Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó pihenést Sütike! Köszönöm, hogy így kitartottál velünk. Remélem jövő vasárnap Kuncogók kirándulásán is ott leszel!
    Holnap veletek ugyanitt!:)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Én kint maradok ma éjjel, jó itt :)

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)
    Én még aratgatok és ajándékoznom is kell. Utána várom az éjfélt, hogy meg tudjam nézni majd a sok jó videót ;)

Nem fogsz megfázni? Hozok neked még egy kis fát, hogy tudd a tüzet éltetni ;)

georga06, .sutimami. és kukac42 kedveli ezt.
  4. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia Imi aludj jól !

5. Zsémbes-banya

Egy volt a gondolatunk Emával. Azt hiszem nem kellene kint maradnod!:)
    Jajmamám mit látok?!!!!
    Tudom a születési dátumomból, és érzem persze, hogy jár fölöttem az idő, de, hogy veterán lennék? Azért az túlzás!;):pxD
    Elköszönök mára én is, mert holnap hétfő és nem lenne ildomos mindjárt a hét első napján elkésni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
    georga06 és breki072 kedveli ezt.
  6. .Emama.

Nem tudok belépni a farmjaimra :cry:

.sutimami. és breki072 kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Sajnos én sem. Ajándékozás megint elmarad:( Elnézést kérek mindenkitől.

.sutimami. kedveli ezt.
  8. talpapi

Egy jó .... vagy te veterán, akiben ennyi tűz van :)

.sutimami. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. .Emama.

Hát, nekem is elmarad, ha éjfélig sem jutok be :( Egyéb dolgom is lett volna még :oops:

.sutimami. kedveli ezt.
  10. talpapi

Na én elbúcsúzom, jóccakát mindenkinek+ ilyesmit is:p;):);):p

.sutimami. kedveli ezt.
  11. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Nagyon érdekes volt ez kirándulás úgy belemerültem az olvasásba, élveztem minden percét, mintha ott lettem volna:)
    közben meg elrepült az idő:)

Sajnos holnap már megint hétfő, kívánok mindenkinek jó éjt szép álmokat:)

georga06 és .sutimami. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is! :)

Változatlanul nem tudok belépni a farmomra :( Elköszönök, mert ha kivág valamiért a fórum, akkor ide sem tudok visszajönni még köszönni sem.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jót szunyókáltam egy csendes sarokban, le is késtem az utolsó járatot is. Még szerencse, hogy Zsémbi a GPS-es seprűjét[​IMG] ott felejtette, amivel gyorsan hazaértem.
    Természetesen első dolgom volt az egész napos videó felvételeket visszanézni[​IMG] és Jutus rádiót vissza hallgatni[​IMG] ... Így nem maradtam le semmiről, a személyes részvétel természetesen jobb lett volna.
    A tisztáson még kicsit füstölgött a tábortűz hamva, mikor odaértem, de olyan sötétség vette körül a nagy fát, hogy az már szinte ijesztő volt...

A távolmaradásom oka igen egyszerű, a gyerekeim hétvégén vannak itthon. Most csak a lányom volt, mert a fiamnak más programja akadt. Így egy csajos napot rendeztünk, jól kibeszélgettük magunkat, délután körbe sétáltuk a várostól nem messze található tavat, utána fagyiztunk egyet. Gyorsan elszaladt a délután és már indult is a vonat a lányommal Pestre.

A Kuncogók Hortobágyi meghívását én is köszönöm, lehet, ott is hasonló formában tudok részt venni.

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    georga06, .sutimami. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  14. .Emama.

Még nem dobott ki a fórum, így tudok felelni :)

Neked akkor még sokkal jobb programod, volt, mint a mi virtuális kirándulásunk, természetes, hogy egy anya ezt választja, ha teheti ;):) Az itteni kirándulásról sem maradtál le, mindent vissza tudsz/tudtál olvasni, a szép képek, jó zenék és a mókás szösszenetek megvártak :)

További szép estét, majd jó pihenést kívánok neked is! :)

georga06, .sutimami. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezt a képet elnézve nem véletlen adott ihletet Csipike...

Gondoltam, hogy megértitek... Azt hittem napközben néha majd jövök, azért nem jeleztem előre.

.sutimami. kedveli ezt.
  16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Kellemes ébredést!
    Mindenkinek induljon jól a hete.

.sutimami. kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép reggelt kivánok!
    Ma még újra szeretném méltatni a tegnapi napot.Egy nagyon jól szervezett, kellemes nap volt. Megköszönöm az odaadó szereteteteket, amivel minket fogadtatok.Aranyosak voltak a Kuncogók is, hogy a következő vasárnapra szintén meghivással éltek.Ahogy én ismerem magunkat, biztosan ott is tiszteletünket tesszük.
    További szép és tartalmas napot kivánok!!Ja, és persze jó játékot!!

georga06, lukimi és .sutimami. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Este végül nem tudtam belépni a farmomra, tehát ajándékozni sem tudtam, sajnálom. :(

Megnéztem éjjel a tegnapi videókat, nagyon jó volt. Végig éllveztem újra a tegnapi napot, mert el is olvastam megint mindent xD

Szia Miksza! Neked is szép napot és eredményes hetet kívánok! :)

Szia Elzemari! :) Kedves vendégek nélkül nem sikerülhetett volna ilyen jól a nap :) Örülök, hogy jól érezted magad te is :)

georga06 és .sutimami. kedveli ezt.
  19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

[​IMG] Olyan fáradt vagyok, csak a kávéval ugrottam be, további szép napot, és jó farmozást.

.sutimami. kedveli ezt.
  20. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek. Én is nagyon köszönöm a tegnapi napot, remekül éreztem magam és is és Csipike is:)
    Hoztam nektek egy kis könnyű reggelit, mert úgy láttam, hogy a tegnapi rengeteg finomságnak teljes egészében a végére jártunk. Legyen szép napotok: Lujza

.sutimami. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.