Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Elzemari! :) Én a varrodában süllyedtem el és időnként kifutok a konyhába is ;)

A tablettás tanuláshoz nem igazán tudok hozzászólni. [​IMG] Biztos rengeteg olyan dolog lesz a közeli és még inkább a távoli jövőben amit ma elképzelni sem tudnánk, nálam ide tartozik a "bogyós-okosodás" is ;)xD

Szia Jutus! Köszönjük az invitálást :) Én délelőtt már olvastam a kérdéseket nálatok, nagyon jó ötletnek gondolom ezt a vetélkedőt :)

Szavaim nincsenek arra amit írtál, a meghatottság nem enged írni. Ezét csak ennyit én is, neked :inlove::)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Valami játszik velem.:) Úgy véltem látni, hogy Gyöngy írását követően Elze is írt, és most sehol nem találom.
    Úgy vélem el is olvastam, megértettem és egyetértettem azzal amit írt, de most nem találom.
    Úgy vélem egészen biztos, hogy itt volt, és sajnálom, hogy már nincs itt, mert értékes gondolatok voltak benne.:)
    Köszönöm.:) Zsémbi szereti Gyöngy!:):):inlove:

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

... és az nem lehet, hogy nálunk olvastad...??? (Tudod ez [​IMG] mit jelent...)

4. Zsémbes-banya

Nem.:) Szerintem itt olvastam.:) A zavarodottság nálam szinte állandósult és természetes állapot, és mivel megszoktam, nem okoz problémát.:D

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valóban itt volt, de a hozzászólás írója törölte, ugyanis az eredeti válasza a Nyugdíjasok topikban is megtalálható. Valószínűnek tartom, hogy -elzemari- gazda nem akarta ugyanazt az összes topikba beírni. Ezért nem célszerű ugyanazt a hozzászólást egymás után 3-4 helyre is beírni, főleg úgy, hogy nagyjából ugyanazok olvassák majd, mert a válaszadások alkalmával ilyen kavarodások lehetnek.

6. Zsémbes-banya

Szia East!
    Köszönöm. Közben átrándultam Elzéékhez és láttam, hogy ott is olvashatom a gondolatait.:)
    A lényeg, hogy megvan, és nem az elmém tréfált meg.:D
    Azért jó, hogy megerősítettél ebben! További szép estét neked!:)

7. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Rendben kedves East17 :). Többet nem fog előfordulni :).

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Én meg köszönöm Neked amit itt leírtál.:inlove::)

9. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Nem voltam vagy 3 napja itt, sokminden volt :)
    Voltam "otthon" jó másfél napot. Összapakeráltam egy rakás ruhát, vastagokat, mert akármilyen meleg is van most, azért a tél közeleg :)
    Tegnap este futiztam, még mindig nem oké minden, piszokul érzem a Nato futás utóhatásait, még így egy hét után is :( Szal ismét 14 kili volt, épp hogy csak tudtam a hatperces kiliket tartani, 5:57-es átlag jött ki.

10. lukimi

Szia.
    Még mindíg "otthon" vannak a cuccaitok 1 része?o_O

Futi: majd bejáródsz újra (mármint az izmaid).:)

talpapi kedveli ezt.
  11. talpapi

Szia.
    Há persze, hisz néha visszajárok :)
    Az a baj, hogy nem csak az izmokkal van gond, az nem lenne gáz, de fájik még itt-ott:(

12. PiciLona

PiciLona Haladó

Sziasztok Mindenki szép estét
    Szia Imi lenne egy kérdésem nekem mindig te szoktad hozni a dolgokat. Volt e kalendárium mire lehet számitani?
    Ems , Zsémbi Mari, Gyöngy és papi nektek is szia Papi a lábadra tessék szépen vigyázni. Tegnap Betti is volt de én csak ma olvastam látom te is el vagy kicsit havazódva.
    Miksza is dolgozik mindig a motorjával és sajnálom hogy nem tudtam ott lenni a kiránduláson A vetélkedőre én is benézek

talpapi kedveli ezt.
  13. talpapi

Vigyázok én most ha minden igaz másfél hetet pihizek.
    Vasárnap irány Aggtelek, megyünk az assszonykámmal a szokásos őszi pihire, majd nagyokat sétálgatunk az őszi erdőben, és a futicipőm nem utazik velünk :)

