Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Mikszának köszi az ajtónyitást, Rozikának a kávét, és jó pajtatöltögetést!:)
    Lehetne erre számos tudományos magyarázattal szolgálni, ámde nem vagyok tudós, ezért azt tőlem nem várhattok. Ilyenekre azért tudnék gondolni, hogy a légkör szennyezettsége a csapadékvízzel a talajba is bejut. A talajt pedig mi magunk szennyezzük azzal a rengeteg szemétbe szórt műanyag szatyorral, stb., a permetezőszerekkel, az olajjal, benzinnel, és megint csak stb.
    A legkézenfekvőbb és szerintem az igazsághoz legközelebb álló magyarázat számomra az, hogy még a giliszták is vonzódnak hozzád!!!! Ezen pedig nem látok semmi csodálkozni valót.;)xDxD
    Az idő olyan itt is, hogy jajjjjjjj!!!!!! Most éppen nem esik, de borul, és nem tudom.8)
    Imikém
    próbálom súgni, hogy más ne hallja - ma még nem öltöztél föl. Engem nem zavar, de hátha járnak erre gyerekek is!:D
    Mai napi kajánkra nincs gond, pörgettem egy sültpulykát.:)

-elzemari- kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Már több napja így vagyok. Mostanában így is marad.:)

A legújabb állandó gazdaköri, le kell tekerni a lap aljára az utolsó 2 kell nekünk.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2

3. Zsémbes-banya

Megértelek, biztosan nagyon meleged van.:)
    Köszi a gazdakörit, a tenyészállatosat úgy a 6-osig megcsinálom, aztán várhat egy darabig. Az összes többi - egy kivételével mind az utolsó előtti, illetve az utolsó szintnél torpant meg, az életben nem fogom tudni befejezni őket, és csak szaporodnak.:(
    Hihetetlenül szép, ez is a Tisza
    ez is
    Jesszusom, és ez is!
    Tobzódom a képekben, tobzódom

Utoljára szerkesztett: 22.10.14
    Frankné, -elzemari- és lukimi kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Most délelőtt szétpakoltam a konyhapulton a csodás paprikáimat és gyönyörködöm bennük ;)xD

Addig nézegettem őket, hogy kitaláltam valami olyat muszáj összedobnom, amibe erős paprikát lehet enni. :p
    Nagy választási lehetősegém nem lévén, csináltam egy smacket, amit én plsuz húsleves kockával, levesnek szoktam elkészíteni. Abba elsőként az ErősMiksza paprikakrémet kóstoltuk meg. Hát valami fenséges volt.:) Mikor picit állt már a levesben, akkor kioldódott nem csak az ereje (van az is neki tisztességes), hanem valami nagyon finom paprikaíz is. Nem elsózza a levest, mint a bolti, hanem tényleg erős és nagyon finom. Ismét köszönet érte Mikszának :)

Szia Imi! :)
    Szerintem unatkoznak, azért mennek hozzád látogatóba ;):pxDxD
    Ennél tudományosabb magyarázatom nincs :)

Szia Zsémbi! :)

Miért?:oops::cry:

A hírt köszi szépen, mindjárt olvasom :)

Akkor folytatom, ha nem írt közben senki.
    A Konggal bezárólag be tudom adni a gazdakörit, kíváncsi vagyok mennyi vasat ad az a sor. [​IMG]

A Picin a Kongokat nem adom be amíg Erzsikével nem konzultálok, a versenyünket ugyanis nem akarom felrúgni ;)

-elzemari- kedveli ezt.
  5. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szerbusztok kedvesek :)!

Elhoztam nektek Imi tengelicéit, hátha egy csöppet felderül, ha más nem is, a kedvetek tőle;):)...

Zsémbikém, amióta feltetted azt a röfis animációs filmet, azóta a kislányomat nem tudom leszedni a fórumról :eek:o_O;)xD, lejátszodja az egészet és kacag ropogósan hozzá:D. Aki hozzánk jön , az addig el nem mehet, amíg meg nem nézte ;):)!

Tudom, nem igazán aktuálisak már ezek a dolgok, annál inkább Mixa csípősei :), de csak most került egy kis idő, hogy írogassak is.

