Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Adott esetben segítség lehet, ha megvan a regisztráció alkalmával kapott e-mail. Egy év távlatából erre talán van esélyed, ha nem törlöd az ilyesmiket.

2. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Köszi, de tárgytalan minden farmon 1 van.

Éjjel nagy széllükéseket hallottam , mintha a házat akarná elvinni. Brrrrr.
    Ma bekapcsoltam a kazánt nappal is.
    2010 szeptember közepétől játszom,de a fórumra 2012 január-tól jártam.

3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Nálunk is úgy rázta az ablakokat a szél mint a fene. Mi még nem fűtünk, de lehet, hogy holnap már egy kicsit be kell kapcsolni a konvektort.

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Évi! Gratulálok, a fazézközönhöz amit elő tudsz állítani! :)
    Emlékszem, hogy Kicsivel találkoztatok még amíg Bp-en lakott, most már a világ túlsó végén van.

Az is azért valami támpont volt, főleg, ha a régi fórumos regi mellé elég sok hsz is társult. Most mindenkinek egyforma a belépés dátuma aki az első nap bejött ide az új fórumra, ez sokáig nem lesz támpont semmi ilyesmiben. Kár :(

Tudok azért néha egy picit Taráról, sajnos nem jó helyzetben van.
    Kicsi se jön, úgy tudom más játékok kötik le jobban, de azért csinálgatja a farmjait is. Neki sem fényes a helyzete.

Szia East! Tyhűűű, ez jó ötlet, én nem törlök semmit, lehet, hogy elő tudom még a 4 évest is kotorni [​IMG] Na, ennek utána is nézek :)

Megtaláltam. 2010.10.17-én regisztráltam :)

Akkor az előbb a 10. 11-re rosszul emlékeztem (lehet, hogy 21. volt?), viszont ezek szerint azonnal begyűrűztem a fórumra is.

Utoljára szerkesztett: 22.10.14
    lukimi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ma átéreztem azt, hogy milyen sz...rá ázni! Hévről leszáll, esernyő kinyit, szélvihar kifordítja, esernyő tönkre, miksza gyalog az esőben. Esőkabát átáz, levetkőz, kollégák megjegyzése: ilyen meleg van kint? Rendesen megizzadtál!:p
    Még szerencse, hogy a motorozás miatt volt bent biztonsági váltóruhám.
    Egészségetekre váljék.:)
    Az MPT, vagy TMP az a tabasco és a macskapiros összeporzásából keletkezett.
    Imi: nem eltűnni a fórumról!
    Mi már esténként befűtünk.
    A szamaras gazdakörit + szerintem a kondérost egyenlőre nem fogom csinálni.
    Gyöngy: a parika krém (erős miksza);) egyszerűen:
    levágom a paprikákról a szárukat
    ledarálom kisrostélyos húsdarálón az erőspaprikákat (akár több fajtát is keverten)
    lemérem a darálék súlyát és 10% sót keverek bele
    kis üvegekbe teszem és a hűtőben tárolom
    A daráló elmosása forró vizben jótékony hatással van az érzékszervekre. Nálam erőteljes tüsszögés kíséretében a homlokom izzadsága is csíp és még az orromat is tiszticcsa xD könnybe lábadt szemeimmel karöltve:p:)
    Ennél már csak az szebb, amikor mindent elmosogatva többszöri kézmosás után elintézem a kisdolgomat a wc-n, majd rájövök, hogy kevés volt a kézmosás és a paprika csípőssége még elkísér egy dARABIG.xD

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Email alapján én is megtaláltam mikor regeltem: 2011.11.14, csakhogy 2012. jan második felétől kezdtem játszani és fórumozni is.:)

7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó neked megtaláltad, én mindég kitörlök mindent. Na de most már elköszönök, mindenkinek jó éjszakát szép álmokat.

8. .Emama.

Szia Miksza! :) HÉV????? Még csak nem is autó, ha már nem motor? :eek:

Cseresznyepaprikát régebben én is daráltam nagy tételben (több 10 kg-ot). Olyankor még a tüdőmet is marta a paprika illóolaja, borzasztó volt :oops:
    Sót mi többet tettünk bele, de a tied finomabb ;) Nem sózta el a levest és jó erős lett tőle :)

De jó, te is megtaláltad :)

Jó éjszakát, jó pihenést Rozimama! :)

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D
    Miksza ne haragudj ha indiszkrét lennék!:) Csak egyet árulj el! Ki az a "d" nevű ARAB, akiig elkísér a paprika csípőssége?!:D

10. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Jó éjszakát ,szép álmokat és kellemes hosszú hétvégét.

11. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó éjt kedves Épek :)!
    Álmodjon mindenki azzal, amivel szeretne ;):)!

lukimi kedveli ezt.
  12. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nektek! :)

13. Zsémbes-banya

Álmodjatok szépeket - és Rozimamának is nyugodt, pihentető éjszakát!:)

14. mikszafarm

Jó éjt a pihenni térőknek.
    A HÉV-ig autó, ott letesz.:)
    Az kérlek a billentyűzet szelleme alias cAPSLOCK.;)xD

15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Na mozgalmas volt ez is :) Esett egész nap, csak estefelé állt el. Kazincbarcika, nem hagyott bennem maradandót, de legalább már ott is jártam :)
    Holnap irány Szlovákia, Rozsnyóba megyünk, ott több a látnivaló :)
    Megyek is, mert későre jár, és holnap is lesz nap :)
    Szal jóccakát + ilyesmit is;):p:sleepy::p;)

Frankné kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Becsüld ám meg jól! Vigyázz rá, nehogy "elhuhogjon" tőled, mert holnaptól horror event, és ott még jól jöhet egy valóságos szellem!:D
    Szia Papi!:)
    Holnapi napod azért eseménydúsabbnak ígérkezik, és az idő is talán javul egy picit.
    Jó pihenést és kellemes programokat holnapra!:)

17. .Emama.

Értem :)

Az általad leírt mutatványt (kiegészítetted az előző hsz-odat), a férjem is elő szokta adni. Elég érdekes hangokat és mozgást előadva szokott olyankor a fürdőszobából előkerülni :p

Szia Papi! :)

18. mikszafarm

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.

19. Zsémbes-banya

Holnap nem dolgozunk ám, állítsd át az ébresztődet, nehogy beleharsogjon a legszebb álmodba! Jó pihenést neked is (kulcs a lábtörlő alatt, de ezt nem szabad illetékteleneknek megtudniuk!):)
    Megyek aludni én is. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

20. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is! :)

Úgy látom nagyon szétszéledt a társaság, én is elköszönök mára. Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.