Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen :) Most leszedtem az XXL fáimból is itt-ott párat, még kiraktam 7 terepet. Összesen 13 lett így, igaz 3 területen. Ha 2-3 kör alatt így sem ad semmit, akkor mára abbahagyom. Visszarakom zoknissal az XXL fákat, azok akkor reggelre még beérnek a többivel együtt, aztán majd holnap foéytatom legfelejebb.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Gratulálok neked is Imi! :)

2. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! Mindkét farmomon be van üzemelve a felhősor, még a piacra is jutott áru,ámbár kiugró tenyészetem egyiken sem lett
    Sok sikert kívánok mindenkinek a tenyésztéshez. Én mára befejeztem, szép álmokat mindenkinek: Lujza

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Lujza!:)
    Köszi szépen. Nagyon már befejeztem, most álltam neki Zs59-nek, de itt kevés a sz.táp. A hiányzókat majd megveszem, mert a felhősort nem akarom elszalasztani.
    Jó pihenést, szép álmokat neked!:)
    Csipikére vigyázz, már hűvösek az éjszakák!:)

4. .Emama.

Szia Lujza! Gratulálok a felhőkhöz! Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

5. Zsémbes-banya

Elköszönök mára én is, ragadnak le a szemeim.:)
    Aki még bírja, annak szemérmetlenül nagy ugrásokat kívánok!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

gyongyvergazda és breki072 kedveli ezt.
  6. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szzép estét.

Köszi !Kisebb farmon tüzest adtam el a nagyon a szép fülűt.
    Vettem terményeket és igyekeztem a minimális szt. kicsit szaporítani.
    Jó éjszakát szép álmokat.

7. .Emama.

Nagyon gyatrán és keservesen haladok a nagy farmon, de a következő körrel meglesz a felhő. Zenésem nem marad az állandóba, majd lehet, hogy még holnap megpróbálom azt megcsinálni. Most már muszáj lesz visszaraknom az XXL fákat, mert nem érnek be reggelig, ha sokat késlekedem velük.

Gratulálok Évi! :)

Jó éjszakát kívánok én is mindenkinek! :)

Ui.: Alighogy elköszöntem, lett alapból 1 tüzesem. Végre egy tisztességes ugrás :)

Utoljára szerkesztett: 17.10.14
    Frankné és gyongyvergazda kedveli ezt.
  8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    +10 fok és szárazság. :)
    Ma itthoni ténykedés lesz. Azért rajtatok tartom a szemeimet.:music::)
    Ugye hogy ugye! A türelem tüzest terem. Biztosan beijedt, hogy elköszöntél. xD

Frankné kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Napfényes és vidám reggelt kivánok Mindenkinek!

Frankné kedveli ezt.
  10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :)
    A történetben van még egy csavar, csak nem akartam még egy kiegészítést írni éjjel. Azt írtam, hogy a következő körrel meglesz a felhősor, hát nem lett meg. 2x4 poitou-ból vártam a hiányzó két zenést, mivel egész nap nem nagyon voltak ugrásaim így reális volt az elvárásom. Erre persze, hogy itt ugrott az egyik egyet és kong lett belőle, tehát az utolsós zenésnek neki kellett megint veselkednem.:oops:
    Azért kész lett a felhősorom, a tüzest meg elvitték most reggelre :)

Szia Elzemari! Szép napot neked is! :)

Na egy kis kiegészítés még a felhőkhöz és a tenyésztésekhez. A Pici farmon 200 + a nyeremény sztápból lett meg a felhő és a leendő gazdaköri és 3 vasmicsodám van.
    A nagy farmon 400 + a nyeremény sztápból lett meg ugyanez és 1 vasmicsoda van csak a pajtában :oops:

A nagy farmon ugyan eladtam a tüzest, de a Picin is kb. ugyanannyit (lehet, hogy még többet) ki tudtam árulni a kisebb tenyészszamarakból, amik nem kellenek már a végleges gazdakörihez.

Ha már morgok....... Az elmúlt 13 napból a nagy farmon 2x tudtam 200 ezer feletti vevőTP-t csinálni, a Picin ugyanakkor 8x. Ennek az időszaknak az átlaga a nagy farmon 193 ezer, a Picié 201 ezer. Lehet mondani, hogy nem nagy a differencia, de tendenciájában az egy sokkal szerencsétlenebb szerver. Sokszor és sok mindenben ott sokkal rosszabbul sülnek el a dolgok, nehezebb bármihez is hozzájutni, az egyik legdrágább a piaca azok közül amikre rálátásom van, sokkal gyengébb az eventes felrepi és még sorolhatnám. Azonban nem teszem, mert most már kimorogtam magamat ;) Bocsánat :)

Utoljára szerkesztett: 18.10.14
    Frankné kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Évike, gratulálok a szép eredményhez.:)
    Gratulálok, csak csak "utolért" a szerencse is.:)
    Én meg eladtam 2 zenést több mint 400 e-ért az állandóba úgy se kell mert mostanában kb a 4-ig szoktam megcsinálni.
    Pedig most kéne menned mivel száraz, motoros idő van!xDxD
    Felétek is legyen olyan ragyogás, hogy árnyékba kelljen menni.xD

Frankné kedveli ezt.
  12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én is gratulálok mindenkinek a szép tenyésztési eredményekhez.

