Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszönöm szépen én is ballagok felfelé, igaz szép komótossan, de haladok.

Jó reggelt kivánok,

Gyertek szépen, röpke időre ha lehet, mert aztán ez is a becsukodás szélére jut!!

Hogy álltok az ünnepi készülődéssel, az ajándékok meg vannak már?

Utoljára szerkesztett: 7.12.16
    Frankné és mimi kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Az én Mikulásom most ért ide: [​IMG]szeretettel Nektek! :inlove:

– Honnan jöttél Télapó?
    – Hóországból, hol a hó
    hegyvastagnyi takaró,
    a tenger meg hat akó.
    Jegesmedve barátom
    varrta meg a kabátom.
    Kibélelte bundával,
    hogy az úton ne fázzam.
    Szarvasomat befogtam,
    szíves szóval biztattam:
    "úgy szaporázd a lábad,
    szél se érjen utánad."
    Meseország (világos)
    Hóországgal határos.
    S Meseországból az út
    egyenesen ide fut.
    Szerencsémre nyitva volt,
    útközben egy mesebolt.
    Jöttek elém tündérek,
    megkérdezték mit kérek. :)

A helyzet az,hogy én még semmit nem vásároltam az ünnepekre. Szombatonként is dolgozunk,idő szinte semmire nincs. Ma kaptuk a hírt,hogy most már biztos dolgozni kell szilveszterkor is. Ennek mondjuk nem örülök.
    Rettenet hideg volt ma is.. de azt hallottam,hogy jön egy kis enyhülés. Fehér Karácsonyunk az idén se nagyon lesz szerintem.

Most elköszönök,legyen szép estétek és jó éjszakátok!

Fatther, Frankné, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Klári, ez nagyon aranyos versike! Köszi.

Azért nagyon vigyázz magadra. Mi újság allergia ügyben? Elmúlt? Hogy válik be az új gyógybogyó?

Szép napot, megyek szemüveg-ügyben ma, csak majd valamikor délután leszek. Talán befér a mai napba egy bútornézés a barátnőmmel.

4. -elzemari-

Sziasztok,
    Klári, nagyon jó, hogy elénk varázsoltad Meseországot, azt gondolom nagyon ránk fér néha.
    Igaz én már nem járok bulizni, de gondolj arra, hogy a Szilveszter végül is csak az év utolsó napja, mire ünnepelni kell, húúú, addigra már te is otthon leszel.Csekély vigasz tudom, de most más nem jutott az eszembe ami vigaszt tudna nyújtani.

Mimi kérem, a szemüveg rendben?A bútornézése miképpen sikerült?Én egyszer elmentem vizkőoldót vennei egy bevásásrló központba, és mit tettem, igen beleszerelmesedtem egy bútorba, kanapé és két fotel, és másnap már itt is volt.Igaz ami igaz, előtte már két éve érleletem, hogy kellene egy másik, meg de jó is lenne kicserélni, meg egyébként is megérdemlem.Igy aztán a szerelem beteljesedett!!

Fatther, Frankné, mimi és 2 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nem is tudom,hogy mit is használ ez a gyógybogyó,mert még mindég látszik,hogy nem a "régi" vagyok. Mármint a püffedés. De gondolom egyszer csak elmúlik.
    Nagyon szeretem a verseket,ha tehetném mindég olvasnék. :)
    Megvan a szemüveg,Mimike?
    Ma azért még "belénkdöftek" egy kicsit,amikor bejelentették,hogy jan. 2.-án már menni kell dolgozni,mert hát leltározni kell. Így frankón itthon leszek 1 napot,de csak azért mert jan. 1 lesz. :)
    Na nem mérgelődök már no. ;)

Megvettük ma Csabikával a karácsonyfadíszeket. Az idén csak fehér gömbök és kiegészítők lesznek a fán. Gyönyörű lesz,már most feldíszíteném. A kicsi kérte,hogy az Ő szobájába is legyen karácsonyfa, és Ő kékbe akarja "öltöztetni" :) Így hát vettünk még kék gömböket is. :)

Most megint csak megyek,de majd holnap jövök!
    Szép jó éjszakát kívánok Nektek!

