Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Remélem holnapra már Juditka is idetalál és Imi is előbújik, mert ma valahol nagyon eltűnt délutánra/estére :oops:

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, csodás napot! Olyan sokat írtatok, hogy alig győztem olvasni...itt aztán van élet..:) Nagyon szépek az állataitok, mind nagyon aranyosak, de az az édes cicakölyök valami tündéri! Én is el fogadnám. :D
    Most töltöm a Picassára az állatos képeket, és én is bemutatom a családom 4 lábú tagjait. Most főzöm a krumplit, mert szedtem szilvát, és gombócokat gyártok. :D Szép napot Mindenkinek!

3. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Sütike! :) Neked is szép napot! :)
    Nyammm, a házi szilvás gombóc nagyon finom ;) , ezer éve nem csináltam. Majd kérünk kóstolót, ha jut picike belőle nekünk is ;)Kíváncsian várom a képeket majd a te kedvenceidről :)

Itt nálunk ragyogóan süt a Nap, de még finom hűs van kint.;) Éjjelre be kellett csuknom az ablakot, mert nem volt melegem este itt üldögélni a nyitott ablaknál xD

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Látom még tegnap egy picit cicáztatok.Végre napsütésre ébredtem, furcsa is volt, de jó.Kimentem hűvös van, most már úgy néz ki ilyenek lesznek az éjszakák.Azért remélem felmelegszik az idő később. Nem is néztem az előrejelzést, hogy mondtak esőt mára.
    Ma reggelre hozok nagy adag ébresztőt:D Remélem nem lesz túl nagy a régi fórumba még elfért.
    hát Ema a láthatatlan kalapom emelem.Talán jövő őszre eljutok arra a szintre, az még nagyon sok idő.
    Én még tegnap rontottam egy picit a helyzeten elfeledkeztem, elcsúszott a felhősorom és a tanyaházam is, pedig itt voltam.Szokott csúszni, de mikor nem lenne muszáj, mert itt vagyok...sebaj

Jó munkát a dolgozóknak!
    Mindenkinek szép napot!

5. .Emama.

Szia Mya! :) Köszi a kávét :) Egy kis csészével merítettem belőle, de óvatosan, a koffeint meghagytam a többieknek, nekem jó lesz koffeinmentesen is ;):pxD

Az elismerést köszi szépen, én erre hajtok :) Karácsonyra szeretném elérni a 100. szintet és ha nem jön közbe semmi gubanc, akkor reális is a dolog:)
    A felhősorok és a vevők nekem is el vannak csúszva most rendesen, már majdnem este 11-kor kell vágtáznom, hogy legalább a szintlépésemig kitartsanak. Olyankor szoktam megint reggelre csúsztatni őket, azon a napon nem veszem annyira észre a TP hiányt. Pici önámítás :pxD

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot ám!:)
    Ma és holnap szabin vagyok. Bab event lesz. Egy zsák és egy nagyobb fajta kosár tarkabab várja, hogy megszabadítsam a hüvelyektől.:)
    Nekem is hiányoznak a hiányzók Ema.:(

Szia Sütike!
    Hasonlóan szépeket neked is! Izgatottan várom házikedvenceitek képeit. Majd ha bejövök pihenni belesek.:) Gombócoláshoz működő kezeket, finom alapanyagokat kívánok, nekünk pedig kész gombócokat!:D
    Sziamia Mya!
    Ez a kávé nagyon jólesett! Igaz picit kapaszkodnom kellett, hogy bele ne essek, de megoldottam a dolgot és jó nagyokat kortyoltam belőle. Hatott is, kb. így vagyok, hogy: "kávé, kávé, kávé....." :D
    Kívánom, hogy minél előbb eljuss arra a szintre ahová szeretnél úgy, hogy közben élvezed a játékot!:)
    Ema, Te akkor majd elmondhatod, hogy 100-as vagy! Sokan vagyunk akik ezt soha nem mondhatjuk el magunkról.:D
    Megyek a dolgomra, majd jelentkezem.

PiciEma kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Lógós! ;):pxDxD Hogyhogy itthon maradtál?
    100-as én se leszek sose, de hát ez már csak így marad és jól is van ez így;)

Jó babozást neked! Majdnem babázást írtam, azt jobban szeretnéd szerintem, mint a babfejtést;)xDxD

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok Ema én tegnap este még 20 körül posztoltam, egész nap meg itt voltam. Késő este már ritkán írok mert inkább a tv megy az aratáshoz meg ide jövök addig leteszem a tálcára a farmot. Egyébként az estét betőltő kutya macsek témához nem akartam hozzászólni mert bizonyos okok miatt nekem nincs egyik sem. Azonban régebben kicsi gyerekkoromtól volt egy életen át több is egyszerre mint minden rendes falusi portánxD és mostanság is napi szinten megjelenik nála több szomszéd macsek is és van kutyus barátom is az egyik szomszédban. A hsz-eket el is olvastam 1 szálkáig!:)[/QUOTE]

9. Zsémbes-banya

Te ne kacsintgass nekem, ne kacsintgass, mer nem tom micsinálok má' veled! Ez napi szinten beszól nekem. Lógós? Először még azt hittem a logómat dicséred ilyen burkolt módon, de a két hosszú "ó" nem arra utal. Ó!!!!! Mindenki annyit lógjon mint én, és virágozni fog a világ.
    Azért maradtam itthon, mert még év elején azt hittem, hogy augusztus végén kell krumplit szedni, ezért ide ütemeztem 3 nap szabit. Mivel a krumpli felfogyott és a múlt kedden egyet ebből elpacsáltam, most kivettem a maradék kettőt.
    Bab kontra baba témában minden úgy van, ahogy írtad.:)
    Tedd jóvá a két hosszú "ó"-t, különben 99-esnek nyilvánítalak.:D
    [/QUOTE]
    Biztos jó sok szálkát találtál bennük.
    Szálkáról jut eszembe, de ennék egy jó nagy adag szálka nélküli halat!:p:p
    Hal híján babozok tovább.:D

PiciEma kedveli ezt.
  10. .Emama.

