Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok én is mindenkinek! :)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kellemes ébredést!
    Új hét kezdődik, ami nálunk ködös reggelként jelentkezett.
    Vidám napot mindenkinek.

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép napot nektek!

Úgy látom ma nem igen akar senki felébredni. A nagy kirándulás után, csak miksza van úton már a munkába. Hoztam egy kis kávét hogy frissebbek

legyetek.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 13.10.14
  4. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza, jó munkát neked! Remélem azért el tudtál menni motorral :)

Szia Rozimama! Az ébredéssel nem volt gond, csak első a farm ;) Muszáj pontosan aratni, hogy ne csússzanak el az időhöz kötött dolgok ;):pxDxD

5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Így éreztem magam amikor fel kellett kelnem: [​IMG] Rozika köszi a kávét, most iszom az igazit, mellé a tiéd és biztos a hatás.(?) Remélem.:D
    Felénk gyönyörű idő van - remélem Mikszáéknál is győzött a nap![​IMG]
    Most, hogy láttalak benneteket máris jobban érzem magam. Megyek vissza a dolgomhoz.:)

jolanda1948 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Csini lehettél ;)xDxD Én sem voltam sokkal különb, mert éjjel nekiálltam zenélni :oops: Egyre kevesebbszer merem ezt megtenni, mert az mindig azzal jár, hogy 1/2 3-ig elmegy az idő :eek: Egy ilyen után 3/4 8-kor lelket lehelni belém sem egyszerű feladat :pxDxD

7. stadler42

Ema azért próbáld meg magad össze szedni, igyál még egy kis kávét [​IMG]és csapj a meló közepében. Én most vasalok egy keveset[​IMG] mert már igen csak össze gyűlt. A papa el olvassa a [​IMG] napi híreket. nekem meg most jut eszembe hogy aratni is kék. Megyek is gyorsan le aratom a veteményemet.

gyongyvergazda kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

9. .Emama.

Összeszedtem én magam azért ;) Már megy a mosógép, elmosogattam, tervezem a délutáni munkákat (főznöm is kéne valamit, csak ki tudja mi legyen az?), aztán most eszem és elmegyek majd valamikor picit aludni. Délután aztán folyt. köv. ;):pxDxD

A varrodát is kiszellőztettem, kicsit rendet raktam a szétgurult cérnák között, még söprögetni és portörölni kell, aztán indulhat ott is a munka xD

Szia Imi! :) Hát ez tényleg csak tesztnek jó, illetve arra, hogy ha valaki gyűjtögetni akarja a belépőket, akkor ezzel a két nappal is szaporodik a készlete :)
    Nagyon régen volt már, remélem nem rozsdásodtak be a játékok ;)

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én ugyanezt csinálom most, csak kézzel fogható formában... [​IMG] Ezzel választ is kaptatok arra, hogy miért is vagyok mostanában, csak hébe-hóba...

11. stadler42

Ha akarod a varódád takarítását vállalom [​IMG]le törölgettek, [​IMG] fel mosok, még egy kis kaját is hozok[​IMG]

Megérdemled hiszen olyan sok szép ruhát kapunk tőled. Aztán mint aki ott sem volt[​IMG]elhúzók mint a vad libák.

gyongyvergazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Várjál Rozika!
    Ne egyedül erőltesd magad, túl sok az amit beütemeztél. Jövök [​IMG] én is, ha mást nem, legalább [​IMG] porszívózok, mielőtt felmosnál.
    Varrásban nem tudok Emának Segíteni, de ezzel egy kicsit talán levennék a válláról valamit én is.:)
    Jó neked Erzsi, hogy tudsz varni.:) Nekem az soha nem ment.:(
    Ha sütök - főzök [​IMG] neked valamit míg varrsz, esetleg nekem is alkotnál valamit, persze illő munkabér ellenében?:) Akkor együtt is lehetnénk közben, és nem hiányoznál annyira.:)
    Basszus! Tegnap azért késtem annyit minden programról, mert nem találtam meg a lasszóm, így nem tudtam befogni a leggyorsabb lovat. Ma megtaláltam, sikerült is befognom a makrancos négylábúját, erre nem elragadott magával?!!!![​IMG] :oops::eek: Végül is sikerült megállítanom, de úgy kipurcantam, muszáj egy picit pihennem.[​IMG]
    Ígérem leállok a szmájlik özönével, de most még nézzétek el nekem, mert annyira örülök, hogy megtaláltam őket. Olyan ez mint amikor a kisgyerek beszabadul a játékboltba. Ez is kellene neki, meg az is.;)xD
    Legyen vidám délutánotok, majd estefelé jövök.:)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8Jc3Fj2uv6U

13. .Emama.

Szia Erzsike! :) Azt olvastam nálatok, hogy munkád van és most kétszer annyi, mint korábban, de azt nem tudtam, hogy mi? Bár úgy érzem sok idődet elvesz, de gondolom azért nem bánod? :)

Teccse neked ;)xD
    Köszönöm a segítséget neked is ;):)

Jaj, de aranyos vagy ;):) köszönöm szépen :) Most már igazán meg kell emberelnem magam ennyi segítség után és neki kell álljak ruhákat gyártani ;):)

14. Zsémbes-banya

Mennyi játék! Mennyi jáááááátéééék!:D
    Kár, hogy nincs itt Breki!:(

15. .Emama.

