Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ahol csak a szupertáp lesz a cél, ott én is piaclesőbe megyek, és ha egy mód van rá, megpróbálok extra bevételekre szert tenni.:)
    Juj, de izgalmas.:p;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ami az én feladatom volt, azt megcsináltam, összeszámoltam a termények nélkül, hogy mim van a pajtában. Innen kezdve már majd azon múlik, hogy ez elég-e vagy sem? Ez viszont majd csak napok múlva derül ki :)

Frankné, sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia Betti :) Örülök neki én is :)
    Nagyon szivesen :)
    Számolgatom, olyan max egy milla jön össze naponta, de inkább kevesebb:)
    A tatár nem hajt, de amíg élvezem a játékot, addig játszom csak.

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Frankné, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Kicsikét elvesztem, de tegnap találkoztam Lonával az egyik hóbucka alatt és Ő mondta, hogy Zsémbi már hiányolt, úgy hogy itt vagyok ragyogok.

Szia Emama!

Óriási gratuláció a teljesítményedért.

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :)

Szia Juditka! Köszönöm szépen a gratulációt :) Örülök, hogy sikerrel kijutottál a bucka alóla, remélem most már a felszínen tudsz maradni! ;):)

sutimami57 kedveli ezt.
  7. juditka53

juditka53 Fórum hercege

sutimami57 kedveli ezt.
  8. talpapi

Holnapután irány a régi lakóhelyem, idén utoljára megyek le. Nem is baj hogy szombaton kezdődik az evetke, majd aznap felszaporítom, ha jól megy kedden kész is leszek. Ha addig nem jön össze a felröpi, majd tolom a félórás rózsát, pikk-pakk összejön ami kell még :) A nyólcórás eventgaz nekem pont jó, sőt a tízórás még jobb lenne. Dolgozó ember vagyok, nem tok a gép előtt kotlani egész nap :)
    Holnap amúgy már a nyolcadik lézeres kezelést kapom, még mindig bízok benne hogy használni fog.

9. Zsémbes-banya

Az remek! Egyszer az életben jussak el a napi alig 1 millióig!!!!:D
    :) Bizony! Hiányoztál. Már attól féltem valami baj van. Örülök, hogy nincs, és végre tudtál jönni.
    Olvastad az event ismertetőjét?
    Ezért pedig tőlem ezt kapod: [​IMG]
    Akkor sem szeretem a 8 órás növényt. Azért mert 8 órás, és annál sokkal jobb a 4 órás, és még annál is jobb a 3 órás. Tavaly 3 órás volt......, az aranymakk 500 csp-t ért, a mostani felröppenő 120-at. Az elvárt beadandó csp. érték is túlzott, legalább is a tenyészállatoknál, ugyanakkor szerintem a fatermések értéke lehetne magasabb. Vannak aránytalanságok - elismerve, hogy mindenki kedvére nem lehet tenni, és lehet, hogy ami nekem nem annyira megfelelő, az másnak tökéletes -, picit el is bizonytalanodtam, hogy nekiálljak-e.

.Emama., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  10. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

További szép estét.
    Jó elmélkedést és pihentető éjszakát mindenkinek.

11. talpapi

Majd ha meg lesz olyan 80 körüli xxl-es mamutkád, bódog fanapon akár 2 misi is összgyön majd :D
    A 4 órás eventgaz csak arra jó, hogy kétszer annyit kelljen beadni. Tulképpen a 15 órás lenne a legjobb, az napi 2 vetés, és ha arányosan kellene a mennyiség, akkor csak 4 vetés lenne az egész :D

sutimami57 kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Az jó lenne!:)
    Hanem mit beszélsz te itten a száddal????? 15 órás?????? Tudod kinek! Neked 15 órás, nekem 3 órás!:D
    Ahhoz mérten, mivel nekem rövidebb érésűvel kellene bajlódnom, természetesen jóval kevesebb mennyiséget kellene letermelnem. Beeee!:p;):)xD
    Jaaaa! Papikám holnap kezdődik az event!:)

Jó pihenést Miksza! Álmodj szépeket!:) (Kulcs a helyén lesz)

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  13. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Zsémbi!

Olvastam az event ismertetőt, nem vagyok tőle feldobva. 96 órán át érő felhősor?:cry:

.sutimami., .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  14. talpapi

Megnéznélek ha pölö nekem 6000 növényt kellene beadnom, neked pedig 30000 kéne, akkor melyiket vetnéd szivesebben :D
    Köszi a pontosítást, akkor nem kedden hanem hétfőn leszek meg vele :D

15. Zsémbes-banya

Fordítva jobb lenne Papi!:D
    Közben kisült, hogy tévesztettem, mert az aranymakkot tavaly 5000 értékben lehetett beadni, ehhez a mostani 120(!) Hm.?
    Igen. Ez a másik dolog ami előtt értetlenül állok. Amikor az ismertető elolvastam a szokott módon átvágtáztam rajta. Megszoktam, hogy abból is megértem a dolgokat. Nem is néztem, hogy hány órás, mert logikusnak vettem, hogy legalább egyszer egy nap le lehet szedni, többre amúgy is ritkán van lehetőségem.

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Azt hiszem, mára zárom a farmot, kicsit elegem lett ma belőle. Keresek valami jó filmet, aztán reggel jövök, és olvasom az okosságokat, mit gondoltok...bár én már döntöttem, nem eventezek, csak az első 1-2 ablakot, de még a másodikat is meg gondolom, mert több, mint 200 kutyám menne a dugába....:) :) Szép álmokat, jó éjszakát, kellemes pihenést!

.sutimami., .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  17. talpapi

Most is van olyan felhősor, (ha jól emlékszem az, amelyik a csillagot adja) 168 órás.
    Bár nem lenne jó ha rendszert csinálna belőle a BP :)

.sutimami. kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Azt látod én sem szeretném. Pedig az utóbbi időben olyan jó kis felhősorok jöttek, egészen meg voltam elégedve.:D
    Még van valamiféle halvány bizodalmam, hátha megváltoztatják ennek is az érési idejét, de mi lesz ha én nem állok neki, és mire esetleg lenne egy ilyen döntés, már kevés időm maradna a növények letermeléséhez? Ez a dilemmám. Álmodozni végül is lehet nem?:D
    Sütike jó tévézést, és jó pihenést, szép álmokat!:)

19. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Evetet elkezdem ,de tenyészállatot nem adok be.
    Jó éjszakát ,szép álmokat +ilyesmi.

.sutimami., .Emama., talpapi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. talpapi

A változtatásra kicsi az esély, de volt már olyan is...
    Szia Évi :) Szép álmokat + ilyesmit is;)

sutimami57, Frankné1 és .sutimami. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.