Fatther, Frankné, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Szemüveg ügyben nagy siker volt. Erzsébeten van egy nagyszerű optikus, ahol a letört papucsot ingyen forrasztják (itt a közelben lévő 3.500-ért akarta), csinál számítógéphez valót 12-ért és ráér az újat megcsináltatni, nem nagy a változás. És még mosolyosak, kedvesek is voltak. És mindezt hétfőre elkészítik.
    Aztán telefonáltam a barátnőmnek, hogy induljon, de a hideg miatt lemondta. Mondtam neki én nem sürgetem, akkor megyünk, ha akarja. (Végül is az ő bútora, nekem nem sürgős. :))

Én cipőt indultam venni - lehettem 25 éves - ami helyett szekrénysor lett. :D:D

Kaláris, az nagyon szép lesz, a csupa fehér. Én is átestem ezen a "betegségen", egyik évben csak fehér, másik évben csak kék, aztán jött a rózsaszín éve, volt csak piros-arany is. Most visszatértem a csupaszínes, gyermekkort idéző formához. :)

Fatther, suba_klara és -elzemari- kedveli ezt.
  7. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Klári remélem jobban vagy és mihamarabb visszakapod a régi formádat.

Hétfőn MRI -re Kecskemétre kértem időpontot reggel fél 8 tól a fél 4-ig tartott.
    A karácsonyi ajándékok már meg vannak.
    Sikerült saját magamnak is megvenni , mivel elromlott a tv és nem javítható.
    Unokám jött és beállította . Nagyon ügyes a karácsonyfára is horgol angyalokat is.
    Héten csak a körzetit látogattam meg.
    Szórakozásként a diót töröm .
    Kellemes adventi vasárnapot.

Fatther, mimi, suba_klara és még 1 ember kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Köszönöm,jobban vagyok. 4 kiló ment le múlthét csütörtök óta. :)
    Tegnap ablakot takarítottam,meg a aztán az egész lakást. Ma hópihés ablakmatricákat teszek az ablakokra. Sikerült vennem gyönyörű karácsonyi függönyt,tegnap fel is tettem.
    Főznöm a nem kell,mert tegnap marhapöri volt+tarhonya. Ebből jócskán maradt.
    Megyünk ma az Adventi gyertyagyújtásra. Mindég sokan vannak kinn,a hangulat jó,a forralt bor fincsi.. :) 17 órakor Caramel koncert lesz! :)
    Ez a mi Adventi gyertyánk,kis városunkban! Ez meg a Karácsonyfánk! :inlove:
    Van még lehetőség korcsolyázni is. Enni-inni való is akad bőven,no és ahogy feljebb is említettem jó hangulat!:)

Évike,jó hogy említetted a diótörést. Nekünk is meg kellene már csinálni ezt a feladatot. Tegnap vettem a piacon diódarálót. Én püfölni nem szeretem a diót,azt meghagyom a fiúknak. De már szétválogatni azt cserébe nekem kell! :)
    Mák is van már,azzal nincs sok munka,csak le kell ugye darálni.
    Majd jövőhéten apránként megcsinálgatom,mert szabira nem mehetek a sok munka miatt.
    Legyen szép adventi vasárnapotok!

Fatther, -elzemari- és Frankné kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, csak köszönök, csodálom Kláriéknál a fényt, Évivel örülök, a saját ajándékának. Megyek sütöm a kenyeremet.
    Jó, hogy említed a tarhonyás kaját, jövő héten én is csinálok.

-elzemari-, suba_klara és Frankné kedveli ezt.
  10. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Klári akkor szépek lesztek.
    Mimi kellemes kenyér illat lengedez.
    Jó pihenést ,vidám hét kezdést.

-elzemari- és suba_klara kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Teljes pompájában világítanak az égősorok,most már idetalál aki szeretne jönni. :)

Feljöttem,hogy learassak,de halljátok szomorkás lettem.
    Egy gazda írt (aki nem is szomszédom) küldjek neki fát...nem is ez a baj..hanem ahogy írta..ide nem írhatom le Nektek,mert tuti büntit kapnék.
    Ajjaj,de elkeseredtem,hogy emberek ilyen stílust megengednek maguknak. Ha még 1 ilyen hangvételű levelet ír,panaszt fogok tenni ellene...

Szép jó éjszakát kívánok Nektek!