Szia Imi! :) Tudom, hogy itt voltál sokat tegnap, de este akkor is hiányoztál nekem :oops: Azért az nem baj, ugye? ;)

Ne habozz, babozz!! xDxD

Jaaaaa, és: o-o
    Jóvátettem!?;):pxDxD

11:19
    Most mindenki offline van. Én is pedig itt írok :(
    11:20
    Ahogy írtam, visszaváltoztam zöldre, de csak az utolsó, aktuálisan szerkesztett hsz-nál. A többi helyen maradt az off.

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
  11. Zsémbes-banya

Mári néni fülit tetted jóvá, azt tetted!:D
    Azt mond meg kész vagy már az eventtel?
    Majd ha jövök a legközelebbi túrajárattal, akkor elolvasom a válaszod.:)

PiciEma és kukac42 kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szegény Mári néni :oops:;):pxD

Persze, hogy kész vagyok az eventtel :p No persze csak részemről ;) Az első sort beadtam este és megszereztem a sztápokat Betti ötlete alapján, aztán részemről ennyi volt az eventezésxDxD

Most pedig egy röpke aratás után elballagok majd aludni, már ha az őrségváltásom időben felébred ;)

13. Zsémbes-banya

Az előbb arattam, pár darab híján a felénél tartok a kívánt eventgaz mennyiségnek. Szerintem nekem nem tönkebúzám, hanem tönkre búzám van, mert nem szaporodik úgy, ahogyan szeretném.;)
    Jó buncizást, de nehogy túl aludd magad!:p:p
    Nagy öröm ért, ezt meg kell veletek osztanom.
    Pár másodperccel ezelőtt pörgettem Alkonypíron egy valóságos birsalmafát8)
    Határtalan boldogságom szívem szerint világgá kürtölném.:eek:xD

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
    PiciEma, .Emama. és kukac42 kedveli ezt.
  14. .Emama.

Hát remélem is , hogy boldog vagy egy ilyen szép és szintednek megfeleően drága ajándéktól!;)xD

Jelentem megjöttem, nem aludtam túl magam, de amennyi sikerült az jól esett. :)

15. Zsémbes-banya

Tudod az a "legmeghatóbb" a dologban, hogy nem is kértem....., és mégis kaptam.8)
    Az előbb akartam egy picit én is szundizni, de Bella elfoglalta a helyemet.xD

PiciEma kedveli ezt.
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok ismét!
    Legalább a nevemben 100-as vagyok xDAmíg nem érek el oda a farmon , addig beérem ezzel.
    Zsémbi, én mindig úgy csinálom a farmot hogy találjak benne még kedvemre valót. :)
    Növényből nekem még kell 8500db.Az íjból még kell bőven, de majd az is meglesz.
    Kávé itt lesz már ha inni támad kedvetek.
    Ema karácsony már szinte a nyakunkon, csak úgy repül az idő.Mint ahogy most én repülök elfele, mert máris mennem kell.:)

17. .Emama.

Hát a Bellát tessékeld odébb egy picit és akkor tudsz pihenni te is egy kicsit :)

Csak vigyázz, óvatosan landolj, nehogy bajod essék!;)

A játékban nekem is örömöm telik, mert nekem a haladás az öröm. ;):D Azért nem rendelek mindent alá a haladásnak, hagyok teret játszani is magamnak. Igaz a szántót teljesen elfoglaltam mamut és cukor-só-drótfákkal, de a tölgyesen megint kint vannak a termékekhez szükséges terményes óljaim és persze mamutfák, a széleken pedig XXL-esek. A főfarmon szintén XXL fák és föld van, ott a termékekhez szükséges növényeket termelgetem. A Baha pillanatnyilag ólakkal és fákkal van tele, most ott földre nincs szükségem.

mya100 kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Lehetnek még olyan változtatások, amikor mellé raknak egy 0-át, és te leszel itt az egyetlen 1000-es köztünk.:p
    Éppenséggel ittam volna kávét, de újraértelmeztem amit írtál, és megértettem, hogy majd "itt lesz". Még nincs.;)
    A játékot én is játéknak fogom fel, és ha nem lelném benne örömöm, már régen nem csinálnám.(Itt lenne a "hoppá" jel, ha lenne)
    Már lemondtam a pihenésről. Kimentem még erőlködni a babbal, utánam jött, most lenne helyem, de már nem vagyok álmos.:D

PiciEma és mya100 kedveli ezt.
  19. .Emama.

A "hoppá" nekem is nagyon hiányzik :( Gyakran használtam és nem igazán lehet helyettesíteni. (itt is az lenne)

20. Zsémbes-banya

Itt pedig a kávé,
    ha Mya visszajön biztosan neki is jólesik majd.
    Ema ha te iszod akkor koffeinmentes.;)

PiciEma és mya100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.