Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    +3 fok és száraz idő van.

Zsémbes-banya, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Az óra vissza állítás miatt le tudtam nagyaratni és ez fontos mert már öltözök is és megyek a legközelebbi nagyobb városba az erstéhez ügyintézni, sajna nálunk nincsenek erstéék mert hiába vagyunk város és még vagy több 100 ilyen kis tanyaközpont elmodhatja, hogy város de értelme semmi.:eek:
    Nem baj, kocsikázok egy kicsit.:)
    Még vissza ugrottam 1 kicsit. Mit gondoltok mit kért az egyik vevő?! Fazekaaaaat! Mikor még fémhulladékot sem kapunk hozzá.

Utoljára szerkesztett: 27.10.14
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó reggelt !

Meghoztam a kávét és a napi mosolyt. Szégyellem hogy tegnap olyan keveset voltam, de nagyon fáradt és kedvetlen voltam. Ma meglett a második csacsikovács műhelyem, a gazdaköribe megcsináltam a strucc politika 7-szintjét. Az arany és a gyémánt szint 6- vasat adott, lehet az ezüst is ad de már az meg volt. Így most két legyet ütem egy csapásra, annyi tp- kaptam a feladatokra, hogy még szintet is léptem. A vetés professzora lettem, ami azt jelenti elértem a 93 szintet. További szép napot, és jó játékot.

4. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Egy kicsit ki tudtam kukucskálni a hó alól;), bár nem tudom meddig fog tartani ez az állapot:cry:
    Nagyon hiányoztok mindannyian!!!!!

100 oldalt kéne a legutóbbi bejelentkezésem óta olvasnio_O, hát....

Rozimama! Gratulálok a szintlépéshez:)

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Évi! :) Teljesen ép vagy ;) Én is néztem okosan magam elé tegnap, amikor az egyik farmon 3 óra volt a horroreventből, a másikon meg 21 óra:eek:;)xD
    Ha ilyen nagy öröm ér, akkor mindig elszaladsz egy "kis" házi tésztát gyártani? ;)xD

Szia Miksza! :) Motor még üzemel ilyen időben?

Szia Imi! Sikeres ügyintézést neked, aztán siess vissza közénk ;):)

Én is learattam még a tegnapi 100%-kal, ma nem vattem aranyat. Úgy döntöttem, hogy a gyaluláshoz, az egyszeri többlet TP-hez nem éri meg pénzt költeni. Lecsupaszítottam mindkét farmot és várom az eventet. Mivel csak középhosszúakat tudtam ültetni, így a kezdő felrepim gyalázatos lesz, de azért a reggeli 1 M-s aratást nem akartam kihagyni.

A fazékhoz nem tudok mit hozzáfűzni :(

Szia Ropzimama! Gratulálok a sok szép eredményhez, így azért van minek örülni :) Szebb és könnyebb napot kívánok neked a tegnapinál! :)

Szijjjjjjjaaaaaa te majdnem elveszett! :) Nagyon hiányoltunk, éppen tegnap este is emlegettünk Zsémbivel. Gondoltuk, hogy be vagy havazva nagyon és azért nem tudsz jönni:eek: Remélem azért minden rendben van és csak a munka az ami távol tart! Várunk :)

Zsémbes-banya, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot ám!:)
    Miksza köszi, hogy szélesre tártad a bejárati ajtót!
    Évikém
    nem baj ha későn jössz, de legalább gyere. Ami igaz, az igaz! Jobban szeretném ha még elcsípnél bennünket, és tudnánk beszélgetni!:)
    Imikém
    Nagyon jó utat, és sikeres ügyintézést neked! Vigyázz magadra!:)
    Rozika
    köszi szépen a kávét, le is zúdítottam. Csacsikovácshoz gratulálok!:)
    Vadóckám, (kicsi Hugi!)
    nagyon hiányoztál! Nem volt olyan nap, hogy Emával ne emlegettünk volna, és akárhányszor az ajándékra katt, mindig elszomorodtam, hogy nem tudsz jönni.:(
    Megértem persze, hogy a munka, család, gyerekek, és ki tudja még mi nem, de olyan jó látni!:)
    Legyetek vidámak, hozzátok ki a napból a legjobbat, én is azt próbálom!
    Mivel szerdán nem dolgoztam, irdatlan mennyiségű papír van előttem, mellettem, nekiállok és sutty, mert csak úgy hasít bennem a munkakedv!:):D

Vadóc, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  7. .Emama.

