Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Igaz rég írtam hozzátok, de azért mindig beugrottam olvasni, ha ténykedtem a farmon...
    Krónikus időhiányban szenvedek, majd lesz ez még másképp is...

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

[​IMG] Csak találsz közte olyant, ami jól méri majd neked is az időt!:)

.Emama., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Vettem ám azért krumplit is, lesz valami abból is előbb-utóbb;)

Szia Erzsike! :) Látom már kaptál sok-sok időt Zsémbitől, ezért én már csak üdvözöllek :)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nekem is jól jönne a sok idő......:) :) De nem a lopott idő....Kedvenc filmjeim egyike. :)

Nem volt jó ez a hétvége, de hát van ilyen. Tegnap este az X Faktort néztem itt a gépen, jó sokáig, de az online TV elég vacak, főleg a műsor alatt, gondolom, sokan nézik, és nem tudtam sehova menni, még a farmra is csak reklám alatt ugrottam be, mert akkor leállt a műsor. Nem jut eszembe egy épkézláb gondolat sem.

Keresek valami jó filmet, és ma pihentetem a fejemet, és nem gondolok semmi másra. Vagy inkább zenét hallgatok.

Említettem , hogy vannak terveim......nem vagyok babonás, de ha nem sikerül, akkor mérges leszek magamra.

Okkk, elárulom Nektek. nem egetrengető tervek, csak egy kicsi.....Azt szeretném, amikor a 2. évet elérem, arra a napra legyen meg a 90 szint a nagy farmon. Mondtam ám, hogy nem olyan nagy tervek ezek....

A valósban? Ott is vannak. Mindig. Jelenleg az az életcélom, hogy a béka ......alá felérjek.

Hát, ilyen vagyok ma...remélem, holnap egy szebb napra ébredek. :) :) :) Máris van jó hír , hétfő, és nem kell mennem dolgozni. Szerintem elég volt ennyi badarságot összehordani..:) :) :Szép estét!!

.Emama. és Frankné kedveli ezt.
  5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Szia Zsémbi!

Igaz, hogy most este olvastam csak a hsz-det, de már előlegbe felfüggesztettem a fertőzést, mert ma eszem-ágába sem volt a takarítással foglalkozni. Sajnos megvár.:cry:
    Szia Emama!

Akkor most dőzsölsz a főzni valók között.
    Tegnapelött persze én is elfelejtettem, hogy szombaton zárva vannak az üzletek, csak kenyér kellett volna de itt mellettünk van egy kis éjjel-nappal nyitvatartó üzlet, ott tegnap azért vettünk. Úgy gondoltam, hogy majd ma lemegyünk egy pár dolgot vásárolni de meggondoltam magam ebbe a bánatos időbe és tulajdonképpen volt is miből főzni. Majd holnap, hátha nagyobb kedvem lesz.

.Emama. és Frankné kedveli ezt.
  6. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.jó pihenést és álmokat + ilyesmi.
    Megyek F1 nézni

.Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Sütike! :) A békapopó alá, ha felfelé kapaszkodsz, akkor én is veled tartok ;)xD Nem leszel egyedül ott sem, meglásd, aztán majd kiássuk magunkat onnan is! ;)

Mikor lesz a 2. szülinapja a farmodnak és mennyi TP hiányzik még a kitűzött célodhoz? :)

Szia Juditka! :) Most dőzsölök bizony, jól is esik, meg hát ránk is fért már. Most nagyon kifogytam mindenből, rég voltam én vásárolni. A férjem szokott menni, de az azért nem ugyanaz. Ő mindig azt veszi meg, ami fel van írva, én viszont ilyenkor betárazok azokból amit felfedezek :)

Jó éjszakát, jó pihenést Évi! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

Kedves Ema, máris jobb a kedvem..azért jobb lesz felkapaszkodni is társaságban, ha meg nehezebben mennek a dolgok, majd toljuk egymást...:) :) :) Vagy húzzuk. :)

Most a kérdéseden somolygok nagyokat :D :D Éppen ezt nem írtam ki, mikor lesz az évforduló. Február negyedikén.

Most léptem a 88-as szintre, pár nappal ezelőtt. Nem tudom, mennysi kell, de nem is nézem meg, mert akkor teljesen el megy a kedvem. Ha nem érem el, akkor sem hagyom abba a játékot, de szeretném. :) :)

.Emama. kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Segítek nektek ásni...[​IMG]
    Még most felhasználok belőle pár órát, a többit elteszem későbbre...[​IMG]

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  10. .Emama.