Mixa, Emama egy-két fotó a csípősökről :music:, annyira de annyira fehérnép vagyok...:music:;):)xD

-elzemari-, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  6. lukimi

Miért?
    Megint jártam pár topikban már régebb óta pl a pletyisben és a fejlődésben és nagyon ritkán írtam véleményt. Ismét lelomboznak azok a vélemények - kb minden 20 farmosból 2-3 - akik szentül meg vannak győződve arról, hogy azért ők játsszák ezt a játékot, mert a Tp csíkra oda se figyelnek. Aki figyel arra, hogy naponta körülbelül mennyi Tp is jön és tesz is érte az valami kényszerűségből, muszályból farmozik tehát nem játszik, hanem ........nem tudom, talán erőlködik vagy mérgelődve teszi a dógát. Ezeket az embereket erről lebeszélni vagy meg győzni komoly érvekkel sem lehet!!:eek:o_O:mad: Na most én ezek után úgy érzem a banneren bármi is található az úgy se érdekel senkit és az alatta található részeredményeim se legfeljebb az ilyen embereket akikről írtam iritálja (a szintem, az 5. szintű mesterségek stb, stb) és főleg arra ösztökéli, hogy beszóljon és meg magyarázza, hogy ő miért nem 90 akárhanyadik hanem mondjuk 84. Az ebben a topikban tartózkodók vagy szomszéd hozzánk hasonló topikokból átrándulók megismertek szerintem közülük egyikük sem beszólogatós a többi meg nem érdekel. A Pletyis topikba jórészt Jónás és Nóci miatt továbbra is megyek mert az előre meghozott hírek érdekelnek de például a fejlődés topikba sem megyek így nem is írok semmit, hogy hogy lehet gyorsabban haladni mert azért időközönként többen is kérdezik. A fórumozást abba akartam hagyni de az előbb felsorolt játékosok és topik lakók miatt nem teszem.:)
    Ááááámmeeeeen!!xD:p

Frankné, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Gyöngy! :) Én saját fotót nem tudok hozni sajnos. Az egyik amit kaptam és látványos, az a Habanero, a másik a Tulipánpaprika
    [​IMG] ..............[​IMG]

Kaptam még Cayenne paprikát, Tabascot [​IMG] és MPT-t, de ez utóbbit nem ismeri a Gugli. Kinézetre ez nagyon hasonló a Tabascohoz. Ezeket még persze nem tudtuk kóstolni, csak gyönyörködöm bennük :)
    Majd szeretnék magokat eltenni belőlük és jövőre megpróbálok egy kis balkonládában, az ablakban pár tövet én is ültetni.

Jesszusom Imi, a fórumozást nekem abba ne hagyd!!! ;)
    Szépen levezetted és levontad a végén a következtetést, hogy kiknek a véleménye számít. A többi tényleg nem érdekes és ha nem az, akkor nem nekik veszel bannert vagy írod, ki a szintjeidet. Engem is biztos sokan bolondnak néznek, de egyrészt fütyülök rá, másrészt biztos nem fogok pőrén szaladgálni miattuk :oops:;):pxDxD
    Különben is, a (szerintem) legszebb bannered még nem is volt rajtad sose :cry::cry:;)[​IMG]

Fel a fejjel, mellet ki, hasat be és ne kódorogj olyan helyekre ahol csak felbosszantanak ;):)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Azért a képet mindenféle felirat nélkül visszatehetnéd...[​IMG]

A versenyben bármilyen praktika megengedett, amit a játék szabályzata nem tilt...
    Ha neked van a gazdakörből kiváltható barkácsod, miért ne élhetnél vele.
    A versenykiírás arról szólt, kinek lesz meg előbb, nem vérre megy ez, csak játék, mint az egész farmozás...[​IMG]
    (Ezzel egy fair play díjra esélyes vagy...[​IMG] )

-elzemari- és gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Erzsike! :) Neked nincs Kongod?
    Eddig nem volt barkácsom, de az a sor 6 XL-es barkácscuccot ad. Az nem fair, ha én beadom és te nem. Ha te nem tudod, akkor kivárom amíg valamelyikünk nyer és csak utána fogom azokat beadni. Éppen azért mert nem vérre megy, hanem csak játék.....;):)