Na persze a Jemának még egy árva szia sem jár :cry::cry::cry::cry:
    Én akkor is mondom neked, hogy: Szia Zsémbi! ;):pxD Jó suttyot kívánok neked! :)

Más. A PiciEmán a 18 ezer paradicsom után a tökkel 8.400-ig jutottam el (14 ezerből). Most már kísértetet ültettem, az eventkezdésre éppen beérik. Felrepi ugyan abból sem lesz sok, de legalább a hosszabb "növény" is szaporodik a gazdakörihez. Legközelebb folytatom [​IMG]

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép hétfőt, vidám napot, kellemes hetet!

Ma nyugis napom van, ami nagyon ritka, remélem, így is marad! Rozikának itt is gratulálok a szintlépéshez, nagyon szép teljesítmény, és kívánok további sikereket!

A tegnap esti témához csak annyit tennék hozzá, hogy a fél év alatt 55 kiló az valóban nagyon durva. Én egy év alatt adtam le ennyit, folyamatos orvosi ellenőrzés mellett.
    A másik kettő kiló most a nyáron alakult. A fogyás mértéke nagyon sokban függ attól is, hogy mennyire magas a súly, mert minél több a kezdetnél, annál gyorsabban megy az elején. Nálam nagyon sok volt...:D :D

Én is örültem annak, hogy hosszabb lett a teliholdas, így meg lett a felhősor, de hiányzik rá még kettő kütyü, az meg lesz a következő alkalommal.
    Délután indul az event.......Biztosan Ti is nekiálltok, aztán ameddig jutunk, addig érünk..:) :) :)

Zsémbes-banya és Frankné kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Sütike! :)
    Nekem az eleje a leglassabb, pedig nekem is volt bőven miből fogyni ;) Szerintem ez egyéni, hogy kinek hogy indul meg. Az én szervezetem nagyon nehezen állt át az "önpusztításra", aztán viszont kb. a harmadik hónaptól kezdve zuhogtak le a kilók. Valamikor a második hónap környékén volt olyan, hogy több, mint 1 hónapig meg sem mozdult a mérleg. Na olyankor nehéz nem feladni a "harcot" ;)xD

A ma induló eventet kivételesen mindkét farmon teljes erőbedobással csinálom és természetesen végig is kell érjek, ha nem jön közbe semmi ;) A felrepin aggódom egy kicsit, de hát majd meglátjuk, hogy adja az eventnövény? Nagyrészt ezen múlik a siker. :)

Zsémbes-banya, sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Nem akarok aratni, így csak téblábolok itt össze-vissza...
    A rémgazat az utolsó percekben sikerült még elültetnem, így pont be is érik kettőre.
    Nem sok kedvem van ehhez a tetemes mennyiségű event gazhoz, még akkor sem, ha nem 8 órás, de a felhő 5.000 tp-je rendesen csábít. Az már nem annyira, hogy egy csp-t adó kütyüt is rá kell tenni... Ez milyen már...???!!![​IMG]
    Ha előbb nem is két óra körül jövök...

11. .Emama.

Szia Erzsike! :) Én is a felhő jó TP-je miatt fogok bele, bár már párszor próbáltam megfogadni, hogy ilyen mennyiséget elváró eventbe nem kezdek bele többet. Azért kiskaput mindig hagytam magamnak, hogy legyen hol kibújnom :pxD
    Sajnálom, hogy a Csp-s kütyü miatt szomorkodsz. Majd körülnézek, szerintem nekem a felhőimen csücsül jó pár zászló. Azok úgyis szeretnek repülni, hát majd az ajándéknapon szélbe állítom őket ;)

12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.

Szia Rozimama!Köszönöm a kávét.
    Gratulálok ,nagyon ügyes vagy.
    Fáradság igazolt, társaság jobb kedvre hangolt volna.
    Te is nagyon hiányzol.
    Jó ,hogy kikukucskáltál.

