Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Iminek:
    Tanár úrnak tisztelettel jelentem, a Jemát én nagyon szeretem!
    Végre valaki aki elviseli a lehetetlen természetemet úgy, ahogyan az van!:p;)xD
    Szépen kérem neeeeeee!:cry::eek:;):pxD
    Szia Vadóckám!
    Vettem én is minden területre egyet + sapkákat, ráment még az alsóneműm ára is!xD

Magdusnéne, .Emama., Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Vadóc! :) Köszönöm szépen a támogatást, remélem nyom annyit a latban, hogy Imi megszán minket ;)

A baglyokhoz gratulálok! Nem lesz nehéz megszokni, hogy a jó kis + TP érdekében még két területre be kell lépni az aratások előtt ;):)

Neked is gratulálok a sapkás baglyokhoz! :) Minnyá arathatsz is velük ;)xDxD

A Jema is nagyon szereti Zsémbit, remélem Imi tényleg megenyhül irányunkban ;) Lehetetlen természetről meg szó sincs xD

Vadóc és lukimi kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, muszály vót rájuk szólni, mert keveset írtak és nincs mit olvasnom.xD
    Leülhecc, én asztat nagyon jól tudom!xD
    Most még elnézem nincs bünti. Különben is ha nem ülne melletted a Zsémbi kivel zsémbölne?!xD

Én meg hónap ünnepelek de nem mondom meg, hogy miért?! Fúrja csak az ódalatokat!:eek:xD:p

.Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép estét kivánok!
    Csak úgy cuppantak azok a pusszancsok, még én is hallottam.Igaz igazoltan voltam távol, mert délelőtt a Mátyás templomot néztük meg a felújjitás után, majd utána ebéd a gyerekenél, miután a Papa menyének volt a születése napja.
    Juj én nagyon csipem ezeket az ünnepeket, mert ilyentájt a család apraja, naggya együtt ünnpel, és az a sok fincsi dolog ami az asztalra kerül.Hűjnye de jó is.Az meg hogy együtt voltunk, na az meg pláne.
    Mondjam el talán, hogy miképpen is zajlott és mi is volt a felhozatal??

Nos, miután a nagyajtón bejutottunk, és a lift felrepitett minket a tetthelyre, már a csodás labrador , kinek a neve Grent, de hétköznap, csak Lajosnak szoktuk hivni,az hangos ugatással jelezte, hogy tudja, hogy jövök.Nem viccelek, olyan örömmel fogad, körül ugrál, megszagolgat, és bekisér. Kölcsönös üdvözlések után, elfoglaltuk a helyünket és magunkba szivhattuk a finom illatokat a konyha felől.
    Fenséges húsos káposzta volt az ebéd,és kétféle sütike.Az egyik házi francia krémes, hmmmmm, ha még ettetek finomat.A másik nem tudom, hogy mi volt a neve, de a hab megvolt sütve, és a közepébe pudingot csempészek, meg csoki a tetején, Hmmmm, na ez is igen csak finom volt.Ja, majd elfelejtettem, az egész olyan kerek formára volt alakitva, és a közepében a fáklya csak úgy égett a szülinapos tiszteletére.A kávé, már csak hab volt az esemény tetején.
    Hááát, ezért nem tudtam én jönni kedves Mindenki, mert ebbéli elfoglaltságom elvont innen engem....

Most aztán vissza zökkenek a rendes kerékvágásba, és várom hogy érjen a Hunyor,nagy sovárgásba .

5. .Emama.

Köszönöm a hozzánk való jóságodat ;)xD

Fúrja, fúrja, de nekem van egy tippem. Kíváncsi vagyok bejön-e az ötletem? ;)[​IMG]

Szia Elzemari! Örülök, az érkezésednek :)
    Fantasztikus leírást hoztál az ünnepi ételekről. Én eddig is éhes voltam, de most megyek feltúrni a hűtőket, mert hangosan korog a gyomrom ;)xD

