Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Betti!

Jó éjszakát, jó pihenést Neked is.

Én is elköszönöm mára, Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat.

Utoljára szerkesztett: 1.11.14
    Frankné kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát kívánok mindenkinek! :)

Frankné kedveli ezt.
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok! Kellemes ébredést, szép napot mindenkinek.
    +5 fok és párás idő van nálunk.
    Rozimama üdv a sámánok földjén!8) Gratulálok hozzá.
    Papi szuper, hogy jobban van a sarkad, Csak semmi futizás egyenlőre!;)
    Zsémbi gratula a befejezéshez.
    Úgy látom ez a nagytakarítás dolog ragályos! ;) Nálunk is ez van napirenden egy ideje és mág nem látszik a vége. Remélem nem tőlünk indult ki a megfertőződés!;):p:)

Utoljára szerkesztett: 2.11.14
    Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Itt a szobában kellemes idő van mivel kint nem, nem is megyek ki.xD

Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  5. mikszafarm

Szia Imi!
    De jó, hogy előkerültél. Már hiányoltunk.
    Ha nem muszáj ne is menj ki.;)
    A másik farmomról küldtem baglyot, pedig innen szerettem volna.o_O

6. lukimi

Elolvastam, válaszom igen.:)
    Nem egész nap maradok azért bent, csak ilyenkor learatok vissza heveredek és majd' 8-ig még vízszinbe leledzek..

Szia Zsémbikeeee! Gratulálok az ugra-bugráhooozz!:inlove:xD

7. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Szia Miksza!
    Nem hiszem, hogy tőletek indult volna a nagytakarítási mizéria, inkább sokkal több időt tölt az ember bent a lakásban, s jobban észreveszi a dolgokat;)
    Szia Imi!
    Jól teszed! Csak arra leszek kíváncsi, hogy ezt az elhatározásod akkor is tartod majd, ha odakint hét ágra fog sütni a nap?
    A maradék titkosak az eventből:
    egér, mosómedve, aranymosó sárga, brazil dió, guava xl
    mangó xl, gránátalma - itt még csak most raktam ki a tenyészeteket
    galamb, róka, tehénistálló narancs, mangó xl, gránátalma

.Emama. és Frankné kedveli ezt.
  8. lukimi

Szia.

Gratula a sok "szép" fához, ólhoz!
    Természetesen én is kimegyek azért, pl már kaput is nyitottam.xD
    Meg volt a reggeli maradt egy kis aratás 10 perc múlva utána gép kikapcs és ha minden igaz 15-óráig kb be se lesz kapcsintva, általában kint tartózkodom. Persze bármikor érhet meglepi pl közel megyek a géphez és ellenállhatatlan vonzást érzek akkor neeem váááároook hóóóónapiiiig! Vagy ha valamelik szomszi átjön, hogy nézzek meg neki valami nagyon feldicsért "szert" mert imént hallotta a tv-ben, hogy az mindenét meggyógyítja ráadásul méregtelenít is, hát ilyenkor azonnal szállok rendelkezésére. xDxD:D:p

.Emama., Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  9. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Köszi.
    Pont azt hagytam ki, hogy mi van akkor, ha valaki épp bebocsátást szeretne a birodalmadba, akkor füst és kézjelekkel tájékoztatod, hogy miképp jut be hozzád?xD:):D:p
    Na látod! Könnyű Imit táncba vinnixDxDxDxD

.Emama., Frankné és lukimi kedveli ezt.
  10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Megjöttem beköszöni meg a kávét is meg hoztam, egy kicsit elhűlt az úton de azért friss. Hát én se nagyon megyek ki, nem süt a nap és én ezt nem szeretem. Ilyenkor még takarítani sincs kedvem majd máskor, de azért megyek mert főzni csak kell.

