Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PiciLona

PiciLona Haladó

Köszi Ema és Zsémbike most már teljesen nyugodt vagyok Zsémbi két hókotrója és Ema brigádja csak össze gyüjt a hó alól
    Ema mi van a ruhatárammal? mért nem sikerül ki nagyitanom a bannerem igy olyan kis pinduri vagyok nem találtok meg a hókotróval:cry:;)

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Menj visza a képekhez és kattints rá arra amelyiket hozni szeretnéd! Ha egymagában, nagyban látod, akkor másold ki a címét és illeszd be itt a fórumon! Akkor jó lesz :)

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mennyi Raffaello, Mindenek ura! Te jó ég! Mindenkinek, mindenkinek adok belőle! Gyertek csak bátran vegyétek, egyétek!;):)xD
    ]
    Ne féljél na! Akkor is kiszedlek a hó alól, ha a tíz körmömmel kell kikaparnom. Lehetsz akármilyen pici mötymöttyke kiszedlek na!:)

PiciEma, PiciLona és .Emama. kedveli ezt.
  4. PiciLona

PiciLona Haladó

Az a bajom hogy hiába kattintok rá akár mennyit nem lesz belőle nagyobb de mindegy majd ha haza ér a fiam akkor megcsinálja annak még kell vagy 3 nap.
    Köszönöm Zsémbi nagyon aranyos vagy és vettem ám a raffaelloból úgy meg kivántam hogy kimentem a boltba igaziért nem vagyok csokis de befaltam egy rudat. Közbe gondoltam ám rátok is. Én a süteményeket szerettem jobban nagyon nagyon.

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hogy itt milyen élet zajlik, még este is!! Az a finom hurka-kolbász...teljesen kifeküdtem tőle. Imádom...meg a golyókat is, meg a minden finomságot..még az a jó, ha itt falom be, nem hízlal..:D :D Látom, hogy lettek jó fák..a kicsi farmon még nincs meg, ha elérem keddig, talán ott valami értelmesebb fejlődik ki. Örülnék...ha nem , hát így jártam. Azt hiszem, én is elteszem magam holnapra, mert mára elég volt.........Békés, nyugodalmas jó éjszakát kívánok Minden kedves Épelméjű gazdatársnak.....Igaz, én nem vagyok teljesen ép e téren, de jól érzem magam köztetek...:D :D Holnap is jövök, kellemes pihenést!

.Emama. kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Az a gond, hogy ezt is szeretem és a süteményeket is! Legalább annyit elmondhatok magamról, hogy érzem az ízeket, és az is valami!:D
    Sütike
    tőlem akkor most nem is köszöntél el?:cry:;)xD

PiciEma kedveli ezt.
  7. PiciLona

PiciLona Haladó

Jó éjt jó pihenést neked. Várunk holnap is
    Ema nem tudom mit csináltam de sikerült ugye hogy ugye milyen ügyes vagyok?

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

[​IMG] Tudtam, hogy meg tudod csinálni!:pxD

PiciEma és Ninett79 kedveli ezt.
  9. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Sütike és holnap várunk! :)

Nagyon ügyes vagy, örülök, hogy sikerült :)

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
  10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép éjszakát mindenkinek!

Itt vagyok ragyogok, nem tudom látszom-e, elég sok időt elvacakoltam az öltözködéssel, a régi ruhámat fel tudtam venni /remélem/. Nagyjából visszaolvastam mindenkit, ezért most nem idézek senkit. Látom vannak régi és új tagok is, csak mindenki visszatalál a topikba.

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Hurrá! Már attól féltem elveszítettelek! Ezért :cry:ilyen voltam, de most már xD:inlove::Dilyen vagyok!

PiciEma kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szia Judit! :) De jó, hogy megjöttél te is :)

Öltözni gyakorlatilag ugyanúgy kell, mit a régi fórumon, de ha elakadsz, akkor tudod hol találsz ;)

13. PiciLona

PiciLona Haladó

Szia Juditka De jo hogy itt vagy és hogy ragyogsz az még jobb már nagyon hiányoztál ám. Szépen ügyesen felöltöztél te is.
    Ema segít neked is ha kell nekem is most segített hogy csinálta nem tudom de jó lett ez a lényeg.
    Most már én szépen elköszönök mert igaz vasárnap lesz de nekem nagyon korán csörög az telefonom. Aludnom is kellene valamit. Kívánok mindenkinek nagyon jó éjszakát szép álmokat holnapra szép napot + ilyesmit és sok puszi is.

14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Zsémbike, örülök,hogy már nem vagy :cry: ilyen, mert akkor lassan elkérhetnénk Imi csónakját.;)
    Szia Emama! Gondoltam hogy úgy kell, de nem találtam meg a képemet, vagyis ahonnan akartam onnan nem tudtam elhozni, ahonnan meg el tudtam hozni, onnan először nem akartam. Remélem érted, mert ez már félig olyan Zsémbis magyarázkodás.:p;) Csak középre nem engedi rakni a ruhámat, de majd csak sikerül.:D

Szia Lonácska!
    Látom Te már megint hóanyót játszol. Szép jó éjszakát Neked!:D

.Emama. kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Jó pihenést neked Lona! Gyorsan aludj sokat, és reggel mint a Főnix!:)
    Hínnye az ángya térbegyüllőjének a kalácsa! Há' nem kiszerkesztett! Ha nem én lennék az etalon (mármint magyarázkodás terén), talonba tenném!;)xD
    Hiányzott a humorod!:)

PiciEma és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked Lona! :)

Értem én, vagy legalábbis azt hiszem ;)xDxD
    Középre úgy tudod tenni a képet, hogy a felső sorban kikeresed a láncok mellett jobbra levő vastag vonalas ikont és arra rákattintasz. A legördülő menüjében van egy középre helyezés opció. :) Ja, alőször a kép mögé kell kattintani, ott legyen a kurzor.

17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szegényke!:music:

18. Zsémbes-banya

Most meg még dalol is a tetejééééébe!!!!! :)
    Milyen volt a nyaralásotok Judit?

PiciEma kedveli ezt.
  19. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szép álmokat Lona!
    Köszönöm a nasit! Hagytam még másnak is:);)

Bekötöttem a füzeteket, csak a fólia hiányzik róluk. A spirálfüzetből az olcsót vettem meg, így azokat kellett átvarázsolni, hogy ne a reklám látszódjon rajta kívül és a belső oldalán sem. Egész jók lettek, a lány legalábbis meg van elégedve az eredménnyel:);)
    Szia Judit!

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Az ikont megtaláltam, mondtam neki, hogy "katt" ő azt mondta, hogy "nem katt". Ezt eljátszottunk kétszer-háromszor, most békén hagyom, hátha holnapra megembereli magát.:wuerg:
    Nagyon jóra sikeredett, hosszabbítottunk is két napot. Az idő jó volt, egyszer volt egy nagyobb horderejű szélvihar, de eső nem esett, sőt amikor sütött a nap majd a bőrünk égett le. A szálloda is jó volt, a kajáról meg ne is beszéljünk /még nem méredzkedtünk, kímélni kell a mérleget/. Az első két nap volt egy kicsit túlzsúfolt, rengeteg gyerek volt a 0-tól 4-5 éves korig, de aztán szépen eloszlott a tömeg, meg akkor már mentek is el páran.

Szia Gabi! Egyszerre irtunk, most láttalak csak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.