Választani tudsz egyedül is, aztán majd játszotok este együtt ;)

Ennek az apukának azért nem egyszerű.......;)xDxD

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Egyáltalán nem bánom, csak az a baj, hogy időszakos.

17. .Emama.

Nem ismerem a körülményeket, hátha lehet még belőle végleges is :) Ha nem, akkor is az időszakos is jobb, mint ha éppen semmi nincs.
    Már jó régóta ott tartunk, hogy minden adódó munkalehetőséget nagyon meg kell becsülni. Nekem nincs semmi munkám, mint az gondolom kiderült abból is, hogy állandóan itt tudok lenni. Viszont itt ahol vagyunk én is kellek időnként a fennmaradáshoz, tehát nagyon nem is tudom elképzelni, hogy tudnék eljárni dolgozni valahova. Valami itthoni munka kellene nekem is, az jó lenne.

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép délutánt kivánok...
    egy kicsit benéztem, olyan nagyon csend van mindenhol.Biztosan elvannak pilledve a gazdák a tegnapi buli után.

Én elköszönök, jó éjszakát kivánok!

.Emama. kedveli ezt.
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Halló, halló kedves hallgatóim! Itt a Jutus Rádió!

A Nyugdijas "klub", vetélkedőt szervez.

A mai naptól -2014. október 13- 2014. október19-ig.

Eredmény hirdetés 2014. október 20-án.

Minden érdeklödöt szeretettel várunk.

A helyes válaszokat: jutus49 bagolyvárba kell küldeni!

A vetélkedő témája: Irodalom, zene, sport, földrajz, közgazdaság, természet tudomány, művészet, dátumok......

Az érdeklődőket szeretettel várjuk!

Most a lábtorna, helyett egy kis agytorna annak akit vonz ez a műfaj.!

Sziasztok, itt a Jutus rádió hangja szólt..

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  20. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szerbusztok farmon innen és farmon túl, ahol a kúrta farkú barna bak az úr ;):)!

Annyi szép gondolatot írtatok a tegnap az érzéseitekről, köszönetről.... én is szerettem volna valami széppel, valami okosággal jönni, így nekifogtam bölcsességet keresni másoktól: egy mondat, egy kép, egy vers, egy dal, egy hang,... jó lett volna bármi... s még sem volt jó...

"Senki úgy a barátjához nem ragaszkodott, mint a betyár. Mert a betyárnak ez az egy van, ha van: a barátja. Kiátkozta őtet apja, anyja, testvérei, de a barát kitart mellette.."Móricz Zsigmond -igen ám, de eszembe jutott Rózsa Sándor ... bizony a végén kiderült, mégsem barát a barát ?!

Aztán olvastam egy másikat: "Az ember kössön több barátságot a való életben, mint a világhálón."Jennifer E. Smith -jó, jó, de az biztos, hogy így, a világhálón nem ferdítik el az első benyomásodat holmi külsőségek. A szavakon keresztül, a sorok között ismered meg tisztán a gondolatait, érzéseit a világhálós barátnak. Hogy vannak akik pont a szavak mögé bújva próbálják kihasználni barátságodat? Miért, a való világban bújkálások nélkül használnak ki...

Néha elfelejtünk hálásnak lenni az élet egyszerű dolgaiért. Azért hogy énekelhetünk, nevethetünk, élvezettel táncolhatunk, szerelmesek lehetünk, találkozhatunk másokkal és megoszthatunk velük bármit; inspiráltak lehetünk és teremtő erővel rendelkezünk, megélhetjük a játék örömét, vagy átélhetünk egy csodálatos zene által keltett érzelmeket – mindezek a Fény megnyilvánulásai. A hála megvéd minket a passzív, reaktív állapottól, amelybe akkor ragadunk meg, ha mindezt az áldást természetesnek vesszük. Ha értékeljük mindezt, az nem csak összekapcsol minket a beteljesedéssel, hanem az maga a beteljesedés!” Yehuda Berg - én nem vagyok keleti filozófus, sem fény, sem passzív, reaktív állapotú... én magyar vagyok, aki együttél a természettel, együtt lélegzik vele, ha fáj valami sírok, ha örömem van sírok, ha nótázok sírok és megköszönöm a mindennapi kenyeret...

Aztán rájöttem, nem kell nekem senki okossága, bölcsessége, én egyszerűen leírom, hogy KÖSZÖNÖM !
    Ha együtt voltál velünk, úgyis tudod mit köszönök, ha ezután fogsz jönni, akkor most tudod meg mit köszönök, ha barát vagy, érzed mit köszönök, ha meg nem, akkor neked úgyis mindegy mit köszönök.

No, ennyi ;):)!

:inlove::):inlove:

Magdusnéne, lukimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.