A 'főnökasszony' más elfoglaltságot rendelt el.:p:)
    De azért kenyérért nem gyalog voltam ám.xD

Frankné kedveli ezt.
  13. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.
    Végre süt a nap és nem esik az eső.:)
    Tegnap nem írtam,de a vérvétel után ,haza felé áztam, később át mentem anyámhoz
    /1 udvarban lakunk/, megáztam.:cry:

Gratulálok a jó tenyésztéshez.
    Megyek ma már befejezem a tenyésztést.
    Szép délutánt.

14. .Emama.

Na, befejeztem a tenyésztgetést a nagy farmon is. Még pár kör szamarat tenyésztettem, csupa apróság lett belőlük. Eladtam a felesleget, azért egy kis pénzt sikerül még ebből is összehoznom. Akartam még néhány más állatot is tenyészteni, de olyan sok sztápom elment a szamárra, hogy a többit most kihagyom.

Picit elmegyek vízszintesbe, majd jövök :)

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Imi,
    nagyon jó, hogy klassz dolgot kivántál, mert valóban csodálatos verőfényes a mai nap.A napocska csak úgy küldözgeti a sugarait és vele a meleget is.Nagyon élvezem, és ha az idős hölgyek is úgy akarják, akkor még remélem sokáig eltart....Bizom benne, hogy felétek is maradt a sugarakból, és szórja neketek is a verőfényet...

További jó játékot kivánok!!

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Olvasgatás közben arra a megállapításra jutottam, hogy valami nagyon rossz szerveren vagy, akár a piacodat, akár a tenyésztésedet nézem...

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igen itt is olyan és éppen csak be be nézek ha kell valamit aratni, utána mindjárt viharzok kifelé kihasználva még ezt a gyönyörű ajándék "nyári" meleget.:)
    Igaz a fű amelyre ráfogtuk kb 1 hete, hogy na, utoljára nyírbászoltuk idén, ismét megnőtt esőtől melegtől de egye fene le kaszaboljuk mégeccer 1-2 héten belül.xD

-elzemari- és gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. Shiba86

Shiba86 Fórumlakó

Sziasztok kedves gazdik! Gondoltam bekukkantok ide ha már hozzám senki sem tér be.
    Gyönyörű napfényes , igazi őszies kirándulós idő van de az én kedvem még sem jó. Gondoltam benézek ide hátha jobb kedvre derülök. Miről témáztok épp?

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot!:)
    Még 20 perc és letehetem a lantot - legalább is a munkahelyemen!:)
    Elfáradtam cefetül - ma nagyon összejött minden, csak alig tudtam kijönni belőle.:)
    Szia Shiba!:)
    Gyorsan megnéztem mit jelent a "hozzám senki sem tér be".
    Légy türelemmel, majd biztosan először olvasgatnak, aztán talán ott is ragadnak!:)
    Igazából én sem tudom, hogy miről folyik a diskurzus, mert eddig nem volt ma időm elolvasni, most pedig már nincs időm.:D
    Szabad megkérdezni, miért érezted szükségét egy új csevegő topic nyitásának?
    Több is van a törzsön - mennyiben gondolnád ezt más "profilúnak"?
    Míg leírod telik az idő, és talán közben valaki betér az odúba.:)
    Az aván a családod van?
    Elnézésedet kérem a sok kérdésért, de ilyen a természetem, nem tudok a bőrömből kibújni. Mentségemre szolgáljon, hogy őszintén érdekelnek a válaszaid.:)

Lassan pakolok és zárok, további szépet!:)

20. Shiba86

Shiba86 Fórumlakó

Szia Zsémbi!

Ez egy régi/új topic. Régen Tábortűz néven futott és nagyon jó kis csapat jött össze ami a képen is látható az egy fórumtalálkozó volt a fórumtagok láthatók rajta. Azóta szétszéledt a csapat mindenki éli világát és a látogatottság hiányában bezárták a Tábortüzet ami engem személy szerint mélyen meghatott hisz nagyon jó kis csapat voltunk és gondoltam megér egy próbát újraéleszteni a tüzet.
    Semmi gond a sok kérdésért legalább van mit írni. Én ma nem dolgozom :) Te mivel foglalkozol?
    Én eladó vagyok egy egyedei ajándékokat gyártó üzletben.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.