Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Aludni én is piszkosul tudok. Szerintem a házat elbonthatnák mellőlem, csak az ágyamat hagyják békén, én azt is átaludnám :pxDxD Ez jelen estben nem is hátrány, mert itt az egyik oldalon néhány méterre a nyitott ablaktól jár a HÉV (és megállója is van itt), a másik oldalon pedig kb. kétszeres távolságra van a vonat, ami éjjel-nappal sűrűn jár, ménkü hosszú tehervagonokkal és még egy felüljárón is itt megy át nálunk, ami különösen felhangosítja a dübörgését. Na én ezektől is vidáman tudok aludni, ha már egyszer elaludtam xD

georga06, sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D Darus kocsi, kukás kocsi talán a reggeli kipattanást akarja neked megtanítani. Mert ugye aki korán kel, aranyat lel! Persze ha amúgy is sok az aranyad, akkor az is csak nyűg lenne, nem tudnád hová rakni, ha mégis tudnád, hogy hová rakd oda kellene cipelni, stb......
    Talán kiraknál egy nagy táblát a falatokra, hogy "nem akarok aranyat lelni!" picit moderálnák magukat!;):pxD
    Ema
    azért a HÉV-et azt hiszem kellene egy kis idő mire megszoknám.
    Kutyaugatás pl. soha nem zavart, de vonat, HÉV, nem is tudom még milyen járművek azt hiszem zavarnának egy ideig.:)
    Az "úri népek" amikor a környékünkre jönnek nyaralni a két város polgármesteri hivatalának dolgozóit az őrületbe tudják kergetni a bejelentéseikkel. Hévíz egyik szőlőskertes hegyrészén sok kiadó szoba, apartman van. Egyre másra teszik a panaszokat, hogy ugat a kutya (miért operát kellene neki énekelnie?), kukorékol a kakas (már régen megtaníthatták volna szépen, jól magyarul beszélni?), a legérdekesebb bejelentés viszont helyi lakostól érkezett amiatt, hogy a szomszédja papagájokat tart (nem egyet, többet). Ki kellett mérni zajszintmérővel, és úgy higgyétek el, a papagájok rikácsolása olyant mutatott a műszeren, hogy alig akartam elhinni. Egyébként 10 perc után tényleg iszonyú idegesítő volt, alig vártam, hogy elhagyhassam a terepet.

Végeztem mindenhol.
    Megyek aludni, mindjárt kelni kell fel!
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 8.10.14
    georga06, sutimami57, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Elköszönök mára, Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  4. .Emama.

Jó éjszakát jó pihenést kívánok én is mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  5. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Csak lopakodok és halkan köszönök.
    Aratni jöttem, de bekukkantok hozzátok és a nyugisokhoz, aztán ha sikerül még alszom egyet.
    A zajokról csak annyit, városból költöztünk egy közeli faluba. Az első hetekben a csendtől nem tudtunk aludni. Most már ezt szoktam meg, és bizonyos hangok már engem is zavarnak.
    [​IMG] Mindenkinek szép napot, és sikeres gazdálkodást.

sutimami57, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Hoppá! Hugi beelőzött!:D Így csak második lettem ma reggel. :cry:xD
    Szép napot mindenkinek! +9 fok van és cseppmentes az idő.
    Bocsi! Természetesen magamra gondoltam.:p
    Volt az életemnek olyan korszaka, amikor a házunk mellett ment a vonat. Egy idő után meg lehet szokni, csak a TV-t nem lehetett nyitott ablaknál. Ha jött a vonat, akkor 'némafilm' lett, mert hallani nem lehetett.xD

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép reggelt kivánok, nagyon halkan nyitottam az ajtót, ne ébresszek fel senkit.Hoztam Nektek!!

Csukás István: Dalocska

Csengő szól: gingalló,
    röppenj már, pillangó!
    Pillangó messze jár,
    volt-nincs nyár, vége már.

Züm-züm-züm, zúg a szél,
    táncol a falevél,
    züm-züm-züm, ez a szél!
    Egy reggel itt a tél.

Vidám ébredést kivánok!

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Valamikor a lenin krt-on laktam szerencsére nem sokáig. Mi ebben az érdekes?! Nos, egyáltalán nem nosztalgiázom mielőtt bárki is rosszra gondolna, hanem ott járt a 4-6-os villamos amelyek ha jól emlékszem fél négy körül startoltak. Nahát én minden hajnalban akkor ébredtem amikor ezek elindultak. Ezek csörögtek csattogtak legjobban mert volt ám még ott buszjárat meg minden mi szem szájnak ingere és a munkába indulók miatt mind hajnalban kezdte a műszakot.:eek: Én mint falusi gyerek ezt soha nem tudtam volna megszokni de el is költöztünk onnét hamar.:)

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A vidéki életnek is meg vannak a sajátos zajai, nem csak a városinak. Persze itt nem a tíz percenként elrobogó villamos felelős a hangzavarért. Szerencsére jó alvó vagyok, így ha elaludtam, akkor nagy zajnak kell lenni, hogy felébredjek.
    Azt azért én is nehezen viselem, mikor a szomszéd két tacskója a nyitott ablakomtól három méterre sötétedéstől éjfélig folyamatosan csipog. Akkor azért szokták abbahagyni, mert a gazdi megunja és becsukja őket.