11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Rozimama!
    Köszönöm a kávét! Ez most kell ahhoz, hogy elinduljak vásárolni+tankolni+láncot venni a fűrészhez, különben megint lábbal kell eltörögetnem a bontott lambériát, hogy mehessen a feneketlen kazánba:oops:

.Emama., lukimi és Frankné kedveli ezt.
  12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Úgy elmerültem a számolgatásba, hogy még köszönni is elfelejtettem :oops:;):pxD

Szia Imi, ne is menj ki, csak ha muszáj! Tényleg elég ronda idő van. Itt már este jókora köd lett, most kezd lassan oszladozni. Hideg is van, de épp csak egy pillanatra léptem ki reggel, húztam is vissza szoknyámat, mert fázott xD

Szia Vadóc! Más nő láncból ezüstöt/aranyat vesz és a nyakába aggatja ;), te meg fűrészelsz vele? :pxD
    A nyereményeid sajnos a szokásos formájukat hozták, sajnálom. :(

Szia Rozimama! A kávé hidegen is életmentő lehet ;), köszönjük szépen :)

Szia Miksza! Jelentem én még nem fertőződtem meg ;)xDxD

Vadóc kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Juditka és Miksza!
    Bárkitől is jött a fertőzés, hevenynek bizonyult, mert arra az egy mondatra, hogy: "Ma nem szabad sem mosni, sem takarítani!" rögvest meggyógyultam.:D
    Nap pillanatnyilag győztesnek bizonyult, elkergette a ködöt, de a berek fölött még lebeg, és nem akarja megadni magát.:)
    Imikém
    én azt mondom, amint lehet menj ki!!!!! Már csak kb. 8 - 10 napot ígérnek szép - vagy szebb - időt, aztán ki tudja az Erzsébetek és Katalinok mit hoznak...
    Vadóckám
    sokaktól hallottam, hogy fűrészelni jó.:p Pl.: "Vígan él a favágó ha szól a rigó! Fűrészelni jaj de jó, hali halihóóóóó!";):pxD
    Rozika
    köszi a szép és finom kávét. Sokkal finomabb volt mint az amit én neszkávéból kutyultam.
    Emácska
    :music::music::music:Tudom ám, hogy mit számoltál!:p Ugye végeredményében jól jössz ki, és behozható a tp. kiesésed?!:)
    Zsémbike
    (arra az esetre ha éppen senki nem lenne itt, és nem szólnának hozzád: de jó, hogy jöttél, már nagyon vártalak! Most sem mondtál ugyan semmit, de azt jó hosszan!xD)

.Emama. és lukimi kedveli ezt.
  14. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot Mindenkinek.
    Szia Zsémbike ! Itten vagyok.
    Aláhúztam a fontos szavaidat, mosni és takarítani is kell.
    Holnap takarítást kezdek ,úgy látszik ragályos / 1,5 hónapig a lánynál volt a takarítógépem/.
    Rozika köszönöm a kávét.
    Gratulálok a szintlépőknek ,Zsémbi, Rozimama , ólakhoz ,fákhoz ,kinek mihez válogassatok.
    Úgy nézki a felhő meglesz 1 farm necces,a maci nem ,este olyan fáradt voltam ,hogy a nagy farmon nem vettem észre a csattni nélküli aratás.Reggel 8 -ig fel se bírtam keni ,így éjszaka nem arattam , egyedül a sztápot sajnálom,
    Itt süt a nap10.5 C ,tegnap borongós idő volt,de nem hideg.
    Jó étvágyat ,és szép délutánt kívánok.

.Emama., Vadóc és lukimi kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Szia Évi!:)
    Ne sajnáld a szupit, az csak egy dolog, és ráadásul nem is valós. Hanem jókedvet !
    Mindenkinek ám!:)

.Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  16. Frankné

Frankné Fórum biztosa

.Emama. kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.14
  18. mikszafarm

;)
    Átmeneti állapot.;)xD
    Zsémbi de jó hogy itt vagy.:music:xD Most már mondta valaki.

.Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

:DDD ésssss ha tudnád milyen jól esett.....nem kell monologizálnom. Nektek is, nekem is jobb ez így!:D
    Délutáni Dolce farniente? Olyan érdekes ez az egész. Most, hogy édes semmit tehetek, halálra unom magam. Ha takaríthattam volna valószínűleg azt unnám halálra, de akkor legalább rend lenne! Na azért nem panaszkodom, kibírom ám valahogy.;):pxD
    Pakolgatok a farmokon, bár ott sem nagyon tudom megvalósítani önmagam.
    A Telihold event nem zavar be, de szerdától megint képregényes. Mire megszoknák a mamutfáim a klímát, már hordhatom is be őket.:oops: Persze az sem biztos, hogy annyira vonzóak lesznek a nyeremények, hogy oltári nagy pakolászásba kezdjek. Hm. Meglátom majd.:)

.Emama. kedveli ezt.
  20. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

.Emama. és lukimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.