14. PiciLona

PiciLona Haladó

Nagyon helyes sétáljatok jó nagyokat érezzétek jól magatokat gyönyörű az őszi erdő és majd meglátod hogy jó lesz hogy a futi cipőd otthon pihen annak is kell. pihenni

talpapi kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! Emama! Gyönyörű szép a bannered! Imádom a pillangókat! Rengeteg van itthon,főleg a szobámban! De a konyhában is "repkednek" Egy ideig fanatikusan gyüjtögettem a különféle pillangós dolgokat,már-már kezdtem túlzásokba esni. :) A gyerekeim meg is jegyezték,hogy már a Pillangó házban érzik magukat! :)

16. lukimi

Szia.
    Ha balra fenn a naptárra kattolsz ott a közép tájtól indul 13. az az ma, éppen ma mondta Jónás, hogy ebben a hónapban szinte csak azok lesznek amit ott találsz. Valdemár is jön kedd 14-től szerda 14-ig, de ez valami teszt és ha jó lesz ezentúl jóval többször fog jönni ez is.

17. PiciLona

PiciLona Haladó

Szia Klári
    Én a boltba árulom a pillangókat most nagy divat függönyre és diszitem vele a csokrokat, tálakat is nagyon mutatósakat gyártanak már a kinaiak.
    Köszönöm Imi

suba_klara kedveli ezt.
  18. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét mindenkinek.

Szia! Üdvözöllek én is.
    Már 4 éve játszok én is 91 szinten ,decemberben lesz 2 éve a másik farm 87 szintű.

Szia Santi!
    Déli országrészen lakom Bács-Kiskun megyében.
    Két lányom van 40,35 évesek, 14 éves lány és 3 éves fiú unokám van ,korán 17 évesen szültem.
    Jelenleg egyedül élek ( bocs Kormi ) , anyámmal 1 udvarban.Ő 90 éves és barátot tart.

Már nem minden evetet csinálok meg / kézzel 4 farmot elég nehéz/.
    Mindent szeretnék mint gyarló ember,sok tp,csp,minden kihívásnak megfelelni.
    Általában a kergén állatokat,a fő farmon komfort talaj, tölgyesen a mamutok, fák ,a másik 2 szélen fák, a bahán fa,állat,és 5-10 komfort talaj.
    Néha piacozok,legtöbbször termékeket.

Lonácska végre látunk,nagyon ne havazódjál el , és ha ritkán is ,de unokázzál ,mert napról-napra aranyosabb lesz ,nagyon sokat változik.
    Ema ! Köszönöm, élmény dús kirándulást szerveztél .
    Elzemari ! Szívesen olvasom a beszámolódat.
    Rozimamát ,Sütikét / nagyon csini cicust kaptál Emától / .Mikszát , Imit ,Juditkát,Bettit,Gyöngyöt,
    Kukackát,Brekkit,Istvánt, Katát, olvasni.
    Talpapi gratulálok a futihoz. Sarkad jól van ?
    Zsémbike : nagy szám voltál a lasszóval.Természetesen olvastalak , mielőtt le zsémbőlnéd a hajamat.
    Gratulálok az evet befejezőknek .
    Nekem még gaz kell ,mert a kergét nem szedtem le.
    Többször csak este jöttem / evet előtt/ nem engedett be a farmra , vagy órákig kínlódtam vele.
    Nem volt energiám idejönni,mert a vv. is elúsztam,és kicsit aludni is akartam / de minek ?/.

De HIÁNYZOTT a csapat.

breki072 kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Szia Nagyi!:)
    Ez itt Picurkátoké!:) Most ugyan még nem tud vele játszani, de később biztosan nagyon fog neki örülni. Majd aztán mindig veszünk neki új ruhákat, mert méretre vannak ám a kollekciók!:):D
    Sziasztok fiúk!:)

20. talpapi

Szia Zsémbike :)

Évi a sarkam nem oké, de most pénteken menek vele szakorvoshoz.

Mára ennyit, jóccakát+ilyesmit is:):p;):p:)

Frankné kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.