Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Mielőtt vímérték lennék felnéztem a tölgyfára. Nézem, nézem és mit látok?! Egyetlen kissé fontos kiváltani valót, mégpedig a természetgyóggyászatot a 25%-ra nulláról. Nosza neki, ezzel aztán a csillagkészletem leamortizáltam, 400 valahányról maradt 71. Kezdhetem előlről, mivel 400 körül már meg voltam vele elégedve gondoltam ha jön valami váratlan biztosan futja majd. Most ne jöjjön semmi. Gazdakörit csinálok, a pálcikás utolsó előtti sorát holnap teljesítem marad az utolsó, ez egyből 12 csillag.xD
    Azért kellett ez a 25% mivel 5-6 naponta előállítok 10 mangóst és ezzel sokkal gyorsabban megy a zöld csík ha minden igaz.

sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jöttem beköszönni.
    Ma tudtam motorozni. :)
    A tervezett eventnövény mennyiség letermelve. (Csak a szupertáposakat csinálom meg)
    A malmok dolgoznak a szószokon.
    A fölös tenyészállatokat jópízért sikerült eladni. (tyúk, nyúl 35.000/db)
    Valóban érdekes, hogy az elért szintenként képes az ember a fejlődési taktikát alakítani. Az első farmomnál mentem a saját fejem után. A másodikat már úgy indítottam egy évvel később, hogy rengeteg hozzászólást elolvastam és mérlegeltem a megfelelő taktikákat. Ennek eredménye, hogy most szinte azonos szinten van a kettő. Igaz ez is a clélom, hogy együtt lehessen utána velük haladni azonos taktikával.

georga06, sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok!Megint jókat mosolyogtam...:) :) :) Nekem a nyugilakók voltak a személyi tanácsadóim.....még most is vigyorgok, ha eszembe jut, miket kérdeztem ...istenem...szegények, a 4. napos regisztráció után...:D :D És olyan kedvesen, olyan türelemmel okítgattak engem, soha nem felejtem el. De van olyan gazdatárs, aki, ha a helyzet úgy kívánja, bármikor ad nekem tanácsot, küld egy baglyot, és máris, minden a helyén van...Annyira jó volt így kezdeni a játékot, egyedül már lehet, hogy abba is hagytam volna......

Imi, jó tv nézést, pihizést Neked is!

Szia, Miksza! Ez tényleg rohamos haladás....Ha én most kezdeném, már ennyi ésszel, én is sok mindent másképp csinálnék, az biztos...) :) Szép estét!

georga06 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Ma sem futiztam, a párom anyukájának telepítgettem a win 7-et, kicsit furán nézte, remélem megszokja majd :)
    Ma beadtam a malomba mind a 40 szószra a rendelést, el is lesz vele egy jó darabig :)
    Zsémbikém gratula itt is :D

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Juditka!:)
    Szegények rájuk hoztad volna a csuklást!:D Így menjen az ember darusa meg konténerese dolgozni! Veszélyességi pótlék járna nekik!:D
    Persze megértelek. Amikor reggel 7-kor esett volna a legjobban még egy kis szendergés, ez nagyjából úgy ért gondolom mint a villámcsapás! Borzasztó látvány a kiégett ház. A mai napig ha elmegyünk a falunkban leégett mellett mindig összerándul a gyomrom. Ezen már nincs tetőzetnek még nyoma sem, mert veszélyes volt, és még a tűzoltók szétverték. Odahordták az udvar hátuljába egy kupacra. 10 - 12 éves ház volt.
    Azt hittem ilyent csak én szoktam csinálni. Pillanatok alatt elpacsálom amim van, aztán próbálom magam meggyőzni, hogy hasznos dolgokra költöttem.
    Amire te költöttél az viszont tényleg hasznos.
    A napokban ötöltem egy picit azon, hogy az 5-ös szint után miért nincsenek új szintek a mesterségekben? Mondjuk nem tudom, hogy miért izgatom magam, mert még csak a lekisben értem el, de kifejezetten idegesít a teliben zöld, picit pulzáló csík.:D
    Szia Miksza!:)
    Malmok nálam is keverik a szószt, remélem nem lesz belőle nagy botrány!;)xD
    Jó érzés volt nekem is amikor a második farmot nyitottam, hogy volt egy csomó tapasztalatom. Aztán elkezdtem fórumozni, és onnantól minden egyes újabb farmom szuperszonikus sebességgel száguldott, legalább is az elsőhöz képest.
    Közben jött a Jema, és más igazi nagyok, én meg álmélkodtam.:)
    Sziasztok :)
    Ma sem futiztam, a párom anyukájának telepítgettem a win 7-et, kicsit furán nézte, remélem megszokja majd :)
    Ma beadtam a malomba mind a 40 szószra a rendelést, el is lesz vele egy jó darabig :)
    Zsémbikém gratula itt is :D
    Szia:)
    Azzal együtt is, hogy furán nézegette, jó csaj lehet a párod anyukája, tekintve a korát. Nem tudom ugyan, hogy hány éves, de feltételezem, hogy legalább hatvankodik.:)
    Köszi a gratulát. Jó érzés szintet lépni. Bármelyik farmomon történik meg, mindig olyan elégedettnek érzem magam, hogy csuda!:D

Utoljára szerkesztett: 8.10.14
  6. talpapi

Majdnem eltaláltad, 71 a pontos szám :D

7. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Zsémbi!

