Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. EpresEdit60

EpresEdit60 Utánpótlás-írogató

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szólhattál volna, én meg vagy egy órát ültem egy kövön, és mivel senki nem jött nekivágtam magam a hegynek:( Úgy értem, hogy felmásztam rá.:D . Remélem valaki megtalál GPS-szel vagy pusztán az ösztönére hagyatkozva.
    Közben énekelgettem, nem is fáradtam el túlzottan. Csak az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, ugyanerre a hegyre jöttök-e ti is. Próbáltam megkeresni északot, de még nem jelentkezett.:(
    Szia Editke!
    Gyönyörű szépek.:) Istenem! Mind elfogadnám.:)
    Öltözz gyorsan át, aztán gyere velünk!:)

georga06, Vakond-Gazda, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  3. EpresEdit60

EpresEdit60 Utánpótlás-írogató

Stájerországba mentek?

terika01 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Sütike én már ültem rajta.
    Csodás a kilátás, bármikor újra felülnék rá.
    Editke nagyon aranyosak a cicusok. :)

Zsémbike melyik csúcson vagyol, már suhanok is érted?

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Na hamar-hamar, hoztam neked segítséget:

[​IMG] .....................[​IMG]

El ne tévedj nekem! Mit csinálsz te különben is ott a hegyen egyedül? Sipirc vissza a többiekhez ;)

6. Zsémbes-banya

Én már ott vagyok Tirol legmagasabb hegyfokán, legalábbis azt hiszem, a többiek nem tudom
    Ezaz!:( Fogalmam nincs róla. Soha nem tudtam tájékozódni. Valami hathatós kézikészüléket vessetek már be, talán azzal megtaláltok.:cry: Tessék! Most elrontottam mindenki hangulatát!:oops::cry:
    Ema!
    Ezeket forgattam, forgattam, de egyik ezt mutatott a másik meg azt! Aztán meg jába tudom hol van észak, akkor se nem tudom, hogy ti hol vagytok! Gyere értem, vagy valami, lécci!;)

7. .Emama.

Na jól van, elindultam és az erdőben találkoztam egy tündérrel. Kölcsönadta a varázspálcáját ;)
    Most csiribi-csiribú, azonnal teremj itt a többieknél!!!! Itt vagy már? ;)xD

georga06, terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Azért ha sárkányrepülővel érkezünk ne nézz minket madárnak és nehogy lelőj!xDxD

9. Zsémbes-banya

A világért nem tennék ilyent, annál inkább sem, mert szeretem a sárkányokat. Kata (greenfields) is az!:)
    Csak gyertek minél előbb, mert már zsibbad a lábam ott a szirten, és visszafelé sem merek elindulni. Egy kabátot is hozhatnátok, nagyon metsző szél fúj! Pfujj!:D
    Ema
    szerintem még nem vagyok ott. Lehet, hogy banyán nem fog a tündér varázspálcája. Jujjajujjjajujjjjjaaaa, legközelebb inkább tündér leszek!:D
    Hoppá!
    Egyik kezemmel a sárkányrepülőbe, másikkal a varázspálcába kapaszkodtam, és már itt is vagyok.
    Gyorsan siessünk, hogy behozzuk az időt, ami miattam vesztegettetek el!:)

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Annyira jól sikerült ez a kirándulás, hogy úgy gondoltuk, mi kuncogók is szervezünk egy hasonlót. Igaz nem mennénk messzire, csak ide a Hortobágyra, de szerettel várunk mindenkit a kirándulásra:)
    Jövő héten vasárnap indulunk reggel 9 órakor:)
    A részleteket majd hozom :)

11. .Emama.

Nyisd ki a szemedet és nézz körül, már nem is ott vagy! Itt vagyunk ni melletted mindannyian ;)xD

Jajjj, de jó lesz, én nagyon szeretek kis országunkon belül is barangolni :) Köszönjük a meghívást :)

12. Zsémbes-banya

Jajám! Nagyon jó lesz, köszönöm a meghívást. Azt tervezem ha nyugdíjas leszek bejárom az országot. Hortobágy legalább már előtte meglesz, aztán ha nagyon tetszik, majd visszamegyek.:)

13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Én inkább azt mondanám, hogy már ettem belőle, de mint tudjuk kinek a pap, kinek a neje. Bocsi, de nem tudtam magamban tartani.

14. Zsémbes-banya

S milyen jól tetted, hogy kimondtad, nincs miért bocsánatot kérned.
    Ez esetleg? [​IMG] Azt hiszem ez, ebben a formában mindenkinek jól jön bármikor.:)

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szerintem az eper mellett ez is jól mutat [​IMG] meg finom is. Nagyon szép helyeken járunk, de egy kicsit már kezdek el fáradni. Tartalékolom az erőmet, estére egy tánc erejéig.

16. Zsémbes-banya

Nagyon is jól mutat.:)
    Rozika
    szerinted már odaértünk Jutushoz, mert én sehol nem látom sem őt, sem a nagy lila mikrofont?

Vakond-Gazda, kukac42 és terika01 kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Rendben is van, nem történt semmi.Ettem már belőle....

kukac42 és terika01 kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jelezném egyre többen vannak a tölgyesnél és nézik a kirándulásotokat. :D

georga06, Vakond-Gazda, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Kik vannak ott kiskirályfi?:) Csinos brekuszlányokat odacsábítottad?:D

20. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

A Hortobágy is jó kirándulás lesz, Miksza neked is könnyebb lesz, motorral száguldoznod a sík terepen. Persze ez meg egy nagy kihívás volt számodra a hegyek között.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.