Utoljára szerkesztett: 8.11.14
  6. Zsémbes-banya

Na jó! Végül is én tiszteletben tartom, hogy nem akarod elárulni a holnapi ünneplés tárgyát, és nem is kíváncsiskodom. Ezért nem fogom megkérdezni, hogy mit ünnepelsz, mert az már kíváncsiság lenne. Csak és kizárólag a te lelki békéd érdekében nem teszem ezt, és csak és kizárólag a saját lelki békém érdekében (meg, hogy ne ám azt hidd, hogy teljesen érdektelen vagyok) annyit kérdeznék meg, hogy előkészítetted-e a fülvédőket arra az esetre, ha sokan akarnák a bokádig nyújtani az arcod két oldalán szimmetrikusan elhelyezkedő, felettébb csinos hallószerveidet?:)
    Huhúhúúúúúú, de jó elfoglaltságod volt ma neked. Délelőtt a kultúra, délután az eszem-iszom, ez igen!:) Köszönöm, hogy megosztottad velünk.:)

.Emama. és lukimi kedveli ezt.
  7. lukimi

Szia örülök, hogy jól érezted magad legalább Te jársz különböző ünnepélyes és látványos helyekre.:) Én ha eccer elindulok abban köszönet nincs!:eek::)
    Ahogy ismerlek valószínüleg egyből ráhibáznál!xD
    Ehhez csak annyit, hogy szét röhögtem magam!!xDxD:p

Szerkesztek mert eszembe jutott: én is ismerlek Titeket és tudom, hogy Ti nem várnátok hónapiiiig, neeem neeeeem soha neeeeeeem!xD:D

8. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Tippem nekem is van de tiszteletbe tartom óhajod, s nem kíváncsiskodom;):pxD

.Emama. kedveli ezt.
  9. lukimi

Tippelni lehet esetleg válasz nem lesz mert nagy titok ám?!xD

.Emama. kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Szia Imi, igen a családi ünnepek meg pláne jól szoktak sikeredni, mert ilyenkor a felnőttek és a felnőtt gyerekek is együtt, na ennél jobb nincs is.Még valamit megsúgok, de csak nagyon halkan, még egy piszok jó dolog van ilyenkor, mert csak oda kell ülni az asztalhoz,és utána felálni, mint aki jól végezte dolgát.
    Nincsen izgi, hogy mi legyen a menű, nincsen izgi, hogy jól sikerül e, nem hiányzik e valami.Nincs bevásásrlás, nincs főzés, nincsen mososgatás, csak a habzsi dőzsi....
    Imi, miért mondod, ha Te egyszer elindulsz abban nincsen köszönet???
    Szia Ema, elhoztam a francia krémes képét, http://kepfeltoltes.hu/141108/franciakr_mes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    és a másik amin a fáklya volt, http://kepfeltoltes.hu/141108/fincsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Szóval fincsi volt mindkettő, akáposztáról nem is beszélve...

Zsémbi, talán akartál valamit mondani, vagy csak idézted amit irtam...Látom, már, időközben megérkezett a betűd is.
    Hoztam a sütiből is, igaz nagyon virtuális, és sok köszönet igy aztán nincsen benne...

.Emama., Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

:cry:Ezt nem kellett volna! Ezt igazán nem kellett volna megmutatnod, jajmamáááááám!:cry:Nagyon szeretem a franciakrémest.
    Már huhuztam egyet rá, csak beleírtam a szövegedbe. Bocsánat, javítottam.:)

.Emama. kedveli ezt.
  12. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét Mindenkinek!

Rég jártam erre, de nem jöttem üres kézzel:) egy kis finomság most lett kész, egyik nagy kedvencem a sokk közül:) igaz még a hűtőben van folyik a teteje de azért nem bírtam ellen állni már kóstoltam nagyon finom lett:)

http://www.google.hu/url?sa=i&rct=j...YwbLjSbrNgUfh7YlrQPg5HzA&ust=1415558919504183

Imi, neked boldog névnapot! picit ugyan meg késve, de még talán belefér:)

.Emama. kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Igen igen láttam már.Ó, ha tudtam volna, hogy gondod lesz vele, akkor nem hozom, de tényleg nagyon fincsi volt.És a csokis teteje, na az is maga az élvezet, ahogy roppant egyet amikor a számban a fogam hozzá ért. Hmmmmmm.A krémje, puha és lágy,a tejszinhab csak úgy omlott szét az izlelő bimbókon...Hmmmm.
    Zsémbi, vigasztaljon a tudat, hogy én is csak egyet ettem, mert nem mertem még egyet, hiszen a káposzta sem volt egy diéta bomba,s igy aztán lassan nálam is feledésbe megy már...