Szegények, meg veszélyességi pótlék??????????
    És én? Engem senki sem nem sajnál?? Hajnali hét órakor igy ébreszteni?
    :cry::cry::cry::cry:

A csuklás meg különben is megmozgatja a rekeszizmaikat, hátha szükségük volt rá!xDxD

Hát most megint nagyon sürgölődnek a házzal, mert azt hiszem november elejéig be kell fejezni a kármentesítést, és aztán valami ideiglenes tetőt eszkábálnak a házra, mert a szeptemberi rengeteg eső miatt már állítólag a földszinti lakások is beáztak.

8. lukimi

Én szokás szerint a fórumot bújva jöttem rá dógokra, majd azok hsz-ait kerestem igazán akiktől okosságokat olvastam.xD Viszont az enciklopédiát is rágtam ám ha valami nem ment.
    Papi, már van win 10 is! :) Na jó tudom, hogy a win 7 most a legelterjedtebb.
    Én meg inkább vigyázni szoktam a javakkal, legalábbis igaz ez a csp állományomra. Nem tom mire spórolok mivel ugye játék píz de spórolok lehet, hogy skót vagyok?!xD
    De most a tölggyön döbbentem rá, hogy még beragadt a term.gyógyi százaléka és így már szórtam is a csillagokat. Majd jön helyette.:)

Na ha teljesen átázott, valószínüleg a közeljövőben várható fagyok még nagyobb bajt csinálnak benne.

sutimami57, .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  9. talpapi

Álmi vok tűzök aluszni :) Jóccakát, na +ilyesmit is persze;):p:):p;)

10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Juditka! :)
    Semmi földem nincs kint, csak most az event miatt raktam fel a Bahára és kb 50 kis kockát a szántóra. Földekkel nem tudnék ennyi napi TP-t összehozni és most a cél a 104 M-s szint leküzdése ;) Ha elértem a 100-at, akkor fogok megint játszani saját kedvem szerint. Lesz kint mindenféle olyan dolog, amit szeretek (fák, ólak, föld és mamutfát látni sem akarok egy darabig;)). Utána nem fog már nyomasztani ez az iszonyatos mennyiségű Tp, mert 100 fölött "csak" 25 M minden szintlépés.

Szia Miksza! Hát a Picit én is némileg gyorsabban jutattam el idáig ahol van, mit a nagy farmomat. A nagy (99) mostanában lesz/volt valamikor 4 éves, a Pici (95) pedig szeptember 22-én volt másfél éves ;) A jelen felállás szerint nem fogja a nagyot utolérni, mert jóval kevesebb TP-t tudok azon csinálni. Legfeljebb, ha tényleg nagyot lassítok a nagy farmon és a Picit meg megnyomom mamutokkal, akkor kerülhet közelebb, de ha a szintszám nem is sok már a kettő között, a TP különbség azért még nagyon nagy.

Szia Papi! :) Nekem is már a malomban a 40 szószrendelés mindkét farmon :)

georga06 és .sutimami. kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

-
    Nem mertem többet mondani, hátha a párod csak 25, és akkor ugye a 71 elég sok lett volna!:D
    Jó éjszakát, szép álmokat (+ ilyesmit is)!
    Dehogynem! Nagyon is sajnáltalak! Zsábás ideget kapnék egy ilyenre én is, de engem hét közben reggel 7-kor ébreszteni már veszett fejsze nyele!:D
    Drága, aranyos Juditkám! Nagyon, de nagyon sajnállak!:):D
    Várható volt, hogy ennyi eső megteszi a hatását. Talán helyrehozhatatlan károk azért nem keletkeztek az alsó lakásokban, bár egy beázás csúnya munkát tud végezni.

12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Megyek beindítom a szuszogógépet. ;):)
    További szép estét, szép álmokat.