georga06, sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  10. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Bocsi,hogy most válaszolok,a magyartarka,barnabak a többi meg van.A felhősor különben se a szívem csücske nem tudom miért,de nem szeretem le szedni.Lehet,hogy azért mert nem lehet aratóval?

sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot!:)
    Találtam egy linket amivel a fórumra be tudtam jönni, de a farmokra megint nem lehet?
    Közben megnéztem, a Panaszosban Laboviti már megírta, hogy a központban megkezdték a hiba javítását!:)
    Talán a Jema bejutott!:p;):)Jajmamám! Remélem!:pxD

georga06 és sutimami57 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

sutimami57 kedveli ezt.
  14. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Zsémbi! :) A Jema 1 helyre bejutott, a másikra csak a hiba elhárítása után, de az is most már rendben van ;)

Jól kezdődik a nap megint ezzel a hibával:(

Szia Hugi! :) A csend is furcsa tud lenni, ismerem én is. Azért azt könnyebb megszokni ;)

Szia Miksza! A vonattal nálunk is hasonló a helyzet most:) Régen Pestlőrincen laktunk, éppen a felszálló repülők légifolyosója alatt. Na az volt még szép világ. Ott csukott ablaknál sem volt hangja olyankor a TV-nek :pxD

Szia Elzemari! Köszönjük szépen a kedves verset, jó volt olvasni :)

Szia Imi! :) Na azt hiszem azt én sem tudnám megszokni. Részben a zaj, de másrészt a borzasztó bűz miatt. :(

Szia Erzsike! :) Vannak olyan frekvenciájú kutyahangok amik tényleg szinte elviselhetetlenek.:oops: Mondjuk bármelyik kutya ugat folyamatosan, az sehogy sem jó.:eek:

Szia Jolanda! :)

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Még most sikerült be jutnom, hogy írjak, Nemsoká aratnom kell és ideges lettem, hogy majd nem tudok bejöni. Tegnap is a fél farmot tudtam be vetni, és ki dobott. Nem tudom majd figyelembe veszik e ezt a hibát, mert elég hószú érésűről van szó. Jolanda ha nem is a szíved csücske a felhősor, csak le kék szedni mindennap. Mert igen sok tp esel el, ha nem szeded le. Most izgulok hogy ki ne dobjon, míg le nem aratok.

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Rozimama! :) Reméljük most egy kis szünetet beikatanak és nem lesz éppen hiba ;):pxDxD

Nekem is aratni kell pár perc múlva mindkét famon, mert most a Picin is csináltam egy kört sztrágyával. Tegnap csak simán vízzel és trágyával ültettem egész nap és éjjel 3/4 2-re ért be az utolsó kör. Na ezt azért nem szeretném ma is, ezért az első kört megszórtam sztrágyával is.
    Learatok, aztán megyek kicsit lefekszem, mert majd leesem a székről. 2 ó16 percem lesz aludni :pxDxD, annyi a nagy farmon a sztrágyás kör érésideje :)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Szia Ema és többiek.
    Nálam hála az égnek nincs semmi hiba jelenleg.
    Rozika néha elfelejtem,majd észbe tartom.
    A zajról annyit én is vasút mellett laktam megszoktam,most nagy csendesség van nálam,télen még a madár sem jár erre.
    Nagyon jól alszom,de ha föl ébredek,legyen az 4 óra hajnalba,azonnal föl is kelek,nem tudok az ágyba maradni,vissza aludni meg pláne.
    Most megyek ki számolom nekem is mennyi növény kell még.
    Nagyon ügyesek vagytok,igaz szupi trágyázni csak egy nagy föld kőrt tudok,de én is készen leszek.

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Azt hiszem fiatalként sem tudtam volna megszokni, most meg már szó sem lehetne róla.
    Talán még társasházban sem tudnék élni.

Más:
    Kifejezetten kuka vagyok. Eljutott pedig az agyamig, hogy fokhagyma alatt nem lehet megcsinálni a küldetést, csak az nem jutott el odáig, hogy 57-es szinten nincs fokhagyma, és talán event végéig jutnék el odáig, hogy legyen, akkorra pedig már minek.........,a malomnak úgy sem lenne ideje lekeverni a 40 izét.:oops:
    Igazából nem is akartam én a végéig eljutni, csak a szupertápokat és munkásokat szerettem volna megszerezni. Na ehhez képest az 1-es feladat ezüstjéből nyerhető szupitáp, valamint a 2-es feladat ezüstjéért járó 8 órás munkások "ütik a markomat". Ojje! Bár! Aki a kicsit nem becsüli......:D

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!! Melyik szinten is tartasz zsémbikém a te kis királyfid :D
    Gondolom a kis farmokról van szó!! mert te hm hm áá még csibe vagy te is :pxDxDxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért írtam, hogy tacskókról van szó, mert az ő hangjuk elég éles.
    Azt sem tudtam még kideríteni, hogy mi lehet az a fontos megbeszélni valójuk, amit csak az éjszaka leple alatt lehet megtenni...

sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.