Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, egyet találgathatok mit lehet kitalálni ha nem lesz szupitápod?o_OxD

sutimami57 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Mostanában kihagytam a tenyésztést, így szép mennyiséget tekert a malom, jut is, marad is. Csak az a gond, hogy nagyon nem szeretem a tenyésztést. Akkor csinálom, ha új állat van.

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ühüm, és majd lécci mond meg nekem is jóóóóó?!!!!;)xD
    Erzsike ha olyan nagyon sok tápod van, még azért is megérné tenyészteni (mondjuk 30 tereppel), hogy a beadandókon túl piacra is dobhass. Ilyen áron rövid idő alatt nagyon szép pénz. Ha a 30-ól mondjuk 26 Magyar tarka lesz és 38.000 csp/db áron kirakod, az 60 szupitápból 90.000 csp.
    Lehet, hogy szamártenyésztésnél az első körben megvan ez egy 7-es szintű tenyészállattal, de az is lehet, hogy 600 szupertápból sincs meg.
    Ráadásul neked a sokból még marad is jócskán.:) Persze ezt csak azért mondom, mert én imádok tenyészteni.:D

sutimami57 kedveli ezt.
  4. EpresEdit60

EpresEdit60 Utánpótlás-írogató

Hát mostanában én is csak muszájból tenyésztek..
    Már az új degek se nagyon izgatnak...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét Mindenkinek!

Még élek, ez a hajnal fél négykor kelés nagyon megviselt, már alig látok:sleepy:
    gratulálok, az eventel végzőknek:)
    nekem még a növényből hiányzik, de holnap már az is meglesz, az állatokat meg vettem, sajnáltam rá a szupitápot:)
    Judit grat a jó fákhoz, nekem a farmon kettőt vettem XXL-es bodza és mandulafenyő, a bahán hármat vettem azok valamilyen xl-esek lettek semmi jó:)

Az XXL szivart kivették a kerékről bár maradhatott volna mert telerakták XL-es fákkal és amilyen szerencsém volt sikerült XL-es almát pörgetni:cry::wuerg::)

Köszönöm a meghívást talán délután utánatok tudok vágtázni:) :D

Megyek aratni és megkeresem az ágyam, további szép estét:) Jó éjt szép álmokat!:)

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Már pedig 6 nap múlva új állat lesz! :)
    Gondolom benéztél(tetek) a pletyisbe, ki van állítva a rengeteg mindenféle új ól.
    Nekem is van most eddig 1227 sz.tápom és még van 6 nap a csacsiig. Jót fogunk jáccani igaz, nekem szamár hiányom van de akkorra lesz vagy 250 és a bummot megvárva jó sokat vissza szokott adni a rendszer.
    Zsémbike mivel imádod a tenyésztést ezért ki nem hagyod tehát egy eset lehetséges bukszába nyúlsz.xD
    Jól ki tudtam számolni a rengeteg eszemmel igaz?!xD

Magdusnéne kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Látom neked mást jelent a sok szuper táp, mint nekem... [​IMG]
    Boom-ot várok én is és csak az ideiglenes szamarast akarom megcsinálni, arra elég lesz a tápom...

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Editke
    ne legyél életunt, vagy csak a játékot unod?:)
    Szia Betti!
    Az jó, hogy még élsz a hajnali kelés ellenére. Maximálisan meg tudlak érteni. Fél 6-kor jelez a telefonom és van, hogy 6:22-kor vakarom ki magam az ágyból. Soha nem tudtam úgy felkelni, hogy kipattant a szemem és jobb láb le, aztán függőlegesbe helyezem magam. Valószínűleg ebben a tekintetben nem is sokat fogok változni, hacsak az öregség nem hozza majd magával a kevesebb alvásigényt.:)
    XL-es alma? Pfujjjjjjjjj!
    Jó pihenést neked, álmodj szépeket!:)
    Eltaláltad Imi, bár jobban szeretnék más bukszájába nyúlni, az enyémnek az alján is hiába kotorászok!:D
    Ember! Neked van 1227 szupertápod, amiből ha nekem csak 227-et adnál már mindketten jól járnánk!:) Neked kevesebb gondod lenne a rengeteg anyaggal, nekem pedig több esélyem valami jó kitenyésztésére. Szeretném ha átgondolnád ezt a neked is roppant előnyös megoldást, és még a szamarak eljöveteléig elintéznéd, hogy küldhető, és bármilyen mennyiségben küldhető legyen. Ha nem is mindenkire érvényesen, legalább nekem. A többiek nem is léptek fel ilyen igénnyel, úgyhogy nem fájna nekik, sőőőőőőt! Aki szeret engem az még örülhetne is az örömömnek.:music::p;)xD
    Igen. Már - már perverz módon vonzódom a szupitápokhoz, a játékban nekem alighanem a legtöbbet jelenti a farmarany után!:)
    Jaaaaa! A Jema is adjon nekem szupitápot, mert neki is sok van!:D

