Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nekem sincs jogosultságom itt lenni, de azért írok..:d :D Tényleg én ilyen duracell bomba vagyok, folyton lótok-futok, aztán, ha elegem van, és azt mondom, hogy most aztán ennyi, és nem tovább, akkor
    rmeg minden bajom van. Néha kiakadok, de szeretem a pörgést.
    Mindennel végeztem, az étkezőt meg ott hagytam félbe. Holnap letörölgetek, mára elég volt. Tényleg. Meg aztán aratni is kell ám az evetes kék gombákat. :D :D

2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Zsémbi ! én is hoztam egy mosolyt mire haza érsz, hogy jó kedved legyen.

..............[​IMG]..

Vadóc és gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Zsémbi! Babás mosolyt már kaptál, én másokat hozok neked ;)

sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok szép estét!:)
    Lányok a sok mosolyt mind - mind nagyon köszönöm, Sütikém neked a gyönyörű idézetest, máris szebb a világ!:)
    Nekiállok aratni, mert így ősztájt sok a munka a farmokon.:)
    Köszi a kalendáriumot Imi!:)

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  7. .Emama.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. lukimi

Nincs mit, szerintem ha nem csapnak hozzá valami pár mini eventet csak a szokásos, mindennapi folyamat na nem azért mert úgy sem csinálom hanem ezt ránézésre is látni.:)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Jöhetne mondjuk hetente egy Boldog fák napja!:):D
    Teliholdasnak úgy hirtelen megörültem, aztán alább hagyott a lelkesedésem, mert sajnos a szokásos egy napos lesz, az pedig még mindig kevés lesz nekem a felhősorhoz, tekintve, hogy éjjel alszom, másnap pedig a munkaidő miatt nem tudok teliholdazni, tehát marad az első nap estéje.

Frankné, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

.Emama. kedveli ezt.
  11. lukimi

Mondjuk, ha a Fagőzöst erre terelnék?!xD
    Ritkábban, rájöttek már, hogy aki szerzett egy csomó mamutot nemigen eventezik ezáltal kevesebbet költ.:p
    De ez lehet, hogy csak összesküvési elmélet részemről vagy szimplán csak rossz májú vagyok.xD

Dehogyis baj Sütike, jól tetted!:)

12. Zsémbes-banya

Nem hinném, hogy összeesküvés elmélet, sőt azt sem hiszem, hogy rosszmájú lennél, egyszerűen csak előjött belőled a kereskedőszemlélet. Úgy látszik van neked ilyen vénád is!:D

13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét mindenkinek.
    Ma autós HÉV-es változat volt.
    Ha egy napos a teliholdas, akkor estére ültetek valamiket reggelig (ha rövidek kellenek, akkor komfortba) és másnap reggel komfortba ültetek ami éppen kell. Nem baj, ha az aratás túllóg a teliholdas idején, mert attól még learatható. Esetleg ha kacsakatával is megszórom (nem nagy mennyiség kell), akkor még az is ad pluszt.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Szia, szép estét Neked is!:)
    Jó ötlet a rövid komfortba ültetése, valahogy eddig nem gondoltam rá.:)
    Rossz időtök volt, hogy autóval és HÉV-vel közlekedtél?

sutimami57 kedveli ezt.
  15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Elég ködös volt a helyzet, meg csepegett is egy kicsit.

Mentem aludni. További kellemes estét és szép álmokat mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 29.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Miksza! :) Akkor nem jól tippeltem ezek szerint ;)

Jó ötlet a komfortos ültetés a horror végén. Én is a vége előtt szoktam jó hosszút ültetni, de a komfort még eszembe sem jutott. Igaz ha föld van fent, akkor nekem mindig ketyeg csatni is mellé és akkor az 1X1 ugyanott van.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. lukimi

Pletyi topik, Jónás iménti sejtetése, ezekszerint megneszelt valami kósza hírt. Ha jól vélem ez Fagőzös lesz. Drukkolok, hogy az legyen és ide érjen hamar. :eek::):pxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Annyiban el tudom képzelni, hogy a csemetegőzös, hogy egy hajó megépítése sok fát igényel, viszont az furcsa, hogy hajó és, hogy szigetet is említ. Még azt is el tudnám képzelni, hogy valami banánt adó mamutfák legyenek. Esetleg a korallszigetről is szólhat a sejtetés. Na majd meglátjuk. Csak már minél előbb látnánk meg!:D

sutimami57 kedveli ezt.
  19. .Emama.

Imi! Hajóról ír Jónás, a csemetegőzös meg vonat szokott lenni :eek:

sutimami57 kedveli ezt.
  20. lukimi

Az én változatom: hajótörést szenvedtek, újat akarnak építeni ezért mi áldozatokat vállalunk tehát több milka csp-ért vesszük az xl-es fákat és nekik adjuk az építéshez. Nekik meg volt a hajón sok mamutfa, azokat kipecázták és nekünk adják áldozatos munkánkért. Így írta Jónás: ismerős csemetéket hoztak számunkra. Ismerős, mert már többször is kaptunk mamutokat.:eek:xDxD:p:p

Ezt szerettem volna én, a másik változatot ott olvastam: a korallsziget érkezik meg, a hajó újjáépítése után megyünk oda. De minek is hoztak volna már ismert csemetéket?! Háááá?!xDxD:p

Vissza vonom, Jónás szerint egyik sem. Nem nekem való a találgatás, be is fejeztem.:)

Utoljára szerkesztett: 29.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.