Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok​

Rrrrrrriiiiiaaaddddóóóóó ! Aki él és mozog , utánam ! :D (Igen , te is gyere)
    Ne kérdezd miért , mert hamarosan úgy is megtudod . ;)
    Gyertek azonnal ide ! :inlove:
    ( Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja )
    Szóljatok a szomszédotoknak , haveroknak , barátoknak , ismerősöknek 8)
    Eljött a várva várt nagy pillanat !
    Indul jövőhéten a nnnnnnnnnnnaaaaaaaaagggyyy elefánt tenyésztés :D
    És az elmaradhatatlan tenyésztő verseny !
    Mutasd meg mit tudsz , mert keressük a legnagyobb tenyésztőt
    (Előny a 2 méter)

És hogy mi a díj ? Hát vidámság nevetés és jókedv .
    Vagy aki úgy érzi , felajánlhat valamit .

Bővebb infó hamarosan fog érkezni , egyenlőre ez a Meghívó a partyra
    ------------------
    -------------
    --------
    ----
    -

Megragadom az alkalmat , és felajánlom a 101. helyezetnek , hogy a szomszédom lehet :D
    És egy hónapom keresztül minden nap , kap 1 db Rózsaszín zselét tőlem :p

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Nagyon örülök, így:xDxD:p:inlove::inlove::music::music::p

A lovardán volt 5 pörim és 3 party. Az 5-ös semmi különös, a 3 szuper elsője adott 200% terménybónuszt!! Azaz 4 hozam helyett, nyolc!! 12 óra, reggelig többször aratok nem okoz gondot, de sokat lendít rajtam.:)
    Most megyek a kapáldára, hátha ott is van 3 party. Nem tudom honnan lenne, de hátha?!xD
    -----------------------------------------
    Voltam: nem volt pöri, de mivel fellelkesültem vettem 3 partyt. Egyszer a terménybónusz mellett állt meg másodszor meg a tp-bónusz mellett, mindkétszer balról de pontyosan mellette. Eccer vót Budán.....:(

Utoljára szerkesztett: 6.9.17
    .sylvia72., mimi és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    Kihaltatok mint a dínók??????8)
    ma kipörgettem a +1 terménybónuszt, kész is lett a növényke, már csak a röppentyűk hiányoznak:p
    ma nem dolgoztam sokat / meg volt életem első sztrájkja8)/
    holnap megint lesz,de a vásárlókat ez nem nagyon izgatja, szeretnek sorba állnixD
    remélem a többiek hoznak be majd valamit,amivel elszórakozhatunk:music::music:
    jó cakát mindenkinek:):sleepy:

lukimi és mimi kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Tegnap vettem 5 db titkosat, és lett egy zsiráfom. [​IMG]

-elzemari-, brozsa és lukimi kedveli ezt.
  5. lukimi

Sziasztok.
    Grat a bónuszhoz.:)

Én két kisfarmon csináltam meg az eventet az egyiken régen kész (terménybónusz 200%) a másikon délután fejezem be a röpködést.:)

Mimi "Sziasztok! Tegnap vettem 5 db titkosat, és lett egy zsiráfom. "[​IMG]

Gratulálok! Én már régen nem veszek semmilyen titkosat de a szerencséd most bogarat tett a fülembe.xD

Megfontolok én is egy 5-öst....:sleepy:

-elzemari-, kutyaszálló és mimi kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem szokott nagyon sikerülni, de úgy vagyok vele, hogy 3-5 ólat reszkírozok, de többet nem. Most bejött. :)

kutyaszálló kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

köszi a grat-ot:D
    nagyon szerencsés vagy, én többet is vettem ki is bontottam,de nem lett egy sem zsiráf:cry::cry::cry:

mimi kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnálom. :( Nekem se szokott jönni új, el is határoztam, hogy nem veszek, aztán mégis elcsábultam erre a pár darabra.

