Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia te kicsit elveszett Sütike! Azért jó, hogy előkerültél ;) Szedegesd össze magad és unatkozzál egy picit itt a gépnél ;):)
    A dicséretet köszönöm szépen :)

A titokóljaid neked is gyatrák lettek, sajnálom.

A függönyöket nekem is lassan mosnom kell, itt borzasztóan nagy a por és az egyik ablak állandóan bukóra nyitva van. Afölött nagyon hamar elkoszolódik mindig a függöny :(

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Zsémbikém, megint gratula a szintlépéshez :)
    A felröpikről annyit, hogy ezerrel megy a trágyagyár, a szélre gomára egy területre adott négyet :)
    Amúgy már csak 125 kell :D

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Csak azt nem értem, hogy az első nap, meg a második napon összejött egy vagonnal, vagy a fele meg lett, azóta meg alig jön.....már csak hosszúkat vetek, még 125 hiányzik....

A házat rendbe tettem a múlt héten, szerencsére......:) :) Remélem, a jövő héten unatkozom egy kicsit..:D :D

Hát, tényleg nem lett nagy siker a két pocok, de majd el cserélem őket..:D :D

.Emama. kedveli ezt.
  4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Be ugrottam jó éjt kívánni.

sutimami57 kedveli ezt.
  5. .Emama.

Nekem is már 150 alatt van a hiányzó felrepim, most arattam mindkét farmon.
    A pocok? Kérdés, hogy tudsz-e jó cserét csinálni még vele? Azt hiszem már nagyon sok van kint a játékosoknál.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Rozimama! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  6. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Jó pihit neked Rozimama :)

sutimami57 kedveli ezt.
  7. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Köszönöm a kedves fogadtatást!
    Én egyszerűen nem értem hogy tudtok ilyen ütemben haladni! Szívesen vennék pár ötletet mit is tehetnék ha csak reggel van egy órácskám meg így esténként,mégis hogyan haladjak, vagy hol olvassak. :)
    Jó olvasni titeket!
    Internet nélküli élet? Voltam már internet nélkül egy farmon és meg tudnám szokni egy pillanat alatt! Állatokkal pótolnám. Elképzeltem már én is az életemet egy farmon de sajnos a mai világban a Nomád élet is pénzbe kerül nem kevésbe.(Lásd.: Haszonállat tartás)

Jön a karácsony az ünnepek lassan nekem is takarítanom kell. Mosást tervezek szabadnapra no meg ablakpucolást és takarítástra és persze főzést. Nem tudom hogy fog beleférni minden egy napba de talán sikerül ügyesen gazdálkodnom az idővel. :) Könnyebb lenne ha párom is itthon lenne és tudna segíteni,de majd csak megoldom,nem vagyok elveszett csak szörnyű hogy munka mellett az egy szem szabadnapomon sem pihenhetek mert itthon meg úszik a lakás. :( Elkeserítő a mai életvitel. Felgyorsult az idő.
    Na megyek aratni amint lesz időm benézek hozzátok ismét! Vidám kis csapat!

sutimami57 kedveli ezt.
  8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Látom senki nincs itt, én is elköszönök, jó éjszakát, jó pihenést Mindenkinek!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Édes Drájjgáim emék, mer' hónap [​IMG] , és minnyá hónap!:(
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, vidáman és legyen vidám hetetek!:)

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Bejutottam elköszönni.:):sleepy:
    Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  11. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Megyek én is mert hívogat az ágy, milyen igazad van Zsémbi sajnos holnap már hétfő... áááá
    Mindenkinek Jó éjt Szép álmokat:)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. .Emama.

A szükséges 450-ből 344 illetve 342 felrepivel zárom a napot, reményeim szerint a hiányzó holnap már meglesz mindkét farmon.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +10 fok és felhős ég van.
    Kellemes hetet mindenkinek.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Szép napot mindenkinek!

Kedves Szomszikák, evetke letudva, nem kérnék több felrepit, had menjenek oda, ahol esetleg szükség van rá.
    Amúgy térjünk vissza a régi kerékvágásba.
    További jó játékot.;)

sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szép napot mindenkinek!
    Ügyes vagy!
    Nekem még hiányzik a felröpi, de reményeim szerint holnapra talán meg lesz.

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Tizenhárom lámpást kaptam a 13 pálcikagyárra. Jó lenne, ha sűrűbben lehetne aratni...

17. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Lóga lába lóga..........;) Csücsülök a felhőn és várlak benneteket :)
    A flippergép mellé ültem, az csak halkan csilingel, a műhelyben túl nagy volt a zaj.;):pxD

A reggeli aratás mindkét farmon meghozta a hiányzó felrepiket. A Picin éppen annyi lett amit be kellett adni, a nagy farmon több a mamutfa, ott több lett kicsivel.

Drukkolok, hogy mindenkinek minél hamarabb összejöjjön a hiányzó felrepi mennyiség!

Szia Miksza! :) Akkor üzemel a motor vagy együtt mentek a pároddal autóval? :)

Szia Pisti! Olyan kár, hogy csak ilyenkor jössz :(
    A befejezett eventhez gratulálok :)

Szia Gabi! :) Neked is drukkolok nagyon :)

Szia Erzsike! :) Jók a terményes ólak bizony. ;) A mamutfák is nagyon jól adták reggel, gyakorlatilag egy az egyben jött mindről.
    Remélem neked is mihamarabb összegyűlik a hiányzó mennyiség! :)

gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Most arattam 404 miniparcella nőszirmot és 63 lámpással gazdagodtam. Legkésőbb holnap reggel költözök melléd a felhőre...
    Kérsz egy kávét? [​IMG] (Ugye jól emlékszem..?)

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
    .Emama., gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  19. .Emama.

Várlak nagyon :)

Kávét kérek szépen (teljesen jól emlékszel:)), hoztam hozzá egy kis sütit ;)xD

Vadóc, gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

Megkésve bár, de törve nem, megérkeztem... [​IMG] Nem volt itthon mentes, ezért be kellet szereznem, de rögtön kettőt hoztam...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.