Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

gratulálok, én egy ninjaméhvel lettem gazdagabb:)

A reggeli kelés brrrr.... pedig, holnap hajnalban kelek, mi lesz velem?!:(
    nekem a szupitáp folyton kevés>:( nem bírom meg állni, hogy ne tenyésszek:)
    A zsákot én is vihetem? :):D:D

.Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Csak nem tesznek veled ilyet ;) Nekem is volt sok a mostani költekezős időszakom előtt és nem bántották a pajtát. Mostanra már nincs is aki bántsa, ezt a hiányt igyekezem pótolni :)

Gratulálok a kacsához! :) Nekem megint a Picin lett egy gömbhal.

Neked pedig a ninjához gratulálok! :)
    Én lassan abbahagyom a tenyésztést, hagyok sztápot legközelebbre is. Szerencsére nem ráz meg különösebben, mert nem szeretek tenyészteni xD

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Neked a Picid minden szempontból jobb szerveren van, mint a nagy...
    Feltöltöttem én is a tenyészállatos istállókat, jól jöhet ez még egyszer... [​IMG]
    A következő boom-kor tevét és majmot kell majd előtérbe helyeznem. [​IMG]

4. .Emama.

....és a pandát is nekem. Most szándékosan hanyagoltam ezeket, az esetleg várható eventszükséglet miatt akartam legalább az első szintű állatokat kissé feltölteni. Abba Bahást már csak nem raknak bele [​IMG]

Na elmentem picit hunyni. Majd jövök :)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
  5. kpe59

A zenpandával jól állok. Igaz most már minden állattal...

6. .Emama.

Most megnéztem, nekem összesen 3 bébipandám van, azon kívül semmi több. Most mégis kicsaptam 2 tenyészterepet oda is. Valami pár darab még csak lesz belőle a bumm végéig.

7. kpe59

Én befejeztem a tenyésztést, nem akarom elhasználni minden szuper tápomat.

8. .Emama.

A Picin már én is befejeztem, a nagy farmon a főterületen szerintem az utolsó adag érik, de az is csak 5 terep volt. A Bahán ezzel a kettővel még pár kört csinálok. A nagy farmon nincs gondom, ott sok sztápom volt és még ami most van az is sok. A Picin nagyon leamortizáltam az amúgy sem nagy készletemet, ott csak 200 db maradt.

9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok, előkerültem!
    Informatikai problémáim voltak, de már rendeződtek.
    Most tudtam artni-vetni.
    Visszaolvastalak benneteket.
    Gratulálok mindenkinek az elért eredményekhez, jó vásárlásokhoz. Egy zsák szerencsét a folyamatban lévő dolgokhoz.;):)

10. .Emama.

Szia Miksza! :) Ez a "cipész és a cipője" esete volt? ;):) A lényeg, hogy most már jól működik ezek szerint minden :)

11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Frankné kedveli ezt.
  12. mikszafarm

Végül is igen. Ráadásul a cipész szúrta el.:p

13. .Emama.

Szia Rozimama! :) Köszönöm szépen, ez gyönyörű téli kép :)

......de ügyes volt a cipész és ki is javította ;)

14. kpe59

Szerencse, hogy nem úgy volt vele, mint az egyszeri varrónő... Mindenkinek mindent megcsinál, a sajátját meg csak forgatta, mint bohóc a kalapját, aztán bevágta a kukába... [​IMG]
    Jövő hét végére mínuszokat ígérnek az időjósok. Lehet, hogy mégis csak jön a tél...? [​IMG]

Miksza! Nézd mit találtam a csicsókáról... A Mindmegette oldal pont most foglalkozik vele.

"Civilizációs betegségek ellenszere
    Az elhízás kezelésében, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében bizonyított már, de rák-megelőző élelmiszerként is számon tartják. A benne lévő inulin nevű anyag bizonyítottan csökkenti a vér inzulin koncentrációját, ezért cukorbetegek diétájában fontos szerepe van.
    A burgonyánál hatszor nagyobb a rosttartalma.
    Nem elhanyagolható tény, hogy a csicsóka csökkenti az édesség utáni vágyat és a fáradtságot. Antibiotikum kúrák után is érdemes a csicsókához nyúlnunk, ha a bélflóra regenerálása a cél."

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
    Frankné kedveli ezt.
  15. .Emama.

Szegény egyszeri varrónő, biztos nagyon elege lehetett éppen mindenféle varrásból ;):)

A csicsókának utána fogok nézni, bár nem tudom, hogy ha megtetszene, akkor hol lehet beszerezni? Ez igen ígéretesen hagzik amit hoztál róla :)

16. mikszafarm

Köszönöm a csicsókás kiegészítést.
    Egyébként piacon, sőt a madaras marketben is láttam már.

17. .Emama.

Majd azért először utánaolvasok én ennek és lehet, hogy megvárom a te véleményedet is róla ;) Erzsike már csupa jót írt, ha majd te is és az is amit olvasok róla az is, akkor utánajárok ;):)

18. kpe59

Szerintem lesz az a hozzád legközelebbi piacon is. Csak egy két darabot vegyél, edd meg nyersen és eldöntöd, hogyan tovább.
    Én már csak azt nem tudom, hogy az én kertemben miért nincs...?

19. .Emama.

Piacra sajnos nagyon ritkán jutok el, de azért majd valahogy remélem sikerül szereznem. Ha a madarasban látott Miksza, akkor hátha a nem madarasban is van itt nálunk ;):)

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

A csicsókát a piacon árulják, inkább a kistermelőknél láttam, nálunk 300.- Ft körül van kilója.
    Én még nyersen nem ettem csak sütve úgy mint a rósejbnit. Kicsit édeskés íze van és puhább mint a krumpli.
    Cukorbetegeknek ajánlják krumpli helyett.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.