Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Emma már úgy ahogy útól is értem [​IMG] magamat. Már az egész farmon kis kockában a 4-órás növény van ültetve. Majd máskor azért jobban oda figyelek. Remélem holnap már jobb lesz, több növényem lesz és nyugodtabb leszek. Imi te még most is füvet nyírsz, igaz ma nagyon szép napos idő volt. Na megyek [​IMG] később még be nézek.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ügyes és gyors voltál, gratulálok hozzá [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A világgá menést megoldottam, mert addig halogattam az indulást, amíg csak ki sütött a nap, így aztán hamar el tekertem bicajjal. Azt nem mondom, hogy melegem volt, de nem fagytam meg. :) Így itt vagyok, teljes testben, és lélekben.

Az eventeket én sem szeretem igazából, a tenyésztőseket csak azért, mert hamar, 1-2 óra alatt meg lehet csinálni, kivéve a kakukkosat. Azt nagyon nem szeretem.

Nálam is minden kopár, csak az event gazak vannak, na, meg a csacsi fazekas, miután nagy keservesen tudtam építeni egy ólat. A kicsi farmon a fákat nem szedem fel,így sokkal lassabban megy a termelés, de az sem baj, ha nem érek a végére, sok ennyi gaz oda.
    A felreppenők jól jönnek, a nagy farmon 356 van éppen most. A kicsin fele. Szép estét, jó játékot!

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Jó, hogy nem mentél teljesen világgá[​IMG] , igen hiányoztál volna [​IMG]
    Én még a csacsimat sem hagytam kint, kizárólag a röpködők vannak fent, a kék fák a Bahán és a nagy farmon a játékóra a szántón.
    Nagyon hamar szeretném letekerni az eventet, mert iszonyatos TP kiesést okoz nekem és ezt alaposan zokon veszem tőle [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Ema! Nekem is csak az egy csacsi van.....:) :) És ha befejezted, utána mit pakolsz a farmra, hogy sok TP-t adjon? Tudom, buta kérdés, mert erről más sokszor beszéltetek, de mégis érdekel......tudod, szőke vagyok..:D :D:D

Nálam, ha nincs event, általában a mammutok vannak kirakva, és a jobb fák, terményesek, XXL fák, amennyi el fér. Állatokat nagyon ritkán rakok ki, most a szigeten elefántok voltak...készülök rá..:) :) :)

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ahogy olvasgatom senki sem szereti már az event-ezést. Lehet, hogy beleuntunk a rengeteg gaz termelésébe? Én biztosan...[​IMG] De ez nem jelenti azt, hogy nem csinálom, csak nem olyan lelkesedéssel, mint régen.
    Most megy egy teljes kör négy órás, aztán éjszakára begombásítok mindent...

sutimami57 kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, ugyanezt tesszük mi is ki amit írtál: mamutok, xxl-es fák amennyi csak fér, ólakból meg ami éppen aktuális és nagyon fontos és terményesekből is, sima fákból meg szintén ami fontos pl cukor, só, kecsketej, stb, éppen kinek mi a fontosabb. Ha van olyan kütyü ami a kergékről már kiszorult de jó tp-jű akkor abból is teszek akár a főfarmra is. :)

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Ma nagyon sok dolgom volt, nem tudtam írni, csak néha benéztem, hogy vagytok-e.:)
    Gazok nődögélnek, olyan kétezer valamennyi van, és ma még egyszer a négyórást aratom.
    Felröpi 200 körül, nem aggódom, szerintem meglesz a végére.:)
    Eddig ellenálltam, egy perccel ezelőtt feladtam az "elveimet" és miután úgy éreztem, hogy zsibbadtra fagytak az ujjaim, bekapcsoltam nálam is a konvektort.:D

Ema!
    Az a kis Hisztimári azzal együtt is nagyon aranyos, hogy egy picit elvetette a sulykot.
    Jól megnevettetném, aztán kész!:)

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
  9. .Emama.

Most a nagy farmon kifejezetten a TP-re hajtok a 104 M pont leküzdése miatt. Most olyan "nemszeretem" módon van berendezve emiatt a farmom. 90 mamutfám van kint, az összes XXL fám, a maradék helyen pedig vagy a legmagasabb TP-jű sima fák, vagy méz/tej/kecsketej és cukor/só/drótfák. Ez utóbbi változó és néha szorítok helyet egy-két ólnak is, ha valami nagyon kell. A múltkor 3 retro++ szamár volt kint, most event után a csacsikovácsot biztos ki fogom tenni.
    A szintlépés után a tölgyesen körben maradnak mamutfák és a szélen XXL-ek, középen terményes ólak lesznek. A főfarmon körben XXL fák, középen föld és a szántón körben mindenféle kedvenc fáim és közöttük mindenféle kedvenc ólaim lesznek.
    A szigeten általában csak fák és ólak vannak kint. Most utóbb kitettem egy csomó sárga tevét, mert azokat adogattam el folyamatosan. előtte sok magas pajtaértékű fa és az összes retrro++ ólam volt kint. Mivel gazdakörim nincsen már, így földre ott nincs szükségem.
    Elefántokból én is betáraztam saját gyártásból, sőt mogyoróvajból is van vagy 3.000 db-om, de ezeket vettem ;)

Hát nagyon nem szeretem, ami engem illet. Annyira, hogy mostanság már csak elvétve csinálom meg őket, ha a nyeremény számomra elég vonzó tud lenni.[​IMG]

10. Zsémbes-banya

Atyám! Milyen dübörgést csaphat nálad az a sok elefánt!!!
    Vonzó nyereményt nem tudtam hozni, de a vonzó nyeremény lehetőségét megpróbáltam ideteremteni neked!:D

11. .Emama.