Ha máris jobb lett a kedved, akkor jó ;) Akkor vidáman tudjuk egymást húzni-vonni, tán úgy még könnyebben is megy :pxD

Én megnéztem azért, de nem írom meg. Már azt is tudom, hogy reálisan meg lehet csinálni, mert a nagyjából teljesítendő napi TP-t is kiszámoltam. Ha megírod, hogy kb. mennyit szoktál csinálni, akkor annyit megírok, hogy kell-e emelned rajta ;):)

Szuper!!! Köszi szépen, így gyorsabban fogunk kiérni ;):)

sutimami57 kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Mentem aludni. További szép estét, jó pihenést.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

Jajjj, de jó, köszi szépen, Erzsike! Máris el indultam felfelé, azért így sokkal könnyeb..:) :) :)

Hát, azt nem tudom, mennyit gyűjtök be naponta, soha nem számoltam, nem is akarom. Egyszer Erzsike azt írta a fórumban s
    magáról, hogy " Játszom a saját tempómban. " Annyira meg tetszett ez a kis gondolat, hogy azonnal örökbe is fogadtam, mert teljesen olyan, hogy én is mondhattam volna, csak Ő fogalmazta meg. Így vagyok ezzel, játszom a saját tempómban, azt csinálok, amihez kedvem van, és csak megyeget az a csík....:) :)

Most meg várom a teliholdast, utána a képregényest, aztán ki rakom az összes fát, mammutokat, mindent, és addig maradnak, amíg nem jön megint termelős event. Közben el kezdtem a gazdakörben is egy feladatot, a Gazda sorsát. Nem szeretem, mert rengeteg minden kell hozzá, most termelem a rókagombát, ahogy haladok, úgy adom be. Ez sem sűrgős....

.Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

Az a feladatsor viszont jó TP-ket ad, érdemes csinálgatni :)

Egyébként én is csak úgy játszom mint ti, a saját tempómban ;) A saját kedvemre hajtom magam, mert hát nekem is vannak célkitűzéseim.....;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Nálunk is ha a férjem megy vásárolni, akkor listával megy de nagyon élvezem ha beszabadulok egy nagyobb üzletbe /pl.Tesco v. Auchan/ mert akkor én is elveszek az árudömpingbe, főleg ha sok mindent találok akciósan. A férjem persze ilyenkor már ájuldozik.
    Szia Sütike!
    Majd drukkolunk, hogy meg tudd valósítani a terveidet, sikerüljön a 90 szintet elérni az évfordulóra.

A valósban meg hogy kerültél ennyire a béka ..... alá? Nem írtad, hogy valami problémád van, történt valami? Te mindig olyan optimista vagy;)

15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igazad van Judika!:)
    Amúgy pedig nem is értem mit akarnak szegény Brekitől! Tessék békén hagyni.:):):)
    Megyek aludni, elfáradtam.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Hétfőőőőőő, de ne törődjünk vele!:)

16. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Ma nem volt semmi érdemleges, a három titokólból jött, egy galamb, egy macska, meg egy narancs kecskeól :(
    Na mindegy, ez van...
    Mára ennyi, húzok alszaszni, jóccakát, +ilyesmit is;):p:):p;):sleepy:

sutimami57 kedveli ezt.
  17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát Zsémbike szép álmokat!

18. sutimami57

Juditka, valóban optimista vagyok, mert másképpen ezt nem is lehetne elviselni, de néha el fut a talaj a lábam alól...akkor jön a felmászás a béka popsija alá..most éppen itt tartok. Nem szeretek a gondjaimról beszélni, de néha ki csurran-cseppen valami. Akkor jó a láda, bele borogatjuk a rossz dolgokat.

Ez a mostani hétvége is el szomorított, de holnap új nap, új hét, új remények...tudjátok, a lepényhal az utolsó..:) :) :)

Kibabráltam magammal, mert bevetettem a rókagombát, csak éppen azt nem néztem meg, hány óra volt...így van még 50 percem aratásig.....sok eszem van. Nem baj, videókat nézek addig, utána húzok aludni. Szép álmokat, jó éjszakát kívánok Mindenkinek!! :)

.Emama. kedveli ezt.
  19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Mindenkinél vannak gondok és persze előfordul hogy kicsurran-cseppen valami. De ha valakinek ez könnyebbséget hoz, akkor csak csurranjon. A mostani hétvége az a halottak napja miatt volt szomorú vagy valami más miatt? De bocsi nem akartam indiszkrét lenni, ha nem akarsz nyilvánosan beszélni róla akkor tényleg ott van a láda.

Az aratásig jó videózást Neked, utána meg jó pihenést, szép álmokat!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.