Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én inkább azt mondanám, hogy "bocsánat", de mint tudjuk kinek a pap, kinek a papné.... Bocsánat, de nem tudtam magamban tartani.

kukac42 és terika01 kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Lányok is vannak ;) bécsi szeletett én itthon ettem, akkora volt mint egy nagy lapostányér még le is lógott, iigen vékony panir vastagabb volt és az íze na azt hanyagolnám

kukac42, terika01 és .Emama. kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D Eszméletlen képeket szerzel. Külön tehetséged van hozzá!
    Úgy látom picit elpilledtünk, jöhet megint egy kávé
    Nagyon kevés helyen tudnak finom bécsit vagy rántott húst csinálni. Amúgy én a rántott húst időszakosan szeretem csak. Néha megkívánom, akkor muszáj csinálnom, aztán tőlem hosszú ideig el lehet. Jobban szeretem az ízes sülteket, pecsenyéket. Rántva inkább a zöldségeket, cukkinit, patisszont, karfiolt.:)

georga06, kukac42, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Hoztam Noci üzenetét ;):)! Ő ott van a pletyiseknél ;)!

georga06, Zsémbes-banya, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

:( Miért nem jött inkább ő is el velünk? Mindenkinek szólt a meghívás.:) Még most is csatlakozhatna ám!:)

georga06, kukac42 és .Emama. kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm Rozimama. Én olyan 'nyugdíjas motoros' vagyok. Szeretem menet közben érezni az illatokat, csodálni a természetet és a táj szépségét, ezért a hegyek között is nyugodt tempóban közlekedek.
    A Hortobágy valóban egy sík terep, de annak is megvan a saját szépsége. :)

georga06, Zsémbes-banya, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  7. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Nem ő kért meg, hogy hozzam az üzenetét, csak gondoltam tolmácsolom... :music:.

Nóci, jössz velünk fel a hegyekbe? Hoztam medvetáncoltatót !

8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

na, látom utolsónak ugyan de én is megérkeztem Tirolba. Úgy látom ismét együtt van a csapat, indulhat a buli. Szerintem kezdjük azzal, hogy kortyolunk egy kis sörikét, jó habosat, mert én csak a habját szeretem. Aztán lehet, hogy még nótára is fakadunk. Tényleg ,tud valaki jódlizni???

kukac42 és .Emama. kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Hú mekkora!???!
    Sajnos én nem tudok. Próbáltam már, egyszer azt hittem, hogy már jódlizok, de rá kellett jönnöm, hogy csak fuldokoltam.:oops:;):pxD

georga06, sutimami57, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Hali, hali Jolió!! Nem láttok? Mert a derekamra van kötve a mikrofon, másképp nem tudtam ugrálni. Ezek a snájdig osztrák fiúk csak kapkodtak, egyik-kézről a másikba, hogy megtanítsák nekem a táncot! hahahhah

Jolandám! Merre vagy? Persz-persze elakadtál egy másik háznál és ott ropod a táncot. Remélem a jodlit is tanulgatod?
    Gyertek, gyertek, mert már kíhül minden.

A hegyek felett már lemenőben a nap, vegyétek fel a melegebb bekecset, dzsekiket, mert a sőr pad mellett ücsörögni hideg lesz.

Hildegran asszony nagyon kedves volt és hozott a padokra bárányszőrt, melegítőnek!

Kedves hallgatóim. Ilyen csodás és békés látvány régen lehetett látni. Az asztalonál Gyöngyvirág, Rozika, Emama, Zsembi, Sütike, Mikszi Marcsi, Breki Lujza, Kukac,Mikumi, és a többiek -bocsánat, ha most kimaradt pár név- kipirúlt arccal, kanalázzák a finom levest, langyos friss kenyérrel cuppantgatják a káposztát, a csülökkel, miközben egyre gyorsabban fogy a korsókból a sör.

Mindenki mesél, ki merre, mit látott, mennyi szépség van itt Bécsben, és környékén.
    Emama és Zsémbi fantasztikus házigazdák.

Csodás napot szervezett a gazdáknak.
    Most súgta meg, hogy Horst jön a barátaival, és tangóharmonika, hegedű,és jöhet az indulsig a tánc.

Már én kibújtam a rámás csizmámból, mert a nagy táncolástól megfájdult a lábam..

A lányok hoztak nekem is egy kis bécsiszeletet, amit valószínű, hogy a repülön fogok megenni.

Elnézést kedves hallgatóim, de már alig van hangom, teljesen berekedtem. Itt a kristály tiszta levegőn a sok, hejje-hujja elvette a hangom...

Most tartanék egy kis szünetet.....

Megyek táncolok inkább tovább, és kímélem a hangom. Na meg "halgatózok", nehogy lemaradjak valami élmény beszámolóról...

