Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Jutus! :) Inkább a kezemet nyújtom, hogy húzhassam akit kell ;)

Szia Imi! :) A csemetegőzöst nagyon eltérítette valaki :(, vagy a vágányokat szedték fel? :p A tapfa jó tűzifának, a sín a MÉH-be, ...............itt a tél, lehet, hogy nagy úr volt a szükség ;):pxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  2. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép hétfő délutánt.
    Ma napfénynek örülhettem.
    Igen ,megtaláltalak , nagyon tetszenek a munkáid.:)

Azzért.xD
    Ma megnéztem a topp 1000 Beatrix nagyon előkelő helyen van.
    Hétvégén áram fő vezeték javítás volt ,szombat este a fórum is kivágott , mire írtam volna.
    Kezelések utáni fáradság most jön ki rajtam ,vagy téli álomra készülök ?
    Megnőtt az alvás igényem.

Adrián-Beatrix és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóó, Ema, a neved vezetett, hogy siessek köszönteni. .bááár a virág szerintem mindig jókor jön...Sajnos a bicajom elromlott, mert mind a két kerekén a gumi kidurrant, igy csak gyalog tudtam jönni...

Utoljára szerkesztett: 24.11.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Mindíg a rosszra gondóssz?!xD

Ha megjött volna is késett már, jövő év elejére meg ne is jöjjön mert szükségtelen (nekem, másnak még jól jöhet). De nem baj, a főfarmra nem jut ugyan mamut de szép cuccokkal van tele és így ott legalább pár ólat futtatok vagy ha valami nagyon kell.xD A tölgyesen szerettem volna fullra bemamutozni de ha nem hát nem.
    Itt is sütött hétágra.
    Neked megnőtt, nekem tovább csökkent az alvás igényem. Már éjfél után ojtok villanyt többnyire úgy hátha tudok legalább 05-06-ig alszani. Nem mindíg sikerül.:) Nem baj, aki sokat alszik kevesebbet él!xD:p

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jövök kicsit melegedni, mert olyan hideg van...olvasgattam a top-os listát, érdekes, Most be nézek megint. Sok év múlva, lehet, hogy én is benevezek..:) :)

Hétfő van, ami nem nagy baj, mert holnap már kedd.....megint rám jött a téli álom, ilyen hidegben nem szeretek ki menni, de semmit igazából.....olyan nyomis ez a mai napom.

Én is szeretném a facsemetés vonatot, de nem akar jönni. A kerék nem izgat. Pedig van bőven tüzifám, a vonatba.Pár nap múlva meg tudjuk, mit hoz a december....jó lenne valami jó kis event, mert ez a mostani nekem nagyon nem tetszett. Van ilyen. Legyen kellemes az estétek!

6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok! Ideértem.
    Na ezt néztem be én is, hogy Ema <> Emma, pedig tudtam is.
    Nem baj inkább egyel többször legyél köszöntve, mint egy kimaradjon.;)

Frankné kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!:)
    Ema neve körüli gabalyodásért bocsi, anno én neveztem el Emának. Szerintem illik hozzá.:)

Eventtel lassan végzek. Itt már a elröppenők is megvannak, ma még egyet aratok, aztán a reggelivel megvan a növény.
    Zs59-en egy felröpi hiányzott, gondolom annyit csak ad az esti aratás, és reggelre talán ott is meglesznek a növények, bár az necces.:)
    Ma nem volt időm fórumozni, néha belestem és próbáltam elolvasni a csevejt, de az sem ment úgy ahogyan szerettem volna, sőt még arra sem volt időm, hogy igazából gondoljak rátok. Milyen egy élet ez, most mondjátok meg!?!!!

Frankné és jolanda1948 kedveli ezt.
  8. .Emama.

Picit elvesztem, de megleltem magam és itt vagyok újra :)

Emma napon már korábban is lettem köszöntve ;) Semmi gond, a jó szándékot köszönöm, a jókívánság pedig mindig jókor jön :)

Imi! Bár olvastam, hogy megaTP-zni sem akarsz a jövőben, azért szerintem csak érdemes beszerezni a 3 teljes területre való mamutfát. Ki tudja mikor és miért lehet szükség rá ;)

9. Zsémbes-banya

Ühüm....a Zsémbinek meg toll a fülébe?:cry:
    Jahajjj! Még asse???????

