Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ezzel szeretnék nektek jó éjszakát kívánni:

Vigyázzatok magatokra, álmodjatok szépeket, és legyen vidám a holnapotok!:)
    Puszi mindenkinek!:)

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

xDxDxD
    A kakukkos tenyésztésért kapott 9 party pörivel nyertem egy 200%-os Tp bónuszt! Ma elmondhatom, hogy szerencsém van!xD
    A szamár tenyésztésnél is jött egy....nem is tudom mi a neve, lemezes? meg vagy 5 poitou, úgyhogy abból elég is.

Margitka sok kell az elsőbe de csakúgy szórja vissza a tápot nyereményként?! Ráadásul az első két szint meg van az az 165 puha!!
    Megyek már, aratok.....kakukkot......xD

Nédd-e máááá' mibe nyúltam én?! Már megint jött alap kakukkból 1 pun és 1 méhecskekakukk!:eek::music::inlove:

3. PiciLona

PiciLona Haladó

többször is kidobott a fórum de mindig vissza jöttem ám engem nem lehet kidobni ha kitesz az ajtón bejövök az ablakon. Most is rá akartam kattintani a hangulat jelre és már repültem is. Hát már megint jól látod a helyzetemet tényleg csak hullik csak hullik de nagyon lelkesen és ügyesen kimászok alóla.
    Igen az elején még volt szerencsém de most kicsit meg állt na bizom benne majd csak jön újra. a hó helyzetet leirtam Emánál. gratula a kakukozáshoz meg a szmarakis biztos jól jönnek majd én szorítok neked a hó alatt.
    Szia Betti hurrá de jó hogy látlak már nagyon hiányoztál és a többiek is. de nem igérhettem meg hogy holnap is jövök mert még nem tudom mennyi lesz a munkám de ha birok ujra itt leszek. ha enged a játék. Gratula a felhődhöz nekem még nincs meg de még van rá idő de akkor se biztos hogy meg lesz.
    Az előbb elfeledtem a csicsóka krumplival is finom pürének és magában is pürének csak ógy kicsit erős mi sokat szoktuk használni meg termeszti is a lányom nagyon szapora. Levest is lehet belőle főzni először kicsit érdekes az íze később megszokod.
    Szia Erzsike láttam te is itt vagy. Imi csak újra gratula neked ma nagyon megy. Szia Zsémbike jó éjt jó pihenést és neked is Miksza
    Meg mindenkinek mert egyőttal én is elköszönök megyek még van pici dolgom aztán meg alszom egyet úgyse sokat aludtam mostanába. Kívánok mindenkinek nagyon jó éjszakát szép álmokat holnapra szép napot + ilyesmit meg puszi is

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nem tudom Imi, de most használd ki a szerencsédet amíg tart! :)
    Gratulálok minden jóhoz amit elértél! :)

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  5. lukimi

Puszi neked is, Zsémbike álmodj szépeket!:)
    Jó éjt Lona, hólapátot tegyél a kezed ügyébe!xD
    Köszönöm, képzeld az előző tenyésztésben kaptam 2 titokzatos tenyészetet és az egyikből békató lett, azt se tudtam, hogy ilyen is van! :eek:A pocoklak az.......mindegy....de emez jóóó!xD

Vajjon mit ad a békató?! Jááááájj, most lááátomm bééékáááát!:p:p:p

Vakond-Gazda, PiciLona és .Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Igen, azt akartam írni, hogy alighanem békát ;):pxDxD

7. Zobákikert

Zobákikert Fórum-zöldfülű

Egy + kérdés : ki volt az aki ezeket a kakukkos - nem mondom mi - gazdaköriket "kitalálta" ?

8. .Emama.

Szia!
    Szerintem nem jó helyen tetted fel a kérdésedet. Van egy topik ahol lehet kérdezősködni olyan dolgokról amikhez nem találtál külön topikot. Van egy eventes csevegő, ott is lehet érdeklődni. Végső esetben írhatsz a supportra is, bár nem hiszem hogy érdemes lenne őket ilyesmivel zaklatni, de megkeresheted a játék készítőit is.
    Itt biztos nem tud senki felelni a kérdésedre.

