Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Na, akkor bizony a legjobb dolgokkal érkeztél és a legjobb helyre hoztad őket ;):) Köszönet érte :)

2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Emma csodálatos a Bannered, nagyon tetszik szolid és elegáns !!!!!! Imi gratulálok a 99-szinhez, a posta galamb
    viszi a [​IMG]kinevezésedet !

.Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Köszönöm szépen :) Nem új darab, csak elővettem a gardróbból kicsit megszellőztetni még tél előtt :)

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm szépen.
    Imi: Gratulálok a szintlépésedhez, meg az eljövendő ünneplésed okához is!;)

.Emama. kedveli ezt.
  5. .Emama.

Nagy farm: 1-1 XXL mandula és fenyő, 1 kecsketej és 2 ujjas juhar. A Picin még 25 perc van hátra, az ólakból pedig mindkét farmon még több. Ezeket nem várom meg, hanem elápályázom az ágyikóm felé. Majd jövök :)

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

ajaj Ema, vizes borogatás van a homlokomon, azóta, hogy megláttam a benneredet, vagy bannerodat.Hát valami szupi...nagyon nagyon jóóóó...Gratula érte.

.Emama. és lukimi kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia.:)
    Nekem? Nekem nem?:cry::cry::cry:Pedig vénültem. Lehet, hogy csak lovagiasságból nem, mert ugye nőknél ezt nem illik kihangsúlyozni!;)xD
    Álmodj szépeket, de gyorsan ám!;)
    Fáid nem a legrosszabbak, sőt!:)
    Vedd le azt a borogatást Elze! a tiéd is nagyon szupi és nagyon jó, ráadásul még hasonlít is rád a kedves, kalapos hölgy!:)

.Emama. kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor nem csak káprázott [​IMG] a szemem, mikor eggyel több ráncot láttam az orcádon... Gratula! [​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Esedezem zsémbességednél.
    Mivel nem leledzel a szomszédaim között, ezért nézd el nekem, hogy nem vagyok kellően tájékozott szintbeli állásod tekintetében. Mindamellett a való életbeli szintlépéseidet sem tudom naprakészen követni. Minden esetre akár a játékbéli, akár a való világ béli szinted emelkedett magasabb dimenzióba természetesen részemről is kijár számodra a gratuláció.;):)

Magdusnéne, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Köszi, köszi!:)
    És én is gratulálok a Te 93.-kodhoz, roham léptekkel törsz előre!!:)
    Itt is sütött. Amíg ki lett mosva. Teregetés után kb 2 órával meg beborult, nem sokára meg kell sétáltatni a ruhákat idő előtt és irány a fregoli.xD
    Nagyon köszönöm!:)
    Pedig hidd el szívesen kullogtam utánad.xD Azért nem is olyan bizti az az előzés mert 1 év és kb 4 hónap után ezennel befejeztem a vevők kiszolgálását és ez napi: - 200.000 Tp.:eek: Szolgálják ki magukat!!xD:p

Részletek: 96-ra 40 nap alatt léptem,
    97-re 43 nap alatt,
    98-ra 49 nap,
    99-re 54 nap alatt.
    Nagyon köszönöm, ha egészség lesz - lesz 100. is!:)
    Nagyon köszönöm!! :)
    Te várod a meleget, én szeptember vége óta élek újra, a nyár után. xD:p Azért túl hideget én sem szeretnék.:)
    Köszönöm szépen!:)
    Elképzelhető, hogy a 100-után már néha néha maszkot kell fel tennem?!xD
    Nagyon köszönöm, a galambot már befogtam. Majd röptetem a Te 100-ik szinted alkalmával.:)
    Miksza nagyon köszönöm, ráadásul ez az ünneplésem okozója!xDxD:p

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Köszönöm, de nem is értem miről beszélsz.
    Minden, de minden el van nézve, ilyen szöveg?!!!! Való életben hála az égnek még nem léptem a 93-ra, bár akkor legalább elmondhatnám, hogy megéltem azt is!:D
    Imikém
    szédületes a tempó!
    A 94-es szint elérését a magam részéről 2015. március 31-re tűztem ki. Csak nem fordul elő olyan hogy nem érem el addig sem....