sutimami57, -elzemari- és lukimi kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Naháááááát!!!!! Irgumburgum - mad - mad - mad!!!!!!
    Nem változott semmit a véleményem abban a tekintetben, hogy mindenki játsszon úgy, ahogyan neki jól esik, és ahogyan a játékban örömét leli. Aki egy játékhoz ül le a bekapcsolt gépe mellé, az az első kattintástól kezdve játszik, és, hogy neki mit jelent a játék, az a saját dolga. Egyelőre nem számolom én sem a napi tp-ket, mert ehhez én nem vagyok elég precíz, ahhoz pedig, hogy mindennap számoljam, nem vagyok eléggé következetes, eltökélt...., és még sorolhatnám. Ennek ellenére sem merném kijelenteni,hogy nekem a tp. nem számít, főleg így a 92-esen, ami azért mégis csak közelebb van a 100-as szinthez mint a 84-es. Azt sem merném állítani egy percig sem, hogy ha elérhető közelségbe kerül a 93-as, nem fogok egy rahedli csp-t elkölteni tp-t adó termékekre csak azért, hogy ne egy hét, hanem két nap alatt lépjem meg.:p Mások tanácsaira, ügyes praktikáira, az agyalásaik eredményére pedig igenis kíváncsi vagyok, és lehetőségeimhez mérten adok is, mert ami előbbre visz, az nekem jó!!!!!! Emellett - még ha nem is tudnám vagy akarnám alkalmazni - pusztán az olvasásuk is szórakoztató. Olyanok véleménye miatt, akiknek vagy savanyú a szőlő, vagy csak nem értik, hogy mi a jó a napi tp-számolásban, nehogy már engem fosszanak meg a nekem érdekes véleményektől, leírásoktól!!!!
    Ami pedig a ruhát illeti, hogy én azért pőrén járjak, mert esetleg bárkit is irritálhat a játékban, vagy az üzemekben elért szintem, jól néznénk ki!
    Szia Gyöngy.
    Jól esett a lelkemnek amit írtál, és a videó is. (Muszáj megjegyeznem, picit mérges voltam a cinkékre és tengelicékre. Úgy csináltak mint az emberek. Bőven elfért volna több madár is az etetőben, mindenkinek jutott volna elég, de ők képesek voltak csőrre menő vitába keveredni, és még harcoltak is, hogy csak hárman csipegethessenek egyszerre) Édes kis teremtés lehet a kislányod, és boldog vagyok, hogy az a pillanatnyi ötletem neki annyi vidámságot okozott!:)
    Rólad pedig az eddig már elmondott véleményemhez még annyit, hogy azt is imádom, hogy ennyire fehérnép vagy! Az az igazi, jóindulatú, érzékeny, kedves, empatikus, huncut, és ha kell "tszafatkodó" fehérnép!:D
    Szia Erzsim!:)
    Tessen mondani! Hol vagyok én itt akárcsak megemlítve is?????!!!!!:cry:

Ema!
    gyönyörűségeket kaptál, szinte látom magam előtt, ahogy időnként megnézegeted őket!:D

gyongyvergazda, -elzemari- és lukimi kedveli ezt.
  11. .Emama.

Egész nap a konyha felé kódorgok, még ha nincs is semmi dolgom ott :)

Most viszont elbillegek az ágyam irányába, mert nagyon álmos vagyok. Majd jövök ám :)

12. kpe59

Ahogy elnézem sehol...[​IMG] Most az egyszer megbocsátod nekem? [​IMG]
    Össz-vissz egy teherhordóm, egy poitoum és két vadszamaram van. Nem is terveztem beadni...
    Az összes többi barkácsot már kiváltottam az íróecset miatt.
    Azt azért nem venném a lelkemre, hogy miattam ne tudj még az elején jó áron eladni a fazekat...[​IMG]

------------------------------------------------------------------------
    Közben a másik gépnél megszületett a megoldás...
    Váltsd ki nyugodtan azokat a barkácsokat és utána figyeljük az első vashulladék megjelenését az aratásokból.
    Így jó lesz?
    Úgy emlékszem nem az volt a kiírásban, hogy ki épít előbb fazékgyárat, hanem, hogy kinek repül fel először vas...

gyongyvergazda kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia Zsémbi csodálatos képeket hoztál, de legszebb a harmadik. A cumis feladatok nálam is csak szaporodnak, mert én annyi csp ért nem veszek hogy be adjam. Emma nagyon aranyos vagy, hogy nem rugód fel a megegyezéseteket Erzsikével szembe, előbb konzultálsz vele. Nekem van már fazekam, az első pillanattól kezdve de még csak 4-db van. De vas azóta sem jön, pedig jó volna még egy fazék gyár.

14. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket, aztán hamar, hamar vissza!:)
    Ne legyen bűntudatod na! Már látom, hogy nem azért csináltad, mert i nem állhatsz!:D
    Az a megoldás amit Emának ajánlottál nekem nagyon szimpatikus, és mégis csak eldönti a "versenyt".:)
    Rozika én képes voltam 9-es szintűeket venni:D Egy nap 13 milliót költöttem, azt a tenyésztésnek és a bummnak köszönhetően vissza is pótoltam, aztán megint csak elköltöttem 4 milliót! Jaj szegény fejemnek!:D
    Képtelen vagyok visszafogni magam, ha egyszer rám jön, hogy akkor is beadom!:)
    Jaj! Ezt majdnem elfelejtettem.