13. Zsémbes-banya

A Kisgyermekek nagy enciklopédiáját én is szoktam olvasgatni. Alízkának vettük amikor pici volt, és együtt szoktuk lapozgatni. Tök jó! Vagy nem erre gondoltál?:oops:;):pxD
    Fórum Enciklopédiába néha én is benéztem, de nem nagyon volt rá szükségem, meg türelmem sem igazán van keresgetni dolgokat. Ha nagy bugyutaságot kérdezek és egyikőtök sincs itt, akkor sincs veszve semmi. Valamelyik moderátor biztosan segít!:)
    Jó pihenést Miksza! Ébredj energikusan, és legyen szép a holnapod!:)

Magdusnéne, georga06, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Nana tudod mi az a szuszogó gép?!:eek: Gondolom te vagy az.:)
    A szomszédomnak viszont van. Alvás zavara volt és gépet adtak neki, lefekvéskor fejére húzza a maszkot és a gép segít neki aludni.:eek::)

.sutimami. kedveli ezt.
  15. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Ebből a nézetből iszonyat mennyiség a 104 m-es szint. Teljesen elérhetetlennek tünik!:p

Amikor még dolgoztam, akkor a reggel 7 óra nekem is késői időpont lett volna, de nyugdíjasként már dőzsölhetek. Jószántamból /néhány rendkívüli esetet kívéve/ nem igen kelek 7 órakor.

Nem tudni, hogy mennyi víz van a házba, mert a tűz oltásakor a második emelet totál elázott, leszivárgott az elsőig is és már akkor voltak állítólag földszinti lakások is amik beáztak, most meg ez az özön eső szabadon áztatja tulajdonképpen a második emelet tetejét, kérdés, hogy az milyen állapotban van. Hogy mikor költözhetnek a házba vissza a lakók, hát elképzelni nem tudom.

16. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, nagy élvezettel olvastam az eszmecserét, ami a farmozásról szólt, és csak becsülni tudom a munkátokat, hogy ilyen magas szintekre elértetek...nagyon jó gazdák vagytok, az biztos!

Juditka, a reggeli ébresztő biztosan nem volt valami felemelő élmény, én a nyáron kaptam rohamot, mikor reggel korán a szomszéd füvet nyírt, a felesége meg ott kiabált folyamatosan a fülébe, én meg nyitott ablaknál aludtam...:)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Ettőőőől?!!!! Ettől kaptál idegrohamot?!!!! Tudod te milyen az amikor arra ébredsz, hogy: "Mári!!!!! Máááááári!!!!! Mááááááááriiiiiiiiii!!!!
    Mári halloooood?!!!!! Máááááááriiiiiiii Te hallod-e?????!!!! Nem hallod?!!!! Neeeem hallooooood Máááriiiiii?!!! Há' nem hallja ez a Mári?!!!!
    Amikor ez megy már vagy öt perce arra azért én is felébredek, pedig tőlem akár egy harci készültség is felvonulhat anélkül, hogy felébrednék.:D

18. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Sütike!

Ne is mondd a nyári nyitott ablakot. Itt a belváros közepén eleve az éjszakai forgalom is akkora,mint máshol napközben. És akkor egy héten háromszor a kukás napokon hajnali 5-1/2 6 között jönnek a háztakarítók és rángatják ki a kukákat a házak elé, hát szerintem azt mindenki hallja, még az udvari lakásokban is.
    Az éjszaka meg hajnalban megjövő autósokról nem is beszélek, hogy semmi jóérzés nincs az emberekbe, össze-vissza csapkodják az ajtókat, ordibálnak. Régebben is voltak autók, de akkor valahogy tudtak viselkedni az emberek, mi is jöttünk már meg éjjel, de az ember megpróbálja becsukni a kocsiajtót a leghalkabban és nem akkor csapkodod végig az összes ajtót szerintem.
    El tudom képzelni a földszinti, első emeleti lakókat, hogy az ablakuk alatt csapkodnak, mikor én a harmadikon is mindent hallok. A nyáron már egyszer felkeltem egy ilyen hajnali csapkodásnál és megnéztem, hogy mit is csinál az autós, hát körbe nyitogatta az összes ajtót, a csomagtartót, ide nézett oda nézett, semmi csomagja nem volt csak csapkodott. Kedvem lett volna a fejére dobni valamit viszonzásul.

georga06 és sutimami57 kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Na ja! Persze az is lehet, hogy régebben talán mi is jobban tudtunk aludni:) Amúgy nyugodtan elereszthettél volna valamit a feje felett!:D
    Mondjuk most sem panaszkodom. Az elalvás és az éjszaka végigalvása nálam csak nagyon - nagyon elvétve okoz gondot, az ébredés az inkább. Az azonnali ágyból kipattanást meg egyszerűen nem is ismerem.:)

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Miért, van olyan hogy azonnali kipattanás? Én olyat soha nem tapasztaltamxDxDxD
    Egyszer régen, még fiatal lánka koromban az anyuék pékségbe dolgoztak és éjszakai műszakban voltak. Mondták, hogy majd este valamikor jön az anyu második férjének az anyja, mert éppen ilyen ünnepek előtt voltunk, talán sütni valamit vagy mit tudom én. Hát telt múlt az idő, nem jött, én lefeküdtem és reggel kiderült, hogy jött a szerencsétlen valamikor késő este, csöngetett,kopogott, a szomszédtól a közös falat verték, már az egész ház kint volt, csak én nem ébredtem fel, így kénytelen volt valamelyik szomszédnál éjszakázni. Reggel aztán mondta is a magáét.:pxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.