Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hát sajnos alighanem igazad van. :( Úgy néz ki, mintha a háttérben lenne a malom lapátja, de lehet, hogy csak kiszedték alóla a malmot :eek:
    Annyira fixen mondták régebben, hogy nem lesz főfarmos új terület, de hát láttunk már itt néhány olyan dolgot, amit korábban megígértek és az ellenkezője lett igaz;):pxD Jó lenne még egy terület [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Isten éltesse az ünnepelteket.

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ilyenben nem vagyok jó, de valahogy nem tudom a lecsupaszított főfarmnak látni.
    :cry::cry::cry:Nagyon néztem és akkor már igen, de valaki mondja meg, miért kellett lecsupaszítani - ha valóban a főfarm -?
    Szeretnék inkább egy új területet.:inlove:

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek, szervusztok.
    Boldog névnapot kívánok minden Erzsébetnek Zsókának és Jolánnak!

5. Zsémbes-banya

Szia:)
    Neked is tartalmas (ha jobban szereted nyugalmas), szép estét!:)
    Bár sem Erzsébet, sem Zsóka, sem Jolán nem vagyok - elgyönyörködtem a virágoknak és élvezettel hallgattam Strauss zenéjét. Köszönöm.:)

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz, köszönöm a jó kívánságot, de a napi munka után ( tartalmas és kiadós is volt>:() inkább a nyugalmas estére vágyom

.Emama. kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én sem vagyok jó ebben de valami lehetne, mégpedig az egyik hírlevélben beigértek olyan területet ahol nem lehet termelni de a sok felesleges óljainkat kirakhatnánk élőben (ketyegnének). Ez az igéret is már jó régen hangzott el úgy, hogy be is igazolódhatna a tippem annál is inkább mivel ehhez az üres területhez nemigen kell hatalmas programozói munka, mint teszem azt egy teljesen új sziget amely ráadásul víz alatt is lesz ha minden igaz. Én is úgy látom mint ti, az üres terület mögött látható a főfarm ez meg uaz csak lecsupaszítva. Ellentmond mind ennek az, hogy event növények is láthatóak tehát amit most előadtam valószínüleg nem más mint: bblaaaa-blaaaa-bblllaaaaaaaa!!xDxDxD:p

Vagy egy teljesen új üres területen lehetne eventezni. Még előfordulhat, hogy megint eventezek.:Do_O

sutimami57, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Teljesüljön a kívánságod! Teljes mértékben meg tudlak érteni, hasonló cipőben járok, és egy ideje úgy érzem, egyre inkább szorít!:)
    Még azt is imádom amikor blablablaaaaa jön belőled, és kész!:)

sutimami57, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok...
    Gondoltam, ha sok jó ember elfér kis helyen , akkor még én is ideférek.Sajnos ma nem volt időm a kosaramat megpakolni, csak némi gyümölcs van benne, de ha gondoljátok sok szeretettel megosztom veletek...

10. Zsémbes-banya

Jóóóóó!
    Almát kérek, mert képzeljétek el, egy ideje szeretem az almát!
    Nem is ismerek magamra.:D

11. -elzemari-

[​IMG] Halló...Ha rám gondoltál, már meg is érkeztem...Hahó, itt vagyok én is...[​IMG]

12. Zsémbes-banya

Eszméletlen ez az egész. Félórákig kutatok mire egy valamirevaló szmájlit találok, Ti meg csak úgy előhúzzátok!:D
    Pontosan rád gondoltam kedves piros alma. Kérlek hagyd a telefonálást, és ne ugrálj, mert így nem tudok egy jóízűt beléd harapni!:)

sutimami57, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Alma alma piros alma,legyél Zsémbi tulajdona, amig tart a buzgalma.

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Engem válassz... Engem válassz... Ha mégsem, akkor szomorú leszek...[​IMG]

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  15. .Emama.

Én is szeretnék;) Nagyon :pxDxD

Szia Biciklis Lány! :) Látom Zsémbi már lecsapotta az almára, akkor én körtét kérek szépen :)

Szia! :) Akkor nyugodalmas szép estét neked! :)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Nem választok! Mindet megeszem, illetve ha már nincs ott ahonnan jöttek, akkor megfelezem Emával!:)
    Akinek millió nem fogadott hívása van a "csóró SMS" feladójától:D

17. -elzemari-

[​IMG]Ime, megjöttem én is, Ema a tiéd vagyok...

sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. .Emama.

Megyek, már megyek, rohanok ;)xDxD

Köszönöm szépen :) Nyammmmm ;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én sem csípem az almát, de kötelességből eszek hébe és hóba. o_O
    De a körtét igen, az jöhet! xD

20. -elzemari-

Imi, szerintem bátran mélyeszd bele a fogaidat, meg sem fog látszani ezen a csoda körtén.
    Tudjátok, én mindig arra vágytam, hogy egyszer a fáról szehessem a gyümölcsöt.Voltam is egyszer almát szedni Halásztelken.Még annyi almafa ami ott volt.Az egyik fától a másikig mentem, hogy innét is , onnét is, lekapjak egy egy almát.Pirossat, ropogósat, édeset, kivánatossat.Meg is szadtük magunkat, és az volt a baj, hogy valahogy már a második héten az alma már nem volt az a ropogós, ahogy én szeretem, igy aztán többet nem is mentünk szedni.
    Van nekem a meggyfám, kettő.Ott is nagyon szeretem leszedni a fáról az érett enyhén savanykás meggyet.A szomszédban van egy jonatán almafa.Egy ága kihajlik az utcára.Hááát, mit is tagadjam, bizony néha, ha már leszáll az éj, én bizony ... juj ki sem merem mondani, ...még ilyet....

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.