Magdusnéne, sutimami57 és kukac42 kedveli ezt.
  9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én is kevergetek folyamatosan, csak nem szerettem volna elherdálni a készletemet. Most a nagy farmon pedig elég sok van, ennyi még nem is volt soha, de lesz annak még később is helye ;)

Szia Edit! :) Én az újakra tartogatom mindig a készletemet :)

Szia Betti! :) Jó, hogy egy picit bekukkantottál, hiányoltalak :)
    Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

Én is az ideiglenest és az utána érkező véglegesbe előre láthatóan szükséges első 4 tenyészállatot szoktam a bumm alatt kitenyészteni. Az utóbbi időben minden állatból egyformán kellett ez a bizonyos első 4 féle, tehát feltehetőleg most is így lesz. Bummon kívül én sosem tenyésztek, nekem az nem éri meg.[​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  10. EpresEdit60

Sem - és sem.. csak ritkán jutok ide.. :)

Elteszem magam holnapra... Sziasztok, jó éjt mindenkinek!
    Zsémbike, itt a cicusod...

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Pedig annak nagyon örülnék/nénk ha többször jönnél.:) Neked is kell egy is gőz kiengedés, és még ha hosszasan nincs is időd írni, legalább jelezd, hogy vagy!:)
    Jaj de aranyos vagy, ez nagyon jól esett! Köszönöm Durmikát!:) Pihenj jó nagyot, és ébredj frissen!:)

sutimami57 és kukac42 kedveli ezt.
  12. EpresEdit60

néha jövök....
    olvasni viszont szőrmentén szoktam.... olyan fifisen....

sutimami57 kedveli ezt.
  13. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Evetke kész van, és csak ma tudtam futni :D
    Erős volt a vasárnapi futás, még ma is éreztem az izmaimban :)
    14,2 kilit toltam 5:46-os átlaggal. Volt jobb is, de elmegy a többi között :D

Mivel későre jár, el is köszönök:)
    jóccakát,+ilyesmit is;):p:);):p

sutimami57 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Nem baj, valami abból is kisülhet. Kis szerencsével pont a lényeg lesz a minden második, harmadik, esetleg negyedik sorban.:)
    Szia Papikám!:)
    Ügyes voltál, hogy már kész az evented. Lehet, hogy neked csak 5 órás volt a növényed?:p;)xD
    Ezzel a 14,2 km-rel beérnél a lakóhelyemtől a munkahelyemig és vissza ki a munkahelyem településének határáig!:D Csúcs! Biciklivel nem érnék be annyi idő alatt amennyi alatt te lefutod.:)
    Nnnnnna! Közben meg elköszönt.:( Akkor jó éjszakát (+ ilyesmit is), szép álmokat!:)

kukac42 kedveli ezt.
  15. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Betti!

Köszi a gratulát. Azért nekem is volt szerencsém az XXL-es almafához.
    Jó éjt,szép álmokat!

Én sem szeretném felélni a készletemet, de mivel nem tudom miből lehetne csp-t csinálni és úgy vásárolni, kénytelen leszek tenyészteni, ha elég lesz az alapállatokra a táp, akkor végig mehet a szupertáp keverés, és akkor marad a szamárra.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nincs Bahás állatod, tápod feleslegben? Azoknak jó ára van és viszik is :)
    Jó áron megy most a juharszirup, olajbogyó, mandula, a Bahások közül a kókuszdió, mangó és az utolsó 4 fatermés.

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Köszi az ötleteket,majd körbenézek, de ez a piac amin vagyok eléggé hektikus. Már nem is emlékszem mi az utolsó 4 fatermés, nekem meg ezek a legújabb fák és növények nincsenek még kiváltva.

Most beszéltem Lonával, ma sem tud jönni a fórumra, mert ellepték a tennivalók, de mindenkit puszil és nagyon hiányoztok neki.

sutimami57 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Lonának is puszi, remélem nem készíti ki magát teljesen!:)
    Megyek aludni, nagyon eljárt az idő.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Gyere játszani ;)

sutimami57, kukac42 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Már nagyon késő van Brekikém.:( Ha előbb jössz, még lett volna egy pici energiám, és rövid játék így hirtelen nem is jut eszembe.:)

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.