Szia Ema !
    Nem,de sok tojásom volt / 1 néni kért 20 és nem kellet neki és nálam is volt vagy40/.
    A másik adag cérnametélt 1.1 kg lett és azt odaadom Ildiéknek.
    Lányom /pécsi/ is nagyon elvan havazva ,telefonálni is alig ér rá.
    Cérna vágó másik lányomé és lassan már neki is kell.

Szia Miksza!
    Nálunk most +6,7 C fok van.
    Kicsit borús ,így szerencsére nem fagyott.
    Van 3-4 tő tulipán paprikám tele zöld paprikával , cserépbe rakom,legalább beérjen.
    Szia Zsémbike !
    Nagyon ügyes voltál tegnap ,mennyi mindent találtál.
    Ma is ügyesen,sitt-sutty és kész.
    Imi jó ügyintézést.
    Szia Sütike ! Küldök neked baglyot.
    ui: sötétedés után jövök.
    Jó ebédet,szép délutánt , jó evetkezdést.

13. kpe59

Egyáltalán nem azért mondtam...[​IMG] Látom már itt is jól át kell rágnom mit is írok le, mert olvastok a sorok között, pedig mondtam már, hogy oda nem írtam semmit...[​IMG]
    Csak azon témáztam, hogy minek adnak csp-t adó kütyüt, ha aztán meg átváltják tp-re...

14. .Emama.

Szép adag tésztát csináltál, kalapot le :) Én nem szoktam ilyesmit csinálni sose.

Gondolom, ha valaki nem jut el a felhősorig, akkor legyen Csp-s és TP-s kitehető is.
    Több tucat strandpaci (vagy mi?) és társai várják, hogy ne a raktárban porosodjanak. Ha valaki örülni tud egy zászlónak, akkor miért maradna az én felhőmöm, mikor én az alaptulajdonságát nem használom ki? ;)
    A sorok között én nem is tudok olvasni[​IMG] , csak azt a szomorú fejecskét láttam és az indított meg ;)

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Most már be jöttem, mert nem jön be senki. Pedig nemsoká kezdődik az event.
    Addig lasszóval [​IMG] fogok egy pár itt lakót. De mégse mert az event 4és 6 között kezdődik.

Frankné, Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  16. .Emama.

Halloween 2014 event

Csúszik az event kezdete :( Mindenki percre kihegyezve várta az indulást a felrepik miatt :oops:
    Persze, biztos jobb így, mintha hibákkal indulna, de.......:cry:
    Most akkor jusztis lefekszem aludni.

Szia Rozimama! Én vagyogatok, de mivel nem írt senki,így én sem tudtam mire felelni ;)

17. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, szép napot!

Rohantam haza, mert ritkán van ilyen, hogy eventet időbe eltudok kezdeni, általában este érek haza, meg ettem mindent elindítottam, baglyot sárkányt varjút mindent, majd learattam a bahát, meglepődtem, hogy nincs felröpi, meg az eventet se mutatja az óra, feljöttem a fórumra és most olvasom, hogy késik az event, nah ilyen az én szerencsém:) :oops::D

Rozimama gratulálok, a szinthez:)

Ema jól teszed, én is lepihenek egy kicsit, mert korán volt az a reggel....:)

Zsémbi sitty sutty megleszel, de a sok a papír jó a gyerekeknek gyűjtésre:):D:D:D

Szia Évike, Vadóc, Erzsike, Imi, Miszka, olyan leszek, mint Lona akit kihagytam attól bocsika:)
    Legyetek jók!

Frankné, Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én is itt vagyok, mert mindent úgy intéztem, hogy kezdésre itt legyek. Most meg csak vagyok, mérgesen. Várom a jó szerencsét....:(

19. .Emama.

Halloween 2014 event

5-kor kezdődik.

Hiába lesz 3 órával később a vége is, ez a 3 órás csúszás adott estben jelenthet valakinek egy napos kiesést is, ha olyan a munkája :(
    3 óra alatt már az összes magot fel lehetett volna szaporítani jócskán.

20. kpe59

Ema! A tölgy tele volt mamuttal, onnan felrepült egy hulladékvas, a szédültön meg egy íróecset, ott 17 órás növények voltak.
    El is robogtam gyorsan és megépítettem az alap fazékgyárat, event után kezdi a termelést.
    Felröppenő 130 darab lett.

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.