Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Az biz rúzs és pont.xD Nekem meg jár a......., na jó nem 50 FA, hanem helyette a virágos taliga :pxDxD

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Az lehet, hogy "biz", de nem rúzs!. Az is lehet, hogy amikor a bannert készítetted még rúzs volt, de azt én rögvest letöröltem. Neked valóban jár a......., azért ugyan nem kapnál virágos taligát, de mert ilyen szép bannert csináltál - eltekintve attól a kis hibától, hogy eredetileg rúzs is volt rajta - teccse!

.Emama. kedveli ezt.
  3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Köszönöm a gratulációt a szabónőm nevében is. Lassan át kell majd öltöznöm valami téli ruhácskába, de olyanom még nincsen.
    Majd megyünk hozzád mikulást és szaloncukrot enni, kevesebbet kell kipakolnod.xD
    Jó éjszakát, jó pihenést Neked + puszi is.

Szia Zsémbi!
    Majd igyekszem egyiket sem elhagyni, inkább elbújok nehogy valaki kifigyelje a lámpámat.[​IMG]
    Köszönöm szépen, majd igénybe veszem a párnát. Sok jó ember kevés párnán is elfér! /Persze kérdés kinek mekkora a "bannere".:pxDxD

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét!

Gratulálok mihez kell fákhoz felhőhöz:) Reggel már én is lógatom rajta a lábam, ha feltudok rá mászni, már olyan sokat kell mászni, hogy elfáradok, mire felérek :p :)még 52 felröpi kell az már reggel összejön:)

csak képekben olvastam vissza az utolsó oldalt,( úgy szeretem nézegetni a sok szép bannert mindig megcsodálom) de majd most pótolom, hogy ki milyen ügyes volt mi szépet jót csinált:)

Zsémbes-banya, .Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha ezen múlik, akkor nekem is jár az 50 farmarany... Vagy csak a szám jár...??? [​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. .Emama.

Köcce, nagyon szépet kaptam, úgyhogy befejezem a vitázást ;) Megjegyzem amúgy sem érdemes vitázni veled, utolsó szó csakis a tied lehet ;):pxDxDxD

xDxD
    Van elég hely és elég párna is, majd csak megleszünk valahogy ;):)

Szóljál ám, ha van valami télies banner elképzelésed, vagy találsz esetleg a készek között neked tetszőt! :)

Szia Betti! Neked is van már párnád a felhőn, várunk :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Már miért járna?o_Oo_Oo_O Semmi, de semmi rúzs nincs rajtam, nem tudom ki kent össze, nem én az biztos.:p Lehet, hogy nálad is a nagyi járt?
    Bettike
    az én bannerem pont méretes!:D
    Elköszönök mára, mert tegnap későn feküdtem le, és miután túljutottam a holtponton alig tudtam elaludni. Reggel volt is ajaj!:D
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
    .Emama. kedveli ezt.
  8. Vakond-Gazda

Kell is az olyan magasan már hideg van:) Mostanában annyi felhőt kapunk, aminek örülök, mert ezek a bahamásak jók, már oly sok btp kell, de mire learatom....:)

9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Köszi szépen a felajánlást, mivel nekem a tél a kedvenc időszakom nagyon nehéz a választás, mert annyi mindent szeretnék, hogy annyi hely már nincs is egy banneren. De folyamatosan nézegetek és ha meglátom az "igazit" akkor visítok.
    Jó éjszakát, jó pihenést Neked.
    Szia Betti!
    Jól jönnek azok a párnák, hogy mire mindent learatunk a paszulyon legyen hol megpihennünk.

10. .Emama.

Jó éjszakát neked is Zsémbi! :)

Jók az utóbbi felhősorok, sokkal jobbak, mint amiket ezt megelőzően adtak. Épp összeszámoltam, napi 20 ezer BTP-t tudok a felhőkről összeszedni és az nagyon jól jön ott. Ma léptem szintet, majdnem 1 M pont kell már a következőhöz, tehát elfér ennyi támogatás ;)

Sorolj fel mindent amit szeretsz és csak annyit passzírozok rá egy képre belőlük, ami ráfér ;) Legalább van miből válogatnom :)

11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért, mert siettem és félre értettem, amit mondtál... [​IMG] Azt hittem te kapsz aranyat, nem az aki meglát...

12. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Mindenkinek jó éjszakát!

13. .Emama.

Ez megint szenzációs xDxD
    Zsémbi már nem látja sajnos ma, mert elment lefeküdni.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Vadóc! :)

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
  14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Köszi szépen, átgondolom. Most is a meglévők között barangoltam, találtam is tetszőket , de még párszor átnézem a listát.

Jó éjszakát Neked is!

Elköszönök én is Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat!

http://www.humorvilag.hu/pdata/t/l-8546.jpg

15. Vakond-Gazda

Én is elköszönök, mindenkinek jó éjt szép álmokat:)

16. .Emama.

Jó éjszakát, szép álmokat nektek is és mindenkinek! :)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +8 fok van és csúnya ködös idő!.:(
    Ne hagyjátok, hogy ez rányomja bélyegét a hangulatotokra. Legyen vidám napotok.:):):):):)

18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Jó reggelt!
    Az időjárás itt is ugyanilyen:(

Kérem a párnámat a felhőn;)xD

19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Vadoc el van itt már mindenkinek a párnája készítve, ha fel ér csak le ül és már pihenhet is. Annál tovább tart a pontok leszedése, már jó volna egy kar amit le csapunk és le van szedve a tp a felhőkről.
    Az idő elég ködös de azért hoztam kávét.

Egészségetekre ![​IMG]

20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm a kávét!:)
    A kéket szeretném, bár lehet, hogy Ema azon csücsül?:oops:;):)xD
    A felhőleszedéssel kapcsolatban teljesen igazad van!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.