Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Rokk.nyugdíjas voltam sok éven át de most már utolért/lehagyott az "igazi" is.:)

mimi kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Akkor mondhatni, egy cipőben járunk. Én tavaly lettem "igazi" nyugdíjas, előtte 15 évig 50 %- os voltam, de nem agyilag...:):)

3. lukimi

Én alaposan lekontrázhatlak..... dupla%.:)
    Állítólag agyilag én is rendben találtatok.xD:p Bizonyította ezt az elmúlt 42 év.:):inlove::music:

A sok %-tól eltekintve szinte mindent megcsináltam.

mimi és Koppi kedveli ezt.
  4. Koppi

Bizony így van ez a % -kal. Nézzük a jó oldalát: mindketten nyuggerek lettünk. :)

---------------------------------------------------------------------------------------

Boldog névnapot a Gabrielláknak (Jött megint a Kuka, mert szóltam neki...)

Esti mese itt meg semmi se és senki se...Mindenki dolgozik, vagy tévézik? :(

Utoljára szerkesztett: 12.12.17
    mimi kedveli ezt.
  5. lukimi

Szia.

Ezt az eventet én is megcsinálom, ahogy írtam is ezentúl a zömét én is bevállalom. A felhő gyengus ha 12 órára kivetítjük de az event körítése figyelemre méltó. Szerintem az elmúlt években nem adtak arra, hogy karácsony közeledik sok készülődéssel most viszont igen. Pl az event növényeket nem kell felszaporítani mert a gazdaköri elejéből ki lehet szedni mindjárt a kezdéskor annyit, hogy mind a 6 területet 1x1-en be lehet vetni. Ez dicsérendő. Ja és még felröpit is 100-on felül lehet kinyerni.:):inlove::music:
    stb

Fatther kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !

Bízzunk benne, hogy úgy lesz...:)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Imi! Akkor gazdakörivel kezdjünk? Még nem néztem meg részletesen, csak kimentettem a lényeget, majd este olvasok is ;)

Fatther kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Mimi !

Igen !
    Ott fogsz kapni egy csomó gazt amivel tovább lehet csinálni az eventet.
    Szerintem azért csinálták meg így, mert különben sokkal lassabb lett volna a teljes terület beültetése a farmokon. :)

Utoljára szerkesztett: 13.12.17
    Fatther és mimi kedveli ezt.
  9. lukimi

Én is azt tudom mondani, hogy igen, ésszerű a gazdakörivel indulni rögtön az elején az 1-3-mat megcsípni. :)

Így nem kell felszaporítással nyűglődni.xD

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi srácok, legalább nem kell szupertrágyát pocsékolni. :)

lukimi kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Szívesen...:)
    Ami úgyis megfogyatkozott mindenkinek az utóbbi időben, hiába vannak a mamutok...:)
    Bár nálam újra 800 felé közelít...:)

Miután ma már senki nem fog erre járni : Jó éjt Mindenkinek ![​IMG]

Fatther, mimi és lukimi kedveli ezt.
  12. lukimi

Úgy néz ki a farmom mint még soha: 6 területen növények!:):)

Fatther, mimi és Koppi kedveli ezt.
  13. Koppi

Jó reggelt Mindenkinek !

Aki előbb jön ide annak érdemes figyelembe venni a következőt:
    A napi belépési bónuszt ne váltsátok ki csak az event kezdés után, mert 50% tp, bónuszt ad !

emocy91, Fatther és mimi kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi az infót. Ó én művésze vagyok az utólagos nyitásnak/pörgetésnek. Miután learatok, máris kapok valami jót. Ma pl. + 1 termést. :D De ma 24 órásat, így még a holnap reggeli aratás is bele fog férni - remélem. ;)

Fatther kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Az sem semmi, amikor az emberfia learat csatni nélkül...Vagy "elfelejti" körbejárni a %-ot adó kütyüket...:),)

mimi és Fatther kedveli ezt.
  16. lukimi

Sziasztok, megjöttem.:)

Csak ha eventnövényre szól a + tp akkor aktiválom, egyébként eventnövényre nem pocsékolom a bónuszt mert nem sok értelme van.:)

Már látom, pontosan eventnövényre hat a 14-órakor kiszedhető kompenzációból.

Utoljára szerkesztett: 14.12.17
  17. Koppi

Mimi írta, hogy feledékeny...Nos simán elvetettem a gazt szupereztem is, de elfelejtettem a szupergyorsítót betenni...
    Naná, hogy elb.....tam. ! :(

18. lukimi

Nekem már érik vidáman az eventnövény minden területen.:)

Jó az, hogy nem kell szaporítani a másik meg, hogy nem kell teljesen feleslegesen a malomban kutyulni.

Fatther és emocy91 kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

ElBÁMULtad. :D:D
    Többen kérdezték, hogy mi az a sárga gaz a 4-ben? Honnan vegyék? Megyek olvasni. Ugye az a karácsonyi eventhez kell majd?
    Még most értem haza, csak egy óra múlva tudom átalakítani a farmot. (Nem fogok egy területnyi fatermést kidobni.) Két helyen megy már a gaz, majd a következőnél lesz tele.

Fatther kedveli ezt.
  20. lukimi

Vagy a másik megoldás: elbaltáztam....xDxD:p

Igen, csak az első 3 feladatot lehet megcsinálni mert a többi a karácsonyihoz kell majd.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.