Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Stenággyon! Jó pihenést, ébredj frissen, tettre készen!:) (+ ilyesmi)

2. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Ema ! Neked igen.
    Most végeztem a 4 farmmal mert ,holnap majd keresek munkásokat .
    Én se vagyok villám gyors,de nagyon csiga .
    Felröpik 1 körben 32,36,40,47.
    Jó éjszakát szép álmokat.

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Keressél munkásokat, azzal biztosan gyorsabban tudsz majd haladni :) Kell is, mert nagyon sok növény kell sajnos :oops:

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Évi! :)

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Elteszem magam, mert mindjárt hajnal!:)

Frankné és .sutimami. kedveli ezt.
  5. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Csak beköszönök, mert megint nem értem ide.....De legalább volt értelme. A fiammal távirányítással rendbe hoztuk a gépemet. :) Ő osztotta az észt, én meg töltöttem, installáltam, indítottam, töröltem...szóval, nincs manó, nem fagy le, minden szuper!
    Ennyi a jó hír, de az idő el ment vele. Jó éjszakát, szép álmokat kívánok Mindenkinek! Ja, és vidám ébredést! :)

.Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Sütike! Jó, hogy sikerült rendbehozni a gépedet :) Ügyesek voltatok :)
    Manóból úgyis csak az álommanó jó, most már visszaköltözhet a helyére ő is ;)

Eventhelyzet: 2.757 rövid, 800 + telibe 1x1 hosszú, 196/198 felrepi. Elégedett vagyok, a halasztott indulás dacára sikerült jól kezdeni az eventet :)

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok! Kellemes ébredést mindenkinek.
    -1 fok és derült ég. Hideg reggelünk van.
    Aki teheti maradjon a takaró alatt a jó melegen.;):)
    Motorka itthon pihen ma.:)
    Nálam az event helyzet gaz 5-5 db. Ez is marad.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  8. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Az eventet elkezdtem, most van a reggeli aratás után 272 , 280, 232, - ezeken komfort hagymáztam a szaporítás idején, 189, 192 - ezeken csak sima 2x2 rózsa, mert a hagymát próbáltam nemesíteni, csak a szuperre ható bónusz nem akar sikerülni, s amik már megvannak benn csücsülnek:)- kivenni meg nem akartam, hogy a rózsára ható bónuszokat beraktam.

A későbbi eventkezdés miatt nekiálltam ennek
    http://4.bp.blogspot.com/_wOtGwObrPyI/Sp94GIkivTI/AAAAAAAABVU/oX06yjtcI6w/s400/süti+374.jpg

és [​IMG] (burgonyás-töpörtyűs) is.

Miksza!
    Jó, hogy te hallgatsz valakire motorozás terén, a párom hóban - fagyban képes motorozni, külön élvezi, ha csúszik az út, én meg izgulhatok itthon:(

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.14
    Frankné, sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Szia Miksza évek óta az a trendi, ha elfagytak a virágok utána akár még novemberben is elég jó idő lesz huzamosabb ideig. Úgy, hogy állj ellent a tiltónak és ne zsírozd még le télire a mocit és ne önts olajat a hengerbe.xD

Vadóc kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!
    http://img4.lapunk.hu/tarhely/fehermagia/kepeslap/105569.gif
    Cudar ido van...akkor is lesz még napsütés, ha én fogok meg fagyni??? BRrrrrrrr..mennem kell világgá, de aratásra vissza jövök. Keresek egy meleg kabátot a szekrényben, mert minden jeges.......

Vadóc kedveli ezt.
  11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Említettem már, hogy nem szeretek eventezni? ;):pxD
    Órákon, majd napokon keresztül lehet nézni a kopár farmot és semmit nem lehet benne csinálni [​IMG]

Szia Miksza! :) Tehettem, hát maradtam ;)

Nem csinálod az eventet?

