Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hát egy mellkasrtg. semmiképp nem árt, utána már okosabbak lesznek az orvosok is. Reméljük nincs azért tüdőgyulladása! Mihamarabbi jobbulást kívánok neki! :)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Papi mielőbbi jobbulást nektek.
    Elmentem szundizni.
    További szép estét, jó pihenést.

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia:)
    Leveles feladatsor nekem is jól jött. A szarvasgombás bronz és ezüstjét meg tudtam csinálni, aztán elfogyott a szarvasgombám. Már tudom, hogy kellett volna terményes ólakat is időnként kiraknom, most raktam is ki. Öt milcsim nem lett, de törekszem a jóra!:D
    Ajaj Papikám!
    Azzal pedig vigyázni kell. Kihordtam már eddig bizonyítottan négyet lábon, az ötödik két hét táppénzembe került, plusz azok a kínos köhögési rohamok, hogy néha azt hittem nem maradok meg. Vigyázz rá nagyon!) Persze tudom, hogy ezt mondani sem kell.:)
    Eddig még engem a sóvárgás elkerült, most azt hiszem attól jött meg a kedvem, hogy a baglyok tényleg megérték az árukat. Eddig csak szintlépésekhez közel figyelgettem a napi tépét türelmetlenségemben, most kedvet kaptam hozzá, hogy néha megnézzem.:D
    Jó pihenést, szép álmokat Rozika!:)
    Nem akartam én félkész állapotában elküldeni. Az úgy volt, hogy elkezdtem írni a nagy boldogságomat, és egyszer csak lefagyott az éppen aktuális szó. Egy darabig kijelölgettem, törölni akartam, hogy majd folytatom, aztán valaki közölte velem jó nagy betűkkel, hogy ötszázakárhány és lejárt az idő, vagy valami hasonlót. Nem akartam vele vitatkozni, mert első látásra tudtam, hogy egy megátalkodott és konok, azokkal pedig teljesen felesleges. Kivártam míg megjön az esze, és akkor visszamásztam a fórumra. Ez az elkezdett szöveg meg ottmaradt ahol volt, sasztán te meg lecsaptad!:D

Jó pihenést Miksza! Álmodj szépeket! (Kulcs a helyén lesz)

hejakutmacsonya kedveli ezt.
  4. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Jóvanna, tudom ám, csak tényleg muszáj volt lecsapni ;)xD

5. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Köszi szépen átadom :)
    Szia :)
    Köszönöm, és szép álmokat neked:)
    Gondolhatod hogy vigyázok, főzök, mosok, gombot varrok:p

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Annak érdekében, hogy el ne felejts főzni, mosni, gombot varrni, kössél gombot!:p;)xD

talpapi kedveli ezt.
  7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Máris kötöm:)
    Viszont késő van, vagyis nincs, de álmi vagyok, úgyhogy :
    Jóccakát + ilyesmit is;):p:):p;):sleepy::sleepy:

8. Zsémbes-banya

Neked is jó éjszakát a + ilyesmivel együtt! Álmodj szépeket!:)

9. .Emama.

Mi van a farmokkal? Nem lehet belépni sehova sem.
    Előzőleg a topik nem működött normálisan, most a farm.:oops:

6 perccel később sikerült belépni.

21:54 megint nem lehet belépni.

Utoljára szerkesztett: 11.11.14
  10. Pirkadat59

Pirkadat59 Utánpótlás-írogató

Egykét percig működött, de már megint akadozik.:( Nem tudtam a következő farmra bemenni. Ugyanazt a hibát írja ki. "Gateway "Timeout - The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.
    Reference #1.8bc15fc3.1415739044.57c37c6" Ezt jelzi hibaként.
    Elköszönök mára. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Valóban jelentkezett egy belépési hiba ami sajnos minden BP játékot érint. Már elküldtük az értesítést a központnak, megkezdődtek a javítások. Türelmeteket kérjük.

12. .Emama.

Lona jelentkezett, nem tud belépni a farmjaira. Juditkától elnézést kér, nem tud írni neki, a szomszédoktól pedig azért mert nem tud ajándékot sem küldeni.

Én sem tudok belépni változatlanul :(

Szia East! Köszi szépen a gyors értesítést, akkor várunk :)

22:23
    Most be tudtam lépni a nagy farmomra, elküldöm az ajándékokat és megpróbálok majd átmászni a Picire is. Remélem sikerül majd vissza is jutnom még, mert aratni is kell majd még később is.