15. kpe59

Pedig már kezdtem elbujdokolni bánatomban...
    Tudod a pajta sarkába kukoricán térdelni... (...de rég volt ez már, talán még a "ződ" event idején...[​IMG] )

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Néha belegondolok, hogy már több mint 3 éve nyitottam a legrégebbi farmomat, és ez is 2 és fél éves, szinte hihetetlen, hogy elrohant az idő. Talán ha nem kapok rá a fórumozásra, akkor is játszanék még, de ebben nem vagyok biztos.:)
    Ez is az ősz:)
    Lassan lejár a munkaidő, ideje bevallanom, hogy én bizony ma nem dolgoztam. Kértem egy nap szabadságot.:) Reggel elmentem a boltba, reggeliztünk, aztán punnyadtam. Később összedobtam egy kis saját, ebédeltünk, és azóta csak kókadozom, de nagyon jó érzés.:)

17. lukimi

Gratula, nagyon jó ára van bummkor, én 2db teherhordót pörgettem.:)
    Én szokás szerint csak 4 szintet tudok teljesíteni tehát nem kongok, de ha a csúcsra érek után ezeket is jól előre akarom még vinni, persze az legnagyobbakat békén hagyom.xD
    Köszi nagyon aranyosak nekem is lenni léne valahol jó pár darabnak úgy lefotózva, hogy a tányér szélén kapaszkodna és behajolva napraforgóznak. csakhogy nem találom a képeket hová nyuvasztottam a gépemen. Lehet, hogy elvesztek a legutóbbi telepítéskor. :(
    Mivel jövőre ismét ültetek forgót majd bepótlom.:)
    De a legfőbb bűnömet nem is ismered?!:eek:És nem is mondom el csak neked: minden nap reggeltől estig a földjeimen kószálok 1 dióverő rúddal és ha egyetlen alacsonyan repülő Tp-t is meg látok, azonnal leütöm és megy a zsákba! Ha megtelik öntöm a Tp-csík tartóba, hadd menjen csak jóól előre! Na ez már harácsolás!xDxD:p

Most néztem meg a Fazekas gazdakörit. Elképesztően gyenge nyereményeket vagy mit ad! Nem is ragozom, kritikán aluli.:eek::(

Más: Ti fűtötök már?! Itt a szobámban ülögetve majd' egész nap, most úgy érzem be kéne gyújtanom a konvektorba.:eek:o_O

Frankné, gyongyvergazda és -elzemari- kedveli ezt.
  18. kpe59

Egy hónap múlva lesz négy éve, hogy regisztráltam. Azt nem tudom, ha másként alakul az életem, akkor mi lenne...
    Közel egy évig csak olvastam a fórumon, ha nem teszem, biztos nem járnék ezen a szinten...

Tegnap gyújtottam be először a kazánba. Eddig ha hideget éreztem, a kis villany radiátort húztam mindig abba a helyiségbe, ahol épp tartózkodtam, de azt is csak két hete.

19. Zsémbes-banya

[​IMG] Jövök, segítek neked a tp-ket levadászni.
    Miután belinkelted megnéztem én is, hát nem kezdtem el tépni a zablát, hogy máris megcsináljam. Majd egyszer talán rákerül a sor.
    Mama szobájában már fűtünk, nálam még nem. A jövő hét vége felé már stabilan 3 - 8 fok körüli, nappalra pedig 9 - 12 fok körüli hőmérsékletet jeleznek, akkor valószínűleg bekapcsolom itt is a konvektort.:)
    Nekem is sokat segített a fórum, főleg a csapat, de nem csak a hasznos tanácsok miatt, hanem úgy egyébként is.:)
    Azt azért nehezményezem, hogy amikor éppen a hajtépés határán állok, mert sem a Rackó, sem a kerék nem adott gépeket, nem teszitek rendbe a farmjaimat, de ennek ellenére hiányzik mindenki, ha egy ideig nem jön.:D

20. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Most légy okos domokos?!
    Egy csodálatos Táltos vásárlásával újabb Tp növelő bónuszhoz juthatunk! Ema te is nézd meg!:)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/táltos-új-házi-kedvenc.11363/

lukimi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.