Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jöttem én is a felhőre és hoztam némi harapnivalót is... [​IMG]

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! Neked is szép napot kívánok! :)

Örülök, hogy megérkeztél a felhőre te is, gratulálok! :) Az új kék párna természetesen a tied lehet ;)én már régebb óta ücsörgök egy másikon :)

Szia Rozimama! Köszönjük a kávét :)
    Nekem tán még fontosabb lenne, egy pontos visszaszámláló óra a felhőkre is és az is, hogy valóban pontosan lehessen minden nap leszedni. Állandóan csúszik 1-2 percet:oops::(

Szia Erzsike! :)Te is megjöttél, jaj de jó :) Gratulálok neked is! :)
    Köszi a finomságokkal teli kosarat, majd elcsemegézzük láblógázás és trécselés közben :)

3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Végre felmásztam a felhőre, a párnát köszönöm picit pihenek, a kávét és a reggeli új erőt adott, megyek is tovább, legyen szép napotok!:)

.Emama. kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D
    Sziasztok ám!:)
    Ottan vaokám éni a felhőn és lógalábalóga!:D
    Megyek, mert annyi sok munkám van.:( Legyetek vidámak, és teljen a pajta! Írjatok, írjatok, nagyon szeretem olvasni!:)

.Emama. kedveli ezt.
  5. .Emama.

Szia Betti! Gratulálok! :) Pihenjél egy picit, élvezd ki a jól végzett munka gyümölcsét :)

Szia Zsémbi! :) Gratulálok neked is! Ezek szerint az 59-en is sikerült befejezned, örülök neki :)

Hogy egy ifjú titán humorista - a családunkban klasszikussá vált - mondását idézzem:
    " dógozzzzááááááá!!!! hát ki akarod játszani a mozgásérzékelőt?" ;)xDxD

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Gyönyörű idő van süt a nap akárhány ágra, nem is kell túl öltözni 1 póló arra egy kis könnyű pulcsi csakhogy legyen. Igaz, a távolabbi szomszim rövid nadrágban van meg olykor felülről félmeztelen de őt fűti a haza szeretet mivel ő 1 alkoholmisszimó. xD

Gratula mindannyiótoknak jól elbújtatok előlem az az fel költöztetek az égboltra én meg lentről kukucskálok fel az égbe.xD

A szerver valószínüleg megtréfált mert az iménti fórumra lépéskor azt láttam, hogy a "kedveli a hsz-m" mellett csakis vörös rózsa leledzett és ez 30-szorosan, alig tudtam az aljára legördíteni.xDxD:p

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!
    Az idő felénk, nagyon szomorkás, a napocskának hűlt helye van.Az ablak előtt a fán, egyre másra módosulnak a szinek.Jelenleg nagyon szép okker sárgában pompáznak még a fán maradt levelek.Bizom benne,hogy még távol van, hogy teljesen elszálljanak mind a lenti régiókba.
    Mit ki nem találnak az emberek.Olvasom, hogy rántott húsból torta. http://turboanyu.cafeblog.hu/files/2014/11/husitorta.jpg
    Mit szóltok hozzá?Én inkább maradok a finom kenőcsöd piskótánál, de szokták mondani, kinek a pap, kinek a papné.

Szia Imi, irigylésre méltó felétek ez a szép napsütötte idő...lehet, hogy valaki virággal lepett meg???S még ráadásnak sokkal is!!!???

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Úgy el fáradtam a felhősor mászás közben, hogy csak pihegek...De jó felülről nézni a szigetet, talán egy kicsit besegít a haladásban.

Meg nézegettem ezt az új gazdaköri feladatsort, aztán csak vigyorogtam rajta. Jó sokat ad, meg aztán tényleg érdemes megcsinálni, de nekem nagyon távoli. Csakúgy bele néztem. A következő 5 éves tervben talán szerepel.

Amúgy semmi újság, takarítottam, mosok, még megy egy adag mára, teszem-veszem a dolgokat, most olyan nyugisan, nem is sietek sehova. Néha jó így.....

A farmra tegnap ki pakoltama fákat, biztosan többet adnak, mint a föld, hátha kicsit haladok vele.

