Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép napot kivánok!
    Igaz én nem voltam a hiánylistán, de...

Most már bevallhatom, hogy voltam itt reggel, és hoztam a kertből szép friss rózsákat, illatosakat harmatosakat.Pláne a sárga rózsám az olyan finom illattal rendelkezik, hogy csak na.Éppen illesztgetem rendezgetem, hogy szép is legyen még a csokorban is, a vázáva hoztam vizet is, még Alsódughagymafalváról kis kannában.Éppen a sárgát illesztem középre, amikor egy laza mozdulattal úgy lesöpörtem a vázát az asztalról vizestül együtt, hogy csak úgy csattant.Csupa latyak lett minden, hát most mondjátok meg, hogy maradhattam volna igy itt.Gyorsan a nálam lévő papirzsepikkel felitattam, hogy ne hagyjak magam után rendetlenséget és óvatosan be is csuktam az ajtót.Remélem nem vettetetek észre semmit, mert nagyon igyekeztem.Igy aztán most már óvatosságból virág nélkül érkeztem.
    A tönke búzáktól nem mentem tönkre, mert azok még csak meg vannak, most éppen az ijat és a nyilat várom, és közbe célba lövögetek velük.Láttátok a tehenet a Robin Hód ruciban?Tudjátok ebben a Reneszánsz vásárban.Na én voltam nem is egyszer.Éppen akkor amikor jött a tehén a zöld kalapban és a szűk harisnyában.Na mit is mondjak.Nem tudtam visszafojtani a kuncogásomat. A vásásrban kószálva, megkóstoltam a tönkölybúza piritóst is, de a birsalmalekvár az nem kellett volna, az én paraszti gyomromnak.Inkább jó sok fogkagymával, az igen.Aztán ott volt még utánaa régi sör is.Milyen fura, mi azt szoktuk kérdezni, hogy friss a csapolás?Itt meg régi sört mértek.Az izére már nem is emlékszem, mert a forgatagban gyorsan felejt az ember.

Most már én is megyek nézzétek el, hogy irtam ezt, azt, gazt.Szép legyen a délutánotok, és jó játékot..

greenfields és sutimami57 kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nálam van mozi!
    Ha tudok, természetesen jövök:)
    Remélem akiket hiányoltok előkerülnek.:)

Viszont szépet!

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Sütike! :) Ügyes voltál, sok mindent csináltál és ahogy elnézem az sem kevés ami még előtted van. További jó munkát a pihegés után :) Várunk mi is a létra után ;) :)

Szia Vadóc! Nagyon jó, hogy jöttél és remélem sikerül még jönnöds és írnod is :) Remélem nem nagyon vészterhes dolgok várnak rád! :)

Várunk hétvégén is :)

Szia Elzemari! :) Jó, hogy nem történt nagyobb baj, csak a váza tört el.;) Nyoma nem maradt semminek, jól sikerült a mentési akciód, a kár csak az, hogy így a reggeli bejelentkezésed is elmaradt. Azért jó, hogy most megjöttél és elmesélted a történteket ;)xD

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Komolyan mondom én láttam azt a rózsacsokrot... De akkor hol, ha nem itt? [​IMG]
    Át kell mennem megint titkosügynökbe, hogy kiderítsem...[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 29.8.14
    Zsémbes-banya kedveli ezt.
  5. .Emama.

Légy szíves majd feltétlenül súgd meg, ha sikerült kiderítened ;)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Kedves Elze!
    Az "és a többiek" mindenkit jelent akinek hirtelen a nagy kapkodásban nem jutott eszembe a neve. Lonát is!:)
    Nagyra értékelem, hogy rózsás reggelt akartál kívánni nekünk. Igaz a rózsákat nem láttam, de az illatot éreztem. Röpke pillanatig gondolkodtam is azon, hogy honnan jön, aztán mennem kellett.
    Az jó, hogy nálad van mozi, az már kevésbé, hogy te vagy a sokadik az utóbbi időben akitől ezt olvasom, és nálam soha nincs.:( Az pedig még ennél is rosszabb, hogy a nagy többségnél nincs.
    Szerintem ne az álladat ütögesd, mert attól nem biztos, hogy jó irányba mozog az agyad. A mutatóujjaddal felváltva hol a jobb, hol a bal oldalon ütögesd a homlokodat, hátha.....:D

PiciEma kedveli ezt.
  7. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Szép napot mindenkinek!