Jöhet a tánc, ének. zene....... Buli van

Halgasák ezt csuda jó zenét......... vidámabb lesz az estéjük..... itt a Jutus rádió szólt

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Tudod, Zsémbi, ezzel én is így vagyok. Valamikor fiatal koromban ( a kőkorszakban) nagyon szerettem volna megtanulni,jódlizni, de nem jutottam vele zsűri elé.Szerintem arra születni kell. De hallgatni nagyon szeretem.....

12. .Emama.

Az a baba már lehet, hogy meg is kóstolta sört? :pxDxD

Nekem az anyai dédszüleim odavalósiak voltak. Mindig "pöröltem" Anyummal, hogy miért nem tanult meg tőlük jódlizni :pxDxD Pici gyerekként is már szerettem a jódlit, úgy látszik valahol a véremben hordozom ezt ;)

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
    georga06, Zsémbes-banya, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ő, izé, khm, hahó, bocsi, ööö azt a bal szélsőt nem lehetne haza hozni [​IMG]vagy inkább a jobb oldalit [​IMG]

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujza, hoztam a szövegét! Håi-hudiridi-dia-hudirididia-håidladi-Ålm!

Kedves vendéglátóknak nagyon szépen köszönöm az egésznapos nagyon kellemes elfoglaltságot.Szivesen fogok vissza gondolni a kirándulásra.További jó szórakozást kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
    georga06, breki072, gyongyvergazda és 2 más kedveli ezt.
  15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Micsoda sörözés megy itten, persze annyi szépet láttunk most már egy kicsit el engedi magát az ember. Zene táncolás minden van már itten, nagyon jól érezzük magunkat. Én elébem is oda perdült egy úri ember, és felkért táncolni, de nem ám olyan jódlis zenére [​IMG] oly annyira, hogy rendesen bele merültünk a táncolásba, Gyertek ti is ne csak én ropjam

ezzel a fáradt lábammal. [​IMG] Na gyertek ha én tudom ropni ti is .

georga06, Vakond-Gazda, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Kedves Tudósítónk!
    A Jutus Rádió még nagy jövő előtt áll! Élvezetes beszámolódat ezúton is köszönöm. Megérdemled a táncot, jókedvet hozzá!:)
    Nagyon szeretem én is hallgatni a jódlit, csak egy idő után elfelejtek a dallamra figyelni, csak a technikán ámulok. Hihetetlen nekem, és megtanulhatatlan.:) Ema a baba nem ivott, becsszó!:)
    Lehet Brekikém, és még esetleg a középsőt is!:D
    Mihihihi:DDD
    Futok, futok, a másik lábaimmal pedig mosogatni, mert átpakoltam a maradékokat kisebb edényekbe. Hogy én ezt mennyire utálom.:D
    Márpedig a táncból nem maradhatok ki.:)

georga06, kukac42, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

Én egy egész tánckart hoztam [​IMG]

georga06, kukac42, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Akkor már vigyed mindhármat mert a jobb szélsőt én néztem ki előbb igaz nem mondtam, hogy stipi topi?! xD

Rám is férne némi vigasztalás mert a szomszédasszony házának a betonlábazattyát csiszoltam flexszel betony-csisztára a sok éves festékhalmaztól. Ja persze ezek után kell jó pár sör azokból a hordónyi korsós megoldású torok mosóból is és akkor talán meg vígasztalódok a sok betonpor nyelés után. :eek:xD

georga06, kukac42, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  19. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Olyan jól csináljátok, hogy még én is táncra perdülök egyet. Aztán az első járattal én is visszatérek a tölgyeshez, mert bizony öreg csontjaimnak fárasztó volt ez a nap. De meg kell, hogy mondjam, nagyon jól éreztem magam! Köszönöm a meghívást és ezt a kellemes napot. További jó mulatást mindenkinek: Lujza

georga06, kukac42, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  20. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok Tirolisok!!!

Csak annyi időm maradt, hogy végig olvassalak benneteket, mert nemsokára itt lesz értem az autó, és visz be melózni!
    Különautó, különmunka, ahogy pénteken is mondtam bent, visz egyenesen a mezőre...mezőre...Hogy milyen mezőre? hát a Lipótmezőre!
    Mert csak egy bolond vállal be ilyen melót, vasárnap este..
    A bulitok az fergeteges, holnap újra végigolvasom, és nézem a videókat, mert isteniek!
    Sajnálom, hogy erről ismét lemaradtam, de hát a WW mindíg közbeszól...
    Szórakozzatok jól, és igyekezzetek megtanulni jódlizni, hogy én is elleshessem tőletek!!

A sörrel vigyázzatok! Puszi mindenkinek!

georga06, kukac42, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.