Utoljára szerkesztett: 24.11.14
    Frankné és breki072 kedveli ezt.
  10. lukimi

Szia, Emát már elneveztem én is régebben egy más apropóból - már elnéddzzést ne tessenek rosszra gondolni - csak én nem merem úgy megszólítani.:eek::)
    Év végi hajrá?! Ledógozzátok a 2 ünnep közit? Mi úgy tettünk valamikor a gyárban így voltak szép hosszú év végéink.:)
    'Iszen nem vagyok én a jónak elrontója, azért szereztem be a rengeteg erdőt is jó előre csak ugye egyre kevésbé lesz rá szükségem mert ha oda érek ahova te azután már az sem ér annyit a szemembe. Valóban jó ha meg lenne minden területre mert csapkod mellém a mennykő ha eccer nem mellém csap és hosszabb időre el kell menni akkor ugye a szomszéd anyukát vagy kicsi lányát megbízza a zember, hogy napi kéccer arassanak le és veszteség egy szál se lenne. Márha tele pakolnám a távollétemre a 3 területet és az aratót előfizetném hozzá habár az mindíg úgy van. Mielőtt kikapnák, hogy szabálytalanságot akarok elkövetni kijelentem, hogy ők jönnének át az én gépemhez így progléma egy szál se?!xD:p Persze azért igyekszem ám a villámokat kikerülni?!xDxD:inlove:

11. .Emama.

Mosogattam :cry: Ma már harmadszor:eek:;):pxD

Szia Zsémbi! :) Ott üdögelek már a "csóró SMS" mellett és teljesen jába:oops: Akkor most az én fülembe toll? :pxD

Hogy nem mersz engem szólítani?;) Hogy neveztél el? :)

A villámokat nagy ívben kerüld el. Hozok neked egy villámhárítót segítségül ;)

12. Zsémbes-banya

:D
    Mond meg, mond meg, mond meeeeg, hogyan nevezted el?????!!!!:D
    Sajnos nálunk mostanában mindig hajrá van, és mivel január 1-jétől úgy tűnik megint csak lesz valamiféle átszervezés, mindennek puccparádéban kell lennie.
    Jónak elrontója egészen biztos, hogy nem vagy. Villámokat mind, mind eltérítem, ha egy is a közeledbe merne menni, hát én olyan villámhárító leszek, hogy kihuny még a gondolat is bennük, nemhogy lecsapnának.
    A mi Imink csak egy van, és tessen ehhez tartani magát! Megértette "kolléga"?!!!!:)

Jajjjj Te Jema!
    Nem olvastam a csórót, pedig akkor azonnal hívtalak volna. Kuporogtam a gép mellett és vártam, hogy zőőőőd legyél, aztán elmentem egy percre, és pont akkor zöldültél...., nem vettem észre.:oops: Most viszont már megvagy!:)

13. lukimi

Nayóóó elmondom de te beszéltél rá tartod a hátad?! Egyébként szerintem semmi kivetni való nincs benne. Egy bizonyos dologban sokat segített nekem Margitka és régóta látom, hogy "ahol tud segít".xD Ezért már pár hónappal ezelőtt terézanyunak neveztem magamban! Tessék, lehet le...akármicsinálni ha rossza tettem ezzel.o_O:eek::):):)

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Ezt mondtad ráááááá????????!!!!!!!!!! Ezt????!!!!!!!! Akkor vállald is a következményeket!
    Teccse: [​IMG]

15. .Emama.

Ehhez nem kellenének szavak, de muszáj írjak is mellé.:)

breki072 kedveli ezt.
  16. lukimi

Pill, mindjárt jövök. Kimentem pirulni.xDxDxD:inlove:

17. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok, már tegnap este meglettem evetkével, és egy életem, egy halálom, beszálltam a top ezerbe kerülésért. Ha nem sikerül, az sem baj, de jó lenne :)

Frankné kedveli ezt.
  18. lukimi

Szia nem vársz az utolsó napig, hogy lásd kb mennyi az annyi?!

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Zsémbike gyere csak ide ezt neked hoztam [​IMG]

Frankné kedveli ezt.
  20. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia
    Fene tudja, holnap nem rakok be semmit, meglátom mennyit esek vissza 1 nap alatt. Amúgy most épp a felénél parkolok :D

Most épp 576 :D

breki072 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.