Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok!

Elköszönök mára! Mindenkinek nyugodalmas, jó éjszakát!:sleepy:

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Az a fontos, hgy ő örüljön neki :) Nem is tudtam, hogy reklámok vannak a spirálfüzeten :eek:

Először a kép mőgé, jobb oldalon alulra le kell kattintani és utána a középre rendezésre. Majd holnap így próbáld meg! :)
    Amikor beilleszt az ember egy képet, akkor eleve arra halyre kerül a kurzor, csak ilyenkor, ha belépsz, akkor kell külön odatenni :)

3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Gabi, jó éjszakát, szép álmokat Neked!:)

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Elköszönök én is, mert már éjszakába nyúltunk!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám ébredést Mindenkinek!:)

PiciEma kedveli ezt.
  5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szép álmokat, remélem holnapra még jobban érzed Magad!:)

Én is elköszönök mára, Mindenkinek szép jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
    .Emama. kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ezt a cicát nagyon szeretem! Édes, aranyos, szeretem!:) Puszi Mindenkinek!:)

PiciEma kedveli ezt.
  7. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

8. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    A madaras boltban kapható a legolcsóbb 60 lapos spirálfüzet, harmad áron, mint az ismert, ezer éve a piacon kapható. Ennek egy ismert nyomtató van mindkét fedlap külső, és patronja a belső oldalán. Na ezt kellett nekem eltüntetni, hogy ne látszódjon. Így viszont olyan füzetek lettek, ami nincs senkinek;) :)

.Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

[​IMG]...........[​IMG]

Hoztam reggelit és kávét, lehet gyülekezni és csipegetni belőlük :)
    Igyekeztem sokat, hozni, hogy mindenkinek, a később betérőknek is jusson belőle :)

Nem futottam bele még ilyenbe, igaz sok éve vettem én utoljára spirálfüzetet és azt sem olyan üzletben.;) Aztán lehet, hogy épp a reklám miatt tud ilyen olcsó lenni az a füzet, de te meg ügyesen eltüntetted ;)xD

Utoljára szerkesztett: 31.8.14
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]
    [​IMG] Ne örüljetek, nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen...!!!
    Tegnap egész nap nem voltam gépközelben. Általában a hétvégeken kevesebbet vagyok egyébként is, mert ilyenkor jönnek a gyerekeim haza és akkor nem a farm a legfontosabb.
    Az iskola és óvodakezdős témába egyébként sem tudtam volna beleszólni, mert az enyémek már kinőtték ezt a kort. (Nem is bánom.)
    Ha van közöttetek Erika, őt köszöntöm a mai névnapján!

Ema! Ezek a képek külön-külön is merénylet a fogyózók ellen, hát még így együtt... A legalsó reggeliből vettem egy kis tányérral.

.Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szia Erzsike! :) Én annak örülök, hogy mejöttél, tegnap hiányoltalak, Zsémbivel emlegettünk is ;)

A család érkezése természetesen elsőbbséget élvez, ezt mindannyian meg kell, hogy értsük ;):)

A tányérod nagyon szép, egyedi darab :) A felhozatal kifejezetten olyan, hogy diétásat is lehessen válogatni belőle ;) Egy kis sovány sonka, keménytojás, zöldségek és az a kenyérpótló, igazán belefér egy fogyis étrendbe is ;)xD

Erikáknak én is sok boldogságot kívánok névnapjuk alkalmából! :)

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

.Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Imi! :) Jaj, de örülök neked, épp egy bagoly reppent a portád felé ;)

Én semmilyen dísznapraforgót nem ismerek, de a gugli jó barát, hoztam tőle neked egy mintapéldányt
    Remélem látszani fog a kép. Szerintem a tiednek kiköpött mása ;)

14. incimami

incimami Fórum bárója

8)Szép napot mindenkinek!
    a ki lábadozik jobbulást .8) aki most ébredt fel annak napfényes jó reggelt8)
    És aki hajnali kelő volt annak legyen békés és vidám a napja8) Az ebéd ma nagyon hagyományos gulyásleves és sóskifli.8)
    8)ketten vagyunk a Papussal.8)délután irány harcsát fogni ha sikerül.8)8) Később még beugrok.8)
    :inlove:Minden Kedves névnapost üdvözlök nagy nagy ölelés.:inlove::inlove:Incimami8)

15. .Emama.

Szia Incimami! :) A hagyományos gulyásleves hagyományosan nagyon finom ;)xD

Te is horgászol? :) Lassan összejön annyi horgász itt ezen a pici helyen, hogy egy házi bajnokságot kiírhatnánk ;):pxDxD
    Hajoljon a bot! Várunk délután/este a beszámolóval :)

16. Pocak

Pocak Járnitanuló

Hali Mindegykinek!Te írtad a választ magad, dísznövény.Persze ha a halakon jár az eszed, akkor nem ismered fel:)

17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor most elmondok [​IMG] neked egy titkot, de nehogy eláruld valakinek... Ha hiányzom, ugorj át a szomszédba olvasgatni, vagy akár írni is, néha ott is túltengésben vagyok. Ha előreláthatóan nem leszek gépközelben, azt ott jelezni szoktam.

Nem csak láttam, de már volt a kezemben is. Szép darab...

18. .Emama.

Szia Ismeretlen! Nem biztos, hogy ez így egy jó belépő, illetve biztos, hogy nem az :(
    Szerintem fuss neki még egyszer, sokkal kedvesebben és kötekedés nélkül, az biztos jobban fog sikerülni!

19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Szia Emama!

Micsoda felhozatal, ha ezt tudom, akkor előbb jövök. Nyami-nyami.

Nálunk jól be van borulva, nagy éjszakai sötétség van.8)

20. .Emama.

Én is elmondok egy titkot ;) Én elég nehezen mozdulok ki innen, nem igazán merek más, ismeretlen társaságba menni :oops::cry:
    Annak idején több hónapnyi olvasgatás után mertem először megszólalni itt az Épeknél is és bár nem esett semmi bántódásom, a gátlásaim megmaradtak:oops: Itt már nagy a szám, mert azért az évek alatt belaktam magam és "otthon" az ember már mindent ismer és könnyebben mozog, mint idegenben.
    Azért köszönöm a szíves invitálásodat és majd lehet, hogy egyszer csak bátorságot merítek valahonnan és ellátogatok hozzátok is :)

Szia Judit! :) Mi nem lakunk nagyon messze egymástól, az idő is hasonló szokott lenni, de most nálunk csak mérsékelten van beborulva, sötét egyáltalán nincs ;) Jó kis hűs szellő viszont fújja a hátamat, lehet hogy eggyel beljebb kell majd csuknom az ablakot :pxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.