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hahóóó! Jó reggelt!
    A kenyerem tényleg nagyon finom lett. :)
    Klárám, hogy kifogsz ilyen szörnyeket... :( Rá se ránts! ;)

Frankné, suba_klara és -elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Szervusztok, szép napot kivánok!

Nagyon heves volt a szél , amivel ma találkoztam, de én voltam az erősebb.Voltunk a piacon, az ünnepi mákot megvásárolni.Ha hiszitek ha nem olyan kevesen voltak, szerencsére.Közben, mindig elfeledem, hogy mi a régebbi korosztályhoz tartozunk, akik már mindig ráérnek, ha csak nem kell a dokihoz menni.Igy aztán szép komótossan elvégeztük a még maradék vásárolni valókat és megnyugodva tértünk haza.Ez is meg volt felkiáltással.

Klári, én is találkoztam a múltkoriban egy komisz kiscsibével, akit ki is tiltottak, mert ezek szerint nem csak velem volt tiszteletlen.Sajnos azt gondolják némely játékosok, hogy az anonimitás mögött bármit meg lehet tenni.Sajnos ha tudjuk ha nem, hogy ki az illető, saját magát minősiti.Vigasztaljon az a tudat, hogy kevesen vannak csak.

Mimi, amikor a kenyérsütésről irsz, elképzelem a kenyér csücskét a finom teavajjal megkenve és egy kis szilvalekvárral enyhén végighúzva a kést rajta,és utána egy jó nagyot beleharapni.Nem tudok ettől szabadulni, pedig valószinűleg én nem fogok sohasem kenyeret sütni, nekem ehhez nincsen bátorságom.Igen igen kishitű vagyok, hogy biztosan nem is sikerülne.Na mindegy, azért még én én vagyok!!

Évike, javulgatsz?Sikeresek voltak a kezelések?

Most kapom a kapámat és megvivok a széllel és megyek a gazdaságba.Legyetek vidámak és mosolyogjatok, hiszen nem kerül semmibe, és lehet hogy valakinek jó napot szerzünk vele.

Fatther, Frankné, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te mindig jó napot szerzel nekem az írásaiddal. Oly kedvesen tudod megfogalmazni még a kapálást is! :)
    Most elvonulok az optikushoz, meg talán elvándorolok egy praktikerbe. Ajándékutalvány lesz a fiamnak. :)

15. -elzemari-

Mimi, de aranyos vagy.Ha örömet tudok vele szerezni, akkor már ketten vagyunk, mert én is örömmel irom!!

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni,mert itthon várt 2 nagy tál dió,amit Antikám megkopácsolt.
    Több mint másfél kiló lett a dióbél. De megcsináltam. :)
    Nekem is tetszenek az írások,amiket írtok ám. :inlove:
    A csúnya levelet író felhasználó írt még este,hogy ne haragudjak nem nekem szánta azt a levelet..de azért könyörgöm senkit ne alázzanak már le ilyen irományokkal.

Nálunk is fújt a szél,de hideg nem volt. Mostanra elkezdett esni az eső is.

Megyek rendbe eszem még a kertecskémet! :)
    Szép jó éjszakát kívánok!

Fatther és mimi kedveli ezt.
  18. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Klárika ,még jó hogy elnézést kért ,de nem mentesíti a levelet.

Marika Köszönöm alakulok , már a vállam is kevésbé hasogat /csak el ne kiabáljam /.
    Nagyon szeretem olvasni a leveleidet ,olyan ízesek.

Dél előtt kellemes idő volt kicsit fújt a szél ,utcán és az udvarban a maradék levelet és a juharnak a repülős magját / már alig maradt a fán / takarítottam össze ,meg a teraszt .Szerencsémre végeztem mire nagyobb szél és az eső megjött.
    Délután a vetésbe,aratásba, kapálásba vetettem bele magam.
    Holnap Luca napja.

Jó pihenést.
    :inlove::inlove::inlove:

Fatther és suba_klara kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Akkor ebédet már nem? És mit adsz be a Gazdakörbe? :D:D:D

Évi, az jó hír, hogy múlik a fájdalom. :)

Fatther és suba_klara kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Ajjaj.... :)
    Talán egy kis marhapörit még tudok beszállítani! ;)

Fatther, mimi és Frankné kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.