Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Aranyos vagy :) Elkenődve nem vagyok azért, csak ha lehet kikerülöm az ilyen eventeket ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

Olvastam már nálatok a táncolásról és nagyon klassz dolognak tartom. Jó sport és kedvtelés egyben, az pedig külön fantasztikus , hogy sok szép élményt és sikert szerez nektek. "Elvist" köszönöm, hogy elhoztad hozzánk is, őt is megkukkoltam már nálatok a többi táncos képeddel amiket mostanában tettél fel ;):)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Remélem ezt ide hozhatom:

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Úgy gondolom, ez a legkevesebb.......

4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! A tesóm a kerekkeréken 50 % csengőpengő bónuszt pörgetett. fel tudna valaki világosítani, hogy az mire jó, és hogyan működik? Előre is kösz: Lujza

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A CSP-t adó kitehető tárgyakra van hatással. A bónusz időtartama alatt ezek plusz 50% CSP-t adnak.

6. .Emama.

Szia! :) A vevőkre már nincs hatással? Régen amit ők fizettek, azt is emelte az ilyen bónusz, ha jól emlékszem :)

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A megrendelők áraira jó ideje nem hat már, de pontos dátumot mondani nem tudok.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. .Emama.

Köszönöm szépen, ezt nem tudtam, igaz idejét sem tudom mikor voltam érintett ilyenben utoljára :)

sutimami57 kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sajnos nem értem ide este, de holnap péntek, és majd igyekszem.:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

sutimami57 kedveli ezt.
  10. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  11. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Szép estét, jó reggelt Mindenkinek!

Kedves Szomszikák, evetkét befejeztem nem kérnék több felröpit, ill. visszatérnék az eredeti elixir támogatáshoz.xDxD

Ennek a Zsémbinek egyre szebb göncei vannak.8);)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Derűs pénteket mindenkinek!
    +12 fok van és felhőtlen az ég.

Legyen vidám napotok.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt !!

Hüvös reggelre ébredtem, még a mosoly is lefagyott az arcomról. Mikkor megláttam a titok ólakat hogy mik lettek belőle.
    2-mosómedve 1-egér és 1- sárga angóra simogató. legalább 1-érdemleges lett volna benne. Na de majd máskor, szerencsém lesz. Gyöngy gratulálok az event befejezéséhez, miksza neked is vidám napot, már én is nézegettem Ema téli kolekcióját. Egy nagyon szép téli gönc erejéig, de még nem jelentek meg. További kellemes napot kívánok mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
    sutimami57 és georga06 kedveli ezt.
  14. lukimi

Jó reggelt.
    Szerintem ebben a hónapban még vastagon nyári cuccot használj. A tél majd januárban támad szokás szerint.:)

sutimami57 és georga06 kedveli ezt.
  15. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Néddamááááá, "legöncözi" Zsémbi szép ruháját :cry:Megállj Pisti, mit fog ehhez Zsémbi szólni???:oops:;):pxDxD
    Szia Pisti! :) Jó lenne, ha néhanapján előkerülnél! ;)

Szia Miksza! :) Jó motorozást neked, este várunk! :)

Szia Rozimama! :) Köszönjük a kávét :)
    Sajnálom az ólakat, tényleg nem lett fényes a felhozatal.
    Új téli ruhákat még nem csináltam. Érdemes végignézni a két képtárat, hátha találsz a korábbiak közül kedvedre valót, bár igazság szerint azt sem tudom van-e még szabadon téli kép [​IMG] :D Ha van valami ötleted és megírod, akkor megcsinálom szívesen, amúgy fogalmam sincs, hogy mikor állok neki "csak úgy" bannereket csinálni. Rettentő kevés az időm :cry: és ahhoz sok idő és kifejezett nyugalom kell nekem. Azért majd igyekszem beiktatni valamikor, mert ráadásul nekem is hiányzik :)

Szia Imi! :) Gondolod, hogy csak januárban lesz tél?o_O;) :)

sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  16. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Mit szóna, mit szóna, majd jól kiengesztelem a gitáros rucimmal, már ha sikerül betennem.xDxD

Jéé, idézni és szerkeszteni már sikerült, vagy csak nem felejtettem el? ...

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ema köszönöm a kedvességedet, a képtáradat már nézegettem, de nem találok megfelelőt. Megrendelni nem akarom, mert nálam úgy működik meglátni és meg szeretni. Majd ha elkezded csinálgatni akkor választok, olyat ami tetszik. Ez az őszi nagyon tetszik, ezzel el leszek addig.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. .Emama.

Nagyon ügyes vagy Pisti [​IMG] Látod, ha többet jönnél, akkor biztosan semmit nem felejtenél el [​IMG]

Majd igyekszem mihamarabb készíteni párat :)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. lukimi

Nézd már a válaszom köddé vált! Meg prószálom mégeccer, most már tömören: délelőtt emelgetős dógom vót és a homlokomat is törölgetni kellett ezért még kár lenne a télre gondúúúni. Gyönyörű, pólós idő van!:)

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  20. .Emama.

Itt is hétágra süt a Nap. Kint dolgozni biztos meleg is van :) Én a sarkig nyitott ablak előtt ücsörgök, így pont kellemesen érzem magam. Hűs jön be az ablakon, de éppen jó így ;)

A hsz-omba beleírtál, úgy néz ki, mintha nem írtál volna 4 szót ;) Szerintem gubancold ki belőle ;):pxD

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.