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Na megjöttem:).Gratulálok a titkosakhoz,Imi mi lett az 5-ös fogatból?Szomszédasszonyom sajnálom,hogy nem lett zsiráfod:(Veszek én is egy 5-ös válogatást,reggel,holnap reggel hozom az eredményt.Mi lett a mai munkahelyi játszásból?:D:D

kutyaszálló kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

Ma folytattuk 10 órától8)8)8)8)8)
    már keménykedett a vezető,hogy lesz következménye:wuerg:
    reménykedünk benne,hogy lesz isxD, még nem néztem utána,de remélem már döntöttek:music::music::music:
    titokosok nem szeretnek:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    valaki vuduzza már meg, reggelre hátha lesz egy hosszúnyakú:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

.sylvia72. kedveli ezt.
  11. lukimi

Szia, csak nem vettem már csak pár dologra költök fát ólat már régóta nem veszek.:)

.sylvia72. és kutyaszálló kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Megvuduztam,:D:D3 ólra fussa,kell még majd szupitápra:music:Reméljük azért megoldódik a munkahely,nem jó ez nektek is:(
    Azért is csodálkoztam,hogy most beáldozol:)

kutyaszálló kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Mimi,
    egy hatalmas nagy gratuláció a hosszú nyakú zsiráfodhoz.Nem volt szándékomban venni, de megreszkiroztam és tettem , vettem négy darabot, a hátha sikerül nekem is alapon.Nem is tudom, mire alapoztam ezt a hátha nekem is,mert naná, hogy nem lett belőle, csak retró papagájröptető, meg aztán retró elefántaréna, meg narancs pandakuckó, és végül egy flamingótó.Sebaj, ez van.

Utoljára szerkesztett: 12.9.17
    mimi kedveli ezt.
  14. lukimi

Akkor ezt a hsz-ed nem lájkolom mert nem volt sikeres. Én meg meg sem próbáltam. A véleményemet meg megtartom arról, hogy minek tartom 1 csomag árát a 600 valahány Fás ajánlattal. Semmilyen titkosat nem veszek mert nincs értelme. Az a baj, hogy nagyon sokan csak vesznek utána meg keseregnek. Nem mondom, hogy nem költök mert hazudnék de a titkosak már jóóóó régen leteltek rólam van is özön hiányom ezekből de ez legyen a legnagyobb bajom úgy se raknám már ki őket.

Meraszongyahogy: költöttem elegeeeet költsön most mááár mááás iiis!xD:inlove::music:

Még vissza jöttem: számomra hihetetlen és hiteltelen, hogy miért dobálják még mindíg a sárga ólakat és xl fákat. Kinek kell ki rakja ki ezeket?! És a keréken is más, haszontalan 0 értékű cuccokkal.

-elzemari-, okoska58, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én gondolom, akik most kezdik, annak jól jön, hogy gyorsabban születnek állatok. DE! A keréken fődíjnak sárga tyúkól.... attól kiakadtam.

-elzemari- és kutyaszálló kedveli ezt.
  16. lukimi

Mimike, 2-3 hete? regeltem 1 új farmot most 66. de egyetlen 1 sárga ól vagy xl fa nem volt nem lesz kirakva ott csücsülnek a menüben. Egyszerűen alkalmatlan a játékra. El tudom képzelni aki úgy regel új farmot, hogy azt se tudja mi az a farmerama (én is 2012.januárban) igen, ki fogja tenni. De akkor is ma már 1 szegénységi bizonyítvány, közben meg az árak nagyon elszabadultak. Sok sok piros és rózsa ól van már forgalomba, az alap után jöhetne a narancs ól és xxl fa. Aki pl a keréken kipörget 1-1 ilyent nullának, semminek értékeli. :)

Utoljára szerkesztett: 10.9.17
    mimi, .sylvia72. és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

Sziasztok!Na 3 ólból zsiráf nulla lett,szomszédomnak 3 ólból lett,egyiknek sikerül,másiknak nem és nem.:music:Imi teljesen igazad van,a rózsa az nem,mint a fehér holló,de a sárga az megy,naná:oops:

18. lukimi

Özön rózsa ólakat kínálnak pannikért cserébe és sok játékosnak hobbija, hogy tenyésztés után mihamarabb rózsája legyen. Narancs ólakat már nem cserélnek mert nincs értéke, meg sem említve a sárgát és az xl fát.

-elzemari-, kutyaszálló és mimi kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

Az is igaz,de én a kerékről írtam,ott vigyorog a rózsa,az kb 100-ból 1x sikerül,de a sárgát az biztos,hogy megnyerem.:D

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Mindkettőtöknek igaza van. Én szoktam párat eladni a léghajón, dehát csak amennyi utalvány van, mert azt nem veszek - nem vesz/tem meg. :D
    Látod Imi, csak próbáltam valami jót találni abban, hogy felrakják. Ráadásul a sárgákat a gazdaházban meg is lehet simán venni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.