Szia Vadóc! :) Klassz dolgokat sütöttél, biztos finom is :)

Limara nagyon ügyes, sok jó dolgot sütött már és szépen felívelt a netes pályafutása. Annak idején nálam kezdett kenyeret sütni, ismerem őt személyesen is :)

Szia Imi! :) Felétek mi újság, milyen az idő? Ott is ilyen fagyos?

Szia Sütike!:) Ne fagyjál meg, öltözz be jó melegen, de világgá azért ne menjél! ;):)

Szia Zsémbi, ha erre jársz! Nédda mit találtam neked ;) Erre mondd, hogy milyen szép és milyen aranyos :pxDxD
    (Nem lenne nagy a kép, de nem mertem betenni, hogy ne ijesztgessek vele senkit :pxDxD)

Event: kereken 50 db felrepi jött a teljes farmnyi 1x1-es hossszú növényre. Reményeim szerint nem lesz gond a felrepivel ezen az eventen :)

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
    Frankné, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt.

Annak dacára hogy jól sikerült a magokat kiszaporítanom, reggel egy kattintással sikerült is mind be adni Ilyen amióta játszom nem történt velem, még szerencse hogy a 4-órási. Most mit tehettek ki szaporítom és megyek tovább, vagy sikerül vagy nem. Vadoc ! nagyon guszta a töpörtyűs pogácsád, lehet hogy neki kezdek én is sütni. Miksza ! ha teheted most már kerüld a motorozást. Minden a maga idejében a jó. Megyek de később be nézek, további szép napot.

Frankné, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Rozimama! :) Sok idő van még hátra, biztos, hogy ez nem fog nagy bajt okozni, legfeljebb egy pici csúszást eredményez! :)

Én többek között ezért sem adom be az eventet részletekben, csak akkor, ha minden teljesen készen van. Akkor azt sem kell figyelgetni, hogy mennyi növény kell még a feladatokba, csak az összes letermelendőt kell megjegyezni ;):)

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia Emma! a gép végett akartam, de most már mindegy. Én is igen csak úgy szoktam, csak a tartalék géphez nem akartam nyúlni. Nem tudom lesz e olcsó gép, jó lenne akkor már ma lesz ha lesz.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. .Emama.

Közben olvastam nálatok, hogy a gépet akartad volna kiváltani. Sajnálom, hogy így jártál, de meglátod, hamar be fogod pótolni. Közben a szabad helyeken legalább a hosszú növények szaporodnak, az is kell jó sok[​IMG] [​IMG]

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Lesz gépvásár, már a nyugisokhoz vittem is...

Ma nem egészen úgy jön össze a napom, ahogy én azt elképzeltem, azért haladok mindennel. Lesz ez még rosszabb is...

17. .Emama.

Szia Erzsike![​IMG] Azért inkább jobb legyen [​IMG]
    Hogy állsz növénnyel és felrepivel?
    Egész szépen adja a 4 órás növény is a felreppenőt, nem lesz vele probléma szerintem ennél az eventnél.[​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A plazma 30%-a már meg van, a növények is haladnak, most délutánra minden területen a hatórás van, mert nem tudom mikor érek gépközelbe. Az aratót kiváltottam, legalább az könnyítse a dolgom, a többi ráér.
    Majd a jövő héten jobb lesz, addig meg valahogy elviselem magam...

sutimami57 kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, gondolom itt is fagyos az idő csakhát én 8 előtt nem megyek ki akkor meg már verődik. Amúgy egész nap szépen sütött a napocska még mindent csinálnak odakinn, nálam is tegnap lett a fű lenyírva utoljára idén.

Akciós munkások, hosszú ideig:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szezonmunkások-akciós-áron.11397/#post-85857

sutimami57 kedveli ezt.
  20. .Emama.

Bármi is legyen az, kitartást kívánok hozzá! :)

Itt is szépen süt a Nap, most már bukik le lassan (és oldalról belesüt a szemembe a bejárati ajtó fölötti üveges részen, kb 3/4 óra hosszat :pxD)
    Picit később majd a reggeli nap fog szemből a szemembe tűzni, olyankor muszáj valamivel eltakarni, mert egyáltalán nem látok tőle.[​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.