Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Idvaok ám, csak aratok!:)
    Közben be-belestem, olyan jókat derülök rajtatok.:D
    Nnnnna Imikém!
    Milyen is az a Zsémbi?!!!! r......ssssszzzzzzz?!!!! "Te tudod az okát......", csak, hogy folytassam a slágert!:)
    Kinéztem a piacra, pár nappal az előtt 4 - 5 féle tenyészállatból volt kint arany, most egy se nem van, illetve lehet, hogy pörgetett szamár még igen, mert azt nem néztem. Viszont jó másfél órával ezelőtt vettem egyet 6 millió 800 ezerért, jó lesz az nekem az új gazdaköri utolsó gyémántjába.:p Mert, hogy beadom az biztos!:)
    Miksza
    én asszem a minden szépet és jót kategóriát választom.:)
    Elze
    annyira jó, hogy ma ilyen felszabadult vagy! Tessék mindig ilyennek lenni! Megmutattad ezt az oldaladat is, én meg aztán olyan vagyok, hogy ezután majd mindig ezt szeretném nézegetni. Ez alatt nehogy azt értsd ám, hogy egyéb oldalaid nem szimpatikusak! Dehonnem!:) Zagyválok már megint, tessék rám nem megbántódni, de még van 6 farm ami aratatlan.:cry:Najóvanna nem sírok, mer' én csinátam üket!:p
    Megentes kiszerkesztettél Jema!:DDD

.Emama., lukimi és hejakutmacsonya kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az én piacom ez ügyben még alszik...
    Nem is azért írtam, hogy én ilyesmiben törném a fejem, csak témáztam...[​IMG] Valóban el jöhet még az az idő, amikor unaloműzésként erre adjuk a fejünket.

.Emama. kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Fazek 28-30 e között mozgott ma, most már 43 ezer. Ezt mindjárt nem tudom megállni és felrakom mind a 9-et!!xD:p:p Biztos a siker mert pár van fent és már viszik is!
    Én még sose vettem semmit 6 milláért, de meg se közelítettem talán még a 2 milliót sem. Jól állhacc anyagilag?!xD
    Az, hogy te rossz vicc lett vón' ugye tudod?!:eek:xDxD
    Majd felébrednek ott is ám?!:)

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
    .Emama. kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Nem ér kinevetni a szegény dolgozó farmereket, akik ráadásul még arra is szakítanak időt, hogy szórakoztassák az olvasókat...[​IMG]

.Emama. és lukimi kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Öööööö....izé'..... nem biztos, hogy annyira jól állok anyagilag, inkább az biztos, hogy megláttam, és sutty! Olyankor azt hiszem, hogy gondolkodom és előrelátó vagyok! Mostanra kiderült, hogy csak hittem, hogy gondolkodom, azt pedig egyáltalán nem láttam előre, hogy 500 fazekat kellene beadni azokért a gyönyörűséges jutalmakért. Ajajzsémbi van.:(:D
    S milyen jól teszik, tiszta öröm olvasni, és igazán, de tényleg nem, nem, nem kinevetni, zsémbi egyáltalán nem kinevetni.:)

.Emama. kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Felszabadultam, mert dolog van bőven,azért ülök itt ilyen bőszen.
    Hej de megunnád, ha sokat ilyen lennék, nem mennék haza, csak ide telepednék.
    Mondanám a magamét, Te meg csak várnád, hogy majd mondhasd a magadét.
    Hijnye el is repült már az idő,nem is volt ez olyan nagyon holtidő.
    Beérett a Hunyorom,ajánlom magamat, és ne bánjátok a humorom.....

Tudom , tudom, és igy van rendjén, csak nekem érik nehezen a termény.

.Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Dehogy szerkesztettelek, az egészen más lenne ;):pxD

Kíváncsi vagyokel tud-e jönni olyan időszak?[​IMG] Egyelőre úgy látom igencsak felpörgetik az eseményeket, nem hiszem, hogy egyhamar unatkozni fogunk ;)

Én mind az egyet tudom kitenni :pxDxD

lukimi kedveli ezt.
  8. lukimi

Most kéne özön fazek, rögtön elkapták a 9-et 42e/db. megyek is szétnézek a konyhába, úgy sincs szükségem 1 darabra se.xD

Én: xDxDxD:D:D

.Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Jó az, hogy ilyen nehezen érik a terményed, legalább itt szórod a sziporkákat addig is amíg vársz ;)

Majd a konyhai fazekaid sikeréről is számolj be légy szíves ;)xDxD

Háááá kineveccccc????? ;)xDxD

10. lukimi

Hiillfeee! Elzemarit homlokon csókolta a mázsaaa!xDxDxD

Addig vártam a strucctojás drágulására, hogy az előbbi 6500-hoz képest most 5000 körül ingadoz.....és egyre többet tesznek fel. Nem baj, meg marad nekem.

.Emama. kedveli ezt.
  11. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Eladtam vagy 400 kakit, 300/ db áron :)
    Amióta játszom, soha sem volt ilyen ára :D
    Amúgy ma voltam a harmadik lézeres kezelésen, és érzem hogy használ :)
    Szupitápoztam a terményest, még 1 óra és megvan mind a 12 lapát :)
    Éjjelre a hoszú eventes megy, holnap napközben majd a rövid :)
    Holnap is be kell mennem a dolgozóba, riasztót szerelnek, és ott kell lenni valakinek.

12. -elzemari-

Imi, nem lennél viszont eladó, mert nálam csak 34 e / db

.Emama. kedveli ezt.
  13. lukimi

Papi, örülök a gyógyulgató sarkadnak!xD
    Ott nem lennék viszont itt még most is 44 e csp/db és a többihez képest ez tartani is fogja az árát sőt. A többiből egyelőre egyre többet pakolnak ki, ami az elején elfogyott: póc, sz.gomba, lov.óra, strucctojás és inkább csökken az ára. Szerintem a játékosoknál rengeteg cucc be volt ragadva. Persze annyi sok kell ezekből a terményekből, hogy a kövi napokon még lehet derágább.;)

.Emama. és talpapi kedveli ezt.
  14. talpapi

Szia Imi
    Gondolhatod hogy én is örülök. Már csak 30 nap és mikifutira megyek :D Benne leszek a tévében :D

Frankné1 és Vadóc kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Szia papi, azért szólsz ugye, hogy mikor nézzük majd a tévét!!!

Hiillfeee! Elzemarit homlokon csókolta a mázsaaa!xDxDxD
    [/QUOTE]
    Homlokomon a mázsa, honom alatt meg a zsázsa.Vadmustár a magyar neve,kertitormafű a család neve.

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
    .Emama. kedveli ezt.
  16. talpapi

Szia :) Gondolom a híradóban benneleszünk, azért 3000 mikulás egy kupacban, nem lesz semmi látványnak sem :)

-elzemari- kedveli ezt.
  17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
    4 farmon meg vannak a terményesek, az 5-en 300 TP hiányzik.

18. .Emama.

Szia Papi! :) Összesen 32 lapát kell :)
    Nálam ma 500 volt a trágya, szerintem az volt a csúcspont. Most jön a hétvége, egyre többen adnak el, nem fog már talán ennyire felmenni az ára.

Szerintem is rengeteg fog most előkerülni, nem hiszem, hogy tartósan magas maradna ezeknek az ára. Én azért is adtam el max. áron amit eladtam, így is kb duplájáért sikerült eladni, mint amennyiért vettem annak idején. :)

Szia Vadóc! Gratulálok, nagyon ügyes vagy :)

talpapi és lukimi kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Igy már értem, hogy mi az a mikifuti, ne haragudj, de nem tudtam...Igy nem valószinű, hogy majd kiszúrjuk a papit...Mindenesetre sok sikert hozzá!!

Most már tényleg búcsúzom, nézzétek el nekem ezt a kis közjátékot, de tudjátok, ha várni kell, akkor néha még ilyenek is előfordulnak velem.
    Jó éjszakát kivánok!!

.Emama. kedveli ezt.
  20. talpapi

Szia :)
    Akkor későn kapcsoltam :D
    Na mind 1 végül is amit eladtam mind nálam készült, akkor meg egész jó áron adtam túl rajtuk :)

Aludj jól, és szép álmokat is :D
    Majd kitalálok valamit amiről felismertek majd :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.