Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Juditka! :) Köszönöm szépen :)
    A 300 forintos áron huhogtam egyet, de azért majd kipróbálom és majd meglátom milyen sikert arat :)

2. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    vetettem 2 bokrot ,és még nem szedtem fel,elmaradt ,holnap megnézem.
    A kakukkost csinálgattam ,2 farmon a kisebbiken gólya / még nem volt / és mosómedve,
    másikon reggelre lesz meg.
    A kezelések jók voltak ,csak fárasztók ,jó lenne ha májusig kitartana.

Jó éjszakát ,szép álmokat ,napsütéses hét kezdést.

3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én is megyek szundizni.
    További szép estét, jó pihenést.

4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Sokan nem árulják, én kint a parasztsoron talán 2 eladónál látom rendszeresen,akik tényleg igazi kis kertből árulják, a múltkor talán 4 szemből csináltam magamnak köretet. Csak minél simábbat kell választani legalábbis a sült krumplihoz, mert olyasmi formája van neki,mint a gyömbérnek.

5. .Emama.

Szia Évi! :) Ilyen kincset rejteget a földed? Majd mesélj róla, hogy milyen!? :)
    Gratulálok a jó ólakhoz! Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Miksza! :)

A formáját ismerem, tudom, hogy göcsörtös és biztos nem könnyű pucolni sem. Sebaj, ez nem fog eltántorítani a kipróbálásától :)
    Majd beszámolok róla, ha sikerült szereznem :)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
  7. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi, jó éjszakát neked és mindenkinek, sajnos holnap már megint hétfő!!! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  8. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nekek is! :)

............. és mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
  9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggel!
    Induljon derűsen a hetetek.
    + 8 fok van és szitál az eső.

gyongyvergazda kedveli ezt.
  10. .Emama.

lukimi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 17.11.14
    .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot és szép hetet mindenkinek!:)
    Ne haragudjatok rám a hosszabb elmaradásért!:) Össze kellett kapnom magamat, és nem akartam a rossz kedvemet rátok telepíteni.
    Ma új hét kezdődött, megpróbálok ehhez alkalmazkodni. Az időjárás ugyan nem akarja, hogy jó kedvem legyen, meg aztán akár én is megfogalmazhattam volna ezt a szakító levélkét, de elhatároztam, hogy ezzel együtt is teli leszek energiával, csépölöm a munkát, és azért is mosolygok.
    Ti pedig legyetek minden erölködés nélkül vidámak, és pontosan úgy alakuljon a napotok, ahogyan szeretnétek.
    Köszönök minden jó szót, képes üzenetet, de leginkább azt, hogy gondoltatok rám.
    Pusziám!:)

Frankné, sutimami57, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Rozimama! :) Az idő itt sem sokkal jobb, de van pozitívuma is. Nem esik a hó ;)xD

E'mán döfi ;) Szia Zsémbi! :)

lukimi kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jöttem bekukkantani, hogy mi újság a szomszédban...
    Látom kisebb-nagyobb zökkenőkkel indul az új hét, ezzel a sokak számára undorító hétfővel. Vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy ezzel közeledik a péntek.
    Mindenhova hosszú növényt vetettem, megyek hasznossá teszem magam...

Zsémbi! Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor nem kívánja a társaságot. Jó, hogy lassan túl leszel a felhő üldözésén és visszatér a régi "banya"...
    Ehhez járulok hozzá egy mosollyal...

lukimi, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] szép napot kivánok!
    Ha jól megnézitek egy kis csicsóka kandikál ki a kosaramból.Az én kiskertemben évekkel ezelőtt egy darabot bedugtam a földbe.Azt olvastam, hogy valamikor a tizenhetedik században Amerikából települt Európába s az"extravagáns" angol nyelv mondja jerusalem artichoke-nak.
    Érdemes valahol a kert sarkában termeszteni, mert a szárai vékonyak, és elérik a két, három méteres magasságot is.A tetején apró kis sárga virág nyilik http://kepfeltoltes.hu/141117/s_rga_www.kepfeltoltes.hu_.jpg szeptember elején.A gumókat én tavasszal szoktam kiásni, és ha azt szeretném, hogy az össze sa felszinre kerüljön, nos ezt nem tudom elérni, mert hihetlenül szapora.S ha egy olyan pici darab, mint a körmöm alatt a piszok, de annyi is a földben marad, az is tövet majd gumót növeszt.
    Hogy mire lehet használni?Szoktam salátának egy kis olsiva olajjal, de legtöbbször lapcsánkát készitek belőle ugyan úgy, mint a krumpliból.
    Nagy előnye, hogy sokáig eláll, főleg nyirkos homokban.Nagy hátránya, hogy a tisztitása igen időigényes, mert a sok kinövése miatt, körülményes.Megoldottam ezt úgy, hogy a súroló dörzsivel tisztotom jó bő vizzel... http://kepfeltoltes.hu/141117/csics_ka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nos kiürült a kosár mára,ám hagytam nektek ezt kis jegyzetet, olvasgatásra...

sutimami57, lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Erzsike! :) Nagyon aranyos ez a két alma, a napokban én is belefutottam valahol ebbe a képbe :)

Szia Biciklis Lány! :) Köszönjük szépen a kosárkád tartalmát :) Hasznos információk és képek voltak ma benne :)
    Erről a dörzsis tisztításról mesélnél egy picit bővebben? Gurigába tekert fémdörzsit használsz, vagy műanyagot, vagy valami egyebet?
    Ami megmarad héjrész, azt már rajta is hagyod? :)

A fiam megtalált, hogy nem akarnék-e neki melegszendvicset gyártani? [​IMG] Nem akartam, de persze csináltam. Általában ezt az élvezetet meghagyom nekik, tudnak maguknak összerakni, csak hát lusták rá. :pxD Én életemben annyi szendvicset gyártottam már, hogy szerintem kitelik a következő pár életem penzuma is belőle :pxDxD Amikor a fiaim iskolások voltak és kamaszok is ehhez, akkor minden estémen egy szendvicsgyárnyit termeltem le.:eek: :cry:Annyira megutáltam, hogy a mai napig nem tudok szabadulni az emlékétől :music:Na mindegy, hát túl vagyok rajta és persze nem csak neki, hanem az egész családnak az lett a reggelije.:)

14:05

Hoztam valami érdekesről hírt. Feltaláltak egy 3D-s tollat, amivel térben lehet rajzolni. Felforrósított műanyag jön ki a tollból, amit a toll vége hirtelen lehűt.
    Képekben ez így néz ki ;)

lukimi és sutimami57 kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Te jó ég! Szentül azt hittem, hogy már 4 óra van.:eek:

.Emama., sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
  18. .Emama.

Még nincs, csak 14 ;)

Ezt nézd meg xD

sutimami57 kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

:) Édes kis bogaram, hogy felpattant!:D Gyönyörűségesek.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  20. .Emama.

Hozok cicásat is:

Elfogyott a netem. Most ha türelmem van hozzá kivárni amíg betöltenek, akkor tudok garázdálkodni egy kicsit ;)

Még egy:

utolsó:

Na elég volt belőlem, megyek mosogatni ;):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.