábban ecsetelt csend, ami engem körül vesz.Ugyan is, ma hajnak óta a szomszédék vizslája valami kórságban szenvedhet, vagy szerelmes szegény pára, vagy ménkű módon unatkozik, vagy talán neki is melege van,mert olyan szomorúan vonitott már hajnalban, hogy még a mérgem is elszállt, pedig jobb volt a csend mégis csak.Abban biztam, hogy a gazda is csak megunja, és kijön helyre tenni a kutyát, mert mégis csak jobb lenne, ha nem az ő vonitására ébrednének a lakók, hanem inkább biznának az ébresztő órában.
    Egy idő után valóban csend lett és tudtam magamat átadni a jó levegőnek, a szép rózsákban való gyönyörködésnek.Egy két korai gerle is kergetőzött egymással, korán kelők voltak ők is.A távolból a vonat kattogása is hallatszott, amint falja a kilométereket.

A három kamasznak az ellátmánya nem is kis feladat.A nap meg csak marad, az ő huszonnégy órájában.

Ema,
    felénk reggel még nem volt hire hamva sem, hogy valami eső jönne, ám ebéd után éppen leültünk, hogy a kávét elfogyasszuk, olyan eső keletkezett, hogy csak néztem, hogy vajon miféle felhőből jutott el felénk is az eső.Gyorsan szaladtunk ki a kertbe és a menthető dolgokat fedett helyre vittük, jó el is áztam, de nem éreztem az eső hidegét.Jó volt.Nagyon mutatóba jött csak, s újra szikrázik a napocska és ontja a melegét.

Mimi,
    ez a vállon való lógatása a szatyroknak egyből jó csak, ha mind a két válladon lóg, mert ha csak az egyiken, na akkor szoktam én elfáradni, meg még a derekam is megfájdul.A "banyatankot" már tőled hallottam de ez a "szalonna merci" sem egy utolsó.Nálunk is zöldbab főzelék volt,mert nem tudtam mit kitalálni, s a boltban dőlt el.Tükörtojással.

Imi,
    ha vásárlásról van szó, te sem vagy egy kapkodós tipus, ahogy olvasom.Igaz én még nem rendeltem az interneten semmit, valószinűleg nem is fogok, mert nekem azt látni kell a maga valójában.Meg aztán időm is van, ez is egy program, pláne ha kellemes.Most a hűtővel vagyok úgy, hogy már készülök mióta, de őszre csak rászánom magamat egy új gépre.Addig is nézegetjük, gusztálgatjuk,mire meg rászánjuk magunkat, pont akkor nem lesz.

Na, megint itt ragadtam.

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    Vadóc, mimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Emama! Eső, jég ideért,. Sajnos a lehűlés sehol.Már teljesen kész vagyok ettől a hőségtől. Várom a további esőt,remélem az hoz valami lehúlést.

Elzamarika ! Sajnálom, hogy Téged is megvisel a meleg. Na a kutya éjszakai bemutatásai nem idegenek számomra.. Nekem is van 2 kutyám. A nagyobbik a Cone Corso rendszeresen az ablakom alatt horkol, de azt már megszoktam, de mikor az utcában valamelyik elkezd vonítani és ezek bekapcsolódnak, na azt már nem bírom idegileg. Olyankor kimegyek és rendre utasítom őket. A kicsi cseles, elbujik és nézi, hogy bejöttem-e már. Na akkor kap megint, onnantól csend van.
    Holnap nálam az ebéd rendelés, a mai maradék, hozzá aranygaluska és tojásos lecsó.
    Azt hiszem viszont máról nem marad semmi, mert már hívtak, hogy elindultak haza az edzésről. Kezdhetem a konyha eventet,

Kellemes hűs estét !

.Emama., Vadóc, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Ajajaj Zsuzsa-mama,
    az aranygaluskára én is szivesen jelentkeznék.Nálunk a Papa kedvence.A menyünk valami csodálatosat tud késziteni.A múlt héten szombaton, itt voltak és bizony egy nagy adaggal érkeztek.Volt is öröm és habzsi dőzsi belőle.Utána még két napig dőzsöltünk is az aranygaluskából.Nagyon jó tud lenni.

További szép estét kivánok!

zsuzsa-mama, mimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +17 fokban többrétegű felhősor borítja az égboltot. Mos éppen nem esik, de ez átmeneti állapot.
    Néhány napig ismét nem leszek. Gép és játékmentes időszakot tartok.
    Sok sikert az eventhez.
    Vigyázzatok magatokra és egymásra.

12. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Ha pihenni indulsz, akkor jó pihenést neked!:)
    Vigyázz te is magadra!:):inlove:

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Neked Miksza jó utat! (Csak esőben szeretsz [​IMG] ?)
    Nagyon kellemes az idő. Akik úton vannak, azoknak talán kissé hűvös, de itt végre kezd a lakás lehűlni.
    A zöldbabfőzeléket még este megcsináltam, nem hittem, hogy tényleg ennyire lehűl. :)
    Ma moziba megyünk délután, a Jégkorszak legújabb változatát nézzük.

Janzit régen láttam. Mi lehet vele?

-elzemari-, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Éjszaka ideért végre a várva várt hűsítő idő. Sajnos nem a csendes oldalát mutatta, igen nagy vihar volt. Alvásról ennyit. Talán majd a mai éjszaka jobb lesz.
    Gratulálok a szerencsés kerekezőknek! :)Nekem jutott pár KK és sárga terményes !:(8)
    A szabadságon levőknek és indulóknak kellemes pihenést !:)

Mimi ! Jó mozizást !
    Érezzétek jól magatokat !:)

-elzemari-, mimi, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Mimi!
    Jó mozizást nektek!:)
    Szia Zsuzsa -mama!
    Esetleg egy napközbeni alvás?;)

mimi kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Bizony, és 10-20 perc szunyóka nem vesz el nagy időt, mégis sokat segít. :)
    Majd mesélek a moziról. :D

(Ema, nagyon tetszik a nyári ruhám még mindig. ;))

Vadóc, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Kicsit el vagyok havazva, de azért már csak be kellett egy pillanatra ugrani hozzátok :)

Szia Mimi! Örülök neki nagyon :)

Megyek konyházni. Kihasználom a jó időt, most kevésbé baj, ha jól befűtöm a konyhát ;)xD

Vadóc, -elzemari- és mimi kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok, holnaptól nyári roncsfelvarrás event és ólválogatás.:)

Szomszédaim, nem kérek event-felröpit ilyen ócskaságba nem kezdek bele.

.Emama., mimi és apa1971 kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Sziasztok.
    Régen láttalak Ema,el vagy havazva?Sajnos mi nemsokára el leszünk öntve, újra sötét felhők gyülekeznek a fejünk felett.Gyanitom, hogy viz is fog belőle esni.
    Mi finomat készitettél a konyhában?

Zsuzsa-mama,
    a kétnapi korai ébredéstől, tegnap végre olyat aludtam, hogy még a vihar sem ébresztett fel, pedig ahogy hallottam volt itt is csimm és bumm is.Kivánom, hogy a mai éjszakád legyen nyugodt és pihentető.
    Mimi,
    én is csatlakozom a bennered csodálói közé.

VadócGabi,
    remélem neked is jó napod sikeredett.

Miksza, jó utat kivánok!

További szép estét kivánok!

mimi, zsuzsa-mama, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :)
    Csak halkan merem megsúgni neked, hogy rántott cukkinit készítettem ;)xD
    Még Zsémbi ellátmányából volt, nagyon finom lett ismét :)

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.