Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Végre itthon vagyok :)
    Szép volt, jó volt, de elég is volt :)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Minden jó, ha a vége jó!:)
    Most minden visszaáll a régi kerékvágásba, és az is jó lesz!:)
    Jó éjszakát a közben aludni térőknek, neked is Papikám és mindenki másnak is!:)
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten, és legyen szép a holnapotok!:)

talpapi kedveli ezt.
  3. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szióka Zsémbikém:)
    Bizony visszaáll :)

Úgyhogy jóccakát, + ilyesmit is:):p;):p:)

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jajj, de jó, hogy elnézitek nekem...
    Ma olyan voltam, mint a villám...[​IMG] Na, nem olyan gyors, hanem olyan cikk-cakkos...
    Mikor cikkben voltam a nyugisokhoz írtam, mikor cakkban, akkor meg ide...
    Sok hasznomat nem vette senki, se itt se ott... Ez tényleg egy ilyen nap volt, de így kerek a világ.[​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Átállítottam magam téli üzemmódba. (túlaludtam magam 1 órával):)
    +4 fok és felhős idő van.

Utoljára szerkesztett: 26.10.14
    kisreni és gyongyvergazda kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Learattam, most kikapcs és 1 kicsit hev(h)erészek még.:)
    Jóóó forgolódást a még most a másik oldalukra fordulóknak. Szép kis mondat mi?!xDxD

Frankné és kisreni kedveli ezt.
  8. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Gondoltam ma korán bejelentkezek, hátha ez lesz a titka annak, hogy többet tudjak itt lenni.
    Ma mindenféle htb munkával töltöm az elütni való szabadidőmet...

9. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Erzsike! :) Amíg ez egyenes, addig az mit sem számít, hogy te cikk-cakkban jársz erre ;)A lényeg, hogy gyere :)

Szia Miksza! Na azért ezt nem nevezném túlalvásnak ;) Megint hajnalok hajnalán itt voltál nyitni;):)

Szia Imi! :) Na, te meg a másik hajnalban kelő vagy :)
    Én jól forgolódtam még amikor írtál ;) Bárhogy is sikerült a mondatod, nekem jól esett ;)xDxD

Gondolom szabadidőd nem sok van, de azért remélem az első mondatod jön be ;):)

Megnéztem - mint minden reggel - a party pörgetéseket, a nagy farmon betöltővirág volt felül. Igaz van már, de gondoltam megpróbálom, hátha sikerül megint. Hát nem sikerült, hanem nagy szomorúan néztem, hogy egy sima szamárólat kaptam. o_OAlig-alig hittem a szememnek és gondoltam leellenőrzöm, hogy tényleg jól láttam-e. Hááááát nem:p Egy csacsikovács alap volt, azon a farmomon, ahol még mindig összesen 1 db vasam van változatlanul az alapműhely megépítéséhez. Nagyon örülök, így már kitehetem majd a narancs fejlesztéssel együtt, ha lesz hozzá helyem :D

Kiegészítés:
    Erzsike! Van 2 fémhulladékom a Picin :) Tegnap délután/estefelé még nem volt, így feltehetőleg a reggeli aratás hozta meg, bár persze nem vettem észre nagy álmosan ;):)

kisreni kedveli ezt.
  10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, jó reggelt, szép napot Mindenkinek!

hoztam egy kis kávét meg sütit, hogy jól kezdődjön nap,

Lonácska mindenkit puszil, majd egyszer érkezik, ha leveregette magáról a hópelyheket.

A horroros lassacskán gyűlik, én a valósban elmegyek a konyhába, mert szerintem ott ma egész napi elfoglaltságom lesz, ha mindent meg akarok csinálni amit elterveztem.
    Majd délután érkezem valamikor.

PiciLona kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szia Juditka! :) Köszönjük a kávét és a sütit :)
    Sajnos Lonától lassan megszokjuk, hogy csak távirati stílusban tud üzenni magáról. Legalább annyit tudunk róla, hogy jól van :)
    Azzal sok hóval kellene már kezdeni valamit. Tán a sivatagba el kellene adni jó pénzért és akkor Lonának nem kellene annyit dolgoznia ;)

Jó ténykedést neked a konyhában! Mi finomakat készítesz?:)

PiciLona kedveli ezt.
  12. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Nem tudom hogy Lonának már mekkora hómentesítés kellene, de talán már egy hókotró géppark sem volna elegendő. Nagyon nagyon sokat vállal magára.