A tenyésztést várom, vagyis a Boom-ot, kakukkot biztosan nem tenyésztek, csak pár rendes állatot, hátha ugrik egy nagyot...:D :D :D

Gratulálok Lonának a szintlépéshez, a sikeres event befejezéséhez Mindenkinek, aki végzett,a többieknek kitartást,a hosszabbítás jól jött, még gyűlhet a röpi. Kellemes, szép délutánt kívánok!

Zsémbes-banya, lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nagyon jól néz ki ez a torta igaz nem kenőcsös, de aki a sósat szereti az jobban örül neki. Hát egész nap felhős és olyan semmilyen idő van. Így a felhőn se jó lenni, mert ködösen láttok mindent. De azért el üldögélek veletek, aki még nincs itt húzzon bele ülőhely még van.

Zsémbes-banya, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Komolyan mondom, nem nyugszom addig, amíg nem lesz ilyen tortám.......észbontóan néz ki...:D :D

Szeretem az igazit, de ha választanom kellene, biztosan ezt választanám...D :D :D

11. .Emama.

Szia Imi! :) Tessék még egy ;)xDA 99-es szintlépésedre csak jár egy rózsacsokor xD
    (Állandóan elfelejtek lájkolni, elszégyelltem magam és visszaolvastam egy csomót. :))

Szia Bicilkis Lány! :) De jó, hogy bekerekeztél te is ;):)
    Nálunk a férjemen kívül mindenki szereti az édességet. A férjem tuti ezt választaná, szerintem a középső fiam és én is, a kicsiben nem vagy teljesen biztos, de még ő is lehet. Utána viszont mi hárman mindenképpen kérnénk a finom csokikrémes tortát is :pxDxD

Szólunk Szélúrfinak, hogy fújja el a ködkendőt ;):)

Ugyeeeeeee? xDxDxD

Zsémbes-banya, sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  12. sutimami57

Hát, az a helyzet, hogy a kolbász mellett a rántott husi a kedvencem, mint Gombóc Artúr a csokival, úgy vagyok én is a husikkal.......

Minden husit szeretek, de a rántott, és a kolbászok a gyengéim......:) :)

13. .Emama.

Na a rántott hús nálam is Gombóc Artúr effektust vált ki ;) Mondhatom minden hús, de a húsok királya mégis csak a prézlis ;)Mostanság ritka vendég nálunk, de jó emlékezni arra, hogy volt ez másképp is :)

Zsémbes-banya, lukimi és sutimami57 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ide nekem az összes tojtááááát! A kerek, a szögletes, a lapos, a magas, a nagyon krémes, a gyümölcsös, a gyümölcsös és nagyon krémes, az összes ízesítésűt, csak előtte a rántott húúúúúúsosat!:D
    Aztán hiányoztok és kész!:)

15. .Emama.

xDxD Picit más szórendben fogalmaztad meg, de ugyanazt írtuk ;)xDxD

16. sutimami57

Na, látom, jó helyre keveredtem!! :D :D :D Nem baj, jó nagy ám az a torta, bőven jutna belőle....:) :)

A husis után jöhetnek a finom torták is..:) :) :)

Egyik kedvence a családomnak az a hústorta, ami csirke mellből készül, és le van rakva egy tálba, panírral, sajttal, baconnal összerakva, betakarva, és ha kész, szeleteljük, mint a tortát. Annyira finom......

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó, most akkor kiderült , hogy a rántott húsos torta nem is egy ördögtől elvetett valami.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Annak egy variációja nálunk Karácsonykor szokott lenni. Csirke vagy pulykamellből szoktam csinálni, esettleg sertésszűzből. Vékony pici kiklopfolt szeleteket liszt, tojás, reszelt sajtba forgatok, majd baconnel kibélelt jénaiba rétegezem, a tetejére visszahajtogatom a bacon szeletek szélét és még beterítem további szalonnacsíkokkal. Így dugom sütőbe, krumplipüré vagy tartáros krumplisaláta (tojással, zöldségekkel dúsítva) a körete. Nyammmmmm :pxDxD

Szerintem kifejezetten jó fogadtatásra talált xDxD

Zsémbes-banya, -elzemari- és lukimi kedveli ezt.
  19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Sós torta... A lányomnak készült tavaly. Az ideiről nincs kép.

20. .Emama.

Jaj de guszta :) Picit mesélnél is róla? Valami olyasmi alapot vélek felfedezni, mint a gyümölcstortának van és rajta túró/sajtkrém?
    Nagyon jól néz ki :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.