Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Zsémbi szisztémája szerint nem szabad kevés óllal tenyésztésbe fogni. Én régebben olyan 6-10 terepet tettem ki, mostanában azért többet szoktam, ha rendesen nekiállok tenyészteni. Most ez a kettő csak olyan szüttyögés, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
    Nagy ugrásom volt már nekem is, azt hiszem utoljára a tevéből lett amikor az volt új, előtte pedig a lótenyésztés érkezésekor lett alapokból egy Picassom. Na az azért már elég régen volt :pxD Rám férne egy kis anyagi támogatás, ha egy jól eladható legmagasabb szintű állat jönne ;)xD

Vakond-Gazda, .sutimami. és lukimi kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az oszlatásban segítek minden gondolatommal, ahányszor eszembe jut Zsémbi...
    Ha ezen múlik hamar távozik a felhő, mert igen sűrűn eszembe jut.[​IMG]

3. .Emama.

Szia Erzsike! :) Örülni fog ...... :) Azért a tegnapi félmosoly is összejött már :)

Vakond-Gazda és .sutimami. kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Belógtam egy pillanatra és már megyek is.
    Én nem tenyésztek most. Gyűjtöm a szupertápokat a következő állathoz.
    + kint vannak a csacsiólak. Jól jöhetnek még ha beindulnak a csacsikovácsok.

5. .Emama.

Én se sok tápot akarok elszórni ezzel a két tereppel, mert tartalékolok én is a következő állatra. Egy darabig kacsákat raktam be, azokból első ás második szintű lett. Most a pulykák vannak soron, ebből lett egy Tökös pulyka, a többi szintén első és második szintű. Így szép lassan végig akarok menni azokon az állatokon amik a múltkori eventből kimaradtak. Bummon kívül sose tenyésztek és nem akarnám megint horror áron megvenni, ha szükség lesz ilyen állatokra.[​IMG]

6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

e
    Szerintem is jól teszed, ha előre látó vagy. És be spájzolsz, mindegyikből egy keveset. Ez a kép nekem tetszik el hoztam ide is.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd....9_10152455880463443_9116665038515948407_o.jpg

Vakond-Gazda, .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

A takarítás témakörhöz:
    Nálunk már készen vagyunk, most mamánál nyomatjuk. Mi sem szoktunk állandóan takarítani, bár a barátaink viccesen meg szokták jegyezni, hogy hozzánk a légy is úgy repül be, hogy előtte letörli a lábát. :)
    Nálunk az állatok is szeretik a tisztaságot, mert ha tiszta minden, akkor biztosan megjelennek a pókok.

Vakond-Gazda, .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagy gratula, ez tényleg szép! :)
    Én 19-kor kezdek - akkor törölhetem a húsvétit a rózsaszín miatt - remélem nekem is lesz nagy ugrásom.
    Ma már 1 órája bekapcsoltam és szerintem az esti tenyésztéssel közel leszek majd az éjfélhez és a gépem is megnyugszik.xD
    Grat a csp özönhöz!:)

9. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! A kicsi farmon is tenyésztek egy pár házikóval, nem sokat, néhány kör volt, de semmi, csak a kötelező. Hamar meg is unom...Gratulálok a jó kis állathoz!Én is tenyésztettem már régebben sok házzal, ott sem volt nagyobb szerencsém, de azért én is csak úgy vagyok, mint Ema, hogy legyen pár állat a raktárban, mert bumm nélkül én sem tenyésztek soha. Még egy két kör, aztán abba is hagyom, mert így nagyon unalmas.

Biztosan pihengettek egy kicsit, én is álmos vagyok, de ha most alszom, mit csinálok éjszaka????

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Nekem is tetszik, kár, hogy nem tudom kiolvasni, hogy ki és, hogy mikor készítette. Nagyon hangulatos :)

Brrrrrrrr :oops: Biztos meg lett bolygatva a lakhelyük, azért kerülnek elő.:(

Szia Imi! Drukkolok neked, hogy sikerüljön :)

11. .sutimami.

Én is drukkolok, mert akkor látjuk, hogy nagyobb ugrások is vannak a rendszerbe, nem csak a kötelező...nálam csak a kicsik vannak...ha nagyot ugornék, azonnal jövök..:D :D :D

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  12. lukimi

Köszi nektek azon leszek, hogy minél jobban ledöbbenjetek. xD

13. .Emama.

Ha nagyot ugrasz, akkor itt teremsz? ;)xD

Egyelőre csak a kicsik jönnek, de hol van még a vége...... ;)

Szeretném, hogy úgy legyen ;):) Kívánok legalább 3-5 legmagasabb szintűt alapból :)

Vakond-Gazda, .sutimami. és lukimi kedveli ezt.
  14. lukimi

Neem, neeemm vááárock hoolnapiig, jooóóó ha kibírooom félötííííg, kezdem én a tenyééééésztééééést?!:eek:o_OxDxD:p

Szóval és tettel leszedtem olyan fákat amelyek már ma nem arathatók és így csak elindultam azonnal 4 óllal. Igaz, hogy kenőcs nélkül 18 perc az érés de ha nem tenném meg nulla volna 19-ig. Így akkorra már lehet 2-3 legnagyobb.:p
    Szupi táp 1300 van spórolok de van több fajta tenyész kakukk így könnyedén be tudom fejezni a feladatot- mondom én.o_O

15. .Emama.

xDxDxD Énekeltem ;)xD
    Azt hittem simákat tenyésztesz, nem tudtam, hogy kaukkolni fogsz. Megszerzed a felhőt?

16. lukimi

Az elsőt nem tenyésztettem és még talán a másodikat sem vagy nem egészen, tehát nagyon nehéz lenne a felhőt beszerezni - 2 kütyü meg lesz 2 nem így fogok állni és látom ha beadnák is az elsőt az nagyon nehéz. Vagyis nagyon pízes.xD
    Zsémbike hol van?! Ő a tenyésztők királynőőőőjeee?!:)

Elsőre 1 füles lett alapból de természetesen nem akarok kitűnni 4 óllal már az elején, az stréberség. Mint régebben írtam valami apropó okán, én a finisben vagyok jóóó!xD

Kösz, most egy(már kettőt) Punt adott alapból egyre jobban díjjazom a helyzet szimatúrát. xD
    Jött még több füles és maszkos is most a második sorból indítottam.

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
    Vakond-Gazda, .sutimami. és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Zsémbi helyett egyelőre mint magyar hangjával, velem kell beérni ;) Tenyésztett tegnap sokat, de nagyon eredménytelenül. Még a felhősorhoz is hiányzik neki és a kitehetők sincsenek mind meg (a régiekkel együtt).

Gratulálok, hogy kaptál egy fülest! Nem fájt ;)xD

18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Milyen jó egy informatikus a háznál...[​IMG]
    A kép: Luncheon of the Boating Party ( 1880-81) Pierre-Auguste Renoir által készített kép

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  19. .Emama.

Köszönöm neki :)
    Próbáltam képkeresővel, de nem találta, próbáltam kinagyítani, de akkor sem láttam [​IMG]
    Abban szinte biztos voltam, hogy francia és a korban sem tévedtem. Még egyszer köszönöm :)

20. .sutimami.

Fantasztikus, köszi szépen!!! Beugrottam, de nem ugrottam...inkább csak lesek, mint az edényes, hogy a kötelezők is a leg alacsonyabb sorból jönnek. Nem értem....IMI, küldj egy kis szerencsét, kérlek!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.