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Küldök neked egy jó éjszakát puszit... [​IMG]

10. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi jó éjt neked:)

gratulálok a tenyésztéshez na meg a tp-hez, az elején nekem is szépen adta, nem kellett kiváltanom a méhet, de már olyan nyögvenyelős lett abba hagytam, majd holnapig alszom egyet, és kitalálom hogy folytatom-e vagy mást tenyésztek:)

Ema drukkolok, neked ,hogy legyen valami jó:)

Én is Elköszönök jó éjt szép álmokat!

.Emama. kedveli ezt.
  11. lukimi

Itt vagy még?! Itt ne hagyj?! Félek egyedül.xD
    Hosszú ideig csak a kövit adta, most megint váltott jött méhecskekakukk és 2 maszkos. A puhából van már több mint 160 db.:)
    Nem szabad abbahagyni, holnap kakukkolj csak!:)

Neked is szép álmokat.:)

.Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Köszi, aranyos vagy :) Sehol semmi, már a struccnál tartok. Kicsit még elszötyörgök vele, aztán lehet, hogy holnap is folytatom. Szeretnék minden első szintűből legalább egy 30 db-ot, aztán a többit majd meglátom. Néhány ugrást azért nem bánnék, mert ez így elég gazdaságtalan nekem.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Betti! :)

Ne félj Imikém, nem hagylak itt egyedül ;):)

Amíg el nem köszönök, addig itt vagyok folyamatosan. Dolgom nincs más, mint 18 percenként leszedni a két árva lakocskámat. Majd elballagok a piacra, megnézem raktak-e ki valami érdemlegeset délelőtt óta.

Raktak xD
    Vettem 12 ezer mandulát, 9 ezer cseresznyét, 4 vagy 5 ezer citromot, 1.200 juharszirupot, több mint 2 ezer avokádót és mást nem. ;)
    Jó volt, ma nappal is tudtam venni egy csomó mindent. A hétvége mindig jobb, többen és olcsóbban pakolnak ki, csak résen kell lenni, hogy az ember meg is tudja venni ezeket mielőtt más elviszi xD

Na mi van Imi? Hogy állsz kakukkilag? :)

lukimi és Frankné1 kedveli ezt.
  13. lukimi

Nagypályás vagy!:)

Puha kakukk kivégezve, most a fülesekre gyúrok.xD

.Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Mennyi kell még? Nagyon sok? Még 1-2 kört berakok én is, de utána elmegyek, mert különben sosem fekszem le.

15. lukimi

Igen sok kell és már unom, így nem érdekes mindjárt abba hagyom.

16. .Emama.

Na jól van, akkor 5 perc múlva én is leszedem a két lakot és kirakom a szamaraimat reggelig :) Nem akartalak volna itt hagyni, de valamikor muszáj aludni is ;)

Na, búcsúzóul lett egy kazuárom. Nem nagy durranás, de legalább kettőt ugrott, ma még ez is csoda.

Jó éjszakát, jó pihenést Imi neked és mindenkinek! :) Reggel jövök :)

17. lukimi

Jó éjszakát, én még 1 kört teszek fel és tente.:)
    Ja, vissza kell raknom a fákat. Csak 13 óllal csináltam ez így nem jó legközelebb egy egész farmossal kell neki esni a maradék kakukkoknak.o_O

07:40
    Jóóó reggeeeelt mindenkineeek!:)

Na tessék, aki éjjel legény nappal meg nem lettem az mert elaludtam 20!!! percet az aratással. De azért csodálatos az ember, jóval 02 után aludtam el a rádiót meg nem húztam fel ébresztésre és magamtól felébredtem 06:40 helyett 7-kor!!
    :):eek:o_O

Persze Ti most pihenhettek mivel vasárnap azt kell tenni, további jó alvókát Nektek.:)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma dőzsölök és 5 terepet raktam ki. Gondoltam ma még a nagy farmon és holnap majd a Picin tenyésztgetek egy keveset (ott jóval kevesebb sztápom van), erre látom, hogy ma vége a bummnak. Most hirtelen nem is tudom mit csináljak, mert két farmon egyszerre nem szeretek tenyészteni, csak akkor szoktam, ha muszáj. Na, hát majd kigondolom [​IMG]

Szia Imi! :) Ügyes vagy, hogy így felébredtél magadtól :) Én kb délután 6 óra felé tettem volna meg ezt a helyedben ;):pxDxD

19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok, szép és tartalmas napot kivánok!

20. .Emama.

Szia Biciklis Lány! Szép napot neked is! :) Ma mit rejteget a kosárkád?;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.