22:55
    Hát át lehet lépni másik farmra, de elég lassan. A belépés gomra kattintva egy jó percig csak pörög a zöld karika és nem történik semmi. Aztán amikor meggondolja magát és bejön a farm belépő képe a birkákkal, akkor azért már haladósabb a dolog.

23:52
    Na, jól elmonologizáltam itt egész este. Sikerült mindehova ki és belépnem learatnom, ajándékokat elküldeni. Remélem már nem lesz gond reggelre sem! :)

Jó éjt mindenkinek! :)

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jöttem volna hamarabb is, csak kerestem az utolsó blézert... Most leltem rá és épp beért egy terület növényem is...

14. .Emama.

Visszanéztem mert elfelejtettem a naptárban megnézni valamit :)

Gratulálok, hogy megtaláltad az utolsó blézert is! :) Szerintem most ez a legkedvesebb darabod az összes közül ;):)

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Fel is próbáltam rögtön, mert pont az én méretem, megállapítottam, hogy szép darab és jól is áll...
    Csináltunk új fazont is, de az nem olyan tetszetős...

16. .Emama.

A lényeg, hogy azzal is és mindennel készen vagy :)

Megjártam a piacot is, most már tényleg kilépek. Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +8 fok és nyirkos reggel van.
    Legyen szép napotok.

18. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép jó reggelt mindenkinek. +8,8C
    Gratulálok mindenkinek / remélem azért majd birok visszaolvasni a hétvégén/.
    Tegnap este nagyon fáradt voltam és nem kapcsoltam be a gépet / most olvasom gond is volt/,
    és elnézést a szomszédaimtól nem küldtem semmit.
    Reggel 8 este 6-7-ig "programom " van.
    Már vissza felé számolom a napokat.
    Vasárnap volt a legrosszabb ,de javulok, remélem 4-5 hónapig eltart.
    Mindenkinek szép napot,jó egészséget [​IMG] és Zsémbinek. [​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] szép reggelt kivánok!

Ha nem bánjátok,....

Szerencsehozó virágok
    Bizonyos virágokat az év egy-egy hónapjával hoznak összefüggésbe. Úgy tartják, hogy annak a hónapnak a virága, amelyikben Te születtél szerencsét fog hozni.

Január: hóvirág (A hóvirág az egyik olyan virág, amelyik már akkor kidugja a fejét, mikor olvadni kezd a hó. Ezért a reményt szimbolizálja.)
    Február: ibolya (Régebben gyerekeknek ibolyakoszorút adtak a születésnapjukra, hogy szerencsét hozzon nekik.)
    Március: nárcisz (A nárcisz a húsvét tipikus virága és Wales nemzeti jelképe.)
    Április: szagos bükköny (A szagos bükköny az egynyári növények királynőre.)
    Május: gyöngyvirág (Franciaországban a hiedelem szerint, ha gyöngyvirágot adunk valakinek május első napján, akkor egész évben szerencséje lesz.)
    Június: rózsa (A rózsa évszázadok óta a szépség és a szerelem jelképe. A királyságot és a vallást szimbolizálja.)
    Július: vízi liliom vagy lótusz (A lótusz a hindu és a buddhista vallás szent virága, a tisztaságot és a tökéletességet jelképezi.)
    Augusztus: kardvirág (levelei kard alakúak innen kapta latin nevét, ami latinul is kardot jelent.)
    Szeptember: hajnalka (A hajnalkát azért nevezik így, mert hajnalban bontja ki szirmait. A virágok csak egy napig élnek, majd lehullanak.)
    Október: pillangóvirág (A virág latin neve Cosmos és a világegyetemben uralkodó rendet jelképezi, mert szirmai szép, rendezett sorban helyezkednek el.)
    November: krizantém (A krizantém Japán nemzeti virága, ahol a Napot is jelképezi.)
    December: magyal (Régen a szerzetesek úgy hitték, hogy a magyal távol tartja a gonoszt.)

legyen szép és vidám a napotok, és jó játékot kivánok!

.Emama., Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Jaj, de jó, hogy egyre többen lógázunk a felhőnxD

Papi!
    Jobbulást mindkettőtöknek!!!!!

Szia Évi!

Az nagyon jó, hogy már most érzed a javulást, biztosan kitart addig legalább, amíg a következő állami lehetőséget megigényled;):)s a maradék időre segít a rá való várakozásxDxD;)
    Tegnap én se tudtam belépni, s így az ajándékküldés is kimaradt:(:eek::cry:

Elzemari!
    Ezt nagyon jó volt így olvasni, az ember máris jobb kedvre derül ennyi virágtól!:);)

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.