Vakond gazda, azta... Te ilyen finomat tudsz sütni, Lúdláb szelet???Én ennek nem tudok ellen állni, mert olyan finom laza a krémje, húúú de jó lehet...

.Emama. kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Szia Bettike!:)
    Hiányoltalak is nagyon, már kezdtem volna szervezni a Lonára rendszeresített mentőosztagot, osztottam a lapátokat. Hála az égnek nincs rá szükség, akkor visszapakolunk.
    Bár lehet, hogy mégsem, inkább indulunk Lonáért.:)
    Lúdláb! Az előbb kinyúltam a krémestől, most meg ez a lúdláb! Akkor ha lúd, legyen kövér, annak legalább a lába is nagyobb, eszem egy szeletet.
    Teeeeeeee! Lezsémböllek ám!:D Még részletezi is ártatlan arccal és hanggal, hogy mi, hogyan ropogott, meg az ízlelő bimbói, vigyázz!:D

.Emama. kedveli ezt.
  15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Elzemari!
    Jaj, de szeretem ezeket! Most már nekem is csorog a nyálam;)xD
    Szia Betti!
    Jó, hogy jöttél, s nem is üres kézzel!:D Egy kicsit sem kívánom a sütitxD:p;)

.Emama. kedveli ezt.
  16. lukimi

Tudod nem kell ám mindíg komolyan venni amit írok de most pontosan aktuális mert szerdán én is elindultam Budapestre szétnézni csakhát nem valami ünnepséghez, hanem orvoshoz.:)
    Így aztán maradt a kocsiból való nézgelődés és jöttek a régi emlékek meg próbáltam még annyi idő után felismerni fővárosunkban az útvonalat az az tudni, hogy éppen merre is járunk?! nem mindíg tudtam.....sőt! xDxD:p
    Nagyon köszönöm!:)

Késő este ilyet látni?! Egyből Ema szindróma vett rajtam erőt és a hűtőnek habár másik helyiségben tartózkodik erős vonzását érzem. Na nem ilyen nyál csorgató van ott de valamit csak lehet belőle csaklizni.....xD

.Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Így már tutira tudom, az előbb is ezt tippeltem ;)

Jajjjj, hát még kínzol is??????;):pxDxDxDxD
    Nem tudtam még ennivalót szerezni, mert közbejött valami hirtelen tennivaló. Lassan szerintem az ország több pontján hallható lesz valami mennydörgés féle. Na nem kell majd megijeni, nem erős vihar közeleg, csak az én gyomrom korogxDxD

Szia Betti! :) Hááááát még te is???? ;)Drága istenem, mi lesz velem most már?????;)xD

Vadóc kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Imi, ritkán jársz a nagyfaluban, hogy a Zsémbi szavát idézzem??Ha régen,akkor biztosan sok változást vettél észre.Mikor voltál utoljára ezt megelőzően??

Ema, igen valami zörej elsuhant itt a ház felett, igaz nagy galibát nem okozott, mert hamar vége lett.Gyorsan szaladj ki a konyhai helyiségbe, ott biztosan találsz valami enyhet adó valamit, ami a zörejt teljesen megszüntetei.

Ha esetleg a templomról is olvasnátok egy pár gondolatott odahaza megtaláljátok...

Zsémbi, Vadoc, tudjátok, azért jó ez a játék, mert büntetlenül lehet beszélni olyan dolgokról, ami súlyos kiló felhalmozódást okozna ha elétek tenném.Igy meg, csak nyálat csorgatunk, és nem lesz semmi bántódásunk...

.Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

:D Látod micsinátak velünk?!!!! Jujjajujjjajujjjjaaaa!:D
    Jól van Imi! Én akkor is meghúzogatom azokat a helyre füleidet! Ekkora teljesítményért az a minimum. Képzeld el mi lesz ha eléred az 1-es után a dupla nullát. Olyan büszke leszek, hogy csuda. Az enyim csapatomban kettő matuzsálem, te jó ég!:):D

.Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Köszi az invitálást, el fogom majd olvasni, csak picit később, ha nyugi lesz nálunk :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.