.Emama. kedveli ezt.
  12. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Imi és kedvenc Nővérkém!
    Nagy - nagy gratulációm nektek a szintlépésetekhez:)

.Emama. kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nagyon köszönöm!:)

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imi, nagyon komoly adatokkal rendelkezel, igaz én is szoktam jegyezgetni egy füzetbe, hogy mikor hol landoltam...Ezek után a 100, már csak egy nagyobb ugrás lesz neked!!
    Ó igen, de az már történelem!

Azt olvastam, hogy mi történik, ha kiszakad /sz a háló/ból...
    Megváltozna minden.
    .Át kellene programmozni az életritmusunkat, a posta szerepe felértékelődne,a nyilvántartások, adatbázisok csak nagyon lassú és fáradságos munkával lennének elérhetők.A banki szolgáltatások miatt a fiókokba kellene vándorolni.Az oktatásban újra a memória
    alapú tudás dominálna..és a többi...
    Paul Müller képes volt arra, amiről sokan azt hiszik, ma már lehetetelen.Egy évig élt offline, vagyis internet nélkül.Az amerikai újságiró felfedezte, hogy az első néhány hónapban milyen is a háló nélküli élet.A barátaival találkozott, frizbizett, a posta szolgáltatásaival kommunikált.
    Ám ahogy telt az idő, kederültek az árnyoldalak.Egy idő után otthon üldögélt,belefáradt abba, hogy a bekopogtasson az ismerősökhöz, a frizbi is már porosodott,a könyvek helyett a videójátékokkal múlatta az időt.
    Tapasztalatait összegezve, megállapitotta, hogy " A tervem az volt, hogy elhagyjam az internetet és találkozzam az igazi Paullal és az igazi világgal,csakhogy az igaz Paul és az igazi világ elválaszthatatlanul az internethez kapcsolódik."

Mi erről a véleményetek....Ti meddig tudnátok internet nélkül élni???

Utoljára szerkesztett: 9.11.14
    .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Aranyos vagy, köszönöm szépen.:)
    A múlt vezet a jelenbe, és a jelenből táplálkozik a jövő!:)

.Emama. kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csak egy aprócska mosolytól eredő ráncról, amit észrevettem... [​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Nem is tudom....., érdekes dolog ez. Sokszor megfordult a fejemben, hogy talán boldogabb életet élhetnék ha igazán a földhöz, a természethez közel tudnám élni a mindennapjaimat. Álmodoztam egy aranyos kis házikóról egy erdei tisztáson, előtte virágos kert, mögötte veteményes és gyümölcsfák, és a terület végében egy tiszta vizű patak csörgedezne. Lenne egy erős, jó kedélyű, empatikus férjem, három gyermekem két kislány és egy fiú. Boldogan kacagva játszadoznának, az erdőből, a bokrok mögül lesnék őket a rókakölykök és őzikék. Akkor nem kellene villany, tévé, rádió, mobiltelefon és talán mégis minden egyes napon azt mondhatnám, hogy boldog vagyok.
    Ma már ezt akkor sem tudnám elképzelni ha az életkorom még megengedné, mert, mert jött az a fránya Internet, megismertelek benneteket, és ennyi.....
    Nyilvánvaló, ha rákényszerülnénk a civilizáció vívmányai nélküli életre, megpróbálnám megtalálni a szépségeit, és ha másképp nem, hát gyalog indulnék el hozzátok trécselni.:)
    Komolyra fordítva megint. Az a meggyőződésem, hogy az ember nagyon fejlett alkalmazkodóképességgel rendelkezik, és ha csak nem magát a létét veszélyeztetik a körülmények, akkor képes arra, hogy megszokjon bármit. Ez egyrészről jó, másrészről káros, mert teret ad a megalkuvásnak, következésképpen hajlamosak vagyunk arra, hogy azt is megszokjuk ami rossz ugyan, de tudnánk rajta változtatni.

.Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  18. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia :) Nem mertem megvárni vele a kövi gazdaraktár eksönt, mert a verebek azt csiripelik hogy hamarosan gyön az új terület, ha jól emléxem víz alatti lesz, remélem nem feleslegesen áll a bagolytojás a pajtámban, bár az is lehet hogy pont azért mert víz alatti nem lehet kitenni majd a baglyot. Majd ha okosabbak leszünk, kiderül hogy ki járt jobban :)
    Szia Betti :)
    A sapi tartalék, ha jön az új terület, és lehet rá bagolyot tenni, oda kell :)

Imi
    Gratula szintlépéshez, nálam nagyon belassult a menetel, de fene bánja :)

19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Itt felénk úgy döntött a napocska hogy nincs kedve sütni és elbújdokolt a felhők mögé.
    Pedig mintha azt mondta volna a meteorológia hogy ma napos idő lesz. Hát valahol biztos.

Lonácska mindenkit puszil, mindenki hiányzik neki, ahogy tud jönni fog a fórumra.

Iminek és Zsémbinek gratula a szintlépéshez!

Szia Marika!

Ahol a Te kis kerted van, ott volt egy vállalatnak / ahol anyukám dolgozott/ gyermeküdülője ott voltam még aránylag kis gyerekként vagy két nyáron át, aztán fiatal lányként az anyuval oda jártunk a Rákosrendezőről vonattal a Dunához fűrödni. Aztán kb. 25 évig nem jártunk arra. Majd egy 6-7 éve ismét arrafelé vetődtünk.
    Sajnálom, hogy a nagy szálloda tönkrement, kétszer voltunk ott, akkor nagyon szuper volt, mind a szálloda, mind az ellátás, illetve a wellnesse.
    De ennyi év távlatából természetesen rettentő sok a változás.
    Ez már bő ötven év történései.

Az event gazokkal meg a lapátokkal mindjárt kész leszek, aztán azt hiszem én is hosszút kell hogy ültessek, hátha a felröppenők megemberelik magukat, igaz hogy idő van még bőven.

.Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  20. .Emama.

Remélem a vizes borogatás lekerült már a homlokodról ;) Köszönöm a gratulációt, mint írtam régebbi gyártmány, de nem veszít szememben az aktualitásából. A kalapos nőket egyébként én is nagyon szeretem, illetve magát a kalapot is :)

Akkor a többi:
    Picin drót, só, japán akác, 1-1 XXL berkenye és mandula
    Ólak a picin retro++ hód és narancs kacsa. A nagyon: piros tehén és galamb. Nem örülök, hogy az újabbakból nem lett megint, se sünöm, se békám, se egy csomó mindenem nincs még. Ennek dacára ezek sem lettek rosszak, a Picin még csak 3 retro ++ hódom volt.

Tuti bizti! ;)xD Már többször leírtuk mindketten, te maradsz ezen az úton, én minimum 90, de inkább 180 fokos fordulatot veszek. Ami ternészetesen nem azt jelenti, hogy visszafelé indulok el, de mégis valamiféle visszalépés lesz nálam.;)

:D

Én belekényszerültem pár hónapra, borzalmas volt.:oops: Nem kívánom senkinek, aki már megszokta a netet :)

Néha szükség van arra a tulajdonságunkra, hogy mindent meg tudunk szokni, akár a rosszat is [​IMG] Ki-ki a maga sorsa kovácsa alapon elvileg mindenen lehetne változtatni, mégis vannak olyan patthelyzetek amin nem és akkor jobb ha nem lázong az ember lelke. Törekednii persze akkor is kell a jobbra, nem szolgalelkűség a cél :)

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.