Kedves Szomszikák, evetkét befejeztem, igy nem kérek több felröpit, irányitsátok át azokhoz, akik még hiányt szenvednek bennük.;)

8. kpe59

Így jobbnak látod...? [​IMG]

9. Zsémbes-banya

Szia Isti!:)
    Hú, de gyors voltál! Nekem még egy teljes kör lesz éjszakára vetve, és azon kívül egy területre kell majd még valamennyi növényt raknom, akkor lesz meg az összmennyiség. Felröpim is hiányzik még vagy 250, de nem izgulok, mert ha kész a növény, megy ki a raktárban lévő össze mamut, és hosszúakat vetek.:)

Jujjjjj Erzsi!
    Ez még majdnem nekem is fájt, bár a célját elérte, mert láttam a szikrákat!:D

PiciEma kedveli ezt.
  10. kpe59

Én is... [​IMG] (+ két szó)

PiciLona és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Eszméletlen vagy!:D Igaziból nem szabad ám!!!!!
    Egyedül unalmas, nem kuksolok itt tovább, megyek aratni.:cry:(Majdnem elfelejtettem sírni, pedig úgy még ennyi hatása sem lenne):cry::cry::cry:

PiciEma kedveli ezt.
  12. .Emama.

Itten vagyok ni, csak nálunk is esett egy picike hó :pxDxD

PiciLona kedveli ezt.
  13. PiciLona

PiciLona Haladó

Sziasztok Mindenki szép estét
    Zsémbike itten vagyok de csak bekukkoltam mert nálunk nagyon esik a hó és megint ások alóla kifele.De talán a jővő hétre lazul kicsit
    Nem idéztem senkit Nagyon hiányoztatok már muszáj volt bejönnöm gratula Pistinek és Emának az event befejezéséhez.
    Nagyon örülök Vegnek Katának Myanak Gabinak Évikének Erzsinek nagyon jókat mosolyogtam a képeken és a vicceitek is nagyon tetszik Ja és Breki és Kazi régen láttalak benneteket. Remélem senkit nem hagytam ki nagyon jó ez a topik.
    Imi jó téged is olvasni Ema köszi az event naptárt. Papinak gratula a futáshoz.
    Ja még a szép ruhákhoz is gratula nagyon szépek vagytok majd én is öltözöm mert itt kissé purdé vagyok de most még nincs időm. Nekem is nagyon kéne már egy kicsit aludnom Merülőben van a duraccel ti tartjátok bennem a lelket.
    Amúgy az eventet mindenütt csinálom kb fél időben vannak a növények az ijakat , nyilakat lövöldözöm.
    A nagy farmomon is szintet léptem 92-es vagyok. Majd most itt ácsorgok jó sokáig . Most el de jövök még valamikor később. addig is puszi neketek

14. Zsémbes-banya

Sikerült ellapátolni, ha nem - csak szólj, és repülök a seprűmmel!:p;)xD
    Lona:)
    Végre, végre!:D
    Lapátolok ám nálad is ha kell, csak jó nagyot kurjants!:)

PiciEma kedveli ezt.
  15. .Emama.

Szia Lona! Gratulálok a szintlépésedhez! :)
    A havazást gondoltam, az utolsó napok az iskolakezdés előtt emlékszem, hogy tavaly is kemények voltak neked. Most már csak elkezdődik a suli ;)

Már nincs vész, illetve azért az nem is volt. Még mosogatnom kéne, de valahogy nem indulnak el a lábaim a konyha irányába :pxD

Elmosogattam xDxD

16. Zsémbes-banya

Azt nagyon jól tetted. Közben én itt annyira untam magam, hogy el kellett mennem kuncogni egyet. Szegények, nem tudom mire térnek magukhoz belőlem. Lehet, hogy elrontottam az egész estéjüket.:oops: Egy darabig biztos nem merek átosonkodni.:eek:;)

PiciEma kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Khm, ne menekülj csak, mert ugyis utánad jövök. xD Mi volt az az írás a kuckóban, hogy .....mindig zavarsz talán. Erre kérek magyarázatot :) Sosem zavartál, és mindig örülünk neked, csak én most épp a fürdetés kellős közepén voltam mikor betértél, mire jöttem, már el is húztál :(

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Jaj én címeres!:oops: Nem úgy gondoltam, hogy zavarlak benneteket. Annyira jó csapat vagytok, ha úgy éreztem volna akkor nem is megyek oda. Csak egy picit akartam ökörködni, mert itt nagy volt a csend. Ne haragudj lécci, naaaa léccci!:):inlove:

PiciEma kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jah, na azért. Mert én azt hittem komolyan írtad :( Na akkor megnyugodtam xD Pusszka, később még benézek, ha nem zavarok :p

20. Zsémbes-banya

Teeeee! Hámá hogyne zavarnáááááá!!!!!:pxDxD

PiciEma kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.