A csacsikovács alapodhoz gratulálok, én is láttam a keréken de messzire elkerült. Fémhulladékom nekem sem jön azon kívűl, hogy az elején a még meglévő gazdakörik barkácscuccaiból meg tudtam csinálni az alapot a narancs fejlesztés alá, úgyhogy tegnap mérgemben el is adtam a már meglévő fazekaimat, most még elég szép árat fizettek érte, kár hogy csak pár darab volt még. Majd ráérősen újra csinálgatom őket.
    Már többektől olvastam, hogy a keréken kipörgették az aranyszamarat, én még csak nem is láttam olyat, max. a Csacsi Kong-ot.

Az alábbi terveim vannak főzésből kifolyólag: pulykaszárny és pulykanyak leves, zúzapörkölt tarhonyával, székelykáposzta és krumplis tészta. És akkor pár napig nem kell főzni.
    Meg vettünk tegnap még sütni való tököt és kukoricát is, azokat is meg kell sütni főzni. Úgyhogy el leszek egy darabig.

PiciLona kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintem Lonának január elsejétől nem lesz dóga mert semmi nevezetes nem jön február közepéig, amikor is Bálint napja lesz (sajnos divatvalentin lesz sokaknak) és arra kell majd dógozzon legközelebb. :)

PiciLona kedveli ezt.
  14. kpe59

Néha kell annak menni köríven is...
    Nekem még mindig az a négy darab van, ami már 19-én is meg volt...[​IMG] Hova toljam a talicskát? Gondolom a Picire, de nem árt azt biztosan tudni...
    Most már reménykedek, hogy hamarosan repül nekem is... Azt se bánom, ha rozsdás lesz.

15. .Emama.

Tényleg sok mindent beterveztél, de utána konyhaszüneted lesz egy darabig ;) Hogy ne legyek tolakodó, ezért csak a pulykahúslevesre neveznék be ;)[​IMG] xDxD A többi is nagyon finom, de a húsleves nekem mindennél többet ér ;):)
    Aranyszamarat én sem láttam, bár nem is nagyon szoktam figyelni. Mindig csak azt nézem meg, hogy van-e virág a legelső sorban és csak akkor pörgetek, ha igen.

Lona mindig talál magának valamit :oops: Majd akkor farsangi díszítéseket csinál [​IMG], ha éppen nem lesz közben egyéb névnap vagy más program.

A PiciEma volt a versenytárs ;) A talicskát előre is köszönöm, egy kedvenc felhősoromon fogok neki kiemelt helyet biztosítani :)

(Most nem emlékszem, hogy azon leveleztünk-e már? Mindjárt írok neked onnan.)

Drukkolok, hogy neked is megérkezzen végre az az egy hiányzó vas!!! :)

PiciLona kedveli ezt.
  16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok ! Beköszönök ma lustálkodni fogok, mert tegnap nagyon elfáradtam, De míg lazsálok néha néha be tévedek.
    Úgy látszik ezen a szerveren adja most a vasat, mert már három van, de lehet most meg áll. A pihenésem tovább folytatom [​IMG] majd jövők.

17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Ha kész lesz a leves fénypostával küldök Neked. Tudom hogy nagyon húsleveses vagy.
    A keréken már vagy háromszor láttam a boldog liliomot, természetesen kipörgetni még nem sikerült. A másik kettő már megvan, de ez még várat magára.

18. .Emama.

Szia Rozimama! :) Pihengessél csak, rád is fér, ha tegnap így elfáradtál :) Egy jó kis hintaszék igaziból is milyen jó lenne ;):)

Köszönöm, várni fogom ;):)

Nekem tulipánom nincs még, arra várok. Kíváncsi vagyok, hogy cserélhető lesz-e a legközelebbi cserenapon? [​IMG]

12:22
    Meghosszabbították az eventet:
    Telihold event újdonságokkal!

lukimi kedveli ezt.
  19. kpe59

[​IMG] Nagyon elfáradtam...
    Több órán keresztül tologattam a talicskát a virtuális térben, mire kaptam egy kis útbaigazítást...

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Ez jó hír és pont időben.
    Már készültem, hogy a következő (utolsó) aratás után (rém) hosszúakat ültetek.:p;):)

Frankné kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.