Szuper, köszi szépen ;) Mondjuk ha az ötösnek a nyereményét tudtad volna hozni, az még jobb lett volna. :p Lett volna "ereszd el a hajamat" :pxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nagyon a termeléssel van mindenki elfoglalva, hogy ilyen kevesen vagyunk.

Én már álmos vagyok [​IMG]

13. Zsémbes-banya

Jajj! Kicsi Kincsem! Még jó, hogy a kiskutyád vigyázza az álmodat!:) Ébredj frissen, pihenten!:)

14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok mindenkinek!
    Én sem riadok meg a téli motorozástól, de csak ha száraz az út. Mivel azt már tapasztaltam, hogy milyen amikor kicsúszik alólad a motor és alatta maradsz, ezért pláne nem kísérletezek csúszós úton. Jobb a békesség.

Szó sincs róla, hogy elmennek téli álomra a motorok.;) Bár gyanítom, hogy a párom már nem fog idén motorozni. Volt olyan év, amikor november elején (amikor megkapta a jogsiját) még mentünk egy rövid gurigát.:)
    Jól tetted, ha tehetted.;) Az event nálam kimaradós. Megy a trágyagyártás. Olyan ólak vannak kint, amiket naponta 2x le tudok aratni és legalább 2 trágyát adnak. (kecske, pulyka) A szamár 3-at ad, de nem mindig férne bele a napi 2x-i aratásba.

Ha ilyen marad az idő, akkor biztosan kerülni fogom.

15. Zsémbes-banya

Ema!
    Hozzá se ne, nyúltam a hajadhoz, miért mondanád, hogy eresszem el?:oops:;):pxD
    Szia Miksza!
    Ilyenkor jól megszeded magad trágyával, illetve a trágya árával? :p Mondja valaki, hogy a farmerek nem élelmesek, még a c@..t is jó eladják jó pénzért!xD;)

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
  16. lukimi

Vannak ám olyanok akik event helyett a trágyára állnak rá minden eventnél. Mint tudod, baromi drága a trágya eventkor és ha tele rakja a farmját mondjuk tyúkóllal özönet adhat el.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

A jól,az túlzás, de kihasználom a lehetőségeim szerint.;) Nálam a piacon most 200 felett van az ára.

Ha napközben nem dolgoznék, akkor nálam is tyúkól lenne minden területen. Az lenne ám xDa trágyakirályság.

18. Zsémbes-banya

Gyeeeerekeeeek! Aranyáron mérik! Nekem ez még soha nem jutott eszembe, de ha legközelebb olyan event lesz aminek nem kívánok nekiállni, kirakom mind a 120 tyúkólamat, aztán hajrá!:p Végül is ezzel úgy megalapozhatnám a jövőmet, hogy egy év múlva a TOP akárhányon is indulhatnék, vagy multimilliomos lennék és felvásárolhatnám az összes tp-bónuszt adó terméket és hasítanék mint a rakéta a légben!:pxD

sutimami57, Frankné és lukimi kedveli ezt.
  19. lukimi

Na látod, még mindíg tanulhacc a fórumban! xD Neked akkor lenne igazán jó, ha hétvége benne van az eventben és a tik ólakat 1,5 óránkét le tudnád szedni, ráadásul már a való világ kertedben sincs mit csinálni és egyre rosszabb idő jönne így a géphez szorulnál.

20. Zsémbes-banya

Pontosan!:) Szeretem a tikokat szaporítani Végső soron ha az ember azt veszi, hogy 1 óra 16 perc alatt szedi le az ólakat és 200 körül adja el a tyúkot, arányaiban nincs rossz ára a többi állathoz képest. Nyilván nem a ritkaságokra gondolok. Vannak időszakok amikor pl. juhot 240 körül lehet kapni. Most egy picit mindennek meglendült az ára - amit egyáltalán nem bánok, mert több farmon jobbára állatok vannak kint. Még élénken él bennem az emlék, hogy valaki azt mondta volt, az sem normális aki ólakat rak ki a farmjára. Nem okozott különösebb törést bennem a dolog, mert mondhat bárki, bármit, akkor is azt csinálom ami nekem jól esik.:) Szeretem az ólakat nézegetni, és amikor hirtelen 1200 körül van pár napig a tehén ára, nem jön rosszul ha van a pajtában. Persze annak aki ezt a véleményt alkotta, abban teljesen igaza van, hogy amikor olcsók, anélkül, hogy az ólak foglalnák a helyet a növények elöl, nagy tételben meg lehet venni. Csakhogy én mindig elfelejtek piacozni, vagy ha eszembe is jut, nem szeretek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.